Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 10:01   #4801
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez Leila:) Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem tych klawiszy u stop, ups, znaczy sie palcow pomalowanych w taki sposob. Nie podoba mi sie to
a ja nie dalabym takiego zblizenia stop .
Stary 2012-06-21, 10:12   #4802
smerfetk_a
Żona Gargamel

Jakoś strasznie cicho na wątku, w szoku jestem bo tu zawsze mam najwięcej do przeczytania

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 10:26   #4803
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Jakoś strasznie cicho na wątku, w szoku jestem bo tu zawsze mam najwięcej do przeczytania
no, tez mi sie zdaje, ze ostatnio nudy tu sa, nawet pisalam o tym wczoraj kolezance, ktora podczytuje od niedawna ten watek (A., pozdrawiam).
Stary 2012-06-21, 11:04   #4804
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leila:) Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem tych klawiszy u stop, ups, znaczy sie palcow pomalowanych w taki sposob. Nie podoba mi sie to
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
a ja nie dalabym takiego zblizenia stop .
Malować to niech sobie maluje jak jej się tylko podoba, ale jak się ma brzydkie, nierówne paznokcie, to się ich nie fotografuje w takich zbliżeniach, bo to po prostu kiepsko wygląda i mnie osobiście (a mam pierdzielca na punkcie pielęgnacji stóp) po prostu odrzuca...
Stary 2012-06-21, 13:05   #4805
szarri
Wtajemniczenie

Dzięki Wam zamówiłam klipsy Od razu trzy, bo pierwszy połamię a drugi zgubię . I tak zbyt wiele mi to nie da, bo mam same zabudowane staniki (przy 65G niestety biustonosze często wyglądają jak element zbroi, żeby wygarnąć wszystko spod pachy) i w koszulkach na ramiączkach widać mi stanik z boku, więc obcięłam sobie rękawy w dwóch lekkich koszulach i je sobie noszę luźno zawiązane z przodu, żeby to zamaskować .
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 13:14   #4806
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Dzięki Wam zamówiłam klipsy Od razu trzy, bo pierwszy połamię a drugi zgubię . I tak zbyt wiele mi to nie da, bo mam same zabudowane staniki (przy 65G niestety biustonosze często wyglądają jak element zbroi, żeby wygarnąć wszystko spod pachy) i w koszulkach na ramiączkach widać mi stanik z boku, więc obcięłam sobie rękawy w dwóch lekkich koszulach i je sobie noszę luźno zawiązane z przodu, żeby to zamaskować .
po pierwszej linijce zachodzilam w glowe, dlaczego kupilas trzy klipsy na dwoje uszu.
Stary 2012-06-21, 13:47   #4807
MilkyShake
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Malować to niech sobie maluje jak jej się tylko podoba, ale jak się ma brzydkie, nierówne paznokcie, to się ich nie fotografuje w takich zbliżeniach, bo to po prostu kiepsko wygląda i mnie osobiście (a mam pierdzielca na punkcie pielęgnacji stóp) po prostu odrzuca...
Taaaaak, sezon na niezadbane stopy i ręce lakiery może uznać za otwarty.
Piękne sandałki, paznokcie pomalowany i popękane/ żółte pięty.
I całą estetyke szlag trafia.
To samo z dłońmi, odrapany lakier, wiszące skórki...
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć odpryśnięty lakier, no zdarza się po całym dniu, że gdzieś tam ktoś zahaczy i lekko odpryśnie. Ale ten odrapany doprowadza mnie do pasji...

MilkyShake jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 13:47   #4808
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Nie miałyście w liceum żadnej seksi blondi, która nosiła stringi tak aby jej wystawały ze spodni?

Ja miałam taką jedną o której zaczęły wręcz krążyć po klasie niewybredne żarty, np: Co mówią nogi Madzi po wakacjach? Nareszcie razem.
Nieśmiertelna proca powraca!!!!!!

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Zależy od statutu szkoły. Zabrzmi to dziwnie, ale cieszę się, że załapałam się na szkołę z mundurkami - raz, że mniej myślenia nad strojem rano, dwa, że ominęły mnie dekolty na wierzchu i 'wrzuć monetę' z tyłu, a trzy - dało mi to pewne pojęcie o dress codzie, bo jak np. w dzień galowy (czytaj - marynarka, krawat, koszula i spódnica za kolano) się chciało wyglądać fajnie, to trzeba było trochę pokminić jak to zrobić, żeby nie złamać regulaminu
Kiedyś słyszałam o tym, że w jakiejś szkole uczennicom z tyłkiem/biustem na wierzchu wręczano po wejściu takie odblaskowe kamizelki. I to jest pomysł

Ktoś tu napisał, że na rozmowie kwalifikacyjnej miałaby przekichane - byłam czas jakiś temu na spotkaniu w sprawie pracy w recepcji i na 20 dziewczyn może 5 (łącznie ze mną) miało koszule z kołnierzykiem. Reszta albo świeciła dekoltem, albo wyglądała, jakby szła na siłownię. Rozwaliła mnie dziewczyna w krótkiej bawełnianej spódniczce, dresowej bluzie i japonkach - może i wyjdę na staroświecką, ale jak dla mnie poprzez strój też okazuje się szacunek pracodawcy/wykładowcy.

A była, w czasach mojego gimnazjum/liceum co złośliwsi albo przecinali z tyłu sznureczek od stringów, albo podciągali do góry - widziałam kiedyś na stacji SKM próbę podrywu na podnoszenie dziewczyny za stringi

Kojarzą mi się z takimi butami ortopedycznymi dla osób, które mają krótszą nogę...

Podryw pierwsza klasa

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:47   #4809
snejku
Raczkowanie

A mnie rozwala moda na lansowanie się przez posiadanie Maca. Od jakiegoś roku zauważyłam trend, że nie wypada używać komputera na Windowsie. Ja od lat używam równocześnie jednego i drugiego i śmieszy mnie ten lans na jabłuszko. Mam taką parę znajomych, ona dostała służbowego maca, to i on zaraz taki sam służbowy wyprosił. I teraz jak dostaną dokument docx, to muszą oznajmić, że oni mają MACA i nie mogą dokumentu otworzyć, bo PAGES nie obsługuje docx (z akcentem na te dwa słowa). A z tego co widziałam, to swoje komputery na Windowsie nadal w domu mają. Zresztą pakiet Office można i na MacOSie zainstalować. No, ale wtedy nie ma lansu.
snejku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:51   #4810
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snejku Pokaż wiadomość
A mnie rozwala moda na lansowanie się przez posiadanie Maca. Od jakiegoś roku zauważyłam trend, że nie wypada używać komputera na Windowsie. Ja od lat używam równocześnie jednego i drugiego i śmieszy mnie ten lans na jabłuszko. Mam taką parę znajomych, ona dostała służbowego maca, to i on zaraz taki sam służbowy wyprosił. I teraz jak dostaną dokument docx, to muszą oznajmić, że oni mają MACA i nie mogą dokumentu otworzyć, bo PAGES nie obsługuje docx (z akcentem na te dwa słowa). A z tego co widziałam, to swoje komputery na Windowsie nadal w domu mają. Zresztą pakiet Office można i na MacOSie zainstalować. No, ale wtedy nie ma lansu.
Żenada Jak ludzie potrafią być tak puści....
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:38   #4811
isetta_
Zadomowienie

Powszechnie znana na wizażu dzięki reklamie swojego bloga panna Ch. zagościła na kwejku:
http://kwejk.pl/obrazek/1250791/facet-nie-pies.html
isetta_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 15:39   #4812
lipiec
Zadomowienie

Widziałam dziś dziewczę, które na nogach miało czarne rzymianki i super haj feszyn podkolanówki siateczkowe o takie : http://kabaretki.pl/photos/podkolano...1635761088.jpg . Dziwiłam się trochę, bo od góry wyglądała totalnie hipstersko, okulary zerówki, bluzka z krzyżem, diy spodenki a tu nagle taki zonk :c

lipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:38   #4813
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
A mnie rozwala moda na lansowanie się przez posiadanie Maca. Od jakiegoś roku zauważyłam trend, że nie wypada używać komputera na Windowsie.
Zainstaluj sobie linuxa i ich zagnij:P
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:40   #4814
kosovitz
Chimay

http://www.pudelek.pl/artykul/41113/...siecy_zdjecia/
jedne z najbrzydszych butów jakie w życiu widziałam

Zagłosuj na Paczkomat
kosovitz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:45   #4815
xxxmadeleine
Raczkowanie

Hej dziewczyny troche was podczytuje, no i myślę, że tego jeszcze nie było, chociaż mogę się mylić

w każdym razie, mnie totalnie rozwala ta moda na zdjęcia "INSTAGRAM" i dodawanie na facebooka dosłownie wszystkiego! mam paru znajomych którzy mają aplikacje instagram i codziennie na tablicy widzę, jaki zestaw z maka zamówili, albo jakie buty ubrali, zdjęcie paznokci, zdjęcie budynku jaki mijają. obowiązkowo zdjęcie alkoholu z wieczornego wyjścia, zdjęcie laptopa itp. Po prostu dla mnie to jest niepojęte, jak można aż tak się obnażać. Sama jestem (a raczej byłam) dość aktywnym użytkownikiem facebooka, ale dodawanie zdjęcia kanapek... to tak na serio?

ahhh i jeszcze obowiązkowo ta taka poświata na zdjęciach charakterystyczna dla instagramu i efekt rozmycia zdjęcia xD
xxxmadeleine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 18:00   #4816
trudna sprawa
BAN stały

Ja dzisiaj ujrzałam kalosze na obcasie i po prostu umarłam...
trudna sprawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 18:24   #4817
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantazola Pokaż wiadomość
Te klipsy do ramiączek od stanika są bardzo przydatne, ale chyba na eksponowanie biustu nie mają żadnego wpływu, z przodu stanik układa się tak samo, prawda? Bo na tym obrazku taki klips kreowany jest urządzenie powiększające i eksponujące piersi.... co chyba prawdą nie jest?
Reklama dźwignią handlu

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja też miałam taką w gimnazjum, potem w wieku 15 lat zaciążyła, a potem jeszcze raz, z kimś innym Do dzisiaj mi się z takimi majtami kojarzy.
To u was się nie usuwało ciąż SZOK!

Cytat:
Napisane przez isetta_ Pokaż wiadomość
Powszechnie znana na wizażu dzięki reklamie swojego bloga panna Ch. zagościła na kwejku:
Stary 2012-06-21, 18:43   #4818
MiuMiu88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lipiec Pokaż wiadomość
Widziałam dziś dziewczę, które na nogach miało czarne rzymianki i super haj feszyn podkolanówki siateczkowe o takie : http://kabaretki.pl/photos/podkolano...1635761088.jpg . Dziwiłam się trochę, bo od góry wyglądała totalnie hipstersko, okulary zerówki, bluzka z krzyżem, diy spodenki a tu nagle taki zonk :c
Ja zaś ostatnio widziałam dziewczynę na uczelni w takich zwykłych podkolanówkach ubranych do butów na obcasie i krótkiej spódnicy Wyglądała tak elegancko więc nie wiem co jest gorsze...
MiuMiu88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 19:06   #4819
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kosovitz Pokaż wiadomość
Pewnie Pytonowi jest przykro, że zrobili z niego coś tak brzydkiego.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 19:27   #4820
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Reklama dźwignią handlu

To u was się nie usuwało ciąż SZOK!

Serio
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 19:51   #4821
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxmadeleine Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny troche was podczytuje, no i myślę, że tego jeszcze nie było, chociaż mogę się mylić

w każdym razie, mnie totalnie rozwala ta moda na zdjęcia "INSTAGRAM" i dodawanie na facebooka dosłownie wszystkiego! mam paru znajomych którzy mają aplikacje instagram i codziennie na tablicy widzę, jaki zestaw z maka zamówili, albo jakie buty ubrali, zdjęcie paznokci, zdjęcie budynku jaki mijają. obowiązkowo zdjęcie alkoholu z wieczornego wyjścia, zdjęcie laptopa itp. Po prostu dla mnie to jest niepojęte, jak można aż tak się obnażać. Sama jestem (a raczej byłam) dość aktywnym użytkownikiem facebooka, ale dodawanie zdjęcia kanapek... to tak na serio?

ahhh i jeszcze obowiązkowo ta taka poświata na zdjęciach charakterystyczna dla instagramu i efekt rozmycia zdjęcia xD
Mam niestety taką znajomą i też mnie to drażni, zwłaszcza, że to są właśnie zdjęcia losowych obiektów, najwyraźniej robione po pijaku najgorsze jest to, że już normalnych zdjęć wstawiać nie potrafi...
Cytat:
Uchyl rąbka tajemnicy o co chodzi z tą reklamą, bo coś mnie chyba ominęło...
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:46   #4822
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie te po lewej wcale nie są lepsze 2 i 3 w prawej kolumnie - zapewne niejeden facet na takie by z chęcią poleciał
Stary 2012-06-21, 20:52   #4823
sszeri
BAN stały

Cytat:
no, tez mi sie zdaje, ze ostatnio nudy tu sa, nawet pisalam o tym wczoraj kolezance, ktora podczytuje od niedawna ten watek (A., pozdrawiam).
siemka

e tam zaraz nudy, nie jest źle, zdjęcia sukien ślubnych wystarczyły mi do szczęscia

nie udzielam się, bo mnie nic nie rozwala tzn. jak dla mnie każdy na ulicy może sobie chodzić w czym chce, sama często wyglądam jak żul spod mostu inna sprawa z blogiem
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 21:10   #4824
effulla
Zakorzenienie

Cytat:
mogę linka do bloga ? nic nie wiem ;

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kosovitz Pokaż wiadomość
Tyle klasy a wyglądają targowo
Stary 2012-06-21, 21:19   #4825
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
po pierwszej linijce zachodzilam w glowe, dlaczego kupilas trzy klipsy na dwoje uszu.
He he he, dobre
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 21:21   #4826
lipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiuMiu88 Pokaż wiadomość
Ja zaś ostatnio widziałam dziewczynę na uczelni w takich zwykłych podkolanówkach ubranych do butów na obcasie i krótkiej spódnicy Wyglądała tak elegancko więc nie wiem co jest gorsze...
Odnoszę wrażenie, iż niektórzy ludzie w ogóle się nie potrafią ubrać i nie przestrzegają podstawowych zasad modowych, wszyscy tacy powinni być zmuszeni do przeczytania tego wątku

lipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 21:23   #4827
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
O matko moja, czy tylko ja muszę połowę tych slów które napisalaś wygooglać Stanowczo jestem do tyłu z modą komputerową!!!! Mam vintage windowsa
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 21:29   #4828
agneshelene
Raczkowanie

Dobra, wyjdę na wredną, ale po co komu publikowanie czegoś takiego na blogu? Rozumiem, że Kamila chciała się wytłumaczyć, jednakowoż wygląda to śmiesznie, gdy wcześniej zaznacza z uporem maniaka, że nie jest na żadnej diecie
http://3.bp.blogspot.com/-_rqwfOHEoB...0/DSC04512.JPG
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 21:38   #4829
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Dobra, wyjdę na wredną, ale po co komu publikowanie czegoś takiego na blogu? Rozumiem, że Kamila chciała się wytłumaczyć, jednakowoż wygląda to śmiesznie, gdy wcześniej zaznacza z uporem maniaka, że nie jest na żadnej diecie
http://3.bp.blogspot.com/-_rqwfOHEoB...0/DSC04512.JPG
Niechce wiedziec jak u niej wyglada dieta

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2012-06-21 o 21:40
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 22:12   #4830
mal00nie
Zakorzenienie

"szczewiki"

ps: a czy kamila powróciła - jeśli tak to poproszę o link
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg big_seq46030.jpg (23,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg big_IMG-5910.jpg (30,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2012-06-21 o 22:14
mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości