|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
hej! melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie
pozdrawiam!! |
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
jak Młoda zniosła podróż? dzielna była???
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w rodzinie kuzynowstwo ma dużo dzieci, najbardziej mi było przykro w święta, że dzieciom to się kupuje słodycze, drobne prezenty, a mojemu nawet nikt nie pojechał zapalić świeczki (oprócz mojej mamy, rodziców TŻ i mojego rodzeństwa). Bardzo mnie to boli, do tej pory...
A lekarz już potwierdził płeć? ![]() Cytat:
A u mnie zimno.... Chyba od poniedziałku pójdę na L4 bo masakra jest w tej pracy, a lekko nie daję rady
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek idziemy na usg połówkowe więc mam nadzieję, że poznamy płeć
|
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
kundzia, sto lat!!!
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki rozmiar ma Kacperek ? bo ja się tak zastanawiam czy mój mały szczypior nie zacznie mam zaraz chodzić, tylko w sklepie widziałam naj mniejszy rozmiar 19 a on go miał sporo za duży ;/
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy Twoje przeczucie się spełni. Mi poprzednio wszyscy mówili, że będzie chłopiec, a ja się upierałam, że dziewczynka i trafiłam
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;/ myślę, że przepisywanie hormonów na uregulowanie cykli to zły pomysł. Może pójdziesz do innego gin ?
|
|
|
#4181 | |
|
Wtajemniczenie
|
buziaki dla Was.
Cytat:
po obiedzie - robię kawę. |
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
My mieliśmy jechać do Szczecina na pogrzeb bo zmarła mama przyjaciela Tż, ale w nocy Julek dostał wielkiego kataru, pokasływał i rano do lekarza biegliśmy. Na szczęście wszystko ok, dostał syrop i nakaz siedzenia w domu. Teraz bidul się męczy. Na szczęście gorączki nie ma i apetyt mu dopisuje. Jak by któraś miała wolne 3 minuty to proszę http://www.youtube.com/watch?v=vfd4d...ature=youtu.be Kundzia STO LAT a torcik gdzie?Ostatnio robiłam ciasto z truskawkami, polecam - szybko i pysznie http://mojewypieki.blox.pl/2012/06/L...ym-cukrem.html ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Julek wczoraj skończył 5 miesięcy
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
pięknie wsuwa!
|
|
#4184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurujcie Julka ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- a mnie marchewki ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- kunegunda macie płytki w łazience? na jakie zdecydowaliście się? chętnie obejrzała bym foty mieszkanka. Muszę się zdecydować, bo fachowcy przychodzą łazienkę robić. |
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Pani no nie wiem czy byś zjadła, bo do kaszki dodaję trochę mleka, a na sam jego zapach mam odruch wymiotny... Ale Julek wcina.
Czekam na tż i zmykam do sklepu, może uda mi się kupić jakiś stanik, bo po ciąży i karmieniu moje (.)(.) żyją własnym życiem i nic nie pasuje. Albo chociaż dopasuje sobie rozmiar i poszukam czegoś w necie... ahhh haha, maksi nie wiem jak nagrywać bez głosu bo potem słychać tylko że ciągle to samo gadam ![]() A marchewka była pierwszym jedzeniem z łyżeczki i byłam bardzo zdziwiona że tak mu ładnie idzie. Dumna jestem z mojego SYNA ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Basia a jak Tobiasz z marchewką? Dajesz mu coś jeszcze? Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-06-21 o 16:57 |
|
|
|
#4186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
((( W ogole - jestem tutaj najmlodsza z Was wszystkich a farmaceutka pytala czy to dla mnie napewno te tabletki CO ROBIĆ?
|
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ale upał, nie ma czym oddychać. Cytat:
![]() Udanego wypoczynku ![]() Cytat:
Ślicznie je marchewkę ale kaszka chyba lepiej smakowała ![]() Oglądając Julka jak je Kamil powiedział "o Tobiasz!" Ja mówię mu, że to nie jest Tobiasz tylko inny chłopczyk, a Kamil na to "ten chłopczyk ma taki sam leżaczek jak ma Tobiasz" ![]() Leci ten czas, niedawno się urodził a już ma 5 miesięcy ![]() Tobiasz ma 5 miesięcy i jeden tydzień ![]() Kundzia wszystkiego najlepszego
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Deli ja bym nie brała tych leków, skoro masz rozregulowany okres to jest jakiś objaw czegoś i trzeba znaleść przyczyne, bo leczenie objawowe nic nie da, a wiadomo to są hormony. Ja bym się skonsultowała z jakimś ginem prywatnie, bo pewnie chodzisz na nfz i stad od razu takie tabsy, bo im taniej wypisać recepte niż płacić za badania
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil Julek świetnie kaszkę wcina, super mu się ta buźka otwierała
marchewka już chyba mniej mu podchodziła
|
#4190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobiasz też radzi sobie z jedzeniem z łyżeczki. Chciałabym spróbować dać mu kaszkę na wieczór, żeby zobaczyć czy będzie lepiej spał ale boję się, że go w nocy będzie bolał brzuszek.
|
|
|
#4191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- z badan mam do zrobienia toxo, prolaktyne i tsh |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Prince rano wpadła z pytaniami, a nawet nie dała znać co i jak u lekarza...
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzieć wygląda jak najlepsza reklama kaszki z mlekiem ![]() U gina OK. Dla niego mamy ładniutkie wyniki. pęcherek sobie pięknie rośnie w prawym jajniku. Siła jego spokoju sprawia, że robię czystość pochwy i czekam jeszcze 2 miesiące. ma chłop dar. i wiarę w naszą płodność, której mnie już dawno brak...
|
|
|
#4194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostał mi sentyment do lipcowych wątków, bo właśnie termin z Filipem miałam na lipiec, tak czasem zaglądam ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
A co powiedział o tej prolaktynie?
Fiol tylko to takie sobie, że nawet nam nic nie napisała. Nie będziemy przecież szukać po innych wątkach co pisze...
|
#4196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie rodzę ![]() jestem ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
w ogóle prince u nas mało jakoś, zaangażowała się na innym wątku- a ja też dzisiaj cały czas myślałam co z nią i czy wszystko ok? ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Julek- - uroczekunegunda fioluś- amilcia jest pewnie ekspertem w diecie cukrzycowej- posłuchaj co radzi i poszukaj co można a co nie ciekawa jestem czy sprawdzą się Twoje przeczucia co do płci
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
maksi- ja się dzisiaj naoglądałam płytek...
![]() do łazienki jakies tam mam typy ale nie wybrane na 100%- chłopu się nie podobają (na razie - więc musze nad tym popracować aby się przekonał )natomiast znalazłam to czego szukałam do kuchni....zakochałam się! bardzo chciałam fototapetę za szkłem (z aplikacjami typowo kuchennymi, kawa, owoce itp) ale mieliśmy opory czy to będzie praktyczne, jak to się będzie zachowywać obok palników gazowych, czy nie będzie się tam dostawać wilgoć itp. Nie widziałam tego u nikogo na "żywo" więc średno byliśmy przekonani, Tata miałby nam to montować i też nie do końca wydwało się mu to praktyczne mimo, że bardzo ładne i na czasie Dzisiaj znalazłam wielkie foto- płytki kuchenne- cudne i świetnie zastąpią fototapetę mają jeden minus- cenę - ale myślę, że się na takie zdecydujemy
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
że wysoko to jest 600. Ja mam w normie
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
my tylko pojechaliśmy oglądać
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- BYou- rano powiedziałam Męzowi, że jadę z nim tylko dlatego, że go bardzo kocham. Ja uwielbiam łazić po sklepach i oglądać takie asortymenty ale jak się obudziłam to miałam stopy jeszcze bardziej opuchnięte niż wczoraj wieczór- bałam się, że nie włożę jedynych moich butów, które mieściły stopy do tej pory . Nawet to, że mieliśmy pojechać potem do Teściowej bo już od wczoraj tak bardzo chciałam zobaczyć zamontowane okna i parapety nie przekonywało mnie aby wyjść z domu takie miałam obolałe stopy.Na szczęście jakoś objechaliśmy szczęsliwie ![]() Okna z parapetami wyglądają cudnie - trzeba jeszcze obrobić szpalety bo montaż był na surowo... Teraz właśnie siedzę z nogami w misce i moczę je w kwaśnym swojskim mleku i najważniejsze, że przynosi mi to niesamowitą ulgę![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- pani - zaufaj lekarzowi, chociaż wiem, ze masz czasmi już dosyć... ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- maksi- obecnie do łazienki podoba mi się coś w tej kolorystyce i w tym stylu http://ceramikacentrum.pl/vivian-pur...4_185_607.html chodzi mi o zestaw czarny- biały- czerwony
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

a torcik gdzie?

((( W ogole - jestem tutaj najmlodsza z Was wszystkich a farmaceutka pytala czy to dla mnie napewno te tabletki