Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 22:29   #3781
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
880 717 069
A kiedy mogę dzwonić? W sensie od której
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 22:30   #3782
Ineso
Matka Smoka

hiper - pw nt. rossa
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 22:34   #3783
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Jest mu coś, z czego się nie wyleczy.

Ona go ostro tłucze, taka maleńka, a ten przed nią ucieka

To co, wymiana studencka?
1.
2. Baba mu przylazła do domu i jeszcze mobbing stosuje
3. może lepiej czworokąt

Reklamowałam rzecz w sklepie i reklamacja została uznana. Nie mają już takiej samej rzeczy na wymianę więc chcą dać mi bon do tego sklepu ważny 6 miesięcy. Podobno nie zwracają pieniędzy ale czy w tym wypadku mogą tak zrobić? Pewno coś tam wybiorę ale to takie przymuszanie do zakupu u nich trochę

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Ej no, kosmetykoholiczki! Kupcie ze mną coś z antykwariatu!
Stary 2012-06-21, 22:35   #3784
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
hiper - pw nt. rossa
poszłooooooooo
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 22:46   #3785
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Gratulacje
Dzięki

Cytat:
A soboty?

Proszę o kciuki jutro od 9 do 14 bo mam egzamin z praktycznego francuskiego i będzie wstyd jak nie zdam
Powodzenia Co to dla Ciebie?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 22:53   #3786

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34854033]
Wtorek?[/QUOTE]
Poniedziałek, wtorek, jest mi w sumie obojętne Będę już wtedy po sesji, mam nadzieję, że i po napisaniu pracy zaliczeniowej
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:02   #3787
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Mistrzyni a w przyszłym tygodniu jesteś w krk? Podrzuciłabym Ci Twoją bluzkę
Skoro lecisz do Sz. to gdzie później będziesz? Może w moich okolicach?
Jedziemy do Koszalina. A bluzkę zatrzymaj do jakiegoś spotkania, nie ma sensu się fatygować bo na pewno w niej nie będę chodzić, przynajmniej na razie. Chyba, że Ci zalega i przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
jeszcze zobaczysz jak Ci będzie duszno i parno. a ja głupia założyłam długie czarne spodnie
Ja w takie upały śmigam w sukienkach/ spódniczkach i zawsze otwieram oczy ze zdumienia jak widzę w 30 stopniowym upale laskę w spodniach lub jeansach

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838798]Przecież możemy podać sobie i jedno i drugie [/QUOTE]

Ozdrowiały!!

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek?
[/QUOTE]

Jestem chętna wprawdzie we wtorek mam dentyste ale pozniej przybędę

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Sorry ale ten królis mnie przeraża boje się królisów, tak przerażająco ruszaja noskami.
Porozmawiajmy o królikach

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
macie u siebie problem z gołębiami?
właśnie, gg, jak tam parapecik?

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to jak wyjeżdżałam z krk to było 28 stopni-szorty, bluzeczka, japonki...Wylądowałam w Sz. i co? 17 stopni
dobrze wiedzieć mam nadzieję, że nie będzie padać

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Pamiętam jak jeszcze mieszkałam w akademiku i się owijałam. Rzecz jasna entuzjazm szybko minął a zabiegi zaniechałam
Dużo tej folii schodzi na jeden raz?

Malla mam nadzieję, że Słodziak nie jest podrapany i że dzisiaj będzie spokojna noc ( Jackson skacze na wszystko, co się rusza )
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:13   #3788
mimi_91
Raczkowanie

Dziękuję Wam bardzo za gratulacje

Frapo śliczny królik
Miałam kiedyś miniaturkę Puszka cały był bielutki i przekochany
W sumie króliki i szynszyle to jedyne gryzonie, które mi się podobają i chciałabym mieć w domu. Chomiczki jakoś mnie nie przekonują

PS. uważaj w domu na wszystkie kable jak będziesz małego wypuszczać z klatki uwaga z własnej autopsji bo do dziś pamiętam jak Puszek przegryzł wszystkie kable od komputera ( na szczęście był odłączony i królikowi się nic nie stało) ale naprawa komputera była droga

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Dużo tej folii schodzi na jeden raz?
Jak kiedyś miałam fazę na odchudzanie i spalanie tłuszczu to owijałam uda i brzuch folią, ubierałam dres i biegałam, rolka foli wystarczała mi na ok 3-4 razy

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:15   #3789
blair witch
Zakorzenienie

Baby, jak sie wam sprawdza ta prostownica Remington ktora kupowalyscie? Zastanawiam się nad kupnem nowej dla siebie
Stary 2012-06-21, 23:20   #3790
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla mam nadzieję, że Słodziak nie jest podrapany i że dzisiaj będzie spokojna noc ( Jackson skacze na wszystko, co się rusza )
Nie dajemy się drapać Poza tym ona na nas nie zwraca uwagi, bo non stop się bawi zabawkami. Zwariowała na punkcie toru piłeczkowego, skacze za myszą na wędce, nawet drapak drapała. Jadła, piła, kupała, myła się, teraz śpi w wydziwianej pozycji, a Daniels ma spokój i łapie muchy.
Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Baby, jak sie wam sprawdza ta prostownica Remington ktora kupowalyscie? Zastanawiam się nad kupnem nowej dla siebie
Kręconowłosa, gdzie loczki?
Stary 2012-06-21, 23:30   #3791
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
A ty sobie rozjaśniałaś włosy? Bo zapamiętałam Cię z ciemniejszymi, a tu ze schodów pędziła jakaś jasna szatynka
Pocztówki kupiłam w takim sklepie z pamiątkami na Grodzkiej - charakterystyczny sklep, jasny, pełno pierdół z Polski i dużo szkła Tylko niestety nie ma dużego wyboru, bo ze stadionami jest jeden wzór; z Euro są paskudne trójwymiarowe. Ładne kartki są w Empiku, ale bez przesady, nie będę płacić 6 zł za kartkę
dzięki za info, kojarzę sklep
haha, już sporo osob pytało się mnie czy zmieniałam kolor włosow (nawet moje dziecko od korepetycji ), a mnie po prostu od słońca spłowiała farba i zrobiły się jaśniejsze odrosty jak w końcu ta sesja się skończy (jeszcze równo tydzień!) to kupię farbę i umówię się do fryzjera...

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
talia 70 a biodra 104 i do tego duze piersi .
przecież to super! mam podobnie i proporcje talia-biodra mi się podobają, gdyby nie ten wałeczek tłuszczu pomiędzy a to że w sklepach są ubrania na niewiadomo kogo (chyba na manekiny) to już inna sprawa.

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
fajne! dla mnie też bardzo wysokie

Cytat:
Kasiencja, Ty Marudo
Jak potrzebna Ci szybka gotówka to promocje, ulotki - 10zł za godzinę co najmniej.
GG też proponowała staż Towarzystwo masz, możesz zawsze nam coś zaproponować, myślę, że chętne się znajdą
Tylko poza mówieniem trzeba działać
a bo ja już jestem taka maruda
gdzie znajdziesz ulotki za 10zł/h? pytam serio, z ciekawości, bo ja widzę przeważnie za 4-5... a z tymi promocjami to właściwie nie wiem, jak się na to załapać jak się nie ma doświadczenia? bo hasło "agencja hostess" wyrzuca strony pełne lasek o wzroście 1,80 i rozmiarze XXS

staż był chyba w ogóle nie w mojej branży (ale we wrześniu mam praktyki więc mnie to zadowala póki co)
a co do towarzystwa - i tak mi pewnie w te wakacje zostanie wypad w góry z rodzicami, siedzenie w domu jednym czy drugim, samotne odwiedzanie znajomych w innych miastach, albo dołączenie jako chwilowa singielka do krótkiego wypadu innych znajomych

Cytat:
6m mieszkam niedaleko Kasiencji
Dżi-Dżi się zaraz obrazi że ją pominęłaś

uff, muszę się wyspać, dziś zrobiłam przerwę a od jutra znowu nauka

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-06-21 o 23:33
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:33   #3792
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Nie dajemy się drapać Poza tym ona na nas nie zwraca uwagi, bo non stop się bawi zabawkami. Zwariowała na punkcie toru piłeczkowego, skacze za myszą na wędce, nawet drapak drapała. Jadła, piła, kupała, myła się, teraz śpi w wydziwianej pozycji, a Daniels ma spokój i łapie muchy.
co za dzieciak

201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:41   #3793
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
co za dzieciak

Maluch* mojej siostry normalnie się daje w wózku wozić. Młoda go pakuje, on się gapi i jaaaadą !!

Czasem sam się ładuje do mniejszego wózeczka dla lalek, takiego spacerowego.. Opiera się o niego przednimi łapami, a tylnimi zasuwa jak mały samochodzik. Jedzie z tym po całej izbie o 6 rano np.

* Mały, czarny kot, zwany czasem Bambo
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:47   #3794
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziemy do Koszalina. A bluzkę zatrzymaj do jakiegoś spotkania, nie ma sensu się fatygować bo na pewno w niej nie będę chodzić, przynajmniej na razie. Chyba, że Ci zalega i przeszkadza.
W ogóle mi nie przeszkadza tylko myślałam, że Tobie się śpieszy Ale widzę, że jakieś plany na przyszły tydzień są odnośnie spotkań więc może akurat uda się nam zgrać
Jak do Koszalina to ominiecie niestety moją mieścinkę Na weekend niestety nie zapowiadają upałów ale tutaj to raczej norma Byleby nie padało!
Stary 2012-06-22, 00:04   #3795
ola_gie
Zakorzenienie

Powiem Wam, że trochę mnie zszokowały padające tu opinie na temat chodzenia w szortach i bokserce na uczelnię. Nie mam oczywiście na myśli jeansowych majtek, niezakrywających pośladków, ale normalne spodenki do połowy uda i bluzka na ramiączkach to dla mnie niewyzywający strój i nie wiem, czemu miałby być oznaką braku szacunku.
Mam też taką teorię, że właśnie posiadaczki biustu i ogólnie dość kobiecej sylwetki zupełnie inaczej prezentują się w wyżej wymienionym zestawie i może to faktycznie wyglądać zbyt sexy jak na uczelnię.

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Wreszcie mam "wolny" wieczór, nie wisi nade mną perspektywa kolokwium/egzaminu na następny dzień. Już zapomniałam, jakie to fajne uczucie
Zostały mi jeszcze na pewno 3 egzaminy i czekam jeszcze na wyniki z jednego, ale bez kampanii wrześniowej raczej się nie obejdzie
(...)
Dzięki dziewczyny Musiałyście mocno trzymać, wyniki z jednego już mam, jest 5.0 A z egzaminu dopiero za tydzień.
Dasz radę z pozostałymi trzema, powodzenia Gratuluję piątki!
Cytat:
Widzę, że już nieaktualne - a szkoda, bo bardzo ładne.
Cytat:

Ola_gie, umknęło mi to, ale widziałam, że pytałaś mnie o Włochy. Co dokładnie chcesz wiedzieć?
Bardzo wstępnie planuję w te wakacje taki samochodowo-namiotowy wyjazd do Włoch i szukam inspiracji jakbyś znalazła chwilę czasu, to chętnie poczytam o tym, gdzie byliście albo co powinnam wiedzieć
Cytat:

Proszę o kciuki jutro od 9 do 14 bo mam egzamin z praktycznego francuskiego i będzie wstyd jak nie zdam

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Gdzie mieszkasz? Idę nałykać się Twojego powietrza

Ja proszę o kciuki jutro o 17.30

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 00:11   #3796
nicRu
maszyna, nie człowiek

Szorty do połowy uda są ok, bo mają nogawki, a w większości regulaminach szkół spódniczka/spodnie mają być minimum do połowy uda i zaslonięte ramiona. Chodzi o to, że tka długość: http://www.zeberka.pl/img/z/902.jpg to raczej długośc spodenek odpowiednich na grilla, letni spacer etc, nie uczelnię

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-06-22 o 00:13
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 00:12   #3797

Nie wyobrażam sobie nie przyjść elegancko ubrana na egzamin. Rozumiem, gorąco, ale dziwią mnie stroje, jakie obserwuję u siebie - niebieska bokserka i jakieś szorty. Również jestem nauczona, żeby wybierać odpowiedni strój do okazji, a poza tym ja bardzo lubię się elegancko ubierać, więc wbicie się w spódnicę i koszulę na egzamin jest dla mnie przyjemnością.

Chociaż - OK - my okazujemy szacunek wykładowcy przez swój ubiór, a w tym tygodniu miałam egzamin, na który mój wykładowca przyszedł w białym podkoszulku - ekhem, ekhem
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 00:21   #3798
nicRu
maszyna, nie człowiek

Btw obrona pracy mgr/lic/inż to też tylko jeden z listy egzaminów, a tu już niektóre dziewczyny ubierają się bardzo elegancko w porównaniu do strojów na inne tylko egzaminy
Stary 2012-06-22, 04:24   #3799
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Hiper - wyłowiłam twą chęć dam ci jutro/dzisiaj w sumie/ znać jak z miejscówką ale tak po 12 z racji, że dopiero się kładę

A tak wogóle, to witam po powrocie, wszystko wiem juz co u was, a dużo się działo
No i kocham Majorkę
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 06:19   #3800
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Szorty do połowy uda są ok, bo mają nogawki, a w większości regulaminach szkół spódniczka/spodnie mają być minimum do połowy uda i zaslonięte ramiona. Chodzi o to, że tka długość: http://www.zeberka.pl/img/z/902.jpg to raczej długośc spodenek odpowiednich na grilla, letni spacer etc, nie uczelnię
Ale nikt nie pisał o długości nogawek, tylko od razu, że szorty są nieodpowiednie

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 06:27   #3801
nicRu
maszyna, nie człowiek

Bo teraz modne są majtkoszorty i dziewczyny myślą, że do jak do czarnych majtoszortów założą rajtuzy, to są eleganckie. Albo, że jak do czarnych szortów założą jasną bialą bluzkę, to są eleganckie. A nie są
Stary 2012-06-22, 07:11   #3802
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Polecam
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 07:56   #3803
francuski pocalunek
Zadomowienie

[QUOTE=kasiencja;34856318]

przecież to super! mam podobnie i proporcje talia-biodra mi się podobają, gdyby nie ten wałeczek tłuszczu pomiędzy a to że w sklepach są ubrania na niewiadomo kogo (chyba na manekiny) to już inna sprawa.

Dżi-Dżi się zaraz obrazi że ją pominęłaś [QUOTE]

Wlasnie tez mam oponke i mnie to drazni nieprzecietnie tyle ze ile bym nie cwiczyla to oponka jest ----ponoc od tabletek na endo(rzeczywiscie zaczela mi sie robic od kiedy je biore)Nie moge sie jej pozbyc.

Zapomnialam ze gg mieszka w tym samym bloku

Czy dzis bedzie chlodniej czy nie?

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Hiper - wyłowiłam twą chęć dam ci jutro/dzisiaj w sumie/ znać jak z miejscówką ale tak po 12 z racji, że dopiero się kładę

A tak wogóle, to witam po powrocie, wszystko wiem juz co u was, a dużo się działo
No i kocham Majorkę
Wypoczelas?

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo za gratulacje

Frapo śliczny królik
Miałam kiedyś miniaturkę Puszka cały był bielutki i przekochany
W sumie króliki i szynszyle to jedyne gryzonie, które mi się podobają i chciałabym mieć w domu. Chomiczki jakoś mnie nie przekonują

PS. uważaj w domu na wszystkie kable jak będziesz małego wypuszczać z klatki uwaga z własnej autopsji bo do dziś pamiętam jak Puszek przegryzł wszystkie kable od komputera ( na szczęście był odłączony i królikowi się nic nie stało) ale naprawa komputera była droga

Jak kiedyś miałam fazę na odchudzanie i spalanie tłuszczu to owijałam uda i brzuch folią, ubierałam dres i biegałam, rolka foli wystarczała mi na ok 3-4 razy
Na kable musialam uwazac i przy swince morskiej bo jak ja tylko wypuscilam , zaraz biegla prosto tam gdzie kable i je gryzla.
Musiala zatem siedziec w kojcu , daleko od kabli
Felek na szczescie -poki co- nie ma takich zapedow.Zobaczymy co bedzie pozniej

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:48   #3804
2016070953
Konto usunięte

Ja królików nie lubię, a gryzienie kabli też mnie przeraża. Poza tym lubię mieć kable na wierzchu
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:51   #3805
szyrek
Zadomowienie

Cytat:

Szyrku a Ty chodzisz na jakiś fitness czy tylko na basen?
Do bumy chodziłam jeszcze na sexy dance i piłki. Ale basen najbardziej mnie cieszył Za zwykłym fitnesem nie przepadam bo mam problemy z pamięcią ruchową.

Cytat:

Cytat:
To jest wysoki koturn?
Nie, nie jest wysoki (w porównaniu do szczudeł ).

Cytat:
Ja i tak bym to zwezila krzywo mialabym z jednej strony bluzke dopasowana do talii a z drugiej latajaca kolo pepka

6m mieszkam niedaleko Kasiencji
Może im bliżej rynku tym bardziej powietrze idzie 'w dół' ja mam do dziewczyn kilka przystanków i zamiast w biuście przyrasta mi w talii

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Maluch* mojej siostry normalnie się daje w wózku wozić. Młoda go pakuje, on się gapi i jaaaadą !!

Czasem sam się ładuje do mniejszego wózeczka dla lalek, takiego spacerowego.. Opiera się o niego przednimi łapami, a tylnimi zasuwa jak mały samochodzik. Jedzie z tym po całej izbie o 6 rano np.

* Mały, czarny kot, zwany czasem Bambo
luzak

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Mimo moich optymistycznych kalkulacji nowa supersexi sukienka nie jest najlepszym rozwiązaniem na rower
Ale przynajmniej szybko wysuszyłam nogi

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:55   #3806
Konto usunięte

Cytat:

No i kocham Majorkę
Heloł!
Spoko, czekam na info
Jak się wyśpisz to masz nam poopowiadać jak było!
Stary 2012-06-22, 09:06   #3807
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Chociaż - OK - my okazujemy szacunek wykładowcy przez swój ubiór, a w tym tygodniu miałam egzamin, na który mój wykładowca przyszedł w białym podkoszulku - ekhem, ekhem
Tego też nie rozumiem...Zresztą wszyscy moi wykładowcy/ćwiczeniowcy zawsze chodzili w koszuli, zazwyczaj w garniturze. Na egzaminy tym bardziej-chyba co uczelnia/katedra to inne przyzwyczajenia
Mój promotor ostatnio przyszedł na konsultacje w pełnym garniturze, przeprosił nas na chwilkę i poszedł się przebrać w luźniejszą koszulkę

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Btw obrona pracy mgr/lic/inż to też tylko jeden z listy egzaminów, a tu już niektóre dziewczyny ubierają się bardzo elegancko w porównaniu do strojów na inne tylko egzaminy
Niby z listy a znaczy dużo więcej-zresztą komisja, dziekan...Dla niektórych to naprawdę ważny dzień
Stary 2012-06-22, 09:15   #3808
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Czy dzis bedzie chlodniej czy nie?
będzie! udało mi się doprowadzić przez noc mieszkanie do normalnej temperatury!

rachunki za mieszkanie mi znowu zdrożaaały

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-06-22 o 09:16
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:20   #3809
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
haha, już sporo osob pytało się mnie czy zmieniałam kolor włosow (nawet moje dziecko od korepetycji ), a mnie po prostu od słońca spłowiała farba i zrobiły się jaśniejsze odrosty jak w końcu ta sesja się skończy (jeszcze równo tydzień!) to kupię farbę i umówię się do fryzjera...
Fajnie, przynajmniej nie musisz kupować nowej farby, tylko idziesz na słoneczko
Cytat:
co za dzieciak
Ona spała z nami, on strzelił focha. Rano zażyczyli sobie karmienia z ręki
A poza jest syczenie, warczenie, łażenie za sobą, ale nie ma walki.
Cytat:
No i kocham Majorkę
A my Cię nie lubimy za te piękne wyjazdy :P
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Ja królików nie lubię, a gryzienie kabli też mnie przeraża. Poza tym lubię mieć kable na wierzchu
Trochę się o to bałam przy futrzaku, ale spoko, są ignorowane.
Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Za zwykłym fitnesem nie przepadam bo mam problemy z pamięcią ruchową.
Ja też mam z tym problem, ale chodzę, najwyżej wymyślam własne kroki. Przecież to żaden wstyd, a instruktorowi to zwisa. Wybieram takie zajęcia, gdzie jest jak najmniej układów.
Stary 2012-06-22, 09:22   #3810
2016070953
Konto usunięte

ja kiedyś chodziłam na fitnes gdzie instruktorka non stpo narzekała że mylimy kroki, szybko grupa się rozpadła a ta pani już nie pracuje.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości