|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Baby pracujące - co Wy nosicie w takie upały? ja na szczęście nie mam żadnych ograniczeń ubraniowych i chodzę w najkrótszych kieckach i bez stanika albo w szortach i skąpych bluzkach a i tak czuję, że się rozpływam, nie wyobrażam sobie zachowywać jakiegoś dress code'u...
|
|
#3632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie takze upal.Zreszta juz slonce wyglada i jest 30 stopni. Szyrek , torpydka dziekuje dziewczyny Obolalą mam cala szczeke, spuchlam troszke a na sniadanie jadlam kaszke na mleku bo nic innego nie dam rady poki co. mimi gratuluje ukonczenia semestru ![]()
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839520]Jak najbardziej
Tylko będziemy mieć mało czasu, ale damy radę [/QUOTE]Postaram się być w okolicach 16:30, impreza zaczyna się już o 18 Jakie winko lubisz ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co na pewno wywnioskowałaś z poprzednich wiadomości.A co noszę? Zwykłe bluzki z krótkim rękawkiem i niewielkim dekoltem, a na dół spódnice (takie do połowy uda, albo lekko za). Zaszalałam ostatnio z szortami, ale chyba przesadziłam, bo gg prawie padła na wieść, że poszłam tak do pracy Pewnie gdybym musiała ubierać się bardziej formalnie, w spódnice równo z kolanem i bluzki z kołnierzykami, byłoby to dla mnie baaardzo ciężkie, bo mam niską tolerancję na ciepło. Przy obecnym stylu ubierania jest mi za gorąco i głowa boli kolejny dzień, a co dopiero pozakrywać się jeszcze bardziej. Marzy mi się Norwegia... ogólnie Skandynawia
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-21 o 11:51 |
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te podstawowe - Jaś i Małgosia, Czerwony Kapturek, Królewna Śnieżka... Pamiętam o co mniej więcej w nich chodziło, ale żeby opowiedzieć dokładnie, to już ciężko
|
|
#3637 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Półsłodkie różowe lub czerwone
|
||
|
|
|
#3638 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle zauważam, że chociaż mój każdy dotychczasowy partner uczył mnie czegoś nowego (bo ja uwielbiam się uczyć rzeczy nowych, żadne zaskoczenie dla osób które mnie znają trochę lepiej
|
||
|
|
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34837646]No popatrz
![]() Autem jadę 10 min z domu do pracy, autobusem około 20-25 min, na piechotę 40 min - 1h. Tak, widzimy się dzisiaj, mam wszystkie rzeczy dla Ciebie i przy okazji wzięłam też dla granatowo.[/QUOTE] ee to już mam dalej do Ciebie do domu. spoko dla Granatowej też wezmę [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838014]A ja za wszelką cenę chcę wyjechać na wieś chociaż na tydzień... ja teeeżżżżż!!!! [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838577]Ale Wam fajnie, że możecie ot tak odciąć sie od miasta, tłumów, hałasu... Ja i tak mam nieźle, bo mam na wsi domek letniskowy, ale to nie to samo co normalny dom... [/QUOTE] i Ty narzekasz?! dałabym się pokroić za domek letniskowy- nie mam ani domku, ani samochodu żeby gdziekolwiek wybyć. jedyne co mam to koleżankę na wsi pod Krk do której od czasu do czasu mogę pojechaćCytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek? [/QUOTE] odpada Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3640 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O RLY? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj, dziewczyny, przestańcie mnie traktować jak avatarową laleczkę, która zawsze jest taka sama i spójrzcie pod tym kątem na siebie ![]() Cytat:
Dobra, napiszę jeszcze raz: świadomie wypisałam się z intymnego klubu i nie staram się być na każdym spotkaniu. Roztrząsanie cudzych lub własnych problemów na forum zwyczajnie zaczęło mnie denerwować, wypaliłam się. Jestem bardziej opryskliwa, bo mam już dosyć wielokrotnie powielanych przez niektóre z Was błędów i bycia zawsze adwokatem każdego. Wy macie prawo do niewyciągania wniosków, jak i ja mam prawo się na to denerwować. Jeśli Hard nie chce przestać się przejmować durnymi gadkami szefowej, a gg zastanowić się nad przyjaźnią damsko-męską, to mogę to skomentować głośno, bo w końcu jesteśmy na forum i wolę to zrobić w ten sposób niż obgadywać je za plecami. Cytat:
Zarezerwowane dla spotkań? Mamy tu pisać tylko o pogodzie, a na spotkaniach prowadzić tylko rozmowy o życiu?Myślałam, że do tej pory podział był spowodowany tym, że niektórzy nie chcieli pisać o czymś na forum ogólnym, tylko woleli coś powiedzieć w kameralnym gronie. Mnie to zawsze było obojętne i zawsze wypowiadałam się w każdym temacie, czy zakupu mieszkania z myślą o późniejszym zbudowaniu domu, czy atrakcyjnych części ciała u mężczyzny. Obojętnie czy w wątku, czy w klubie. Myślałam, że każda z Was zna tę moją właściwość, że piszę wszędzie i wszystkim, a tu nagle się dowiaduję, że to jakaś nowość u mnie. Cytat:
Na szczęście u mnie nikt nie pilnuje dress code, ale, ale, ale... cały następny tydzień mamy wizytację i barrrdzo restrykcyjny dress code, co znaczy, że cały tydzień będę chodziła w tym samym, bo nie mam niczego innego odpowiedniego
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To nie tak, że chodzę tak nagminnie, ale jak mam odpowiednio skrojoną sukienkę, pod którą mogę nie założyć stanika, a są tak wysokie temperatury i nie mam np. egzaminu, tylko jedne luźne zajęcia, to korzystam Współczuję przyszłego tygodnia
|
|
#3642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krzywdy Ci to nie robi, Twoim Partnerom raczej też nie, więc w czym problem? Korzyyystaj ![]() Cytat:
Cytat:
2. Dokładnie tak. 3.A mnie się zdarzyło
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-21 o 12:35 |
|||
|
|
|
#3643 |
|
Konto usunięte
|
Ja od tej pory przestaję mówić cokolwiek o problemach na spotkaniach lub w rozmowach prywatnych bo widzę że potem to trafia na forum. Jak cos komus mówię czy na spotkaniu czy w rozmowie to nie po to żeby potem to poszło na forum, Malla po raz kolejny niestety wywalasz to co się Ci mówi poza forum. I nie tyczy się to tylko mojej osoby bo to co Ci mówiły inne dziewczyny tez tu trafiło. To ż enie pisze TU o wszystkim a np. mówię komuś lub pisze w klubie to dlatego że nie chcę żeby to trafiło tutaj.
|
|
|
|
#3644 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Że narzekasz na szefową, że myślałaś kiedyś o kocie? To wszystko tutaj padało. Tylko raz napisałam o tym, co pisałaś na gg i dotyczyło to postraszenia pewnego pana policją. Bo molestowanie nie może być tolerowane.
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
... bo kobieta zmienną jest
A jeszcze jeśli w grę wchodzą emocje... To chyba SdC (
|
|
#3646 |
|
Nie depcze krokusów
|
A mnie odmawiacie prawa do zmian, jakby moja nieobecność na niektórych spotkaniach miała być objawem wielkiego życiowego doła.
Teraz mi przykro, że mam się dobrze. No, trochę się nudzę
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
My nawet nie wiemy, że masz się dobrze. Zacytuję pewną znaną Ci osobę
"nie ma Cię a jak już pojawisz się i piszesz, to i tak nic o Tobie nie możemy się dowiedzieć". Bardziej jestem teraz świadoma tego co u Twojego kotka, jak się czuje, co broi i porabia, niż co słychać u Ciebie. Nie przeszkadza mi to, tylko luźno stwierdzam, więc nie musimy o tym dłużej dyskutować.Skoro jest dobrze... to dobrze. Oby tak dalej. hiper, dzieje się coś w temacie naszego zamówienia YR? Doczekać się już nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Edit: Wracając jeszcze do tematu strojów w upały https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...28758348_n.jpg
|
|
#3648 |
|
Konto usunięte
|
Malla ale po guzik piszesz na forum to co Ci się mówi poza forum.
|
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
u nas na egzaminy każdy ubiera się jak chce, ja w chłodniejsze dni chodzę w dżinsach, w cieplejsze - w luźnych sukienkach i sandałkach. Nikogo to nie rusza. Na egzaminach ustnych również, chyba, że któremuś profesorowi coś odwali, ale nie pamiętam czegoś takiego
|
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie będziesz . Nie ma czym .Cytat:
.A propos pierdół - zapraszam na do klubu spotkaniowego .
|
||
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3653 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Raz napisałam o Tobie, bo byłaś ewidentnie molestowana i z jednej strony na to narzekałaś, a z drugiej nic nie robiłaś. Za to należą Ci się przeprosiny oraz ochrzan, że dajesz sobą się bawić. Zatem Przepraszam i Ochrzaniam.
Jeśli chodzi o inne przypadki, to proszę o konkret - jestem na forum 8 lat i często nie pamiętam, o czym się mówiło na spotkaniu, a o czym ktoś mi pisał w smsie. Zresztą jak nie ma klauzuli "ale nie mów nikomu", to nie widzę powodu, by tematu nie poruszyć w innym kanale komunikacji. Cytat:
Pisałam Wam o mojej chorobie i teraz jest mi przykro, że o tym nikt nie pamięta, tylko wszyscy skupiają się na kocie
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowałam Lanvin Jeanne Couture
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może ten odbiór jest spowodowany tym, że w odniesieniu do swojego życia piszesz wyłącznie o kocie?2. i 3. stwierdzenie, że się zmieniłaś i jesteś inną Mallą niż wcześniej nie równa się od razu przyrównaniu do kluski, avatarowej laleczki itp. Nie rozumiem dlaczego od razu mówisz żebyśmy zwróciły uwagę na siebie- co ma piernik do wiatraka? ![]() 4. jeśli masz dość powielania naszych błędów to nie musisz przecież brać udziału w dyskusji i już- czego właśnie nie robisz. ok, Twoje prawo. Abstrahuję od przywołania Hard, ale odniosę się do słów o sobie- czy ja Ci zabroniłam wypowiedzenia się w temacie dotyczącym mojej osoby? Czy zabroniłam Ci denerwować się na mnie? NIE. Jedyne co mnie uderzyło to wypowiadanie się przez Ciebie na tyle twardo jakbyś znała moją relację od środka, widziała nas razem itp. a nie tylko wnioskowała po kilku ogólnikowych zdaniach. Pewnie będąc na spotkaniu, gdzie ten temat mógłby być szczerzej poruszany miałabyś pełniejszy obraz, a tym samym lepszą możliwość wyrobienia sobie zdania. 5. dla mnie to normalne i tym bardziej nie nowe tutaj, że nie mówi się o wszystkim na forum. W końcu to forum i jest to non stop podkreślane. Po to jest intymny, po to są spotkania. Jeśli o mnie chodzi ( i myślę, że wiele dziewczyn tak ma) to nie zamierzam wywalać swoich prywatnych spraw na forum, nie zawsze mam ochotę pisać o tym w klubie, a na spotkaniu dzielę się tym z kim uważam za stosowne. Poza tym dla mnie nic nie zastąpi rozmów w realu oj tam, z pewnością był mniej inwazyjny niż Twoje szorty promocja na kolorowe soczewki (2gie opakowanie gratis): http://www.szkla.com/soczewki-kontak...m_campaign=fm_[PL]%202012-06-21_fvc_drugie_op_gratis szkoda że to nie to czego szukam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3656 |
|
Konto usunięte
|
heloł od kiedy zadzwonienie i zapytanie się czy się umówię jest molestowaniem?? sprawa jest wyjaśniona pan jest postraszony policją
|
|
|
|
#3657 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Gdzie, za ile, jaka butla?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zauważyłam dysonans, więc skomentowałam. Cytat:
Czemu wymagacie ode mnie pisania, co się u mnie dzieje (choć nic nie dzieje, temu nie piszę)? Z przyzwyczajenia, że zawsze tak robiłam? Ze zmartwienia, że może to znaczyć, że coś jest nie tak? Czy z zasady wzajemności, że Wy piszecie, to i ja powinnam?
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Na iperfumach, 100 ml, 169 zł
Ale się zrobiła dyskusja
|
|
|
|
#3660 |
|
Konto usunięte
|
Malla ja pracuje w instytucji publicznej gdzie telefony są ogólnodostępne na necie/ w książce telefonicznej albo pani z centrali łączy jak ktoś prosi żeby połączyć go z kimś/z jakims działem.
SdC powiedziałam że jak tu znów zadzwoni to zgłosze policji ( bo takie coś podchodzi pod stalking) zwłaszcza że typas jest odrażający. :P i ja się nie chcę z nim umawiać co mu już 3 razy powiedziałam, nawet sobie wymyśliłam że mam faceta za którego wychodzę i z którym mieszkam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

Kto to będzie pode mną mieszkał?

W zeszłym roku miałam usuwaną ósemkę i w sumie przez pierwsze dwa dni w dzień co trzy godziny przykładałam zimne okłady by nie być spuchniętą, bo pod wieczór drugiego dnia po zabiegu szłam na uroczystość do rodziny chłopaka (bez tańców się nie obyło). Trzymaj się 

Jakie winko lubisz ?

Zarezerwowane dla spotkań? Mamy tu pisać tylko o pogodzie, a na spotkaniach prowadzić tylko rozmowy o życiu?

A jeszcze jeśli w grę wchodzą emocje... To chyba SdC (