|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
Jako osoba, której ludzie podczas rozmowy patrzą na brzuch zamiast w oczy nienawidzę Cię SdC - sukienka jest bossska! Zamawiam inne kolory Ciut za krótka jak na mój gust, ale P. jest wniebowziety A za jakieś dwa tygodnie będę ją mogła ubrać bez wyrzutów sumienia o estetyczne doznania innych ludzi (siedzę zawinięta w folię i pozbywam się cellulitu). |
|
|
|
|
#3722 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#3723 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie mam "wolny" wieczór, nie wisi nade mną perspektywa kolokwium/egzaminu na następny dzień. Już zapomniałam, jakie to fajne uczucie
![]() Zostały mi jeszcze na pewno 3 egzaminy i czekam jeszcze na wyniki z jednego, ale bez kampanii wrześniowej raczej się nie obejdzie ![]() Cytat:
Jak się teraz czujesz? ![]() O tuż to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci zazdroszczę Przede mną jeszcze tyle egzaminów.Dzięki dziewczyny Ja uważam, że w ogóle. Według mnie to oznaka szacunku wobec prowadzących. U mnie na uczelni wiele dziewczyn paraduje w szortach ledwo zakrywających tyłek, może jestem staromodna, ale uważam, że nie wypada. Cytat:
Może jakaś nowa sukienka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O tym samym pomyślałam
|
|
|
#3724 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam biodra znacznie szersze niż biust!
Jestem idealna?
|
#3725 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3729 |
|
maszyna, nie człowiek
|
WrednaMyszka, a gdzie konkretnie to jest, jakoś na trasie "jedynki" ;D? I ile kosztują mniej więcej zdjęcia? Jutro mogę podjechać i dopytać w razie czego, ale nie chcę spaść z krzesła
I czy jest może opcja dostania zdjęcia w formie elektronicznej, bo mozliwe, ze bede potrzebowąła tego samego zdjęcia jeśli zdecyduję sie na odpis dyplomu? Przepraszam, ze tak pytam, ale szukam fotografa, który mnie nie obedrze ze skóry i zrobi zdjęcia, na których wyjdę jak człówiek. Jak pokazałam indeks z moją szpetną fotką, to kobieta miała wątpliwość, czy mnie na egzamin wpuscic, musialam szukać dowodu... ![]() Okej, adres dokładny juz znalazłam jak cos
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-06-21 o 20:38 |
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To cieszę się, że jest w porządku .
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje Lubie czasem ponarzekac ![]() Ile Ci jeszcze zostalo egzaminow?
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ręcznie sobie zwężam-nie wycinam tego nadmiaru materiału więc nie ma żadnego obrabiania...Większość bluzek tak przerabiam i trzyma się to bardzo dobrze
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/kobiece-sanda...393861795.html
Lepsze niż bluzka z tygrysem?
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
Następna
![]() Jako niemal walec chyba też się łapię ![]() Zwykłą kuchenną ![]() Może porządki w domu trzeba zrobić, np. lustro umyć? |
|
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Pomiędzy Placem Bieńczyckim a Tomeksem. Tu masz ich stronkę http://www.mikolajmikolajczyk.pl/ Cennik pewnie tam mają, ostatnie zdjęcie u nich robiłam jak szłam do LO, więc nie pamiętam ile płaciłam. Byli kilka złotych drożsi od innych, ale wg mnie warci Do legitymacji studenckiej robiłam w pierwszym lepszym i teraz wstydzę się ją wyciągać ![]() Jak chcesz to mogę Ci zrobić skan zdjęcia jak gdzieś jeszcze masz to zobaczysz czy Ci się podoba No chyba, że Ci nie pasuje salon w ogóle ![]() Cytat:
Po co czekać, aż się pogorszy?3 egzaminy jeszcze no i jeszcze nie wiem jak ten dzisiejszy.
|
|
|
#3736 | |||||||
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34809655]Na pewno opłaca się kupować Urban Decay, bo u nas nie dość, że marka nie jest dostępna to na allegro ceny są chore. Mają świetne palety i warto mieć chociażby jedną w swojej kolekcji. Oczywiście ich baza pod cienie to podstawa dobrze dobranej kosmetyczki. Mają też bardzo dobre kredki do oczu jeżeli ktoś jest fanem.
Polecam kupić sobie lakiery do paznokci takich firm jak Essie, O.P.I. czy Zoya ponieważ u nas ceny za 1 szt dochodzą do 50 zł, a tam kosztują grosze. Tu masz filmik xbebe18 o tym co warto przywieźć ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MlZ1RjD0Zl8 No i oczywiście kosmetyki MAC, które nawet po kursie wychodzą znacznie taniej niż u nas... A mogę zapytać co to za paczka? Miała byś możliwość przywiezienia Kindla?[/QUOTE] Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() Jak potrzebna Ci szybka gotówka to promocje, ulotki - 10zł za godzinę co najmniej. GG też proponowała staż Towarzystwo masz, możesz zawsze nam coś zaproponować, myślę, że chętne się znajdą Tylko poza mówieniem trzeba działać Cytat:
z zazdrości ![]() Cytat:
Myślę, że to bardzo korzystne dla samopoczucia podejście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo największa sztuka to umieć się cieszyć drobnostkami. Nieśmiało przyznaję, że osiągnęłam w niej już dość wysokie stadium 2tyg temu miałam parszywy dzień. Czułam, że wszystko się sprzysięgło przeciw mnie. Jeszcze kilka lat temu ryczałabym co najmniej kilkadziesiąt minut A teraz? No nie mogłam, nawet łza nie poleciała. Bo już wiem, że nawet jeśli nie wszystko idzie po mojej myśli albo coś mnie zaboli, coś emocjonalnie będzie sporo kosztować to i tak mam duuuużo więcej powodów do radości i wdzięczności i już się nie mażę jak mazgaj ![]() Cytat:
![]() Ola_gie, umknęło mi to, ale widziałam, że pytałaś mnie o Włochy. Co dokładnie chcesz wiedzieć?
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3738 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wredna skan czyjegoś zdjęcia mi nie pomoże, ja po prostu na zdjęciach do dokumentów wychodzę jakoś absolutnie pokracznie. Do legitki i indeksu robiłam na szybko, do tego miałam zapalenie zatok i był totalny skwar. Mam na nim taką ziemista cerę, ziemniaczany nosek, czarne wlosy i brwi, czarne oczy, wzrok jak zbity pies i jest tak brzydkie, że nawet babcia nie chciała jednego ze zdjęć na pamiątke... Szukam po prostu kogoś, kto mnie nie oszpeci
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz też duuużo bliżej niż do tamtego salonu, więc zaoszczędzisz też trochę czasu ![]() Nie słyszałam nigdy o czymś takim. Zaraz sobie wygoogluję Chyba, że masz pod ręką jakąś fajną stronkę o tym? A jak z działaniem? Pomogło Ci? Czy pierwszy raz próbujesz?edit: Jaki preparat wcierasz?
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-06-21 o 21:00 |
|
|
|
|
#3740 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Cytat:
Może złodzieje? Ja zaraz idę sprawdzić ![]() Cytat:
Nie wyleczyłam jeszcze nogi po Cyprze, więc do pracy nie zakładam niczego krótszego. Ratuję się tym, że do pracy staram się dojechać jak najwcześniej - do 7 rano. W środku jest przyjemnie - jakieś 22stp. Horrorem jest tylko powrót, ale to trwa 40min, więc można przeżyć ![]() Cytat:
Zwłaszcza, że takie ciuchy zawsze się przydają ![]() Cytat:
|
|
#3741 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#3742 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na dorosłym nie mam szans kupić.
|
|
|
#3743 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do płaczu mam odwrotnie - poryczę sobie trochę i zazwyczaj złość/smutek trochę przechodzą. Wyryczę się porządnie i znów mogę mieć dobry dzień ![]() Za zdjęcia zapłaciłam w sumie około 60zł, więc nie jest najgorzej (300 odbitek) odbiór w extremie której nie cierpię ![]() Cytat:
teoretycznie efekt powinno być widać po 7-10 zabiegach więc jeszcze min. tydzień.Ostatnio wymiękłam przy drugim zabiegu (ciapkę robiłam na oliwie - możesz sobie wyobrazić sprzątanie łazienki...) ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3744 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Moim zdaniem Malla właśnie z tym masz problem. Czepiasz się jakiegoś zdania i nie dopuszczasz później do siebie myśli, że w człowieku dana sprawa ewoluowała czego skutkiem były/są różne zmiany, o których Ty już nie masz pojęcia, bo nie śledzisz tematu. Cytat:
Cytat:
![]() No cóż Frapo... właśnie się okazało, że Twoja figura to ideał kobiety, podejrzewam, że więcej niż połowy mężczyzn na tej ziemi No nic tylko sobie w łeb strzelić ![]() Cytat:
Cytat:
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-06-21 o 21:23 |
|||||
|
|
|
#3745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że trwa jakiś atak na Mallę
Czepiacie się jej strasznie czasem ![]() Malla co jest kociakowi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I do tego wielki tyłek i nic dla równowagi na górze Zamawiam tu http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11097750 Ktoś coś?
|
|
#3746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może Tandeta? Oni mają dużo chińszczyzny, więc akurat Twoje wymiary ![]() Cytat:
![]() Pamiętam jak jeszcze mieszkałam w akademiku i się owijałam. Rzecz jasna entuzjazm szybko minął a zabiegi zaniechałam
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-06-21 o 21:24 |
||
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez robie zdjecia do dokumentów na Kocmyrzowskiej i szczerze polecam. Do tej pory zawsze rozpaczałam po zrobienia takiego zdjęcia a od kąd tam trafiłam to mam świetne fotki mimo tego że uroda przecietna
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myszko trzymam zatem kciukasy za reszte egzaminow granatowo postanowilam nie marudac zatem.Wkurzam sie tylko w takich momentach jak potrzebuje cos kupic i mam wielki z tym klopot.Felek nie chce spac w klatce
|
|
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To ja może poczekam na Twoją relację ![]() fajne te sandałki, ale jakie wysokie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Ciut za krótka jak na mój gust, ale P. jest wniebowziety 

Jak się teraz czujesz? 
Ale Ci zazdroszczę 
czy tylko na egzaminy?

Nie wyleczyłam jeszcze nogi po Cyprze, więc do pracy nie zakładam niczego krótszego.