Rossmann - część XIV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 20:44   #511
princesa89
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - część XIV

jestem oczarowana odzywką Issany babassu, dzisiaj o 12 po całej nocy zmyłam z włosów olejek limonka i oliwa Alterry i nałożyłam jak radziła jedna z wizażanek tę odżywkę na 30 minut po czym spłukałam i zostawiłam włosy żeby sobie spokojnie same wyschły i są teraz mięciutkie, lśniące i miłe w dotyku, od bardzo dawna wyglądają na zdrowe.

Edytowane przez princesa89
Czas edycji: 2012-06-21 o 20:48
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:52   #512
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcioch23c Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź
Na ten krem z podkładem zdarzaja sie promocje w carrefourze, a konkretnie w tym na Kolumny niedawno były. Wogole nim kieruje dyrektor nadrzedny i to jest sklep glowny w Lodzi i wiecej jest tam promocji i asortymentu. Więc jak będziesz wybierac sie po chleb i maselko radze przejsc sie przez chemie
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:57   #513
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja dziś zawitałam do roska po żel do mycia twarzy w promocji dermacos i przy okazji udało mi się zdobyć 2 błyszczyki i róż wibo z serii różanej za 1,29 każdy Trzeba uważnie się przyglądać bo przy produktach widnieją zwykłe czarne ceny 1,29 i żadnego napisu promocja czy wyprzedaż.
u mnie niestety wszystkie kosmetyki były zmacane

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Dziękuję, nie kupię.
ja niestety kupiłam i nie wiem co mam teraz z tym paskudztwem zrobić
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:58   #514
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
lovely - polecam cinnamon lady, nie wiem jak z tymi różowymi odcieniami...
Czy ten róż dostępny jest w Rossmannie? Kurcze, już któraś z Was wspomina o tej cynamonowej damie. Nigdy nie używałam różu i mam ochotę poeksperymentować. Zależy mi na bardzo delikatnym efekcie, gdyż mam jasną karnację, a nie chcę sobie zrobić buraczkowych policzków.

Dziewczyny, o ile dobrze pamiętam to podkład Soraya miał być w promocji. Nawet przez chwilę się nad nim zastanawiałam, ale jak zobaczyłam te miażdżące opinie na KWC to momentalnie wyleczyłam się z zakupów.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ifting-3d.html

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
jestem oczarowana odzywką Issany babassu, dzisiaj o 12 po całej nocy zmyłam z włosów olejek limonka i oliwa Alterry i nałożyłam jak radziła jedna z wizażanek tę odżywkę na 30 minut po czym spłukałam i zostawiłam włosy żeby sobie spokojnie same wyschły i są teraz mięciutkie, lśniące i miłe w dotyku, od bardzo dawna wyglądają na zdrowe.
Tak, ta odżywka jest genialna! Włosy są mięciutkie, sypkie, wygładzone, ale żadnego połysku po niej niezaobserwałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 52274_500.jpg (19,7 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-21 o 21:54
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 21:17   #515
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Strasznie daleko.

I jak ta paletka? Bo sobie wrzuciłam w gugla i wygląda zachęcająco.

Pytanie jak wyżej.
Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Trzeba uważać, bo czasem trafiają się kosmetyki stare lub wcześniej otwierane. A te tusze są z USA i tam wiele kosmetyków ma inną formułę. Ja mam pomadkę z Pepco i jestem zadowolona, cień z MNY i też jest super, jedyny nie wypał to cienie z Revlonu (koszmarne są). Koleżanka miała jakiś tusz i też było z nim wszystko ok.

Piję tą białą herbatę z dzisiejszej rossmannowej promocji i coraz bardziej mi smakuje

Co prawda pytanie nie do mnie, ale ja mam tą paletkę z Revlonu i jest tragiczna. Kolory są świetne, ale znikają z oka i zbierają się w załamaniu po jakiś 20 - 30 minutach. Poczytaj kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-powiek.html
Podpisuję się obiema rękoma pod wszystkimi negatywnymi komentarzami.
Czasami w Pepco trafiają się wybrakowane produkty, ale je można poznać na oko ( połamane pomadki, usmarowane itp.). Reszta jest ok i zazwyczaj są pakowane w folię dodatkowo. Mamy wówczas pewność, że towar jest pełnowartościowy. Na tejże folii widnieje także przepisana data ważności, coby ją łatwiej dojrzeć

Co do paletki, ja nie narzekam ( 15 zł).
Z bazą cienie trzymają się bez zarzutu. Fakt jaśniejszy kolor jest mało widoczny.
Ciemne cienie trzymają mi się jak każde inne kremowe. Nie mogę mieć do nich zarzutu, bo nie widzę różnicy między nimi, a innymi kremowymi, które mam. Pewnie zależy od powieki i bazy.
Raz na meczu miałam bez bazy i wówczas faktycznie, mało co mi z nich zostało na oczętach.
Ja bardzo je lubię i używam codziennie od czasu zakupu, do dziennych makijaży.
Rach, ciach wklepuję palcem i jestem gotowa. Ja będę ich bronić

Hehe masakra, co o nich piszą na KWC.
Zgadzam się z Wizażanką, co sobie chwali do makijażu dziennego i dla naturalnego efektu.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U

Edytowane przez jofka
Czas edycji: 2012-06-21 o 21:22
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 21:24   #516
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość

Tak, ta odżywka jest genialna! Włosy są mięciutkie, sypkie, wygładzone, ale żadnego połysku po niej niezaobserwałam.
To być może ten połysk u mnie to zasługa prawie 15 godzinnego trzymania na włosach olejku alterry
Stary 2012-06-21, 21:37   #517
Agniecha20
Raczkowanie

Cytat:
u mnie niestety wszystkie kosmetyki były zmacane

Ja też mam tę paletkę i też do makijażu oczu się dla mnie nie nadaje (chociaż muszę spróbować z jakąś bazą), ale znalazłam dla niej inne zastosowanie . Używam najjaśniejszego cienia jako rozświetlacza a ciemnych jako bronzera w kremie . I powiem szczerze, że efekty mi się bardzo podobają. Posiadam oczywiście paletę brązów, z fioletami już ciężej byłoby wymyślić zastosowanie alternatywne :P
Agniecha20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 22:03   #518
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
To być może ten połysk u mnie to zasługa prawie 15 godzinnego trzymania na włosach olejku alterry
Wielce prawdopodobne.

Dziewczyny, używałyście kiedyś rzepowej kuracja wzmacniająca z Joanny? Kurcze, nie wiem czy to możliwe, ale używam jej od przeszło tygodnia codziennie i zaobserwowałam poprawę kondycji moich włosów. Czy to możliwe, że dzięki tej wcierce moje włosy przestały nadmiernie wypadać? No aż sama w szoku jestem, że po codziennym myciu głowy przy rozczesywaniu wyrywa sobie raptem 2-4 włosy! Jedno mnie zastanawiam... Gdy nakładam wcierkę to pod chwili czuję na przemian na skalpie raz ciepło potem zimno. Takie dziwne uczucie, po Jantarze nie czułam nic. Może zawiera w sobie jakąś chemię, czy to mrowienie jest raczej normalne? Nie znam się na składach, ale może to być wina alkoholu zawartego dosyć wysoko w składzie wcierki?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acniajaca.html

Ps - Gdzie dorwę róż Lovely "Cinnamone Lady"?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17640_500.jpg (22,4 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-21 o 22:20
Stary 2012-06-21, 22:14   #519
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Nakładałaś na włosy z odżywką jakiś czepek czy cuś? Czy nałożyłaś, one sobie podeschły i spłukałaś?
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 22:23   #520
lemka
Zakorzenienie

Nie za bardzo wiem, gdzie zadać pytanie o pomadki ochronne dla mężczyzn. Czy oprócz Nivei, która ponoć jest taka sobie jakaś inna firma ma coś takiego?
Stary 2012-06-21, 22:29   #521
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Zgadza się Ja ostatnio w Pepco kupiłam paletkę kremowych cieni Revlon. Są świetne do makijażu codziennego. Używam namiętnie
Szkoda tylko, że nie we wszystkich Pepco dostępne są kosmetyki
Ja mam do nich dostęp od święta
Kupiłam, użyłam RAZ w domu i puściłam w świat. TRAGEDIA!
Cytat:
Pytanie jak wyżej.
Nie polecam.
Cytat:
Co prawda pytanie nie do mnie, ale ja mam tą paletkę z Revlonu i jest tragiczna. Kolory są świetne, ale znikają z oka i zbierają się w załamaniu po jakiś 20 - 30 minutach. Poczytaj kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-powiek.html
Podpisuję się obiema rękoma pod wszystkimi negatywnymi komentarzami.
Do konturowania twarzy podobno się super sprawdzają, tyle że ja niebronzerowa, więc puściłam dalej :P U mnie one w ogóle zwałkowały się po paru minutach, a na bazie przypudrowanej po ok 20-30
Cytat:
DO konturowania twarzy
Cytat:
Z bazą cienie trzymają się bez zarzutu. Fakt jaśniejszy kolor jest mało widoczny.
Ciemne cienie trzymają mi się jak każde inne kremowe. Nie mogę mieć do nich zarzutu, bo nie widzę różnicy między nimi, a innymi kremowymi, które mam. Pewnie zależy od powieki i bazy.
Raz na meczu miałam bez bazy i wówczas faktycznie, mało co mi z nich zostało na oczętach.

Zgadzam się z Wizażanką, co sobie chwali do makijażu dziennego i dla naturalnego efektu.
Masz wielkie szczęście że masz takie powieki, bo te cienie są śliczne, no ale niestety u mnie skreślone
Cytat:
Napisane przez Agniecha20 Pokaż wiadomość
Ja też mam tę paletkę i też do makijażu oczu się dla mnie nie nadaje (chociaż muszę spróbować z jakąś bazą), ale znalazłam dla niej inne zastosowanie . Używam najjaśniejszego cienia jako rozświetlacza a ciemnych jako bronzera w kremie . I powiem szczerze, że efekty mi się bardzo podobają. Posiadam oczywiście paletę brązów, z fioletami już ciężej byłoby wymyślić zastosowanie alternatywne :P
No właśnie o tym pisałam

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 23:04   #522
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Czasami w Pepco trafiają się wybrakowane produkty, ale je można poznać na oko ( połamane pomadki, usmarowane itp.). Reszta jest ok i zazwyczaj są pakowane w folię dodatkowo. Mamy wówczas pewność, że towar jest pełnowartościowy. Na tejże folii widnieje także przepisana data ważności, coby ją łatwiej dojrzeć

Tak wiem, że najlepiej brać te zafoliowane i można łatwo poznać czy folia była otwierana. Takich kosmetyków leżących luzem, które każdy może otworzyć to ja w Pepco nie kupuję.
A co do tej paletki to próbowałam tych cieni używać na miliard różnych sposobów, na gołą powiekę, na bazę, na cień w kremie, na kredkę, na kredkę żelową, na podkład, na podkład i puder, na korektor, na korektor i puder, na sam puder, na jakiś cień bazowy, na bazę i cień bazowy, na bazę i puder, próbowałam je przypudrować, nakładałam na nie inne cienie żeby je utrwalić i za każdym razem mam ten sam efekt, cienie rolują się w załamaniu i znikają z powieki po około 30 minutach. Dla mnie totalny bubel. Cienie z Inglota na bazie potrafią u mnie wytrzymać 24 godziny i to w lecie!

Cytat:
Napisane przez Agniecha20 Pokaż wiadomość
Owszem jako rozświetlacz ten najjaśniejszy cień się nadaje (szkoda tylko, że ja nie używam rozświetlacza), ale nadal uważam, że ta paletka to bubel i szkoda mi wydanych pieniędzy.

dzolls do konturowania twarzy jakoś mi kolorystycznie nie pasują, poza tym szybciej idzie mi maznąć sie bronzerem niż się z tym babrać palcem, a rozświetlacza praktycznie nie używam (mam jeden i leży)

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Wielce prawdopodobne.

Dziewczyny, używałyście kiedyś rzepowej kuracja wzmacniająca z Joanny? Kurcze, nie wiem czy to możliwe, ale używam jej od przeszło tygodnia codziennie i zaobserwowałam poprawę kondycji moich włosów. Czy to możliwe, że dzięki tej wcierce moje włosy przestały nadmiernie wypadać? No aż sama w szoku jestem, że po codziennym myciu głowy przy rozczesywaniu wyrywa sobie raptem 2-4 włosy! Jedno mnie zastanawiam... Gdy nakładam wcierkę to pod chwili czuję na przemian na skalpie raz ciepło potem zimno. Takie dziwne uczucie, po Jantarze nie czułam nic. Może zawiera w sobie jakąś chemię, czy to mrowienie jest raczej normalne? Nie znam się na składach, ale może to być wina alkoholu zawartego dosyć wysoko w składzie wcierki?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acniajaca.html

Róż dorwiesz w rossmannie.
Moja koleżanka kiedyś używała tej wcierki i mi ją polecała, chyba się w końcu skuszę. Ona też miała jakieś dziwne odczucia na głowie, myślę że to za sprawą rzepy. Sok z rzepy sam w sobie piecze.

Edytowane przez hey_stella
Czas edycji: 2012-06-21 o 22:59
Stary 2012-06-21, 23:07   #523
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Róż dorwiesz w rossmannie.
Moja koleżanka kiedyś używała tej wcierki i mi ją polecała, chyba się w końcu skuszę. Ona też miała jakieś dziwne odczucia na głowie, myślę że to za sprawą rzepy. Sok z rzepy sam w sobie piecze.
Dziękuję za odpowiedzi! Odnośnie soku z rzepy to nie wiedziałam, że ma takie działanie uboczne. No to wszystko wyjaśnia...
Stary 2012-06-21, 23:26   #524
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Wielce prawdopodobne.

ja używałam tej kuracji, zużyłam 1 opakowanie- wcierałam codziennie w skórę głowy przez ponad 3 tygodnie i włosy mi się wzmocniły, mniej wypadają, poza tym dłużej są świeże jednak takich objawów jak Ty nie miałam.
Stary 2012-06-21, 23:29   #525
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi! Odnośnie soku z rzepy to nie wiedziałam, że ma takie działanie uboczne. No to wszystko wyjaśnia...
http://www.youtube.com/watch?v=6DXYzHBVMGc Nissiax83 robiła filmik o domowej wcierce z soku z rzepy. Raz spróbowałam i niestety to nie dla mnie. Strasznie piekło i śmierdziało też przeokropnie.
Stary 2012-06-22, 00:35   #526
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Nakładałaś na włosy z odżywką jakiś czepek czy cuś? Czy nałożyłaś, one sobie podeschły i spłukałaś?
Nie , nic nie nakładałam, bo czepka nie mam a ręcznik to mi zawsze spada. Więc odcisnęłam włosy jak najmocniej się dało, nałożyłam odżywkę na cała długość i po prostu nałożyłam szlafrok i sobie siedziałam przed kompem tak pół godziny
Stary 2012-06-22, 00:38   #527
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Kupiłam, użyłam RAZ w domu i puściłam w świat. TRAGEDIA!

Nie polecam.

Do konturowania twarzy podobno się super sprawdzają, tyle że ja niebronzerowa, więc puściłam dalej :P U mnie one w ogóle zwałkowały się po paru minutach, a na bazie przypudrowanej po ok 20-30

DO konturowania twarzy

Masz wielkie szczęście że masz takie powieki, bo te cienie są śliczne, no ale niestety u mnie skreślone

No właśnie o tym pisałam
To powinnam się cieszyć, że u mnie się sprawdzają. Kolory są przepiękne

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 07:46   #528
diablica88
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, używałyście kiedyś rzepowej kuracja wzmacniająca z Joanny?
Ja używałam i byłam bardzo zadowolona Miałam okres kiedy przez bardzo złą dietę i dużo stresu włosy mi strasznie wypadały, a właśnie po Joannie w dużej mierze ten problem zniknął Do tego pojawiły się nowe włoski I też tak jak Ty czułam takie mrowienie, ale tłumaczyłam sobie to tym, że po prostu czuć, że kuracja działa
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:41   #529
Apiska
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy w R. pojawiły się mleczka Lirene Family Spf 20 i 30? Kojarzycie w jakich są cenach?
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 08:51   #530
rybkaa90
Zakorzenienie

Nie było mi dane kupić Perwoll Wpadłam do rossa 5 minut po 9 i zastałam pustą półkę, na magazynie rzekomo również brak. Dobrze, że mam blisko i nie musiałam się tłuc mpk. Śmieszna jest ta promocja!
Oczywiście nie odbyło się bez drastycznych scen! Przyszła za mna taka babcia- handlara, która jeździ po okolicznych marketach i lumpeksach na polowania. Narobiła takiego rabanu, jak zobaczyła pustą pułkę po perwollach, że aż ochroniarz musiał interweniować Wydzierała się na cały sklep, że to oszustwo, że pewnie ten towar rozszedł się na zapleczu itp. Jej teoria jest całkiem możliwa, nie widziałam nikogo z perwollem w koszyku ani przy kasach
Ludzie kupowali po kilkanaście pudełek mleka dla dzieci, nie dziwię się, bardzo okazyjna cena. Nie było płynów do kąpieli Fa (brak pustego miejsca na półce), tylko żel z tej serii za 3,59.

Seria różana Wibo również była u mnie przeceniona, zostały tylko dwa błyszczyki wściekły róż. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, skusiłabym się na lakiery

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-06-22 o 10:20
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:31   #531
Madziulllka
Zakorzenienie

Ja poleciałam rano po perwoll, ale u mnie nie było wcale, kupiłam tylko ten płyn do kąpieli Fa z tej gazetki, a z poza gazetki tą odżywkę Isana z babassu, olejek Alterra limonka i oliwka, jeszcze tego chyba nie miałam i maskę Alterry, którą bardzo lubię. No i nie było jakiegoś szału, panie kupowały tusze, podkłady, mnie jakoś to nie interesuje.
Madziulllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:03   #532
Sasabina
maskott

Emilia 25
sorki, ale wczoraj to całowałam klamki, bo już pozamykane były, ale dziś wcześniej przez wawę będę jechać to zobaczę

Cytat:
Czy ten róż dostępny jest w Rossmannie? Kurcze, już któraś z Was wspomina o tej cynamonowej damie. Nigdy nie używałam różu i mam ochotę poeksperymentować. Zależy mi na bardzo delikatnym efekcie, gdyż mam jasną karnację, a nie chcę sobie zrobić buraczkowych policzków.
Jest dostępny , w tych pudełeczkach czarno-białych z puszkiem. Tylko warto się przyjrzeć im dokładniej, bo potrafią być zmacane (a puszek użyty wtf ). Nie zrobisz nim buraczanych polików nie da się
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:08   #533
myszunia1
Raczkowanie

Ja wczoraj na własne oczy widziałam wojnę przy szamponach...
Stary 2012-06-22, 10:09   #534
Haggat
Zakorzenienie

Ja niestety perwolu nie dorwałam ponieważ jest on dostępny tylko w dużych rosach ŻAL po prostu. Co ciekawe byłam w rosie 8,58 a sklep otwierają o 9,00 i jeszcze nie doszłam do drzwi a już wychodzi ze sklepu pierwsi kupujący to jak to jest ??
Co do wibo to ja się bardzo ciesze, produkty oglądałam z każdej strony i wyglądają ok. Ale byłam dziś w innym rosie niż wczoraj i tam już nie ma tej serii. Szkoda ale będe jeszcze szukać
Stary 2012-06-22, 10:23   #535
spika
Raczkowanie

Ja wczoraj kupiłam z Wibo z przecenionej serii różanej błyszczyk (choć nie używam błyszczyków, ale za 1,29 szkoda mi było nie wziąć) i liner.
Błyszczyk piekielnie śmierdzi!
spika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:28   #536
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spika Pokaż wiadomość
Ja wczoraj kupiłam z Wibo z przecenionej serii różanej błyszczyk (choć nie używam błyszczyków, ale za 1,29 szkoda mi było nie wziąć) i liner.
To dobrze, że nie wzięłam. Nie lubię tego specyficznego zapaszku i błyszczyk wylądowałby w koszu.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:30   #537
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spika Pokaż wiadomość
A mi właśnie pachnie różami a ja uwielbiam róże
Stary 2012-06-22, 10:45   #538
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Emilia 25
sorki, ale wczoraj to całowałam klamki, bo już pozamykane były, ale dziś wcześniej przez wawę będę jechać to zobaczę

Jest dostępny , w tych pudełeczkach czarno-białych z puszkiem. Tylko warto się przyjrzeć im dokładniej, bo potrafią być zmacane (a puszek użyty wtf ). Nie zrobisz nim buraczanych polików nie da się
Już nie trzeba Kochana, dziś już będę mieć bronzer dzięki uprzejmości jednej Wizażanki.
Stary 2012-06-22, 11:06   #539
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

ja wybieram się dopiero jutro do roska cały tydzień luzu(od rosmana ) ufff
interesują mnie te filtry no i kulki bym wypróbowała da kibelka ale pewnie będzie przy nich wojna jak się uda to adidass męski i może batonika jak zostanie

czytają posty śmiałam się że pisaliście o tym że jak wy weźmiecie to ktoś inny też podejdzie i weźmie więcej bo ja na tym raz tak skorzystałam. Któregoś dnia byłam na zakupach ale nie wzięłam gazetki no i kupiłam tylko to co pamiętałam i się rozglądam za czymś innym przyszła pani i kasjerki zapytała o myjki co na promocji no i ja też poszłam dyskretnie za paniami wzięłam wtedy dla mamy do twarzy okrągłe mówi że są rewelacyjne a dla siebie na próbę to dużo owalną, wczoraj wypróbowałam ją z żelem alterry i jestem baardzo zadowolona jest delikatna i piana się utrzymuję.
Jeżeli chodzi o róż to ja używam kulek rozświetlających z avonu dają taki delikatny efekt, dzięki za opinie cinamon lady zerknę na nią przy kolejnej wizycie no i może coś jeszcze zostanie z różanej wyprzedaży

bloga mam też ja
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:27   #540
joannaxoxo
Rozeznanie

Cytat:
Wielce prawdopodobne.

jest w ross, też się nad nim ostatnio zastanawiałam , bo tego w wibo z jedwabiem różu akurat nie było

Cytat:
Napisane przez Madziulllka Pokaż wiadomość
Ja poleciałam rano po perwoll, ale u mnie nie było wcale, kupiłam tylko ten płyn do kąpieli Fa z tej gazetki, a z poza gazetki tą odżywkę Isana z babassu, olejek Alterra limonka i oliwka, jeszcze tego chyba nie miałam i maskę Alterry, którą bardzo lubię. No i nie było jakiegoś szału, panie kupowały tusze, podkłady, mnie jakoś to nie interesuje.
wysłałam mamę dzisiaj po perwoll i perfumki w promocji to perwoli czarnych nie było wcale , inne nie były przecenione bo kazałam jej sprawdzić pod czytnikiem , klientki się awanturowały o to , a perfumki mi kupiła były tylko 4 opakowania .

aha , po ile jest ta odżywka z isany z babassem , jest teraz na nią obniżka ? i czy myłaś po oleju włosy szamponem czy tylko odżywką , jeżeli odżywką to tak po jednym razie olej zmył się ładnie ?

Edytowane przez joannaxoxo
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:30
joannaxoxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości