|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Insolito, słodzizna
![]() Djerba, kurde, może go puszczą wcześniej
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne maleństwo
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Ale brzuszek duży już
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja jestem w połowie 3 miesiąca i pewnie gdyby mniejszy apetyt to i bandziol byłby mniejszy...
ale na wieczór zawsze taki jest, rano jest ładny
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
cudachny!!!
ale brzusio już masz ładny hope
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
cały czas mam tą cholerną zgagę...
idę zrobić jakąś kolacyjkę
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadłam trochę obiadu na kolację, niespecjalnie chętnie,ale trzeba było
|
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyjechał na początku czerwca i wróci na początku września...a wrócić szybciej to pewnie będzie ciężko, bo to jego pierwszy kontrakt z tą firmą.
|
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, też mi się strasznie ten mój malutki cud podoba i taka jestem szczęśliwa, że siedzę i się cieszę sama do siebie
A czy ja tez mogłabym dostąpić zaszczytu otrzymania dostępu do maila ?
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wcale teraz nie mam apetytu wieczorem. Wcześniej mogłam jeść i jeść, a teraz nic mi się nie chce. Zjeść coś muszę, bo mnie zaczyna ssać i mdlić tylko co jak na nic nie mam ochoty
|
|
|
|
#3614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi bardzo.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudaśny
|
||||
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
a to mój wyjechał po świętach wielkanocnych i wraca za ok 3 tygodnie ...
|
|
|
|
#3616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ahhh...dzięki dziewczyny naprawdę za wsparcie - jesteście kochane
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
Insolito piękny brzdąc
Djerba bardzo Ci współczuje, ja to bym nawet tygodnia nie wytrzymała bez mojego, ale dobrze że córa jest z Tobą cały czas to trochę Ci weselej Trzymaj się ;*Co do alkoholu to ja jak byłam w pierwszym tygodoniu chyba to byliśmy właśnie w Zakopanem i nie dość że biegałam po szczytach to jeszcze piłam, też sobie pluję w brodę;/ Słuchajcie ostatnio widziałam taką scenę jak gościówka w parku z bebzonem jak stodoła siedziała z koleżankami i piła piwo, które zapijała winem, bełkotała niemiłosiernie po prostu krew mnie zalewa jak coś takiego widzę |
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
masakra Lenova, ja kiedyś pracowałam w pubie i przyszła babka w chyba ósmym miesiącu i poprosiła o piwo z podwójną porcją soku imbirowego bo "rozumie pani, w tym stanie czystego piwa nie powinnam"
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 5 rano obudzilam małża i kazalam patrzec wytrzeszczyl oczy na zasadzie "co ja pacze?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a staralismy sie 2 tygodnie................. .............. moj gin tez był zaskoczony ale po prawdzie dokladnie wyliczylam płodne i niemal rzucałam sie na TŻta nie mówiąc o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale Wy pedzicie! Od razu przepraszam, ze bede pisala jednym ciagiem ale na komorce nie moge odstepow robic
my wstepnie mamy wybrane dla dziewczynki Zuzia, a dla chlopca Tymon (ja bym wolala Tymoteusz ale bedziemy sie z Tz docierac jak poznamy plec ). Wspolczuje Wam jak czytam jakie macie stosunki z rodzinka, ja Wiem, ze na swoich moge liczyc i dzieki temu czuje sie jakos pewniej z ta ciaza sam sobie wybral odpowiedni moment o ciazy dowiedzielismy sie kilka dni por rocznicy razem robilismy test jak sie pojawily dwi kreseczki.. Uczucie nie do opisania ja na poczatku nie chcialam za bardzo sie chwalic ta wiadomoscia, ale Tz zaraz wszystkich poiinformowal (ja chcialam sie ograniczyc do rodzicow) z jednej strony sie ciesze, bo fatalne mialam te poczatki i przynajmniej nie musze udawac, ze sie dobrze czuje teraz mamy 9-10 tydzien |
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
Mój wyjechał 11.06 i wraca około 20.07. wcześniej był na równe 4 tygodnie. Nie wytrzymałbym dłużej niż 6 tyg.
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
hej
jana sekundke, wszystko przeczytalam Svarowska - wspólnej drogi przez życie usłanej samymi różami bez kolców życzę ![]() Djerba mieszkano cudne i sie nie przejmuj rodzinka Insolito - śliczny maluszek Pieseczki koteczki tez cudowne ja w owlnej chwili wstawie zdjecie swojego Po konferencjji w szczecinie pojechalam do fryzjera i jestem zalamana, mialam juz wloski do lopatek a fryzjer polecony ze super swietny oskubal mnie jak kure mam o polowe mniej wloso, wygladam strasznie, jestem zalamana i ryczę caly czas ![]() Jutro po pracy jedziemy na weekendowe szkolenie, wroce w niedziele i tak chciałam ladnie wygladac i zeby mnie taka zapamietali bo to ostatnie wspolne szkolenie, poniewaz jak pojde na zwolnienie to juz nie wroce bo chcemy sie wyprowadazic i co zamiast moich pieknych wloskow zapmaietaja mnie jako oskubana kure, co ja zrobilam, ciagle ryczę, wlosow dosiegnac nie mog i sa ta k pocieniowane ze na dole tak liche jakbym lysa byla, \Boze nie mam nawet za co zlapac, ciagle rycze, wiem ze to tylko wlosy ale idzie lato a ja jak taka kura |
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tżcik oszalał prosi żebym "wyprodukowała" bliźniaki
|
#3626 | |
|
Wtajemniczenie
|
ahhh...no to wiesz jak się czuję i wiem
jak długie ma kontrakty? zawsze 3ms? jak wraca na długo zostaje? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
ja piłam w weekend majowy winko..tzn nie jedno ![]() z córką jak byłam w ciąży a nie wiedziałam, to zrobiliśmy z mężem parapetówę i też piłam..wiadomo...i nic się nie stało
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
pieniczy się coś ten wizaż wkleja co chce :/
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-06-21 o 22:17 |
|
|
|
#3628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i tutaj na lądzie nie zarobi tyle co w morzu
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie ciekawi coś... jak się poznaliście ![]() ja idę spać, bo jutro Krk, a tak mi się nie chce Dobranoc Myszki |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedula ** **Ja już nic z włosami nie robie, podcinam jedynie końcówki i grzywke! raz mi tak pocieniowała że dziękuje! Jutro farbuje włosy achhhhhh kupiłam sobie dwie farby loreal casting bez amoniaku i będzie kasia jak ta lala haha takich odrostów dawno nie miałam, przed ciążą robiłam kurację przeciw wypadaniu - raz w tygodniu maseczki nafta olejek glicerynowy itp itd ampułki na włosy codziennie plus skrzypovita i jeszcze inne maseczki i wlosy w pięknej kondycji, niestety musze je prostować bo bym wyglądała jak lew bez prostownicy ;] a teraz ciekawa jestem czy maseczke z nafty i olejku można używac hmm chyba można bo nie bierze się tego bezpośrednio na głowe tylko na same włosy, powrócić muszę do tego achh Ide spać, jestem wykończona dobranoc mamuśki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.