|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Czeeść dziewczyny
![]() u mnie na blogu zużycia kosmetyczne ![]() ale dawno mnie tu nie było, czas zacząć nadrabianie, został mi jeszcze jeden egzamin więc powinno być już ok
|
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio się "torturowałam" i dodawałam na stronie New Looka do koszyka wszystko, co bym chciała kupić.
Za to dzisiaj dorwałam jakimś cudem jeszcze jasny cień Essence w kremie.
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2825 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już po 17-tej, a ja przez te ulewy i szarość za oknem nie mogę się obudzić ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Może coś w stylu Nocanki? gość też jakoś oferowała się ze śmieszną kwotą za roczny baner.
Cytat:
Właśnie Cię wytropiłam * podaję kawę* i poczytam wieczorkiem ![]() Nic specjalnego bardziej obiad na życzenie bo ostatnio TŻ stanął na wysokości zadania i parę razy przygotował jeden ze specjałów kuchni angielskiej- jagnięcinę w sosie miętowym A ja zrobię piersi z kurczaka w marynacie miodowej i panierce, marynowały się całą noc więc mięso będzie idealne.
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
summerisgone ja jeszcze w weekend dokładnie sprawdzę czy je mam, ale powinny gdzieś być.
Hexx no nie wiem. Ja jestem ostatnio uczulona na współpracę po jednym przypadku, gdy paczka nie przyszła do mnie taka jak chciałam i okazała się nie warta zachodu.. Dodam, że zostało potwierdzone, że dostanę to co chcę.....
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę usuwać
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na zakupach!
oczywiscie w rezerwacie (reserved) wymierzylam sie roznosci i kupilam dwie bluzki (jedna neonowa ) i dwie spodnice w tym jedna maxi ! ale w poniedzialek czeka mnie najazd na ciucholandy wiec moze znajde cos fajnego- wiecie jakas sukienke maxi bo mnie meczy ostatnio
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam część maila na bloga z komentarzem.
Ja nie wiem, nie pisałam zbyt wielu maili do firm ale jak już mi się zdarzyło to odpowiedź była zawsze w miłym tonie nawet jeśli się myliłam a takiego maila ja bym na przykład do obcej osoby nie wysłała. |
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie czasami bawią niektóre propozycje, szczególnie jak zaczynam wnikać głębiej i dopytywać się o różne szczegóły. Teraz przynajmniej piszą głównie poważne osoby tym bardziej, że w grę wchodzi przesyłka międzynarodowa a nie każdy ma na to budżet.
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
Hexx cóż, Pani stwierdziła najpierw że zaszła pomyłka i resztę doślą. A za kilka dni dostałam e-mail, że oni wysłuchali mojej propozycji a skład paczki dobrali sami....i że się pewnie nie zrozumiałyśmy. Tylko,że ja umiem czytać
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma jeszcze co czytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2835 |
|
po prostu Em :)
|
Mail od Farmony...
Typowy czarny PR.Z tego co pamiętam Nocanka proponowała 50 zł za rok za baner.
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
używałyście spiruliny??
kupiłam na zsk i dzisiaj chciałam użyć. To tak śmierdzi, że jak nałożyłam na twarz to zaraz zmyłam, bo strasznie niedobrze mi się zrobiło. Ohyda |
|
|
|
#2837 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem idiotą..........piszę artykuł, ma być na tysiąc liter, a ja robię na 1000 wyrazów i już zmyślam...aż zobaczyłam że mi liczy wyrazy nie litery ![]() ![]() : mdleje: Zastrzelcie mnie.
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2012-06-21 o 18:23 |
||
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Konto usunięte
|
Trochę żenada z tą Farmoną... Szkoda, bo lubię markę
![]() W ogóle jaaak się wściekłam! Wchodzę dziś do kuchni, a tu syf niesamowity - wszędzie brudne gary, blaty klejące i zagracone, kuchenka upaćkana czymś, co wykipiało i się przypiekło, ogólnie - SAJGON. Mama zdążyła wrócić z pracy zrobiła szybki obiad i biegła z bratem do lekarza, więc stwierdziłam, że zanim wróci, sprzątnę ten syf, będzie miała niespodziankę. Umyłam wszystkie gary, poukładałam, wywaliłam śmieci, pozgarniałam resztki potraw do mniejszych opakowań i wrzuciłam do lodówki itd. Wszystko na błysk. I jeszcze muffinki upiekłam w międzyczasie. Mama wróciła w chwili, kiedy myłam ostatni blat, została mi tylko kuchenka. Wchodzi, rozgląda się, krzywi i oznajmia "Ale brudna kuchenka, fuuuj..." - i wyszła. Nie była to złośliwość czy coś, tylko mamuśka po prostu nie raczy zauważyć, że cokolwiek się zrobiło dobrze, ale doczepi się do najmniejszego drobiazgu. No wściekłam się niesamowicie ![]() Ufff... Chcecie muffinki...? |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34849207]Trochę żenada z tą Farmoną... Szkoda, bo lubię markę
![]() W ogóle jaaak się wściekłam! Wchodzę dziś do kuchni, a tu syf niesamowity - wszędzie brudne gary, blaty klejące i zagracone, kuchenka upaćkana czymś, co wykipiało i się przypiekło, ogólnie - SAJGON. Mama zdążyła wrócić z pracy zrobiła szybki obiad i biegła z bratem do lekarza, więc stwierdziłam, że zanim wróci, sprzątnę ten syf, będzie miała niespodziankę. Umyłam wszystkie gary, poukładałam, wywaliłam śmieci, pozgarniałam resztki potraw do mniejszych opakowań i wrzuciłam do lodówki itd. Wszystko na błysk. I jeszcze muffinki upiekłam w międzyczasie. Mama wróciła w chwili, kiedy myłam ostatni blat, została mi tylko kuchenka. Wchodzi, rozgląda się, krzywi i oznajmia "Ale brudna kuchenka, fuuuj..." - i wyszła. Nie była to złośliwość czy coś, tylko mamuśka po prostu nie raczy zauważyć, że cokolwiek się zrobiło dobrze, ale doczepi się do najmniejszego drobiazgu. No wściekłam się niesamowicie ![]() Ufff... Chcecie muffinki...?[/QUOTE] Zupełnie jak moja babcia. Muffinki <3 ja umiem tylko takie doktora oetkera ale muszę przyznać że są szokująco dobre i wszystkim smakują. Takie z malinowym nadzieniem.
|
|
|
|
#2842 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34849207]W ogóle jaaak się wściekłam!
Ufff... Chcecie muffinki...?[/QUOTE] Ja chcę! , jakie? Ostatnio robiłam babeczki bananowe, tzn często je robię, wyczaiłam gdzieś na jakimś blogu, zapisałam przepis, ale teraz nie wiem gdzie to znalazłam ![]() I się nie przejmuj Cytat:
|
|
#2844 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś pierwszy raz zrobiłam marchewkowe, całkiem nieźle wyszły
![]() Później pokażę zdjęcia
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
uff dopiero wrocilam z wrc, jutro mam probny dzien w pracy i wtedy zadecyduja czy mnie przyjma
|
|
|
|
#2847 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34849542]Ja dziś pierwszy raz zrobiłam marchewkowe, całkiem nieźle wyszły
![]() Później pokażę zdjęcia [/QUOTE]A ja dziś zrobiłam te ciasteczka z twojego bloga... Ale w gazowym nie chciały się ładnie przypiec z wierzchu. Mimo to faceci w domu się zajadają . Powiedz mi jeszcze słońce, gdzie w Lidlu są czekoladowe groszki, bo szukałam, ale nie znalazłam i kupiłam kolorowe draże
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34849542]Ja dziś pierwszy raz zrobiłam marchewkowe, całkiem nieźle wyszły
![]() Później pokażę zdjęcia [/QUOTE]Ja mam zamiar jutro upiec akurat ciasto marchewkowe W niedzielę mamy odpust, to trzeba coś upiec A że marchewkowe dobre w wersji light, to się upiecze
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2850 |
|
|
summerisgone, napisałam o sprawie Farmony na blogu.
![]() http://lusterko-em.blogspot.com/2012...przyapany.html
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

teraz kawa, kto ma ochotę?

おはよう! 

Nie ma jeszcze co czytać
Typowy czarny PR.