|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
|
|
|
|
#3782 |
|
Matka Smoka
|
hiper - pw nt. rossa
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Baba mu przylazła do domu i jeszcze mobbing stosuje 3. może lepiej czworokąt ![]() Reklamowałam rzecz w sklepie i reklamacja została uznana. Nie mają już takiej samej rzeczy na wymianę więc chcą dać mi bon do tego sklepu ważny 6 miesięcy. Podobno nie zwracają pieniędzy ale czy w tym wypadku mogą tak zrobić? Pewno coś tam wybiorę ale to takie przymuszanie do zakupu u nich trochę ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Ej no, kosmetykoholiczki! Kupcie ze mną coś z antykwariatu!
|
|
#3784 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
Co to dla Ciebie?
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34854033]
Wtorek?[/QUOTE] Poniedziałek, wtorek, jest mi w sumie obojętne Będę już wtedy po sesji, mam nadzieję, że i po napisaniu pracy zaliczeniowej
|
|
|
|
#3787 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838798]Przecież możemy podać sobie i jedno i drugie [/QUOTE]Ozdrowiały!! [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek? [/QUOTE] Jestem chętna wprawdzie we wtorek mam dentyste ale pozniej przybędę ![]() Cytat:
![]() właśnie, gg, jak tam parapecik? ![]() Cytat:
mam nadzieję, że nie będzie padać Cytat:
Malla mam nadzieję, że Słodziak nie jest podrapany i że dzisiaj będzie spokojna noc ( Jackson skacze na wszystko, co się rusza )
|
|||||
|
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo za gratulacje
Frapo śliczny królik Miałam kiedyś miniaturkę Puszka cały był bielutki i przekochany W sumie króliki i szynszyle to jedyne gryzonie, które mi się podobają i chciałabym mieć w domu. Chomiczki jakoś mnie nie przekonują PS. uważaj w domu na wszystkie kable jak będziesz małego wypuszczać z klatki uwaga z własnej autopsji bo do dziś pamiętam jak Puszek przegryzł wszystkie kable od komputera ( na szczęście był odłączony i królikowi się nic nie stało) ale naprawa komputera była droga![]() Jak kiedyś miałam fazę na odchudzanie i spalanie tłuszczu to owijałam uda i brzuch folią, ubierałam dres i biegałam, rolka foli wystarczała mi na ok 3-4 razy
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, jak sie wam sprawdza ta prostownica Remington ktora kupowalyscie? Zastanawiam się nad kupnem nowej dla siebie
|
#3790 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Poza tym ona na nas nie zwraca uwagi, bo non stop się bawi zabawkami. Zwariowała na punkcie toru piłeczkowego, skacze za myszą na wędce, nawet drapak drapała. Jadła, piła, kupała, myła się, teraz śpi w wydziwianej pozycji, a Daniels ma spokój i łapie muchy.Kręconowłosa, gdzie loczki?
|
|
|
#3791 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() haha, już sporo osob pytało się mnie czy zmieniałam kolor włosow (nawet moje dziecko od korepetycji ), a mnie po prostu od słońca spłowiała farba i zrobiły się jaśniejsze odrosty przecież to super! mam podobnie i proporcje talia-biodra mi się podobają, gdyby nie ten wałeczek tłuszczu pomiędzy a to że w sklepach są ubrania na niewiadomo kogo (chyba na manekiny) to już inna sprawa. Cytat:
![]() Cytat:
gdzie znajdziesz ulotki za 10zł/h? pytam serio, z ciekawości, bo ja widzę przeważnie za 4-5... a z tymi promocjami to właściwie nie wiem, jak się na to załapać jak się nie ma doświadczenia? bo hasło "agencja hostess" wyrzuca strony pełne lasek o wzroście 1,80 i rozmiarze XXS staż był chyba w ogóle nie w mojej branży (ale we wrześniu mam praktyki więc mnie to zadowala póki co)a co do towarzystwa - i tak mi pewnie w te wakacje zostanie wypad w góry z rodzicami, siedzenie w domu jednym czy drugim, samotne odwiedzanie znajomych w innych miastach, albo dołączenie jako chwilowa singielka do krótkiego wypadu innych znajomych ![]() Dżi-Dżi się zaraz obrazi że ją pominęłaś ![]() uff, muszę się wyspać, dziś zrobiłam przerwę a od jutra znowu nauka
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-06-21 o 23:33 |
|||
|
|
|
#3792 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co za dzieciak
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Maluch* mojej siostry normalnie się daje w wózku wozić. Młoda go pakuje, on się gapi i jaaaadą !!
Czasem sam się ładuje do mniejszego wózeczka dla lalek, takiego spacerowego.. Opiera się o niego przednimi łapami, a tylnimi zasuwa jak mały samochodzik. Jedzie z tym po całej izbie o 6 rano np. * Mały, czarny kot, zwany czasem Bambo
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę, że jakieś plany na przyszły tydzień są odnośnie spotkań więc może akurat uda się nam zgraćJak do Koszalina to ominiecie niestety moją mieścinkę Na weekend niestety nie zapowiadają upałów ale tutaj to raczej norma Byleby nie padało!
|
|
|
#3795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że trochę mnie zszokowały padające tu opinie na temat chodzenia w szortach i bokserce na uczelnię. Nie mam oczywiście na myśli jeansowych majtek, niezakrywających pośladków, ale normalne spodenki do połowy uda i bluzka na ramiączkach to dla mnie niewyzywający strój i nie wiem, czemu miałby być oznaką braku szacunku.
Mam też taką teorię, że właśnie posiadaczki biustu i ogólnie dość kobiecej sylwetki zupełnie inaczej prezentują się w wyżej wymienionym zestawie i może to faktycznie wyglądać zbyt sexy jak na uczelnię. Cytat:
Gratuluję piątki! ![]() Cytat:
Cytat:
jakbyś znalazła chwilę czasu, to chętnie poczytam o tym, gdzie byliście albo co powinnam wiedzieć ![]() Cytat:
![]() Ja proszę o kciuki jutro o 17.30
|
|
#3796 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Szorty do połowy uda są ok, bo mają nogawki, a w większości regulaminach szkół spódniczka/spodnie mają być minimum do połowy uda i zaslonięte ramiona. Chodzi o to, że tka długość: http://www.zeberka.pl/img/z/902.jpg to raczej długośc spodenek odpowiednich na grilla, letni spacer etc, nie uczelnię
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-06-22 o 00:13 |
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobie nie przyjść elegancko ubrana na egzamin. Rozumiem, gorąco, ale dziwią mnie stroje, jakie obserwuję u siebie - niebieska bokserka i jakieś szorty. Również jestem nauczona, żeby wybierać odpowiedni strój do okazji, a poza tym ja bardzo lubię się elegancko ubierać, więc wbicie się w spódnicę i koszulę na egzamin jest dla mnie przyjemnością.
Chociaż - OK - my okazujemy szacunek wykładowcy przez swój ubiór, a w tym tygodniu miałam egzamin, na który mój wykładowca przyszedł w białym podkoszulku - ekhem, ekhem
|
|
|
|
#3798 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Btw obrona pracy mgr/lic/inż to też tylko jeden z listy egzaminów, a tu już niektóre dziewczyny ubierają się bardzo elegancko w porównaniu do strojów na inne tylko egzaminy
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
Hiper - wyłowiłam twą chęć
dam ci jutro/dzisiaj w sumie/ znać jak z miejscówką ![]() A tak wogóle, to witam po powrocie, wszystko wiem juz co u was, a dużo się działo No i kocham Majorkę |
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Bo teraz modne są majtkoszorty i dziewczyny myślą, że do jak do czarnych majtoszortów założą rajtuzy, to są eleganckie. Albo, że jak do czarnych szortów założą jasną bialą bluzkę, to są eleganckie. A nie są
|
#3802 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasiencja;34856318]
przecież to super! mam podobnie i proporcje talia-biodra mi się podobają, gdyby nie ten wałeczek tłuszczu pomiędzy a to że w sklepach są ubrania na niewiadomo kogo (chyba na manekiny) to już inna sprawa. Dżi-Dżi się zaraz obrazi że ją pominęłaś [QUOTE]Wlasnie tez mam oponke i mnie to drazni nieprzecietnie tyle ze ile bym nie cwiczyla to oponka jest ----ponoc od tabletek na endo(rzeczywiscie zaczela mi sie robic od kiedy je biore)Nie moge sie jej pozbyc.Zapomnialam ze gg mieszka w tym samym bloku ![]() Czy dzis bedzie chlodniej czy nie? ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
Musiala zatem siedziec w kojcu , daleko od kabli ![]() Felek na szczescie -poki co- nie ma takich zapedow.Zobaczymy co bedzie pozniej
|
|
|
#3804 |
|
Konto usunięte
|
Ja królików nie lubię, a gryzienie kabli też mnie przeraża. Poza tym lubię mieć kable na wierzchu
|
|
|
|
#3805 | |||
|
Zadomowienie
|
Do bumy chodziłam jeszcze na sexy dance i piłki. Ale basen najbardziej mnie cieszył
Cytat:
![]() Nie, nie jest wysoki (w porównaniu do szczudeł Cytat:
ja mam do dziewczyn kilka przystanków i zamiast w biuście przyrasta mi w talii ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Mimo moich optymistycznych kalkulacji nowa supersexi sukienka nie jest najlepszym rozwiązaniem na rower ![]() Ale przynajmniej szybko wysuszyłam nogi |
|||
|
|
|
#3806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spoko, czekam na info Jak się wyśpisz to masz nam poopowiadać jak było! |
|
|
|
|
#3807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój promotor ostatnio przyszedł na konsultacje w pełnym garniturze, przeprosił nas na chwilkę i poszedł się przebrać w luźniejszą koszulkę ![]() Cytat:
|
|
|
#3808 |
|
Pani Buka
|
będzie! udało mi się doprowadzić przez noc mieszkanie do normalnej temperatury!
rachunki za mieszkanie mi znowu zdrożaaały
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-06-22 o 09:16 |
|
|
|
#3809 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ona spała z nami, on strzelił focha. Rano zażyczyli sobie karmienia z ręki ![]() A poza jest syczenie, warczenie, łażenie za sobą, ale nie ma walki. Cytat:
Cytat:
Ja też mam z tym problem, ale chodzę, najwyżej wymyślam własne kroki. Przecież to żaden wstyd, a instruktorowi to zwisa. Wybieram takie zajęcia, gdzie jest jak najmniej układów.
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
ja kiedyś chodziłam na fitnes gdzie instruktorka non stpo narzekała że mylimy kroki, szybko grupa się rozpadła a ta pani już nie pracuje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Pewno coś tam wybiorę ale to takie przymuszanie do zakupu u nich trochę 

Co to dla Ciebie?