|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- którym?
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z kolei zaczęłam nerwowo czytać instrukcje jakbym debilka nie wiedziała co znaczą II kreski
|
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz wpaść na kawkę? |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
W trakcie pracy to nie bardzo
Kojarzę, ze pisałaś że w jakiejś przychodni? Na Batorego?
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro np mnie nie ma bo jadę do krakowa na zjazd
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój nie uwierzył w test, powiedział, że kreska jest jaśniejsza i, że to nic nie znaczy. Może dlatego tak zareagował bo ja przez prawie rok widział drugą kreskę na każdym teście, której oczywiście tam nie było Potem powiedział, że bał sie w to uwierzyć i bał się, że jeśli to pomyłko to znów będę cierpiała.Dziewczyny, a ta przezierność karkowa to to usg genetyczne? Bo mi siostra mówiła, że przezierność zawsze się robi i teraz sama nie wiem czy to co innego czy to samo .
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2012-06-21 o 13:53 |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MasakraZałożyłaś klub? To teraz zaproszenia powysyłać trzeba :P Cytat:
U mnie "o ku..a i co teraz?" Mąż siadł sobie z wrażenia na fotel A staraliśmy się prawie rok.Cytat:
Idę robić naleśniki z farszem jak do pierogów ruskich Tak mi się zachciało jakoś.
|
|||
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, też Wam się ciągle odbija i macie uczucie przepełnionego brzucha, żołądka jakby nie wiem...powietrza w jelitach??
Aż się zaczynam martwić czy to normalne jest, mdli mnie to jem coś, żeby przeszło a potem tak mnie gazuje. Wczoraj dość mocno brzuch mnie bolał, ale u góry przy pępku, po jedzeniu. To dziwne. |
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A mój tż najpierw szok widziałam jak mu mina sie zmieniła aż mi sie smiac chcialo, a potem powiedzial ze damy rade i bedzie dobrze, a na koniec dnia juz mowil ze chce coreczke ![]() I teraz czasem wieczorem kladzie sie mowi mi "kocham Cie, i tego malego brzdąca w brzuchu też " to takie słodkie....
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak miałam - kupiłam herbarke hipp na trawienie i espumisan pilnuj żeby regularnie chodzić do kibelka |
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
mój gada do maleństwa ciągle, znaczy do brzucha:P daje buzi jak idzie do pracy i jak wraca i na dobranoc też
![]() a wczoraj jak się kochaliśmy to pocałował brzuch i mówi "Maleństwo teraz nie patrz!!!" rany jestem tak śpiąca, że padnę zaraz;(
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Konto usunięte
|
Chyba każde póki brzuch mały
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wypisz wymaluj no nie mogę ![]() My nikomu nie mówiliśmy jeszcze, ja tylko w tajemnicy 3 najlepszym przyjaciółką, chcemy po ślubie rodzicom powiedzieć, troszkę później, bo strasznie boję się, że coś mogłoby pójść nie tak, że zapeszę
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie my się kochamy eeee..... jedyne słowo jakie mi przychodzi na myśl to "bezinwazyjnie" ;p
w sensie....oralnie ;p---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ale my mamy zakaz :P
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mojemu powiedziałam raz że w ciąży nie wolno to zaczął mnie przekonywać że - uwaga- do 7 miesiąca można
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Konto usunięte
|
Oj tam, jak jest wszystko w porządku to do samego porodu można
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
no bo można ;> z tymże na 2czy 3 tygodnie przed porodem lepiej nie, a jak zostanie wydalony ten cały czop to absolutnie, żeby żadnej infekcji nie załapać
![]() dziewczyny to i ja załączam zdjęcie mojej śpiącej niuńki Luna, uratowana ze schroniska, diabeł wcielony w nocy, a w dzień - śpiący aniołek
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to ja wiem że można a skąd on informacje że to 7 wygrzebał ale ja go lubię w konia robić, później się ucieszył, że żartowałam |
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
nasza jest mistrzynią
nazywamy ją czasem Emily Rose, bo takie pozycje przybiera![]() Dziewczyny mam tak fatalną wysypkę na prawym przedramieniu, że kosmos, 2tygodnie już się męczę z tym, byłam w pn u gin to mi powiedział, że wapno mam pić, ale kompletnie nie schodzi, masakra po prostu :/ aż mi te krostki podbiegają ropą, no fatalnie to wygląda, ani to przykryć niczym ani nic..... Na lewej też mam, ale nie tak bardzo....... Już nie wiem co mam robić z tym
|
#3535 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
przeciez brzucha jeszcze nie ma
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
heh, robiłam wcześniej,ale na innej stronie, 57% dziewczynka
![]() z tymże ten widzę, że jest płatny ![]() http://noworodek.pl/index.php?sm=1 ten jest darmowy
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-06-21 o 15:22 |
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pół na pół hehe ale mam chcice masakra
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam miskę kopytek
![]() apetycik zaczyna mi dopisywać dziś miałam taki kiepski dzień i mega doła- nagle w drzwiach niespodzianka, TZ wrócił szybciej z pracy i kupił mi taki ogromny i piękny żółty słonecznik w doniczce od razu mi się lepiej zrobiło
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Kobietki
![]() Ale dzień.. ojjj... wkurzona jestem troche, bo dostałam 3.5 z egzaminu i nie chciał mnie już dopytac smutnoo... no ale rano o 7 jechałam na egzamin, tak mi duszno się zrobiło... wysiadłam i nagle tak mnie zaczęło brać na wymioty na środku ulicy no myśle nie nie wytrzymam!! znalazłam jakąś bramę i zwymiotowałam w krzaki ... hahahahahha no ale na egzamin nie dotarłam, w przyszły czwartek pójdę, no i czekałam na wyniki tego egzaminu co 3.5 około 4 godzin, poszłam z koleżanką na zakupy kupiłam sobie buty wreszcie, obeszłam całe miasto za moim rozmiarem (35) i w końcu znalazłam... wrrr... no i kupiłam krem na rozstępy z pharmaceris i inne pierdółki i tak poszło 2stówki ;] Tż mnie zabije hehehe co do 2 kreseczek ja swój zrobiłam o 5 rano bo nie mogłam spać już z podniecenia chyba że zaraz zrobie ten test hahaha no i wiedziałam ze wyjdzie 2 kreseczki, ale jak wyszło to i tak powtarzałam sobie ciągle o kur$$# i tak czekałam do 6.40 żeby Tż powiedzieć no i mójj Tż ze b.się cieszy ale że trzeba jeszcze dla pewności zrobić albo raczej formalności ehehe
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

jutro np mnie nie ma bo jadę do krakowa na zjazd 

ale na pewno się wzruszę i to nie mało
będziemy więcej, niż idealną rodziną, a jak będziesz w szpitalu zaraz po urodzeniu Bąbla to będę cały dzień siedział na odwiedzinach
"