Ślubujące w 2012 - część II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 19:04   #661
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Spowiedź zaliczona jeszcze jedna Nam została w przyszłym tyg. Teraz będę co tydzień się spowiadać Ksiądz o nic się Nas nie wypytywał. Powiedział że cieszy się że młodzi ludzie biorą śluby kościelne bo teraz jest duża nagonka na kościół i instytucję "małżeństwo", a po za tym każdy popełnia błędy i każdy ma prawo się poprawić więc rozgrzeszenie uzyskaliśmy
gratulacje- kolejna sprawa do przodu na fajnego księdza trafiliście- teraz to rzadkość
Stary 2012-06-20, 19:33   #662
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Moje gratulacje

To gratluję postępów. Mój Tż też na początku miał focha, że mi garniaka nie pokaże, ale w końcu kto mu tak doradzi jak ja
mój trzyma się twardo decyzji że go nie zobacze, argumenty że nikt lepiej mu nie doradzi nie docierają

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Ostatnio pisałam, że jak będę miała więcej zdjęć z wesela to się paroma z Wami podzielę, więc proszę bardzo...

https://picasaweb.google.com/1129213...eat=directlink

Nie są jakiejś powalającej jakości, ale na te najładniejsze muszę czekać jak dostanę zdjęcia od fotografa z sesji plenerowej
super zdjęcia
Cytat:
Ja też chciałam dać TŻ w dzień ślubu ale oczywiście zrobił oczy Shreka i dałam mu wcześniej Cieszył się jak dzieciak
mój nie wie, że mu je kupiłam więc nie prosi żebym mu pokazała..

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34824084]Mam gorącą prośbę - kliknijcie, że lubicie link z sesją zdjęciową z mojego ślubu. Jak uda mi się zebrać określoną ilość, to dostanę prezent

https://www.facebook.com/studiomtj1[/QUOTE]

kliknięte

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem i ja!
Nie odzywałam sie przez ostatnie kilka dni bo miałam okropny zawrót głowy. Pisalam wam w czwartek ze w piatek ide na rozmowe o prace. I udalo sie od wtorku jestem w nowej pracy, w nowym miejscu zamieszkania i w ogolę wszystko jest nowe szybka decyzja z TZ o przeprowadzce i powiem wam szczerze ze wszystko na wariata... Ale mam nadzieje ze nie bedziemy żałować swojej decyzji. TZ może pracować wszędzie a ja moglam sie uwolnić od kiepskiej atmosfery w pracy i podłego szefa
takze nie staram sie na razie was nadrobić, zaglądam co jakiś czas, a jak tylko sie uporamy ze wszystkim będę na bieżąco, obiecuje

Tusimar widze ze podroż poślubna sie udała gratuluje
gratuluję odwagi na tyle zmian również gratuluje nowej pracy
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:42   #663
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

bardzo Wam dziękuję Widzę, że jest wile nazwisk, których nie znam i pewnie pod niektórymi kryją się moje wizażowe koleżanki.
Bardzo Wam dziękuję za klikanie
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:51   #664
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
monika860902 - oczywiście zapraszam na "kawę" - jeśli można to kawą nazwać Więcej w tym mleka i lodów niż kawy
no to tym bardziej skorzystam z zaproszenia-lubię kawę z lodami

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34829201]bardzo Wam dziękuję Widzę, że jest wile nazwisk, których nie znam i pewnie pod niektórymi kryją się moje wizażowe koleżanki.
Bardzo Wam dziękuję za klikanie[/QUOTE]
też klikłam

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:40   #665
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!
Nie odzywałam sie przez ostatnie kilka dni bo miałam okropny zawrót głowy. Pisalam wam w czwartek ze w piatek ide na rozmowe o prace. I udalo sie od wtorku jestem w nowej pracy, w nowym miejscu zamieszkania i w ogolę wszystko jest nowe szybka decyzja z TZ o przeprowadzce i powiem wam szczerze ze wszystko na wariata... Ale mam nadzieje ze nie bedziemy żałować swojej decyzji. TZ może pracować wszędzie a ja moglam sie uwolnić od kiepskiej atmosfery w pracy i podłego szefa
takze nie staram sie na razie was nadrobić, zaglądam co jakiś czas, a jak tylko sie uporamy ze wszystkim będę na bieżąco, obiecuje
woow super Kochana, na pewno zmiany tylko na lepsze

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34829201]bardzo Wam dziękuję Widzę, że jest wile nazwisk, których nie znam i pewnie pod niektórymi kryją się moje wizażowe koleżanki.
Bardzo Wam dziękuję za klikanie[/QUOTE]

jedna z Twoich imienniczek to ja

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
no to tym bardziej skorzystam z zaproszenia-lubię kawę z lodami
kawa z lodami umieram aktualnie w dusznym pokoju i chętnie bym się nawet na same lody skusiła

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:56   #666
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
kawa z lodami umieram aktualnie w dusznym pokoju i chętnie bym się nawet na same lody skusiła
to chyba faktycznie musimy się wybrać do justi

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:16   #667
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
tu mam troche lepsze może coś zobaczysz więcej
Śliczny

katie99kasia ja chciałam mieć wszystkich zaproszonych nie później niz 2m-ce przed ślubem Asiak42 też ślubuje wtedy co my i już rozdała

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
my poradnie na dniach załatwimy, USC i protokól też tylko czekamy aż TŻ bedzie miał 1 lub 3 zmianę.. nam jeszcze nic nie mówił czy mozna czy nie możana rzuczać czym kolwiek.

to gratuje kolejnej rzeczy do przodu.. mój jeszcze nie ma garnituru i mu sie spieszy z kupnem, i tez go nie zobacze aż do dnia slubu, poniewaz TZ sobie wymyślił że jak on nie iwdzi sukni to ja nie widze garnituru
Mój powiedział to samo! Ale go uprosiłam i wziął mnie na zakupy . I bardzo się ciesze bo wygląda super

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Ha! Ja dziś mam kolejną "próbę" spowiedzi Ciekawe czy tym razem zakończy się pomyślnie Już śmiać mi się chce na to wszystko
Załączam zdjęcie spinek dla TŻ Bardzo ucieszył się z prezentu
Drugi tydzień szukamy koszuli na poprawiny dla TŻ. Nigdzie nic mu się nie podoba:/ (jak uważacie jaki kolor koszuli będzie pasował to tej marynarki i granatowych spodni? - Ja uważam że jasna niebieska i granatowy krawat będzie ok, tylko żeby nie wyglądał jak smerf : ) Nie dość że sprawy ślubne trzeba zakończ dokańczać to jeszcze dziś przychodzą Nam montować światła w kuchni. No i dziś zakupiłam papier ozdobny Będę robić winietki nie mam tylko gilotyny
Zamówiłam mojemu TŻ dokładnie te same! I już mu dałam! Nie wiem czy założy na 1 dzień czy na poprawiny ale był bardzo mile zaskoczony

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 21:20   #668
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
Ha! Ja dziś mam kolejną "próbę" spowiedzi Ciekawe czy tym razem zakończy się pomyślnie Już śmiać mi się chce na to wszystko
Drugi tydzień szukamy koszuli na poprawiny dla TŻ. Nigdzie nic mu się nie podoba:/ (jak uważacie jaki kolor koszuli będzie pasował to tej marynarki i granatowych spodni? - Ja uważam że jasna niebieska i granatowy krawat będzie ok, tylko żeby nie wyglądał jak smerf : ) Nie dość że sprawy ślubne trzeba zakończ dokańczać to jeszcze dziś przychodzą Nam montować światła w kuchni. No i dziś zakupiłam papier ozdobny Będę robić winietki nie mam tylko gilotyny
spinki rewelacja, ja chciałam w wybranym kształcie przez siebie, ale nikt nie chce zrobić myślę, że do takiej koszuli to jasny popiel też byłby w porządku a gdzie kupowałaś papier? na allegro gdzieś? bo też zamierzam sama robić pochwal się jak będzie piewrsza

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!

Tusimar widze ze podroż poślubna sie udała gratuluje
klask i: za zmiany oby było lepiej

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:25   #669
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Dokładnie wiem co czujesz, nasz niby też tak uważa, ale moim zdaniem jeśli ksiądz z kościelnym i organistą biorą z 1400 (dodam, że ślubu udziela nam Tżta wujek) to chyba mogą sobie te płatki pod koniec dnia zamieść??!! Ja zresztą już mam kupione konfetti i nie przejmuje się zakazem (ps. chyba jak już wystrzelą to nie wybiegnie za nami? zreszta i tak będzie po fakcie )
O matko! To strasznie dużo... przynajmniej dla mnie...

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Ja też mam mieć śnieżnobiałą kieckę mam nadzieję, ze będzie się to zgrywać...

A powiedzcie mi ile płaciłyście organiście? U nas jest taki, ze osobno sie księdzu płaci a osobno organiście. Więc teraz mam dylemat co to kwoty
A to jak będziesz miała białą sukienkę to nie ma problemu...
My płaciliśmy księdzu 500zł (dostał 100zł więcej niż zamierzaliśmy bo był super), organiście 200zł i kościelnemu 100zł (nawet do mszy nie służył, ani nic sprzatać po nas nie musiał bo niczym nie rzucaliśmy - więc uznaliśmy że wystarczająco)

Cytat:
ja myślę, że bardzo jasna niebieska, albo ivory - czyli złamana biel - nie kremowa czy śmietankowa... ale czasem ciężko taką dostać.... mój tż miał z otto hauptmana bo tylko tam był rozmiar

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!
ale super! no własnie to daleko się przeprowadzacie? Lubię czasem takie szalone zmiany

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Zamówiłam mojemu TŻ dokładnie te same! I już mu dałam! Nie wiem czy założy na 1 dzień czy na poprawiny ale był bardzo mile zaskoczony
prawie każdy tegoroczny pan młody będzie miał takie spinki hihi ale trzeba przyznać, że są fajne
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:32   #670
justiii87
Zakorzenienie

Papier na winietki zakupiłam u Nas w hurtowni "Premium" bardzo duży wybór i korzystne ceny więc nie opłacało mi się zamawiać na allegro bo z przesyłką wyszło by drożej.

magnusia - dzisiejszy ksiądz był bardzo miły to wynagrodzenie za wczorajszy występ kiec-una

Ale w przyszłym tyg czeka Nas jeszcze jedna spowiedź

Dziewczyny dajcie znać kiedy zalecicie na kawę to kupię więcej mleka :P
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:50   #671
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
O matko! To strasznie dużo... przynajmniej dla mnie...
no niestety ślub bierzemy w parafii TŻta i tam takie nieziemskie ceny (same zapowiedzi 100zl;/)

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 22:10   #672
Malgos_12
Zakorzenienie

to jeszcze do tego mają cennik?? ładnie... a ciekawe jakby poprosić ich o rachunek
Stary 2012-06-20, 22:14   #673
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
to jeszcze do tego mają cennik?? ładnie... a ciekawe jakby poprosić ich o rachunek

też się nad tym zastanawiałam
Stary 2012-06-20, 22:22   #674
Malgos_12
Zakorzenienie

Jak kiedyś na czymś nie będzie mi zależeć, a ksiądz mnie wkurzy i jeszcze każe sobie zapłacić to poproszę o rachunek i zobaczymy ale będą jaja pewnie mnie ekskomunikują... będę sławna i poczytacie sobie o mnie w gazetach hahaha
Stary 2012-06-21, 06:38   #675
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Śliczny

katie99kasia ja chciałam mieć wszystkich zaproszonych nie później niz 2m-ce przed ślubem Asiak42 też ślubuje wtedy co my i już rozdała

Mój powiedział to samo! Ale go uprosiłam i wziął mnie na zakupy . I bardzo się ciesze bo wygląda super

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

my trochę wcześniej rozdaliśmy bo na sali mamy wymóg min. 100 osób jak będzie mniej to cena się zwiększy a tego byśmy nie chcieli więc zrobiliśmy potwierdzenia wcześniej że jakby dużo osób nam odpadło to będziemy mogli doprosić a nie będzie to głupio wyglądało.. chodź jak zapraszaliśmy to wszyscy potwierdzali, ale myślę że jak przyjdzie co do czego to podmawiają.. u naszej znajomej ze 150 osób było 90 bardzo dużo jej osób odmówiło chcemy tego uniknąć..
Stary 2012-06-21, 06:42   #676
szczesliwa25
Rozeznanie

Hmm.. u nas ksiądz - małe miasto poniżej 25.000 mieszkańców bierze za ślub 800 +250 organista,
podejrzewam, że cennik jest na 'oko' - widać, że Cię stać to skoczy z 800 na 1000

Ostatnio jak rozmawiałyśmy o podróżach poślubnych planowałam wyjazd początek października, zaraz po weselu, tymczasem okazuje się, że będę mogła gdziekolwiek pojechać dopiero po 27 października, więc już w zasadzie w listopadzie - i takim oto sposobem zostanie mi Egipt który od początku wykluczyłam ))

I w związku z tym mam dylemat, ile czasu po ślubie mamy na wymianę paszportów? Bo mój już się chyli ku końcowi, aby wjechać do Egiptu muszę mieć ważny przynajmniej jeszcze przez 6miesięcy - więc teoretycznie już muszę wyrobić nowy.
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 06:49   #677
katie99kasia
Rozeznanie

magalska- Moim zdaniem też te 1400 to dużo, no ale co kościół to inny obyczaj. My mieliśmy zamiar płacić 500 księdzu ale nas zdenerwował trochę, więc dostał 400
Kościelnego nie mamy, więc jeden problem z głowy, po waszych opiniach postanawiam dać organiście 200 zł No i paniom sprzątającym i ubierającym kościół (te same) 200zł

tusiamar- kliknięte

aisak42- to my robimy w strażnicy, więc tym się nie przejmuję, a catering powiedział ze im wystarczy wiadomosć o liczbie osób tak ok 1-2 tygodni przed weselem. Kurczę liczyliśmy kiedyś i wyszło nam ok 170 osób a zliczałam wczoraj i wzrosło do 190prawie (w tym ok 35 dzieci). Głupio mi to mówić, ale mam nadzieje, ze ktoś mi odmówi bo w sali mieści sie max 180 i to już tam naciągane

qumpela86- ja chciałam mieć miesiąc przed wszystkich zaproszonych wiec jeszcze mam trochę czasu Do tych co teraz jeżdżę i zapraszam to mówią, ze wcześnie ich zapraszam.. więc to chyba zależy od regionu i tradycji ile kto wcześniej prosi

Wczoraj się zabrałam znów do tworzenia zawieszek(podwiązki i muszki) Strasznie dużo szycia, ale jest to warte wysiłku, bo bardzo mi się podobają jeszcze kilka dni i skończę, ach ten fiolecik

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-06-21 o 06:54
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 06:51   #678
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Hmm.. u nas ksiądz - małe miasto poniżej 25.000 mieszkańców bierze za ślub 800 +250 organista,
podejrzewam, że cennik jest na 'oko' - widać, że Cię stać to skoczy z 800 na 1000

Ostatnio jak rozmawiałyśmy o podróżach poślubnych planowałam wyjazd początek października, zaraz po weselu, tymczasem okazuje się, że będę mogła gdziekolwiek pojechać dopiero po 27 października, więc już w zasadzie w listopadzie - i takim oto sposobem zostanie mi Egipt który od początku wykluczyłam ))

I w związku z tym mam dylemat, ile czasu po ślubie mamy na wymianę paszportów? Bo mój już się chyli ku końcowi, aby wjechać do Egiptu muszę mieć ważny przynajmniej jeszcze przez 6miesięcy - więc teoretycznie już muszę wyrobić nowy.
jak ja się dowiadywałam to masz 60 dni od ślubu i wtedy płacisz 14 zł jeżeli się wyrobisz w tym terminie

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
magalska- Moim zdaniem też te 1400 to dużo, no ale co kościół to inny obyczaj. My mieliśmy zamiar płacić 500 księdzu ale nas zdenerwował trochę, więc dostał 400
Kościelnego nie mamy, więc jeden problem z głowy, po waszych opiniach postanawiam dać organiście 200 zł No i paniom sprzątającym i ubierającym kościół (te same) 200zł

tusiamar- kliknięte

qumpela86- ja chciałam mieć miesiąc przed wszystkich zaproszonych wiec jeszcze mam trochę czasu Do tych co teraz jeżdżę i zapraszam to mówią, ze wcześnie ich zapraszam.. więc to chyba zależy od regionu i tradycji ile kto wcześniej prosi

Wczoraj się zabrałam znów do tworzenia zawieszek(podwiązki i muszki) Strasznie dużo szycia, ale jest to warte wysiłku, bo bardzo mi się podobają jeszcze kilka dni i skończę, ach ten fiolecik
u nas nic nie mówili że wcześnie.. sama szyjesz? gratuluje talentu, ja go nie mam więc zakupiłam gotowe krawaty i podwiązki
Stary 2012-06-21, 07:32   #679
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość

jestem swiezo po wymianie, mi pani powiedziala ze czeka sie okolo 3 tygodnie, bedziesz do tego potrzebowala akt malzenstwa z usc a nie to od ksiedza a kwota to jesli jest juz niewazny to 140zl czy paszport juz jest to mozesz sprawdzic teraz na stronce internetowej. Jesli ktos np ma paszport wazny jeszcze 5 lat to odliczaja to i kwota jest adekwatnie mniejsza... pewnie jest mozliwosc przyspieszenia ... ale tego juz nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 07:33   #680
mayeczka87
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34824084]Mam gorącą prośbę - kliknijcie, że lubicie link z sesją zdjęciową z mojego ślubu. Jak uda mi się zebrać określoną ilość, to dostanę prezent

https://www.facebook.com/studiomtj1[/QUOTE]

Kochana, oczywiście kliknięte Widzę, że mamy dwie wspólne znajome

Ja byłam wczoraj na próbnej i nie jestem zadowolona... chciałam coś naturalnego, nie wiedziałam sama czy na bok rozpuszczone czy spięte - fryzjerka zrobiła loki i na bok - miałam dużo włosów, ale dla mnie wyglądało to wiejsko (bez urazy dla nikogo, zresztą chyba żadna z Was takiej nie miała ;p ). Z tyłu spięła też byle jak. Potem coś zmieniała, ale wyszło byle co. I jestem załamana. Dodam fotkę w klubie, ale na niej wygląda dość ładnie, a tyłu to nie pokazuję, bo nie ma co. Zastanawiam się, czy spiąć do góry czy na bok. Wczoraj kombinowałam w domu i w sumie w każdej opcji ładnie.. myślą tylko, że spięte są bardziej stabilne. Co sądzicie?

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 07:33   #681
Malgos_12
Zakorzenienie

asaik - 60 dni masz od momentu zlozenia na wybranie nowego, po tym terminie twoj stary traci waznosc automatycznie
Stary 2012-06-21, 07:58   #682
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
u nas nic nie mówili że wcześnie.. sama szyjesz? gratuluje talentu, ja go nie mam więc zakupiłam gotowe krawaty i podwiązki
Ambitnie postanowiłam szyć sama taniej to zbytnio nie wychodzi, ale satysfakcja jest i są takie jak dokładnie chcę Jak skończę, to wrzucę fotki

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj na próbnej i nie jestem zadowolona... chciałam coś naturalnego, nie wiedziałam sama czy na bok rozpuszczone czy spięte - fryzjerka zrobiła loki i na bok - miałam dużo włosów, ale dla mnie wyglądało to wiejsko (bez urazy dla nikogo, zresztą chyba żadna z Was takiej nie miała ;p ). Z tyłu spięła też byle jak. Potem coś zmieniała, ale wyszło byle co. I jestem załamana. Dodam fotkę w klubie, ale na niej wygląda dość ładnie, a tyłu to nie pokazuję, bo nie ma co. Zastanawiam się, czy spiąć do góry czy na bok. Wczoraj kombinowałam w domu i w sumie w każdej opcji ładnie.. myślą tylko, że spięte są bardziej stabilne. Co sądzicie?
Ja nie jestem w klubie, mogłabyś też coś wrzucić tutaj?

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-06-21, 07:59   #683
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny widzę, że u Was sporo nowości, sprawy idą do przodu U mnie też Dzisiaj jestem pierwszy dzień w nowej pracy (wygląda na to, że mogę wchodzić na wizaż w wolnych chwilach ). A wczoraj zaklepaliśmy z tż datę i godzinę w upatrzonym kościele Ślub będzie o 16:00 proboszcz kazał przyjść za 3-4 miesiące, bo jeszcze nie ma księgi na 2013, ale się do niego pouśmiechałam - zapisał nas na tyłach zeszytu i poprosił, żebyśmy wpadli we wrześniu go przypilnować, żeby to przepisał do księgi Fajny człowiek, życzliwy i uśmiechnięty nie mam nic przeciwko, żeby osobiście udzielał nam ślubu.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 08:41   #684
engi111
Raczkowanie

Tusia - kliknięte przepiękne zdjęcia i wogóle Wy tacy sliczni i szczęsliwi i jeszcze jedno fajna sypialnia

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 08:52   #685
haczyk7
Raczkowanie

Monika, to powodzenia w nowym etapie

Aisak, trochę dziwnie z tą salą, że musi być tyle a tyle gości. Jeszcze z tym sie nie spotkałam... AA i biżu już jest u jmnie w domu

Tusiu, Piękne zdjęcie, ale czy ja się dowiem, co to za kolorowa płachta na zdjęciach? To jakaś zabawa czy coś?

Justi, i widzisz, wszytsko ok

Violet, gratuluję postępów

A u nas też do przodu Jutro chyba będę miała suknię ślubną już u siebie tylko nie wiem, gdzie ją dać, żeby była bezpieczna i Tż ją nie widział... Umówliśmy się też na lekcje tańca z naszym kolegą- tancerzem. Wybraliśmy piosenkę w wykonaniu Balcara " Nigdy nie zapomnę" i będzie to rumba Haha ciekawe jak my się tego nauczymy...
Dzwoniłam też do właścicielki naszej sali, dowiedziałam się, że możemy puszczać lamiony chińskie i teraz jest dostępna nowa atrakcja: możemy wypłynąć łódką na staw przy sali i tam popstrykać zdjęcia i wszystko gratis ;D ale będzie romantycznie!
Stary 2012-06-21, 09:23   #686
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Kochana, oczywiście kliknięte Widzę, że mamy dwie wspólne znajome

ooo, no proszę świat mały jest...
dziękuję
mam 51 głosów. a trzeba było przekroczyć właśnie 50
dziękuję za pomoc

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość

Tusiu, Piękne zdjęcie, ale czy ja się dowiem, co to za kolorowa płachta na zdjęciach? To jakaś zabawa czy coś?
chusta tzn zabawa, miała dwie części
1. na środki chusty jest dziura i trzeba było jak najwięcej piłeczek, które wodzirej wrzucił na górę przez tę dziurę "przesiać"
2. potem proszone były panie, które długo układały swoje fryzury, aby weszły do środka i goście robili im nową fryzurę machając chustą w górę i dół i niestety każda wychodziła z pierdzielnikiem na głowie
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:56   #687
Luzia
Zakorzenienie

Już kiedyś z Wami byłam, ale przez brak czasu gdzieś zagubiłam wątek
Teraz powracam na 72 dni przed ślubem.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 10:06   #688
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny widzę, że u Was sporo nowości, sprawy idą do przodu U mnie też Dzisiaj jestem pierwszy dzień w nowej pracy (wygląda na to, że mogę wchodzić na wizaż w wolnych chwilach ).
hurra!!! jak Ci tam?

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
Tusia - kliknięte przepiękne zdjęcia i wogóle Wy tacy sliczni i szczęsliwi i jeszcze jedno fajna sypialnia

właśnie kurcze, mam wrażenie, że wybrał najbrzydsze zdjęcia
w sypialni taki burdel, w ogóle w domu całym..tu kubek, tam wieszak. masakra!! (ja non stop sprzątam-taki fiś
ale cieszę się, że Wam się podoba

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

coś Wam jeszcze zostało do ogarnięcia?
Stary 2012-06-21, 10:13   #689
Luzia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34838526]

coś Wam jeszcze zostało do ogarnięcia?[/QUOTE]

taaaaak... niestety..
Garnitur, poradni, USC, odpisy chrztu, protokół i kilka zaproszeń.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 10:58   #690
katie99kasia
Rozeznanie

mayeczka87- fryzura fajna, ale wygląda jakby miała się zaraz rozwalić chyba wesela by nie przetrwała(chociaż może tak mi się zdaje...) a jaką fryzurkę chciałaś, ze taka na bok Ci się nie podoba? Mniej więcej jakie typy?
P.S śliczna dziewczyna z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Jak tak teraz liczę to ja też chyba mam tyle dni ) czyżby 1.09??

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-06-21 o 11:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości