Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 11:44   #3631
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Poza tym-wstałam, zaspana poszłam robić kawę...Czekając aż się woda zagotuje wyglądam przez okno. Patrzę i nie wierzę-mieszkanie pode mną stało puste a teraz przyjechał samochód 'przeprowadzkowy'. Panowie wnieśli 2 figury świętych-wysokie na około 150cm i obraz, też z jakimś świętym, większy od faceta, który go niósł Kto to będzie pode mną mieszkał?
Koniec z imprezami
Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję, bo musiało być to coś poważniejszego skoro usuwano chirurgicznie siódemkę W zeszłym roku miałam usuwaną ósemkę i w sumie przez pierwsze dwa dni w dzień co trzy godziny przykładałam zimne okłady by nie być spuchniętą, bo pod wieczór drugiego dnia po zabiegu szłam na uroczystość do rodziny chłopaka (bez tańców się nie obyło). Trzymaj się
O matko, a ja mam dwie ósemki do usunięcia w lipcu
Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
Właśnie otrzymałam wyniki ostatniego egzaminu i sesja skończona!!! Nareszcie mam wakacje i mogę robić wszystko to na co nie miałam czasu Po raz pierwszy też spędzę wakacje w mieście i pewnie trochę będzie mi brakowało bujania się na huśtawce w cieniu orzecha
Gratuluję!

Baby pracujące - co Wy nosicie w takie upały? ja na szczęście nie mam żadnych ograniczeń ubraniowych i chodzę w najkrótszych kieckach i bez stanika albo w szortach i skąpych bluzkach a i tak czuję, że się rozpływam, nie wyobrażam sobie zachowywać jakiegoś dress code'u...

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 11:44   #3632
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
ojjjj biedna

U mnie w mieszkaniu nadal duchota, kotek zmienił się w parówkę.
Dziekuje .
U mnie takze upal.Zreszta juz slonce wyglada i jest 30 stopni.

Szyrek , torpydka dziekuje dziewczyny
Obolalą mam cala szczeke, spuchlam troszke a na sniadanie jadlam kaszke na mleku bo nic innego nie dam rady poki co.

mimi gratuluje ukonczenia semestru

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 11:45   #3633
Melka88
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839520]Jak najbardziej
Tylko będziemy mieć mało czasu, ale damy radę [/QUOTE]

Postaram się być w okolicach 16:30, impreza zaczyna się już o 18 Jakie winko lubisz ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 11:50   #3634
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Baby pracujące - co Wy nosicie w takie upały? ja na szczęście nie mam żadnych ograniczeń ubraniowych i chodzę w najkrótszych kieckach i bez stanika albo w szortach i skąpych bluzkach a i tak czuję, że się rozpływam, nie wyobrażam sobie zachowywać jakiegoś dress code'u...
Znoszę.... z wielkim trudem , co na pewno wywnioskowałaś z poprzednich wiadomości.
A co noszę? Zwykłe bluzki z krótkim rękawkiem i niewielkim dekoltem, a na dół spódnice (takie do połowy uda, albo lekko za). Zaszalałam ostatnio z szortami, ale chyba przesadziłam, bo gg prawie padła na wieść, że poszłam tak do pracy Generalnie nie obowiązuje u mnie dress code, ale tajemnicą poliszynela jest, że szef wszystkich szefów jest bardzo czuły na punkcie stroju i zwraca uwagę (mężczyznom nawet na głos...). A na stopach sandały. Nawet w balerinach jest mi za gorąco.

Pewnie gdybym musiała ubierać się bardziej formalnie, w spódnice równo z kolanem i bluzki z kołnierzykami, byłoby to dla mnie baaardzo ciężkie, bo mam niską tolerancję na ciepło. Przy obecnym stylu ubierania jest mi za gorąco i głowa boli kolejny dzień, a co dopiero pozakrywać się jeszcze bardziej.
Marzy mi się Norwegia... ogólnie Skandynawia

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-21 o 11:51
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 11:51   #3635
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nie mam czasu Was nadrabiać teraz, bo pędzę na egzamin.
Trzymajcie, proszę, kciuki o 13

Tak właśnie.
Stary 2012-06-21, 11:57   #3636
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
o, widzę że udało Wam się dogadać ja niestety nie jestem dziś ani w dobrej formie fizycznej, ani intelektualnej, ale w razie czego mogę kiedyś pomóc
Dzięki za to, że o mnie pomyślałaś

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Można się dowiedzieć jakie to były bajki?
Te podstawowe - Jaś i Małgosia, Czerwony Kapturek, Królewna Śnieżka... Pamiętam o co mniej więcej w nich chodziło, ale żeby opowiedzieć dokładnie, to już ciężko

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Trzymajcie, proszę, kciuki o 13
Stary 2012-06-21, 11:58   #3637
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Oficjalnie u mnie jest jakaś tam forma dresskodu, ale mało kto się do niej 100% stosuje. Ja na szczęscie mam klime, która utrzymuje mi temp 21 stopni, ale np. dzisiaj jestem w lekkich alladynkach i bokserce.

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Postaram się być w okolicach 16:30, impreza zaczyna się już o 18 Jakie winko lubisz ?
To mamy bardzo malo czasu
Półsłodkie różowe lub czerwone
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 12:02   #3638
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
Właśnie otrzymałam wyniki ostatniego egzaminu i sesja skończona!!! Nareszcie mam wakacje i mogę robić wszystko to na co nie miałam czasu Po raz pierwszy też spędzę wakacje w mieście i pewnie trochę będzie mi brakowało bujania się na huśtawce w cieniu orzecha
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kacha88 Pokaż wiadomość
Od niedzieli tu nie zaglądałam i teraz ciężko tu ogarnąć nadmiar wiadomości

Jeżdżę na rolkach ostatnio sporo. Na rowerze póki co byłam tylko 2 razy w tym roku, ale muszę się zmobilizować. Więc jakby była jakaś chętna na wycieczkę na rowerową lub na wyjście na rolki to ja się zgłaszam na ochotnika do wspólnej jazdy
Ooo, ja właśnie planuję kupno rolek (w końcu!), więc jak tylko P. nauczy mnie jeździć, to może będę chętna na wspólne jazdy

W ogóle zauważam, że chociaż mój każdy dotychczasowy partner uczył mnie czegoś nowego (bo ja uwielbiam się uczyć rzeczy nowych, żadne zaskoczenie dla osób które mnie znają trochę lepiej ), to P. bije wszelkie rekordy. Jest naprawdę świetnym nauczycielem, i mam niesamowitą wartość dodaną z tego związku a już kompletnie pobił rekord w poprzedni weekend, kiedy to na weselu nauczył mnie tańczyć. Mnie! Ja jestem osobą która nienawidzi wesel, na parkiecie (o ile to nie są dyskotekowe podrygi) sztywnieje, siedzi całe wesele przy stole i tylko rozmawia. A on mnie w 20 minut nauczył podążać za partnerem, bo świetnie prowadzi, i przetańczyłam całe wesele - polką, walcami, nawet jakąś podstawową salsą. I żałowałam, że nie idziemy na poprawiny a w planach mam jeszcze naukę gry na gitarze i jazdy na rolkach właśnie już nawet nie mówię o łucznictwie i innych rzeczach z łucznictwem związanych, typu naprawa strzał. Jestem jak pijawka
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 12:08   #3639
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34837646]No popatrz
Autem jadę 10 min z domu do pracy, autobusem około 20-25 min, na piechotę 40 min - 1h.
Tak, widzimy się dzisiaj, mam wszystkie rzeczy dla Ciebie i przy okazji wzięłam też dla granatowo.[/QUOTE]

ee to już mam dalej do Ciebie do domu.
spoko dla Granatowej też wezmę

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838014]A ja za wszelką cenę chcę wyjechać na wieś chociaż na tydzień... [/QUOTE]

ja teeeżżżżż!!!!

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838577]Ale Wam fajnie, że możecie ot tak odciąć sie od miasta, tłumów, hałasu... Ja i tak mam nieźle, bo mam na wsi domek letniskowy, ale to nie to samo co normalny dom...
[/QUOTE]

i Ty narzekasz?! dałabym się pokroić za domek letniskowy- nie mam ani domku, ani samochodu żeby gdziekolwiek wybyć. jedyne co mam to koleżankę na wsi pod Krk do której od czasu do czasu mogę pojechać

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
1. Podczytuj Magiczny Kraków - powinnaś być w miarę na bieżąco. Dobre źródło wiedzy o tym co się dzieje. Albo subskrybuj na FB, wtedy będziesz mieć powiadomienia na tablicy, o tym co się dzieje.
jakaś dla mnie nieczytelna jest ta strona

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek?
[/QUOTE]

odpada

Cytat:
u mnie nie ma większych wymagań co do stroju ale raczej bluzki na ramiączkach/ bokserki/szorty odpadają. ratuję się krótkim rękawkiem, bluzkami z szerszymi ramiączkami, spódnicami, rybaczkami. a dzisiaj tam się poratowałam, że mam czarne długi spodnie, bluzkę 3/4 i balerinki i strach w oczach jak ja wyjdę z biura i będę oddychać
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 12:14   #3640
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kacha88 Pokaż wiadomość
Jeżdżę na rolkach ostatnio sporo. Na rowerze póki co byłam tylko 2 razy w tym roku, ale muszę się zmobilizować. Więc jakby była jakaś chętna na wycieczkę na rowerową lub na wyjście na rolki to ja się zgłaszam na ochotnika do wspólnej jazdy
Jest tu parę dziewczyn, co jeździ na różnych kółkach. Ja się tylko łamię
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
i fajnie, że nie masz problemów, ale nie trzeba pisać i nie pisze się wyłącznie o problemach. Piszemy o wszystkim i o niczym; Ty piszesz niemal wyłącznie o kocie. ok, jest dla Ciebie rewolucją w życiu, pochłania Twoją uwagę i czas, ale można odnieść wrażenie, że to całe Twoje życie i cały Twój świat.
Wypowiadam się w praktycznie każdym poruszanym temacie. Krzywdzące jest twierdzenie, że piszę tylko o kocie. Piszę dużo, więc i o kocie piszę dużo, za to piszę też o wszystkim innym - lakierach, pędzlach, maseczkach, meczach, królowej Anglii, niskim ciśnieniu, górskich szlakach. Przykre, że tego nie zauważacie
Cytat:
nie, nie jesteś równie uszczypliwa jak wcześniej.
O RLY?
Cytat:
Wydaje mi się, że niejedna osoba już Ci to powiedziała, że się zmieniłaś, że nie ma w Tobie już tej uszczypliwości, fajnego humoru i wielowątkowości w rozmowie.
Cytat:
Tęsknię za Twoim humorem, bo był inteligentny, specyficzny i nietuzinkowy. Teraz tego nie ma.
No tak, teraz jestem monotematyczną, głupią kluchą wyjętą z konserwy

Oj, dziewczyny, przestańcie mnie traktować jak avatarową laleczkę, która zawsze jest taka sama i spójrzcie pod tym kątem na siebie
Cytat:
odnoszę wrażenie, że wypadłaś Malla "z obiegu". Coraz mniej Cię i na wątku i przede wszystkim na spotkaniach.
Heloł, przecież tłumaczyłam już parę razy, czemu
Dobra, napiszę jeszcze raz: świadomie wypisałam się z intymnego klubu i nie staram się być na każdym spotkaniu. Roztrząsanie cudzych lub własnych problemów na forum zwyczajnie zaczęło mnie denerwować, wypaliłam się. Jestem bardziej opryskliwa, bo mam już dosyć wielokrotnie powielanych przez niektóre z Was błędów i bycia zawsze adwokatem każdego. Wy macie prawo do niewyciągania wniosków, jak i ja mam prawo się na to denerwować. Jeśli Hard nie chce przestać się przejmować durnymi gadkami szefowej, a gg zastanowić się nad przyjaźnią damsko-męską, to mogę to skomentować głośno, bo w końcu jesteśmy na forum i wolę to zrobić w ten sposób niż obgadywać je za plecami.
Cytat:
Nie pojmuję, bo w sposób widoczny się wycofałaś, a paradoksalnie dużo masz do powiedzenia w tematach, które są poruszane właśnie na spotkaniach, w których nie uczestniczysz...
Czy są to tematy zabraniane do poruszania w wątku? Zarezerwowane dla spotkań? Mamy tu pisać tylko o pogodzie, a na spotkaniach prowadzić tylko rozmowy o życiu?

Myślałam, że do tej pory podział był spowodowany tym, że niektórzy nie chcieli pisać o czymś na forum ogólnym, tylko woleli coś powiedzieć w kameralnym gronie.

Mnie to zawsze było obojętne i zawsze wypowiadałam się w każdym temacie, czy zakupu mieszkania z myślą o późniejszym zbudowaniu domu, czy atrakcyjnych części ciała u mężczyzny. Obojętnie czy w wątku, czy w klubie. Myślałam, że każda z Was zna tę moją właściwość, że piszę wszędzie i wszystkim, a tu nagle się dowiaduję, że to jakaś nowość u mnie.
Cytat:
W życiu bym nie poszła do pracy bez stanika! Nawet w grubym swetrze.
Na szczęście u mnie nikt nie pilnuje dress code, ale, ale, ale... cały następny tydzień mamy wizytację i barrrdzo restrykcyjny dress code, co znaczy, że cały tydzień będę chodziła w tym samym, bo nie mam niczego innego odpowiedniego Ustalono kolory, materiały, kroje, długości, faktury, kształt buta, długość kolczyków, wzorki na paznokciach, wszystko...
Stary 2012-06-21, 12:30   #3641
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
W ogóle zauważam, że chociaż mój każdy dotychczasowy partner uczył mnie czegoś nowego (bo ja uwielbiam się uczyć rzeczy nowych, żadne zaskoczenie dla osób które mnie znają trochę lepiej ), to P. bije wszelkie rekordy. Jest naprawdę świetnym nauczycielem, i mam niesamowitą wartość dodaną z tego związku a już kompletnie pobił rekord w poprzedni weekend, kiedy to na weselu nauczył mnie tańczyć. Mnie! Ja jestem osobą która nienawidzi wesel, na parkiecie (o ile to nie są dyskotekowe podrygi) sztywnieje, siedzi całe wesele przy stole i tylko rozmawia. A on mnie w 20 minut nauczył podążać za partnerem, bo świetnie prowadzi, i przetańczyłam całe wesele - polką, walcami, nawet jakąś podstawową salsą. I żałowałam, że nie idziemy na poprawiny a w planach mam jeszcze naukę gry na gitarze i jazdy na rolkach właśnie już nawet nie mówię o łucznictwie i innych rzeczach z łucznictwem związanych, typu naprawa strzał. Jestem jak pijawka
Ale to brzmi super, świetnie mieć kogoś, kto inspiruje
Cytat:
W życiu bym nie poszła do pracy bez stanika! Nawet w grubym swetrze.
Na szczęście u mnie nikt nie pilnuje dress code, ale, ale, ale... cały następny tydzień mamy wizytację i barrrdzo restrykcyjny dress code, co znaczy, że cały tydzień będę chodziła w tym samym, bo nie mam niczego innego odpowiedniego Ustalono kolory, materiały, kroje, długości, faktury, kształt buta, długość kolczyków, wzorki na paznokciach, wszystko...
Bo Ty masz biust, a ja nie To nie tak, że chodzę tak nagminnie, ale jak mam odpowiednio skrojoną sukienkę, pod którą mogę nie założyć stanika, a są tak wysokie temperatury i nie mam np. egzaminu, tylko jedne luźne zajęcia, to korzystam
Współczuję przyszłego tygodnia

Tak właśnie.
Stary 2012-06-21, 12:32   #3642
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba dobrze, że potrafisz się tak łatwo nakręcić na nowe rzeczy Krzywdy Ci to nie robi, Twoim Partnerom raczej też nie, więc w czym problem? Korzyyystaj
Cytat:
u mnie nie ma większych wymagań co do stroju ale raczej bluzki na ramiączkach/ bokserki/szorty odpadają. ratuję się krótkim rękawkiem, bluzkami z szerszymi ramiączkami, spódnicami, rybaczkami. a dzisiaj tam się poratowałam, że mam czarne długi spodnie, bluzkę 3/4 i balerinki i strach w oczach jak ja wyjdę z biura i będę oddychać
I głęęęębokimi dekoltami
Cytat:
1. Czy są to tematy zabraniane do poruszania w wątku? Zarezerwowane dla spotkań? Mamy tu pisać tylko o pogodzie, a na spotkaniach prowadzić tylko rozmowy o życiu?
2. Myślałam, że do tej pory podział był spowodowany tym, że niektórzy nie chcieli pisać o czymś na forum ogólnym, tylko woleli coś powiedzieć w kameralnym gronie.
3. W życiu bym nie poszła do pracy bez stanika! Nawet w grubym swetrze.
1. Zupełnie nie o to mi chodziło Miałam na myśli to, że przez to, że nie byłaś na spotkaniach na których dziewczyny opisywały sytuację, miałaś tylko wyrywkowy pogląd, a mimo to bardzo autorytatywnie wypowiadałaś się w temacie.
2. Dokładnie tak.
3.A mnie się zdarzyło nie założyć pod lnianą, nieprześwitującą sukienkę

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-21 o 12:35
Stary 2012-06-21, 12:35   #3643
2016070953
Konto usunięte

Ja od tej pory przestaję mówić cokolwiek o problemach na spotkaniach lub w rozmowach prywatnych bo widzę że potem to trafia na forum. Jak cos komus mówię czy na spotkaniu czy w rozmowie to nie po to żeby potem to poszło na forum, Malla po raz kolejny niestety wywalasz to co się Ci mówi poza forum. I nie tyczy się to tylko mojej osoby bo to co Ci mówiły inne dziewczyny tez tu trafiło. To ż enie pisze TU o wszystkim a np. mówię komuś lub pisze w klubie to dlatego że nie chcę żeby to trafiło tutaj.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 12:38   #3644
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
TZupełnie nie o to mi chodziło Miałam na myśli to, że przez to, że nie byłaś na spotkaniach na których dziewczyny opisywały sytuację, nie miałaś szerszego poglądu na sytuację, a mimo to bardzo autorytatywnie wypowiadałaś się w temacie.
Trudno określić, który temat był omawiany w węższym gronie, a który nie. Mam prawo wypowiedzieć się na podstawie tych wiadomości, które znam w danym momencie. A nieraz niestety przyłapuję dziewczyny na sprzecznych zeznaniach
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Malla po raz kolejny niestety wywalasz to co się Ci mówi poza forum
A co teraz takiego napisałam?
Że narzekasz na szefową, że myślałaś kiedyś o kocie? To wszystko tutaj padało.
Tylko raz napisałam o tym, co pisałaś na gg i dotyczyło to postraszenia pewnego pana policją. Bo molestowanie nie może być tolerowane.
Stary 2012-06-21, 13:05   #3645
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
A nieraz niestety przyłapuję dziewczyny na sprzecznych zeznaniach
.
... bo kobieta zmienną jest A jeszcze jeśli w grę wchodzą emocje... To chyba SdC () tylko jest taka konsekwentna/bezkompromisowa w swoim działaniu ;p co mam nadzieję trochę mi się udzieli, jak poprzebywam z nią dłużej

Stary 2012-06-21, 13:12   #3646
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
... bo kobieta zmienną jest
A mnie odmawiacie prawa do zmian, jakby moja nieobecność na niektórych spotkaniach miała być objawem wielkiego życiowego doła.
Teraz mi przykro, że mam się dobrze. No, trochę się nudzę
Stary 2012-06-21, 13:20   #3647
Lenkapuma
Zakorzenienie

My nawet nie wiemy, że masz się dobrze. Zacytuję pewną znaną Ci osobę "nie ma Cię a jak już pojawisz się i piszesz, to i tak nic o Tobie nie możemy się dowiedzieć". Bardziej jestem teraz świadoma tego co u Twojego kotka, jak się czuje, co broi i porabia, niż co słychać u Ciebie. Nie przeszkadza mi to, tylko luźno stwierdzam, więc nie musimy o tym dłużej dyskutować.
Skoro jest dobrze... to dobrze. Oby tak dalej.

hiper, dzieje się coś w temacie naszego zamówienia YR? Doczekać się już nie mogę

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Edit: Wracając jeszcze do tematu strojów w upały https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...28758348_n.jpg

Stary 2012-06-21, 13:21   #3648
2016070953
Konto usunięte

Malla ale po guzik piszesz na forum to co Ci się mówi poza forum.
Stary 2012-06-21, 13:29   #3649
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
hiper, dzieje się coś w temacie naszego zamówienia YR? Doczekać się już nie mogę
Wiem, wierz mi, że ja też nie. Jak dzwoniłam na początku tygodnia to Pani mnie poinformowała, że zamówienie ma zostać wysłane we wtorek, więc do końca tygodnia powinno dojść.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 13:33   #3650
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Edit: Wracając jeszcze do tematu strojów w upały https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...28758348_n.jpg
Rany, jak dobrze, że moja uczelnia chociaż pod tym względem jest normalna u nas na egzaminy każdy ubiera się jak chce, ja w chłodniejsze dni chodzę w dżinsach, w cieplejsze - w luźnych sukienkach i sandałkach. Nikogo to nie rusza. Na egzaminach ustnych również, chyba, że któremuś profesorowi coś odwali, ale nie pamiętam czegoś takiego
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 13:49   #3651
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ostatnie dni mam rozmowy kwalifikacyjne, więc znoszę absolutnie bardzo ciężko .

Cytat:
i strach w oczach jak ja wyjdę z biura i będę oddychać
Nie będziesz . Nie ma czym .

Cytat:
Czy są to tematy zabraniane do poruszania w wątku? Zarezerwowane dla spotkań? Mamy tu pisać tylko o pogodzie, a na spotkaniach prowadzić tylko rozmowy o życiu?

Myślałam, że do tej pory podział był spowodowany tym, że niektórzy nie chcieli pisać o czymś na forum ogólnym, tylko woleli coś powiedzieć w kameralnym gronie.
Nie, Malla, nie ma tematów zarezerwowanych. Ale siłą rzeczy, gdy częściej się spotykamy na wątku pozostaje gadanie o pierdołach .

A propos pierdół - zapraszam na do klubu spotkaniowego .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 13:51   #3652
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Rany, jak dobrze, że moja uczelnia chociaż pod tym względem jest normalna u nas na egzaminy każdy ubiera się jak chce, ja w chłodniejsze dni chodzę w dżinsach, w cieplejsze - w luźnych sukienkach i sandałkach. Nikogo to nie rusza. Na egzaminach ustnych również, chyba, że któremuś profesorowi coś odwali, ale nie pamiętam czegoś takiego
My też chodzimy jak chcemy, ale żadnych ustnych nie miałam, jak dotąd

Tak właśnie.
Stary 2012-06-21, 14:10   #3653
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla ale po guzik piszesz na forum to co Ci się mówi poza forum.
Raz napisałam o Tobie, bo byłaś ewidentnie molestowana i z jednej strony na to narzekałaś, a z drugiej nic nie robiłaś. Za to należą Ci się przeprosiny oraz ochrzan, że dajesz sobą się bawić. Zatem Przepraszam i Ochrzaniam.

Jeśli chodzi o inne przypadki, to proszę o konkret - jestem na forum 8 lat i często nie pamiętam, o czym się mówiło na spotkaniu, a o czym ktoś mi pisał w smsie. Zresztą jak nie ma klauzuli "ale nie mów nikomu", to nie widzę powodu, by tematu nie poruszyć w innym kanale komunikacji.
Cytat:
My nawet nie wiemy, że masz się dobrze. Zacytuję pewną znaną Ci osobę "nie ma Cię a jak już pojawisz się i piszesz, to i tak nic o Tobie nie możemy się dowiedzieć". Bardziej jestem teraz świadoma tego co u Twojego kotka, jak się czuje, co broi i porabia, niż co słychać u Ciebie.
Jak to nie wiecie? Skoro jestem tu codziennie, to nie będę pisać każdego dnia "dziś mam się dobrze". Co innego, gdybym wpadała raz na jakiś czas i streszczała, co się działo. Jakbym przeżyła jakąś rewolucję, to bym pewnie napisała. O niektórych rzeczach piszę w innych wątkach i nie chcę się powtarzać lub zwyczajnie nie pamiętam, co i gdzie pisałam, np. o tym, co kupiłam na wyprzedażach w ubiegły weekend.

Pisałam Wam o mojej chorobie i teraz jest mi przykro, że o tym nikt nie pamięta, tylko wszyscy skupiają się na kocie
Stary 2012-06-21, 14:15   #3654
Melka88
Zakorzenienie

Upolowałam Lanvin Jeanne Couture

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-21, 14:16   #3655
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
1. Wypowiadam się w praktycznie każdym poruszanym temacie. Krzywdzące jest twierdzenie, że piszę tylko o kocie. Piszę dużo, więc i o kocie piszę dużo, za to piszę też o wszystkim innym - lakierach, pędzlach, maseczkach, meczach, królowej Anglii, niskim ciśnieniu, górskich szlakach. Przykre, że tego nie zauważacie

2. No tak, teraz jestem monotematyczną, głupią kluchą wyjętą z konserwy

3. Oj, dziewczyny, przestańcie mnie traktować jak avatarową laleczkę, która zawsze jest taka sama i spójrzcie pod tym kątem na siebie

4. Heloł, przecież tłumaczyłam już parę razy, czemu
Dobra, napiszę jeszcze raz: świadomie wypisałam się z intymnego klubu i nie staram się być na każdym spotkaniu. Roztrząsanie cudzych lub własnych problemów na forum zwyczajnie zaczęło mnie denerwować, wypaliłam się. Jestem bardziej opryskliwa, bo mam już dosyć wielokrotnie powielanych przez niektóre z Was błędów i bycia zawsze adwokatem każdego. Wy macie prawo do niewyciągania wniosków, jak i ja mam prawo się na to denerwować. Jeśli Hard nie chce przestać się przejmować durnymi gadkami szefowej, a gg zastanowić się nad przyjaźnią damsko-męską, to mogę to skomentować głośno, bo w końcu jesteśmy na forum i wolę to zrobić w ten sposób niż obgadywać je za plecami.

5. Czy są to tematy zabraniane do poruszania w wątku? Zarezerwowane dla spotkań? Mamy tu pisać tylko o pogodzie, a na spotkaniach prowadzić tylko rozmowy o życiu?

Mnie to zawsze było obojętne i zawsze wypowiadałam się w każdym temacie, czy zakupu mieszkania z myślą o późniejszym zbudowaniu domu, czy atrakcyjnych części ciała u mężczyzny. Obojętnie czy w wątku, czy w klubie. Myślałam, że każda z Was zna tę moją właściwość, że piszę wszędzie i wszystkim, a tu nagle się dowiaduję, że to jakaś nowość u mnie.
1. to fakt, że piszesz też na wiele innych tematów, ale najwyraźniej na tyle dużo o kocie, że przysłania to resztę a może ten odbiór jest spowodowany tym, że w odniesieniu do swojego życia piszesz wyłącznie o kocie?

2. i 3. stwierdzenie, że się zmieniłaś i jesteś inną Mallą niż wcześniej nie równa się od razu przyrównaniu do kluski, avatarowej laleczki itp.
Nie rozumiem dlaczego od razu mówisz żebyśmy zwróciły uwagę na siebie- co ma piernik do wiatraka?

4. jeśli masz dość powielania naszych błędów to nie musisz przecież brać udziału w dyskusji i już- czego właśnie nie robisz. ok, Twoje prawo.
Abstrahuję od przywołania Hard, ale odniosę się do słów o sobie- czy ja Ci zabroniłam wypowiedzenia się w temacie dotyczącym mojej osoby? Czy zabroniłam Ci denerwować się na mnie? NIE. Jedyne co mnie uderzyło to wypowiadanie się przez Ciebie na tyle twardo jakbyś znała moją relację od środka, widziała nas razem itp. a nie tylko wnioskowała po kilku ogólnikowych zdaniach. Pewnie będąc na spotkaniu, gdzie ten temat mógłby być szczerzej poruszany miałabyś pełniejszy obraz, a tym samym lepszą możliwość wyrobienia sobie zdania.

5. dla mnie to normalne i tym bardziej nie nowe tutaj, że nie mówi się o wszystkim na forum. W końcu to forum i jest to non stop podkreślane. Po to jest intymny, po to są spotkania.
Jeśli o mnie chodzi ( i myślę, że wiele dziewczyn tak ma) to nie zamierzam wywalać swoich prywatnych spraw na forum, nie zawsze mam ochotę pisać o tym w klubie, a na spotkaniu dzielę się tym z kim uważam za stosowne. Poza tym dla mnie nic nie zastąpi rozmów w realu

Cytat:
1. I głęęęębokimi dekoltami
oj tam, z pewnością był mniej inwazyjny niż Twoje szorty

promocja na kolorowe soczewki (2gie opakowanie gratis):

http://www.szkla.com/soczewki-kontak...m_campaign=fm_[PL]%202012-06-21_fvc_drugie_op_gratis
szkoda że to nie to czego szukam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:18   #3656
2016070953
Konto usunięte

heloł od kiedy zadzwonienie i zapytanie się czy się umówię jest molestowaniem?? sprawa jest wyjaśniona pan jest postraszony policją
Stary 2012-06-21, 14:29   #3657
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Upolowałam Lanvin Jeanne Couture
Gdzie, za ile, jaka butla?
Cytat:
heloł od kiedy zadzwonienie i zapytanie się czy się umówię jest molestowaniem?? sprawa jest wyjaśniona pan jest postraszony policją
Akurat pisałaś, że proponował Ci seks i wydzwaniał za Tobą do pracy, gdzie nie dałaś mu numeru, tylko sam znalazł, ale spoko, nie chcę wywlekać na forum (co właśnie zrobiłam).
Cytat:
1. to fakt, że piszesz też na wiele innych tematów, ale najwyraźniej na tyle dużo o kocie, że przysłania to resztę a może ten odbiór jest spowodowany tym, że w odniesieniu do swojego życia piszesz wyłącznie o kocie?
To całkiem możliwe. Po prostu nic się u mnie nie dzieje.
Cytat:
czy ja Ci zabroniłam wypowiedzenia się w temacie dotyczącym mojej osoby? Czy zabroniłam Ci denerwować się na mnie? NIE. Jedyne co mnie uderzyło to wypowiadanie się przez Ciebie na tyle twardo jakbyś znała moją relację od środka, widziała nas razem itp. a nie tylko wnioskowała po kilku ogólnikowych zdaniach. Pewnie będąc na spotkaniu, gdzie ten temat mógłby być szczerzej poruszany miałabyś pełniejszy obraz, a tym samym lepszą możliwość wyrobienia sobie zdania.
Tylko że problem w tamtej dyskusji polegał na tym, że ja BYŁAM na jeszcze wcześniejszym spotkaniu, na którym poruszałaś temat tamtej znajomości i brzmiało to zupełnie inaczej od tego, co pisałaś niedawno i mówiłaś na spotkaniu, na którym mnie nie było.
Zauważyłam dysonans, więc skomentowałam.
Cytat:
dla mnie to normalne i tym bardziej nie nowe tutaj, że nie mówi się o wszystkim na forum. W końcu to forum i jest to non stop podkreślane. Po to jest intymny, po to są spotkania.
Jeśli o mnie chodzi ( i myślę, że wiele dziewczyn tak ma) to nie zamierzam wywalać swoich prywatnych spraw na forum, nie zawsze mam ochotę pisać o tym w klubie, a na spotkaniu dzielę się tym z kim uważam za stosowne. Poza tym dla mnie nic nie zastąpi rozmów w realu
Odchodząc trochę od tematu zastanawiam się, po co w ogóle pisać o sobie? Przecież to tylko forum i luźne znajomości. Po co naskoczyłam na Lenkę, że nic nie pisze, tylko wpada i ochrzania? Przecież parę dziewczyn jest tutaj bardzo tajemniczych i nic się z tego powodu nie dzieje. Czy coś jest złego w tym, że ktoś pisze tylko o zakupach, a o sobie niechętnie?

Czemu wymagacie ode mnie pisania, co się u mnie dzieje (choć nic nie dzieje, temu nie piszę)? Z przyzwyczajenia, że zawsze tak robiłam? Ze zmartwienia, że może to znaczyć, że coś jest nie tak? Czy z zasady wzajemności, że Wy piszecie, to i ja powinnam?
Stary 2012-06-21, 14:30   #3658
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałaś mu, że go zgłosisz, bo chce się z Tobą umówić?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:38   #3659
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie, za ile, jaka butla?
Na iperfumach, 100 ml, 169 zł

Ale się zrobiła dyskusja

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-21, 14:39   #3660
2016070953
Konto usunięte

Malla ja pracuje w instytucji publicznej gdzie telefony są ogólnodostępne na necie/ w książce telefonicznej albo pani z centrali łączy jak ktoś prosi żeby połączyć go z kimś/z jakims działem.

SdC powiedziałam że jak tu znów zadzwoni to zgłosze policji ( bo takie coś podchodzi pod stalking) zwłaszcza że typas jest odrażający. :P i ja się nie chcę z nim umawiać co mu już 3 razy powiedziałam, nawet sobie wymyśliłam że mam faceta za którego wychodzę i z którym mieszkam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości