|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
Nieźle wyglądasz jak na te dziewięćdziesiąt parę kilogramów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Simply wszystkiego najlepszego
A ja dzisiaj przychodzę do pracy i okazało się, że kolega mi przywiózł obarzanka z Krakowa Strasznie to miłe
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o o chodzi z tym dobrym znakiem? Nie kumam Jestem cała posrana Mam niby 15-16 pewnych odpowiedzi, a zdanie jest od 12 (co do 5 pozostałych trwaja spory na forum, więc wole je zaznaczyć jako niepewne, ale jest szansa, że mam coś jeszcze dobrze). Musiałabym mieć meeeeega pecha żeby to oblać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wstałam i będę się uczyła na obronę
|
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uryczałam się nad psinką Stradą z fb...
|
||
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Simply - wszystkiego najlepszego!
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Simply wszystkiego najlepszego, pociechy z Narzeczonego, wymarzonego ślubiku i ekscytującej podróży po Europie!! Inna Anka-moja Teściowa-też ma dzisiaj urodziny.
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
simply wszystkiego najlepszego
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie dowiedzialam ze mojego tz znowu dzisiaj nie będzie
bo dostal telefon ze ma sie wstawic w firmie wziać auto i jechac do Dąbrowy górniczej... :/
|
#3912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym walczyła o swoje nie ważne co... Najpierw Ty, potem ktoś inny... Ty za zdjęcia/makijaż musiałaś zapłacić. dlaczego ktoś ma zarabiać Twoim kosztem nie dając Ci nic w zamian? fakt, biedne są te psiaki... Mnie serce strasznie boli jak je widzę... |
||||
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Simply wszystkiego najlepszego!
![]() Carmi ja bym zadzwoniła. Ok, pogrzeb pogrzebem, ale nie dzwonisz przecież do rodziny profesora powiedzieć, żeby przyszła na imprezę, tylko do jakiejś tam jednostki publicznej, która pracuje i ma obowiązek udzielić Ci informacji. Frezi jak nie chcesz oskarżać nikogo to po prostu poproś o wynagrodzenie ![]() Ja wiem, że się jarasz, że jesteś w gazecie itd. ale może właśnie na tym bazują, że wrzucą Twoje zdjęcie, Ty się ucieszysz i nic nie powiesz. A szkoda. Bo tak się napędza takich skrytych złodziei. No, chyba, że gdzieś podpisałaś coś, dzięki czemu to ktoś inny na tym zarabia to trudno- nauczka na przyszłość, żeby nie podpisywać bezmyślnie różnych regulaminów ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Simply wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, eeee, no to jak pewna jesteś, że zdasz, to co ja się wysilam na dodawanie otuchy
![]() Ja pierniczę, od rana z rzeczy poza wypożyczalnią zdążyłam tylko dopić kawę właśnie teraz (od 7 piję...) i domyć podłogi. Jest taki ruch, że i sezon zimowy jeszcze się kręci, dzisiaj z kolei przyjechali panowie w sprawie remontu piaskarek.DZIŚ TŻ WRACA najprawdopodobniej w ogóle ten tydzień mamy taki początkowy, jak na samym początku, taki podniecający i niecierpliwy, pełen pozytywnych emocji a to chyba po weekendzie (od drugiego tygodnia urlopu jest po prostu idealnie bez spięć i nawet głupich żartów, pełno uczucia, jeszcze w niedzielę wieczorem długo staliśmy u niego pod domem i się przytulaliśmy i dopiero po raz drugi tak wprost i jasno sobie powiedzieliśmy, że się kochamy i normalnie sobie fruwamy jak te dwa motylki )
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieracie się po coś na wyprzedaż 70% kąpielówki do Sephory? Trwa do 1 lipca
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
heloł ewrybady
![]() Justynko ahhh Simply Wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że to hmm.... nic nie daje. Jest wiele szumu pt. "wrzuć to na swoją tablicę" i tyle.... Ludzie wrzucają a co ten pies ma z tego, że ktoś go ma na tablicy? Uważam, że jeśli ktoś chce pomagać zwierzętom, to powinien albo iść na wolontariat do schroniska, albo do straży dla zwierząt, albo wspierać organizacje pomagające zwierzętom czy to finansowo, czy np. zawożąc karmę. Od wrzucania drastycznych zdjęć zwierząt na FB jeszcze nic dobrego się nie stało. Nie mówię o udostępnianiu zdjęć zwierząt do adopcji bo to co innego. Chociaż sama ostatnio uznałam, że tak czy siak jest to bez sensu, bo jesli ktoś chce- to adoptuje psa i bez reklamy na FB. Józia zazdroszczę przeogromnie ![]() U nas nie ma tego wszystkiego o czym piszesz. Coś się psuje i jest tak jakoś nijak. Niby ok, ale nie to, co powinno być. Dlatego zazdroszczę jak rasowa żałośnica. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Hej Maya Ty dalej w dwupaku?
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądziłam, że to kiedykolwiek napiszę, ale wolałabym, żeby Cię tu nie było
Na porodówkę marsz!Stygm mam takie samo zdanie. Do tego siedzę sobie przy kawie i śniadaniu, przeglądam fejsa, kęs wędruje do ust, a tu bach! Pies bez skóry
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Simply kochanie życzę Ci wiele szczęścia i miłości, sukcesów w pracy, pięknego ślubu i udanego wyjazdu wakacyjnego. Sto lat!
Kawa to trzymam kciuki za obrączki by były na czas. A z samochodem to masakra jakaś, jak można być takim ciulem! Jeny jakie mam zakwasy bo tych tańcach. Masakra |
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piczony!
![]() Simply wszystkiego najlepszego Narzeczono Spełnienia marzeń, wspaniałych wakacji i bezstresowej organizacji ślubikuMaya, ródź!!! ![]() Justi, hał słit Muszę się pochwalić, że mojemu mężowi udało się dostać przedwczoraj bilety na dzisiejszy ćwierćfinał w Gdańsku!!! więc idziemy, tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy komu kibicujemy mam nadzieję, że mnie nie zgniotą w tłumie, bo poza tym emocje na pewno będą super miejsca mamy na samym środku stadionu, więc superowo!
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatku jak to sie psuje? Ty może przemyśl to zamieszkanie razem, bo może to nie ten moment.
|
|
|
|
#3929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiem co podpisuję i jeśli to robię to na pewno nie bezmyślnie stygma... co jak co, ale ja jestem wyjątkowo ostrożną osoba.... podpisując coś miałam świadomość, ze gdzieś się może ukazać, więc już luz... od samego początku nie pisałam nic o korzyściach materialnych... więc nie rozkręcajmy niepotrzebnej dyskusji O! Cytat:
![]() Cytat:
fakt nie udostępniam, bo spotkałam się w wieloma opiniami, że ktoś nie może na to patrzeć... ale w sumie to żałuję, że mnie do tego zniechęcono, bo tak samo cierpiące zwierze ma prawo do szukania pomocy jak i człowiek... czy to niepełnosprawne dziecko, czy z porażeniem mózgowym.... a tego na fb, allegro i innych portalach jest wiele... Cytat:
aczkolwiek rozumiem Wasze "zniesmaczenie" bo nie każdy ma mocne nerwy, żeby to oglądać... nawet ja... tak jak mówię, nie jestem w stanie na to wszystko wchodzić |
|||||
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nas instruktor wystawił mamy 1:10 min. układu, a on napisał smsa, że niestety ale nie będzie już mógł prowadzić zajęć, bo przedszkole w którym mieliśmy próby będzie remontowane przez wakacje. W sumie to chyba dobrze, bo do tej pory nasz układ to prawie same figury i znikoma ilość kroku podstawowego. Więc teraz po prostu poprzeplatamy te fogury krokiem podstawowym i wyjdą te 2 minuty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

13.03.2008

bo dostal telefon ze ma sie wstawic w firmie wziać auto i jechac do Dąbrowy górniczej... :/

i dopiero po raz drugi tak wprost i jasno sobie powiedzieliśmy, że się kochamy i normalnie sobie fruwamy jak te dwa motylki