Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 09:06   #1231
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V

Ahoj Mamuśki i Prezesie DeKajka

Boziu, wczoraj to jakiś kosmiczny dzień był 40 stron, jeszcze trochę i rekor będzie
Ja przed chwila wstałam, zjadłam śniadanie no zabrałam się za nadrabianie a i przy okazji zalatwilam pracę dla dziwczyny mojego brata

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:12   #1232
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry) nadrobilam) ale mi sie chce pasztetu!;/
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Umieram przy was

DeKajka Ty dzis cos pilas, bralas rozchachana dzis jestes
Moj TZ zaraz wraca bede sie szykowac do lozeczka
Ona nic nie brala tylko sie murazynskich kutasikow naogladala)
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Na szczęście mój małż ma mocny sen. Już chrapie Nawet murzyński go nie obudzi
jakby poczul takiego murzynskiego to uwierz ze obudzilby sie;p
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Ja tam jutro spie przynajmniej do 11 wiec prosze duzo rano nie pisac
a na ktora idziesz do gin?? bo Ty dzis masz wizyte?
jestem w czolowce;] ale do pierwszego miejsca mi duzoooo brakuje;]
Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Bez kitu ja nie chce byc bierna uczestniczka a kurde zamiast pisac siedze i czeytam chyba se musze dobe wydluzyc-znacie jakies sposoby?? nie biorepod uwage wczesniejszego wstawania od razu uprzedzam
no mi dawniej zawsze brakowalo czasu;p i powiem ci ze nie da sie nic zrobic;] bo spac trzeba;p
Cytat:
ide spac-za wczasu oswiadczam ze mam focha za to ze nie dam rady nadrobic jutro
u mnie w pracy zawsze mowia ze FOCH to jest skrot od Fachowe Obciaganie CH*** ;p brzydale z Nich;p z decydowanie 12h dziennie to bylo za dzuo z Nimi;p dobrze ze jest to L4 to troche odpoczane od Nich;p ale znowu przy Was jeszcze wiecej sie naucze;]
Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej koffane zgadzam sie z martii nie idzie nadazyc zwlaszcza jak dzieckoooooooooooo ale nadrobilam wszystko dekajka ja poprosze dzis o streszczenie bo jade zaltwiac zaraz sprawy i wroce dopiero na 12
kurde ale mialam fatalna noc nie moglam woole spac ciagle sie budzilam a tu 5 a moja niunia mama wstan prosze
jej jakie slodkie) i to sa uroki maciezynstwa;]
Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heej
Dzień zaczęłam dzisiaj od przytulanek z mężem , i teraz jak zwykle mam obawy, czy wszystko dobrze. W trakcie super, ale po - zawsze miotają mną wyrzuty sumienia i niepewność , też tak macie?
nie rozumiem? ale jakie wyrzuty? czemu??? chyba z ranca nie kumata jestem;/
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Ja siedzę już w pracy, a w sumie to niebawem będę zbierała się do domu Pomalowałam paznokietki u rąk (niezły ze mnie pracownik), przeczytałam milion stron na wizażu i nawet nie wiem kiedy ten czas minął
Nelka kopie jak szalona. Wczoraj pierwszy raz czułam ją tak wysoko - obok pępka ale szybko zmieniła pozycję i obrywałam tam gdzie zawsze
Ps: Uwielbiam ten pokoik, codziennie rano tam chodzę, siedzę i myślę o swojej córeczce Wtedy jest taka "realna".

Ps2: Koleżanka wczoraj urodziła - synka - 5120 g, 61 cm Mąż jak dzwonił do tatusia to śmiał się, że od razu "odchowane".
jak to sie mowi: jaka placa taka praca))
a co do Nelki to sie ciesze) niech bryka)
ja sie juz nie moge doczekac kiedy my zaczniemy pokoik szykowac)
noo powiem Ci ze faktycznie dzidzia odchowana;]]] gdzie Jej sie taki olbrzym zmiescil??
Stary 2012-06-21, 09:18   #1233
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Chcę pracować najdłużej jak się da.. im później pójdę na macierzyński tym więcej będę miała wolnego z małą - a na tym mi najbardziej zależy.. chwilowo daję sobie miesiąc przed plus dwa tyg urlopu, czyli 6 tygodni (czyli w połowie września).

Dziękuję i pozdrawiam
to dobrze) jakby u Nas w firmie mogly pracowac kobiety w ciazy to tez chcialabym pracowac a tak to jestem na L4 a po porodzie macierzynski) ja wszystko pozapominam co sie tam robi;p bo hasel dostepow to juz nie pamietam;]] moglam spisac na kartce gdzies, ale jakos mi nie przyszlo to do glowy;p
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Ahoj Mamuśki i Prezesie DeKajka

Boziu, wczoraj to jakiś kosmiczny dzień był 40 stron, jeszcze trochę i rekor będzie
Ja przed chwila wstałam, zjadłam śniadanie no zabrałam się za nadrabianie a i przy okazji zalatwilam pracę dla dziwczyny mojego brata
witajcie) a coz to za praca)) a co do sniadania to ja chce pasztet!!! ale nie che mi sie isc do sklepu;/ ale nie mam co zjesc na sniadanie;/
Stary 2012-06-21, 09:19   #1234
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Rany, ale pogoda Wiecie co człowiek dobry jest, zalatwia robotę a tu jeszcze foch bo pensja nie taka

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
to dobrze) jakby u Nas w firmie mogly pracowac kobiety w ciazy to tez chcialabym pracowac a tak to jestem na L4 a po porodzie macierzynski) ja wszystko pozapominam co sie tam robi;p bo hasel dostepow to juz nie pamietam;]] moglam spisac na kartce gdzies, ale jakos mi nie przyszlo to do glowy;p

witajcie) a coz to za praca)) a co do sniadania to ja chce pasztet!!! ale nie che mi sie isc do sklepu;/ ale nie mam co zjesc na sniadanie;/
taka w sklepie gdzie pracuję na stoisku piekarniczo cukierniczym, ja mam pasztet chcesz??

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:21   #1235
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Dokladnie .. tez tak robie .. inaczej mialabym ciagle do nadrabiania .. a ja wole byc na biezaco .
Przy Was moje kotlety sa ostatnio cały czas spalone. Moze nie udzielam sie tak jak inne, ale za to czytam na biezaco. Przez to jednak nawet gosci nie moge zaprosic bo zamiast sprzatac to siedze na wizazu i czytam, nadrabiam hehe a w domu syf, kiła i mogiła Musze to ogarnac do jutra i jeszcze spakowac bo jutro wyjezdzamy nad morze na tydzien huhu. Ale bardziej to chyba sie ciesze na jutrzejsza wizyte u ginka. Bedziecie trzymac kciuki?
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:24   #1236
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Hejka Wstawać śpiochy, bo psujecie statystyki ilości stron względem upływających godzin U mnie dziś z rana była taka piękna ulewa, tak się chciało żyć bez z tej duchoty, że aż poszłam z własnej woli na spacer z psem - w różowych kaloszach przez świat, pięknie było

Cytat:
Magdaef a Ty zamiast polonistyke klepac na asp powinnas byc
Dzięki Marnuję się, wiem Ale wiecie, ja nie wiem, czy z takim talentem, to oni przyjmują...no bo czego niby mieliby mnie nauczyć?

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
wlasnie sobie pomyslalam,ze szkoda ,ze juz nie pisze pracy magisterskiej, byly byscie wspanialymi respondentkami, a temat bym dala : "wplyw wizazu na calodzienne myslenie o kutasikach w ciezarnej grupie spolecznej samych pieknych kobiet" moze napisze jescze jedna magiserke
Szkoda, że pod filologię nie da się tego podciągnąć...Licencjata bym obroniła na piątkę

Cytat:
Aga kurde ale kto to zje??bo jam sama w domu i tylko dla siebie gotuje
Wiesz, memory fajf...i jesteśmy.

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
A WY z Prezesem DeKajka na czele to sie normalnie leczcie!!! Wizażofilki!!!
1200 postów w jeden dzień????
4 dni jedna część:mdl eje:
Może: "Wpływ for internetowych dla ciężarnych na kształtowanie neologizmów"?

Cytat:
Magdaef cudny noworodek-jakie piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem w nim zakochana, więc powiem: wiem A wspominałam, że wszystko najpiękniejsze ma po cioci i że u mnie na rękach jest najgrzeczniejszy? A w ogóle, to ma niebieskie oczka, a oni mają brązowe i zielone, więc po co im takie dziecko...powinni mi dać!

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
magdaef przecudowny bratanek, przeuroczy i trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytę
Dzięki kochana, przydadzą się na pewno
Stary 2012-06-21, 09:25   #1237
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Przy Was moje kotlety sa ostatnio cały czas spalone. Moze nie udzielam sie tak jak inne, ale za to czytam na biezaco. Przez to jednak nawet gosci nie moge zaprosic bo zamiast sprzatac to siedze na wizazu i czytam, nadrabiam hehe a w domu syf, kiła i mogiła Musze to ogarnac do jutra i jeszcze spakowac bo jutro wyjezdzamy nad morze na tydzien huhu. Ale bardziej to chyba sie ciesze na jutrzejsza wizyte u ginka. Bedziecie trzymac kciuki?
Jasne, że będziemy, ja już trzymam Gratuluję i zazdroszczę wyjazdu, tylko żebyście pogodę mieli

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:28   #1238
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Rany, ale pogoda Wiecie co człowiek dobry jest, zalatwia robotę a tu jeszcze foch bo pensja nie taka

No niestety tak zazwyczaj jest

Cytat:

Mmmm pasztet też bym zjadła a nie mogę
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:28   #1239
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
To dokładnie tak jak u mnie oby pogoda dopisała, bo mi ostatnio niebardzo to wyszło

za wizytę )

Witam się z rana,... zła i nie wyspana! nie dość że tż przyjechał po 23 do domu to nie mogłam zasnąć tak było parno!! (czemu nie mam klimatyzacji w domu: ) w końcu jak zasnęłam to po godzinie jakieś gnomy przed moją klatką zacvczęli się bić i co ryk i wrzask laseczek i tych dupków matko! o 2 w nocy cisza... a o 5 tż wstawał na szkolenie i gówno z takiego snu

a teraz jeszcze te dzieciaki od sąsiadki wrzeszczą!!!!! od samego rana

Edytowane przez ImmortalWoman
Czas edycji: 2012-06-21 o 09:30
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:31   #1240
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dokładnie..ona nie miała nic zlego na myśli.. tak jej sie słowa ułożyły..każda z nas ma czasami złe myśli i gorsze chwile..
a ja myślę że pisała świadomie, zwłaszcza że to nie pierwszy raz
ale to moje zdanie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powinnam zrobic z siebie na tą rozmowę taką anemiczkę czy nie grac? Wiecie jestem w końcu na L4 i ponoc strasznie żle znoszę ciążę (tzn. tak naprawdę znosiłam, bo od kilkunastu dni już nie wymiotuje i wróciłam do żywych..)
ja na początku miałam plamienia, leżałam więc mówiłam im że średnio
ale teraz jak lepiej się czuję to tego nie ukrywam

Cytat:
P.S. Któraś pisała że kolor oczu można dziedziczyć po dziadkach - baaaardzo małe szanse, no chyba że to jasny kolor oczu i ten allel "ukrył" się w genach rodziców
to widzę że ty tu ekspertem jesteś
to chyba się jednak zdarza - ja mam brązowe po dziadku chyba właśnie bo rodzice mają inne

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ale ten syrop z cebuli jest ohydny
ja go uwielbiałam

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
hej
Jestem po wizycie!
Z małym wszystko ok, Krwiaka brak szyjka zamknięta na 4 spusty : jupi:
-mogę chodzić na spacery
- mogę jeździć samochodem
- mogę robić obiady
- luteina zmniejszona do 2x1
z okazji dobrych wieści byliśmy na kawce i ciachu czekoladowym

Cytat:
Napisane przez AnitkaKotek Pokaż wiadomość
hejo;]
ciesze sie z udanych wizyt u gina koleżanek
gratuluje!!!

Ja tez sie musze pochwalic;]
od niedzieli jestem na polmetku i na dodatek bedziemy
mieli synusia!!! Mam prześliczne zdjecia pisiorka mojego
drugiego meżczyzny;] za to moj pierwszy mężczyzna chodzi dumny jak paw
i ciagle mnie caluje;]
z dzidzią wszystko dobrze za 4 tygodnie bedziemy badac serduszko.
Oliwka mowi wszystkim ze bedzie miała "bjata" biedna nie wie co ja czeka ;p
ale sie cieszy i wyjatkowo twierdzi ze bedzie go kochała;]

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość

Wklejam zdjęcie Piękniś po cioci

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
nie dam was rady nadrobic bo jestem na 147 str.starego wątku a dzis nie dam rady posiedziec bo brzus sie jakos stawia ale na 90% mamy domek ale nic wiecej nie napisze...JESLI SIE UDA W LUTYM PRZEPROWADZKA ALBO COS KOLO TEGO

dziewczynki rosna jak na drozdzach i w 20 tyg mają po 31 cm i 320g

zaraz się zbuntuję i przestanę nadrabiać
ostatnio strasznie źle w nocy śpię , kręcę się, jakoś mi duszno

w ogóle co za pogoda chyba znów cały dzień w domu spędzę

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:31   #1241
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej
Właśnie zjadłam na śniadanie dwa pączusie gorąąąące z mikrofalówki Mmm!!
Coś bym jeszcze zjadła
Stary 2012-06-21, 09:32   #1242
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Pewnie,że będziemy!
Tylko zanim wyjedziecie nad to morze to napisz nam co i jak u lekarza.
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:32   #1243
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
fajny wózek, już się boję aż ja zacznę wybierać...

Cytat:
Ja powiedziałam mężowi ze nasz dzidziuś to będzie uosobieniem urody i inteligencji a on na to: Wszystko po mnie?? a co będzie miało po tobie??
skromniś i żartowniś

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny byłam tu niedawno, a już miałam kilka stron do czytania Mam na imię Agata, mam 22 lata i mieszkam na podkarpaciu.
Moja dzidzia jest na razie płci nieznanej W sumie to termin z om mam na 22 listopada, ale na usg wyszło że dzidzi jest o 2 tygodnie młodszy i z usg mam właśnie na Mikołaja. W sumie to urodzi się kiedy mu się zachce, byle nie przed 25 listopada
jak na mikołajki ro może mały Mikołaj się urodzi : )))

Cytat:
Tak strona producenta, a sklep to ma rożne firmy i modele. Skusze się i przez neta zamówię chyba, 600 zł drogą nie chodzi
możliwe... sklepy zawsze sobie marże jaką chcą narzucają

Cytat:
Może mieć zielone, niebieskie, szare i inne jasne.
Nie może mieć ciemnych (np. brąz)

Możecie mi wierzyć. Krzyżówki genetyczne mam obcykane

P.S. Któraś pisała że kolor oczu można dziedziczyć po dziadkach - baaaardzo małe szanse, no chyba że to jasny kolor oczu i ten allel "ukrył" się w genach rodziców
ale ty dużo wiesz o tych genach

Cytat:
nie mam .. scierke se przewiesze i niech sie cieszy ..
tak romantycznie ; p

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Teraz już wiem - nie ma szans być z Wami raz dziennie i ogarnąć nadrabianie
U nas wszystko super, dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za życzenia zdjęcia.....zdjęć chyba nie będzie, po tym jak czytałam Wasze relacje ze śledzenia internetowego chyba się obawiam... przepraszam
daj chociaż jedno! najwyżej zasłoń twarz

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
ale ja jestem w połowie 18-go! to już troszkę późno, a boję się że to początki zatrucia ciążowego. Mam przecież wysokie ciśnienie, miałam białko w moczu a od wczoraj puchną mi stopy (to pewnie przez pogodę)
hym... ciekawe jak moje badania wyszły, dobrze, że już jutro mi się to wyjaśni

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:32   #1244
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

taka w sklepie gdzie pracuję na stoisku piekarniczo cukierniczym, ja mam pasztet chcesz??
heheh;] ale zawsze jest malo jesli chodzi o zarobki;] moj kolega zarabia ponad 5tys a mowi ze to jest smieszne, ze go okradaja;/ a wsumie prace ma fajna;] jej! kazdy ma inna wartosc pieniadza;]
Cytat:
a o ktorej masz wizyte?
Cytat:
Jasne, że będziemy, ja już trzymam
jutro duzo wizyt bedzie) np MOJA) ;] Poni ma tez jutro wizyte ale jeszcze jak dorbze pamietam to Emylka86 tez jutro bedzie nozki rozkladac)
Stary 2012-06-21, 09:33   #1245
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a ja myślę że pisała świadomie, zwłaszcza że to nie pierwszy raz
ale to moje zdanie

ja na początku miałam plamienia, leżałam więc mówiłam im że średnio
ale teraz jak lepiej się czuję to tego nie ukrywam

to widzę że ty tu ekspertem jesteś
to chyba się jednak zdarza - ja mam brązowe po dziadku chyba właśnie bo rodzice mają inne

ja go uwielbiałam

zaraz się zbuntuję i przestanę nadrabiać
ostatnio strasznie źle w nocy śpię , kręcę się, jakoś mi duszno

w ogóle co za pogoda chyba znów cały dzień w domu spędzę

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

A ja dzisiaj to wyjątkowo dobrze spałam, od nie pamiętam kiedy, wreszcie obudziłam się wyspana

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:33   #1246
T'ai
Zakorzenienie

mam głupie pytanie
od dziś zaczynam brać tylko jedną luteinę - wziąć ją na dzień, na noc, czy to bez różnicy?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:33   #1247
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Chcę pracować najdłużej jak się da.. im później pójdę na macierzyński tym więcej będę miała wolnego z małą - a na tym mi najbardziej zależy.. chwilowo daję sobie miesiąc przed plus dwa tyg urlopu, czyli 6 tygodni (czyli w połowie września).

Dziękuję i pozdrawiam
W atkim razie gratuluję samozaparcia Ja chciałam pracować do końca roku szkolnego, w wakacje iść na zwolnienie (żeby wydłużyć macierzyński), ale Nela miała swoje plany

Cytat:
dzien dobry) nadrobilam) ale mi sie chce pasztetu!;/
Ona nic nie brala tylko sie murazynskich kutasikow naogladala)

jakby poczul takiego murzynskiego to uwierz ze obudzilby sie;p

a na ktora idziesz do gin?? bo Ty dzis masz wizyte?

jestem w czolowce;] ale do pierwszego miejsca mi duzoooo brakuje;]

no mi dawniej zawsze brakowalo czasu;p i powiem ci ze nie da sie nic zrobic;] bo spac trzeba;p

u mnie w pracy zawsze mowia ze FOCH to jest skrot od Fachowe Obciaganie CH*** ;p brzydale z Nich;p z decydowanie 12h dziennie to bylo za dzuo z Nimi;p dobrze ze jest to L4 to troche odpoczane od Nich;p ale znowu przy Was jeszcze wiecej sie naucze;]

jej jakie slodkie) i to sa uroki maciezynstwa;]

nie rozumiem? ale jakie wyrzuty? czemu??? chyba z ranca nie kumata jestem;/

jak to sie mowi: jaka placa taka praca))
a co do Nelki to sie ciesze) niech bryka)
ja sie juz nie moge doczekac kiedy my zaczniemy pokoik szykowac)
noo powiem Ci ze faktycznie dzidzia odchowana;]]] gdzie Jej sie taki olbrzym zmiescil??
Szykowanie pokoiku to chyba najprzyjemniejsza część wyprawki A koleżanka przytyła 20 kilo, poza tym raczej jest z tych większych, nie mniejszych Dobrze, że miała cesarkę

Cytat:

Bardzo brzydko się zachowała Może karny kutasik?

Cytat:
Już trzymamy

Cytat:
Hejka Wstawać śpiochy, bo psujecie statystyki ilości stron względem upływających godzin U mnie dziś z rana była taka piękna ulewa, tak się chciało żyć bez z tej duchoty, że aż poszłam z własnej woli na spacer z psem - w różowych kaloszach przez świat, pięknie było

Dzięki Marnuję się, wiem Ale wiecie, ja nie wiem, czy z takim talentem, to oni przyjmują...no bo czego niby mieliby mnie nauczyć?

Szkoda, że pod filologię nie da się tego podciągnąć...Licencjata bym obroniła na piątkę

Wiesz, memory fajf...i jesteśmy.

Może: "Wpływ for internetowych dla ciężarnych na kształtowanie neologizmów"?

Jestem w nim zakochana, więc powiem: wiem A wspominałam, że wszystko najpiękniejsze ma po cioci i że u mnie na rękach jest najgrzeczniejszy? A w ogóle, to ma niebieskie oczka, a oni mają brązowe i zielone, więc po co im takie dziecko...powinni mi dać!

Dzięki kochana, przydadzą się na pewno
Aż miło czytać takie pozytywne wiadomości

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 09:33   #1248
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
nie dam was rady nadrobic bo jestem na 147 str.starego wątku a dzis nie dam rady posiedziec bo brzus sie jakos stawia ale na 90% mamy domek ale nic wiecej nie napisze...JESLI SIE UDA W LUTYM PRZEPROWADZKA ALBO COS KOLO TEGO

dziewczynki rosna jak na drozdzach i w 20 tyg mają po 31 cm i 320g
Jaaacie!! Ale brzuś masz duży!!
W 20 tygodniu mają 31 cm Już sie nie moge doczekac!!
Stary 2012-06-21, 09:35   #1249
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej
Coś bym jeszcze zjadła

Cytat:
heheh;] ale zawsze jest malo jesli chodzi o zarobki;] moj kolega zarabia ponad 5tys a mowi ze to jest smieszne, ze go okradaja;/ a wsumie prace ma fajna;] jej! kazdy ma inna wartosc pieniadza;]

a o ktorej masz wizyte?

jutro duzo wizyt bedzie) np MOJA) ;] Poni ma tez jutro wizyte ale jeszcze jak dorbze pamietam to Emylka86 tez jutro bedzie nozki rozkladac)
Oj chciałabym tyle zarabiać

Będe rzymać za wszystkie, tylko żeby mi kciukasy nie odpadły

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:36   #1250
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
mam głupie pytanie
od dziś zaczynam brać tylko jedną luteinę - wziąć ją na dzień, na noc, czy to bez różnicy?
Kurcze ja nie wiem...
Nie brałam luteiny nigdy

Może lepiej w ciągu dnia? Bo jednak w ciągu dnia jesteś bardziej aktywna niż w nocy? Wiecej chodzisz to może wiecej hormonu jest Ci potrzebne, dla dzidziusia Nie wiem A Ty jak myślisz?
Stary 2012-06-21, 09:37   #1251
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo brzydko się zachowała Może karny kutasik?
A proszę bardzo, daję wolną rękę

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:37   #1252
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
To
Witam się z rana,... zła i nie wyspana! nie dość że tż przyjechał po 23 do domu to nie mogłam zasnąć tak było parno!! (czemu nie mam klimatyzacji w domu: ) w końcu jak zasnęłam to po godzinie jakieś gnomy przed moją klatką zacvczęli się bić i co ryk i wrzask laseczek i tych dupków matko! o 2 w nocy cisza... a o 5 tż wstawał na szkolenie i gówno z takiego snu

a teraz jeszcze te dzieciaki od sąsiadki wrzeszczą!!!!! od samego rana
to u mnie mucha latala od4 i nie moglam spac;/ pozniej TZ wstal do pracy a ja caly cza probowalam ja zabic, ale jak moj TZ slyszalam jak przeklinam to przyszedl i ja zabil;]

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej
Coś bym jeszcze zjadła
pasztet!!!!!!!! ja chce pasztet!!!;/
Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
hym... ciekawe jak moje badania wyszły, dobrze, że już jutro mi się to wyjaśni
dobrze pamietalam, ze jutro ;]]]
Stary 2012-06-21, 09:38   #1253
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
mam głupie pytanie
Ja jak kiedyś brałam, na wywołanie okresu, to powiedział mi gin, że rano najlepiej.

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:38   #1254
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
mam głupie pytanie
ja zawsze brałam po śniadanku ale myślę, że to bez różnicy
Stary 2012-06-21, 09:39   #1255
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
A na jaki masz ochotę?
Bo mam kogucika
Stary 2012-06-21, 09:39   #1256
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
mam głupie pytanie
Cytat:
to u mnie mucha latala od4 i nie moglam spac;/ pozniej TZ wstal do pracy a ja caly cza probowalam ja zabic, ale jak moj TZ slyszalam jak przeklinam to przyszedl i ja zabil;]

biedna mucha haha

mam pasztet zapiekany z sokołowa chcesz?
Stary 2012-06-21, 09:40   #1257
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:

Masz już ten pasztet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pasztet.jpg (49,7 KB, 3 załadowań)

P

Szymonek
Stary 2012-06-21, 09:40   #1258
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Widzę, że znowu się odgrzał temat tych nieszczęsnych genów, który wolałabym, abyście pomijały wzrokiem Stąd też wywiązuję się z obietnicy złożonej później, w załączniku

A w ogóle, nie wiem, jak w innych regionach, ale u nas jest taka tradycja, że w czwartek przed ślubem na korytarzu u Panny Młodej tłucze się porcelanę. Wiem, że w opolskim to przyjmuje skrajne formy i tłuką nawet klozety + utrudniają Parze Młodej życie (słyszałam o kuleczkach ze styropianu rozwianych wentylatorem po całym ogródku) na wszelkie możliwe sposoby, aby tylko dostać napój i poczęstunek
Dlatego też jestem za tym, aby sponsorem dzisiejszej imprezy na wątku była Madziuś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sowa.png.jpg (43,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg polterabend-436x290.jpg (24,4 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-06-21, 09:41   #1259
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Szykowanie pokoiku to chyba najprzyjemniejsza część wyprawki A koleżanka przytyła 20 kilo, poza tym raczej jest z tych większych, nie mniejszych Dobrze, że miała cesarkę
dawaj fotki swojego pokoiku)
no mysle ze jakby rodzila naturalnie to mogloby ja troche bolec;p raczej nie miala by wtedy orgazmu;p
Cytat:

Będe rzymać za wszystkie, tylko żeby mi kciukasy nie odpadły
sklei sie paluszki kropelka i jakos dasz rade;]]
co kropelka sklei sklei zadna sila nie odklei;]]
Stary 2012-06-21, 09:42   #1260
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że znowu się odgrzał temat tych nieszczęsnych genów, który wolałabym, abyście pomijały wzrokiem Stąd też wywiązuję się z obietnicy złożonej później, w załączniku

A w ogóle, nie wiem, jak w innych regionach, ale u nas jest taka tradycja, że w czwartek przed ślubem na korytarzu u Panny Młodej tłucze się porcelanę. Wiem, że w opolskim to przyjmuje skrajne formy i tłuką nawet klozety + utrudniają Parze Młodej życie (słyszałam o kuleczkach ze styropianu rozwianych wentylatorem po całym ogródku) na wszelkie możliwe sposoby, aby tylko dostać napój i poczęstunek
Dlatego też jestem za tym, aby sponsorem dzisiejszej imprezy na wątku była Madziuś
Heh u mnie nie ma takich przesądów, Mgdaef Ty to masz talent

P

Szymonek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości