|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
super opisiki dziewczyny świetny o kredkach i ołówkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6122 |
Rozeznanie
|
dziękuję,że stoisz na deszczu i czekasz...i czekasz tylko na mnie
...i ważne że zostanie w nas ta chwila... co mam zrobić byś zobaczył świat jak widze go ja?... wreszcie wiem gdzie schować się,gdzie jest mój dom moje sny,w których jesteś ty będą miały siłę zmienić świat pluszowy miś w objęciach mych...gdy spię... Miłość jest czymś więcej niż świecą.Miłość potrafi zapalić gwiazdy. życie pędzi do przodu bez postoju na sen każdy dzień ma motyw,który daje mi szczęście ...jesteśmy roztańczonym pyłem tego świata...
Pod niebem jest pięknie dziś. Edytowane przez spectre_ Czas edycji: 2007-01-18 o 12:30 Powód: literówka:) |
![]() ![]() |
![]() |
#6123 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio miałam tekst zapozyczony od Meeshy :
Nie jestem jak klocki lego nie muszę do wszystkiego pasowac a teraz mam SESJA System Eliminacji Studentow Juz Aktywny Wracam po 15.02.07 ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#6124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetne opisiki ! Kradnę jak tylko pozwolisz a i przyłączam się do prośby- on mieszka daleko..... mam taką sytuację ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6126 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6127 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6128 |
Zakorzenienie
|
Żyj sekundą.....wtedy każdy dzień będzie Twoim nowym światem
czy sa tu fajni chłopacy??????? życie jest fatalnym kwadransem, złożonym z cudownych sekund Tak wielu Ikarów sie rodzi od nowa a lot ich szaleńczy wciąż trwa!!!!! Jeden człowiek to jeden sens, Jeden sens to jeden cud Dzień dobry ![]()
#6129 |
Zakorzenienie
|
...gdyby łyżką światła rozweselic to wszystko...
...trzeszczy jak ułamek szkła...mój codzienny niepokój... ...jak wydostać się z cienia??... ...ciagnie mnie do Ciebie jak mnicha do nieba... :P ...ze mną można tylko pójść na wrzosowisko...i zapomnieć wszystko... ...a przecież mogłes byc...przed moja erą...a przeciez moglam być przed Twoja erą... ...szliśmy do siebie Ty i ja...a drogi nasze wciąż mroczne były...
#6130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *Gdy patrzę w okno, to płakać mi się chce, bo muszę czekać tak długo, by znów zobaczyć Cię *Przesyłam całusa lecz tylko słowami, bo odległość, która nas dzieli nie pozwala dać ustami *Miłość zmniejsza odległość i pozwala sercom przeniknąć się wzajemnie nom i jeszcze coś innego dorzucę ![]() *Płakałam wiele razy, lecz żadna z łeż nie nauczyła mnie silną być *Zrobię to dokładnie jak zrobiłeś Ty:będę się Toba bawić i patrzeć na Twoje łzy *bo bez Ciebie czuję się tak samotnie *Nie poddam się, póki nie polegnę topiąc się we własnych łzach *Czym dzisiaj jestem?Tylko wspomnieniem..Czym chciałabym być?Największym pragnieniem *Odszedłeś, ale Twój zapach, dotyk i smak Twoich ust pozstał...czy to znaczy, że jeszcze wrócisz? *Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy gorzką prawdą zadać ból? *Nie widziałam Cię już od miesiąca... a jednak można żyć bez powietrza *...i będę mogła tylko prosić o kolejny zmierzch, o nastepny dotyk... *Ludzi mówią, że miłośc jest rajem... dla mnie jest środkiem piekła *Jesteś w moich myślach, kiedy budzę się rano, gdy otwieram oczy *Kobieta mówi wiele rzeczy, ale i tak zrobi to, co dyktuje jej serce *Jestem wyjątkowa...wiesz o tym...przypomnij sobie mój smak i dotyk *Jak bukiet róż tęskni za wodą, tak moje serce tęskni za Tobą *Chciałabym być kostką czekolady w Twoich ustach... *Nie pragnę niczego więcej- wystarczy Twoj dotyk i miłość w powietrzu *W moim sercu na zawsze pozostanie cząstka podpisana Twoim imieniem *Najpiekniejszym zakątkiem świata są ramiona kochanka *Chciałabym być Twoja pościelą-codzennie wieczorem móc wtulić się w Ciebie *Znajdź moją łydkę i wędruj językiem po mapie mojego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6131 |
Raczkowanie
|
Z listy:
' ten świat zamyka się, w czterech ścianach, a za nimi pustka.. ' 'dziś pozostał mi po Tobie smutek, żal...' ..::zanim sie zakochasz pomysl co robisz, bo mozesz tego zalowac::.. meine renken is kaput heheh ;* ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6133 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6134 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6136 |
Raczkowanie
|
Bitchy? Only because I don't know how to say "fuck you" politely...
przetłumaczy mi to ktoś ![]() ![]()
#6137 |
Miuoshowa
|
Zlosliwa? Tylko dlatego ze nie wiem jak powiedziec "odpapierkuj sie" uprzejmie...
#6138 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
...ktoś spalił ogrody z naszymi snami...wyrwał korzenie marzeń...
![]() |
#6139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6140 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6141 |
Rozeznanie
|
A teraz cosik ode mnie i z mojej listy:
Nadzieja to płomień, który chce płonąć nawet, jeśli jest zgaszony. Czy warto zmieniać przeznaczenie? I wonder where you are, and I wonder what you do...I love you Skromnosc bije od Ciebie na kilometr ![]() Świat mnie przeraża, ale to jest nawet fajne... ![]() 'są tacy co potrafią, a są tacy, co nie potrafią. w tym cała rzecz.' [Kubuś Puchatek] niemożliwe jest, aby gwiazdy mogły spadać... ![]() '..zostawmy to i uciekajmy stąd, póki mamy jeszcze czas..' Mogę się odwrócić od Ciebie tylko o 360 stopni... Poznaj magię uśmiechu... ![]() By choć na chwilę stanął czas i chociaż raz ziściły się sny... Kto ze mną pośpiewa? lalala ![]() Alkoholicy są dla mnie niczym......niczym bracia ![]() Gdzie szkuać księcia albo pięknego rycerza jak nie w zamku ??
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6142 |
Konto usunięte
|
opis- kupię miotłę do latania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6143 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6144 |
Zadomowienie
|
A może studentki,które dzielą dolę i niedolę sesyjną maja jakies opisy typowo sesjowe
![]() ![]()
#6145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ZARABISTY!!!!! ![]() ![]() ("Sukowata? Tylko dlatego ze nie umiem powiedziec ci inaczej niz "od******* sie"?) ![]() DZIEWCZYNY! Nie produkujcie tak szybko bo jestem na wakacjach na drugim koncu swiata i mam ograniczony dostep do netu ![]()
![]() |
#6146 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6147 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6148 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6149 |
Raczkowanie
|
a macie jakies opisy w zwiazku ze studniowką?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6150 |
Rozeznanie
|
mój aktualny:
jak martwy człowiek wchłaniam śmierć. tracę umysł i ciało swe.
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.