|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
Pokaż co kupiłaś ![]() Cytat:
![]() A co do przerabiania pokoju, nie będzie Ci żal? Pamiętam jak malowaliście, ile serca w to włożyliście, a już Patryk duży i motylki i kwiatki go nie cieszą
|
||
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2644 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2012-06-20 o 11:23 |
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Choć obawiam się, że u mnie to nie pomoże, bo w budowie tego buta coś jest nie tak po prostu... ale spróbuję
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a baleriny mam identyko tylko białe a właściwie to chyba już ich nie mam
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2649 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymyśliłam jeszcze że spróbuję ściągnąć jakiś wzór z netu i wydrukować może się uda ![]() Cytat:
na razie nie jestem zachwycona, raczej pełna obaw o fekt końcowy Cytat:
![]() hehe, a ja teraz sypiam w sexi koszulce nocnej no i tż ma problem zeby spokojnie zasnać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj u mnie pochmurno, ale jakoś pasuje mi to... o dziwo
|
||||||
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedzieć, gdzie nie wchodzić...
![]() Moje baleriny jak pochodziłam niedługo to były nawet wygodne, ale na dłuższa metę się nie sprawdzały, bo obcierały. Zycze, aby Ciebie to ominęło ![]() ja też szczególnie, gdy noc chłodna ![]() A na ciacho z lodami zapraszam! Mam smutną wieść...k. ;(
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-20 o 14:25 |
|
|
|
#2651 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Na wesele też mi się nie do końca widzi, ale na co dzień do chodzenia jest świetna. I jeszcze ta cena!
Mam nadzieje, że coś znajdziesz, a jak nie to oblecisz w tej, jakieś dodatki, buty na szpilce i będzie git W Mohito ostatnio widziałam ładne sukienki, może tam zerknij
|
#2655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sukienka na wesele tak średnio mi się widzi, ale za taką cenę grzech byłoby nie wziąć. |
|||
|
|
|
#2656 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi u mnie na rogu jest taki sklepik z kieckami, co się tamtędy przejeżdża to można dostać skręcenia karku!
I z tego co wiem, to nie tylko ja tak mam także zapraszam
|
|
|
|
#2658 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz dla chcącego nic trudnego
![]() Ale nas kusza tymi wystawami ![]() ![]() a jakie ceny? |
|
|
|
#2660 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kiedy randka? niedługo wakacje.. Cytat:
chcieliśmy robić mu antresole ale konstrukcja nam zagraci, jeśli będziemy musieli tu zostać na dłużej to jak pójdzie do szkoły to dostanie anteresole do spania a pod nią biurko, ale teraz nie ![]() Cytat:
sukienka rewelacyjna ![]() Cytat:
ale jak to się mówi to nie twój problem ![]() a pomysł ![]() jako że musimy zostawic płytki a one są takie marmurkowe jakby plamiaste w kolorze "morelowym" to pomalujemy ściany na kolor latte, tylko nie szary ale taki krem, taki http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...4&tx=79&ty=114 ale poszukamy z beckersa z mieszalnika, wcześniej zagładziujemy tego ochydnego baranka "tynk strukturalny" który mamy, przy drzwiach będzie venge szafa wysoka do samego sufitu, i w rogu między drzwiami z naszego pokoju i łazienki druga, (teraz tam będzie tymczasowo regał na książki ale jak zrobimy w salonie na najdłuższej ścianie półki na książki to je zabierzemy) musimy dać szafy bo w tym komandorze się nie miescimy, zresztą -to póki co przechowalnia, musimy to ładnie posegregować itd, no i na długiej ścianie będzie pionowe wysokie lustro... do tego lampa jasna... i chyba przy lustrze będę chciała jakieś haczyki na kurtki dla gości no nasze będą w szafie (z jednej ztrony szafy będa rzeczy typu kurtki i buty na teraz, a drugiej będą buty rzadziej noszone szuflady półki i na samej górze jakby "nad" szafą do sufitu półki na poduszki i tego typu rzeczy..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-06-20 o 22:51 |
||||
|
|
|
#2662 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ostanio kupioną sukienkę zwężałam, ale kupiłam bo mi fason podobał i piękny kolor. W biuście była za luźna, nawet mój oszukańczy biustonosz nie dawał rady z wypełnieniem więc poszłam do krawca i za kwotę 12 zł leży jak ulał, nawet śladu nie ma. Jak Ci się któraś sukienka z mierzonych podobała to może to jest rozwiązanie?Cytat:
Haczyki na kurtki Wam też się przydadzą, bo mokrych do szafy nie włożysz Powodzenia!A nam się zrobił problem z książkami, bo już naprawdę przestaliśmy się mieścić, do tego te szajsowate regały Billy z Ikea się rozjeżdżają, półki się pouginały, a nie trzymamy na nich encyklopedii w lakierowanych oprawach, tylko najczęściej książki z miękkich oprawach. Zła jestem jak diabli! Muszę dokupić regał, ale chyba wywalę te co mam i kupię co innego na wszystko. Ehhhh
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
zięki jeszcze raz za życzenia
I chciałam tutaj napisać, ze Aniczka jest przkochaną dziewczyną. Dzięki za sukieneczki. Tuśka wyglądała elegancko Bzyczko my mamy ograniczonny bagaz bo jedziemy pociagiem
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scio Wy już po imprezie roczkowej? Pokaż Agatona
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-06-20 o 19:49 |
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu po imrezie. W niedz. była. Sporo ludzi było. Tusia dostała sporo prezentów. W tym "cudowny" różowy rowerek z hello kitty prawie fiknęłam jak go zobaczyłam, prezent od prababci wybierany przez 3 letnią kuzynke
no i poswiecam sie jezdzac z Tulą po osiedlu. Dostała tez duplo (hit nad hitami), dwie lalki przytulanki, piłle, zestaw do piasku, ciuchy i kaske. Od nas domek z kieedieland (dla roczniaka super zabawka), jak przychodzimy z dworu leci do niego.Agatule pokaze innym razem bo w domu jestesmy bez neta i bez kompa |
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się zarumienię ![]() no i czekam na fotencję ![]() ![]() ![]() my dzis podziałkowani Tuska znow sie objadła poziomek i truskaweczek bedzie sie jutro działo
|
|
|
#2667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczerze mówiąc dziś zaczęłam swoją przygodę z tartami, o ile w muffinkach jestem mistrzem, tak tart się dopiero ucze i próbuje dam ci znać za 2 tyg ![]() dziś zrobiłam z kruchego ciasta na babeczki (ale było za kruche) do tego masa budyniowa i czereśnie na górę, pyszna tylko za krucha ![]() następnym razem robie spód jak do jabłecznika kruchego bo uwielbiam to ciasto, może bitą śmietanę do środka i maliny.. albo nie panna cote do środka i maliny na górę o tak ![]() ![]() Cytat:
![]() iwka a jakie macie z billiego? koleżanka ma 3 regały z billiego i jest zachwycona, tez na ksiązki 2-3 rok i nic się nie dzieje.. nie wiem czy to seria felerna wasza czy ich dobra, a książek ma dużo i to ciężkie bo ona nauczycielka terapeutka i ma same tomiszcze psychologii itd a on doktorant więc tez przepaśne knigi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-06-20 o 22:53 |
||||
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cały czas o tym myślę, tylko z czasem gorzej! To kiedy, kiedy?? ![]() A u Was remont będzie, że ho ho! ![]() Cytat:
![]() A Agatonek dostał śliczne prezenty! ![]() Witajcie, Wczoraj byliśmy u znajomej na kawie, tzn mąż pił kawę, a my piwko Dobrze się nam siedziało i gadało. Jest to dziewczyna, którą poznałam przez mojego TŻ, a taki świetny kontakt ze sobą złapałyśmy, że aż nie do wiary ![]() A dzisiaj rano byłam pobiegać Musze się pochwalić, bo rano wstać 10min wcześniej niż normalnie to u mnie na prawdę wyczyn
|
|
#2669 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I brawa za bieganie od rana ![]() Dzień dobry! U nas od rana burza Grzmiało strasznie, pioruny waliły, ale już przeszło. Teraz "tylko" pada
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Ale bardzo miły wieczór spędziliśmy, wypiliśmy piwko - super 

wymyśliłam jeszcze że spróbuję ściągnąć jakiś wzór z netu i wydrukować

Grzmiało strasznie, pioruny waliły, ale już przeszło. Teraz "tylko" pada