Wszystko o Avonie - cz.28 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 00:09   #1711
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A ja nie dostalam wcale minikatalogow. W poprzednim zamowieniu nie bylo bo za szybko zamowienie wyslalam bo az na I termin regularny, a teraz nie dostalam bo "MINIKATALOG ZAPACHY K09 (SAM)
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie
zamawiać"
Moje klientki widac nie zasluguja....
MOże poproś swoją Oms, bo oni dużo tego dostali
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 00:14   #1712
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
MOże poproś swoją Oms, bo oni dużo tego dostali
Juz zlozylam zamowienie z 9 i wiecej nie bede skladala... Trudno.
Stary 2012-06-22, 05:13   #1713
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Czy próbowałyście już tych nowych kremów koloryzujących Anew? Ja wysmarowałam się dzisiaj biało-czerwonym Reversalist i niestety to nie dla mnie. Mam cerę mieszaną, świecę się po nim bardzo i w ogóle jakoś się słabo wchłania. Poza tym, myślałam, że on będzie koloryzujący, a on jest biały z jakimiś drobnymi ziarenkami (wygląda jak piasek) i żadnego koloru nie nadaje. Myślałam, że te ziarenka będą pękać przy rozsmarowywaniu i będzie jakiś delikatny kolor, a tu nic
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja testowałam, też się swiecę okropnie kolor nadaje dość widoczny zależy jaka masz karnację, ja mam jasną fajna alternatywa dla podkładu na lato, ale chyba dla suchej skóry
A czy któraś testowała może ten z Aqua Youth SPF 15, bo w opisie nie ma, że koloryzujący, to bym go zamówiła zamiast Reversalist, bo nie chcę się świecić, a mnie kusi ten naszyjnik Castilla
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 07:40   #1714
SabinaPrzemysl
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cześć dziewczyny, mam pewne pytanie do was
Otóż złożyłam już zamówienie z katalogu 9-go na I-wszym terminie,paczkę dostałam,kosmetyki pozanosiłam ,termin faktury na 2-go lipca. Wczoraj dzwoni do mnie koleżanka że chciałaby coś jeszcze zamówić z katalogu 9-go i właśnie tutaj pojawia się moje pytanie:
Czy mając niezapłaconą fakturę z katalogu 9-go,mogę złożyć kolejne zamówienie z tego samego katalogu?Saldo w moim przypadku wynosi 414 zł.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Edytowane przez SabinaPrzemysl
Czas edycji: 2012-06-22 o 07:42
SabinaPrzemysl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 07:56   #1715
ewula91
Rozeznanie

właśnie otwarłam paczkę i pierwsze wrażenie pozytywne- w końcu wszystko ładnie poukładane. Katalogi na dole, na nich te wszystkie kartki i dopiero później ładnie ułożone kosmetyki ciekawe czy to tylko ten jeden raz wyjątkowo czy postanowili coś zmienić
Stary 2012-06-22, 07:57   #1716
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez SabinaPrzemysl Pokaż wiadomość
Otóż złożyłam już zamówienie z katalogu 9-go na I-wszym terminie,paczkę dostałam,kosmetyki pozanosiłam ,termin faktury na 2-go lipca. Wczoraj dzwoni do mnie koleżanka że chciałaby coś jeszcze zamówić z katalogu 9-go i właśnie tutaj pojawia się moje pytanie:
Czy mając niezapłaconą fakturę z katalogu 9-go,mogę złożyć kolejne zamówienie z tego samego katalogu?Saldo w moim przypadku wynosi 414 zł.
możesz

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:07   #1717
SabinaPrzemysl
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
właśnie otwarłam paczkę i pierwsze wrażenie pozytywne- w końcu wszystko ładnie poukładane. Katalogi na dole, na nich te wszystkie kartki i dopiero później ładnie ułożone kosmetyki ciekawe czy to tylko ten jeden raz wyjątkowo czy postanowili coś zmienić
Ja też tak miałam I też to mnie pozytywnie zaskoczyło

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
możesz
Dziękuję za odpowiedź
SabinaPrzemysl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:04   #1718
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SabinaPrzemysl Pokaż wiadomość
Możesz, ja często tak robię i potem płacę 2 faktury razem z dwoch terminów

Co do tych błyszczyków za 1 zł to jestem nimi rozczarowana. W ogóle nie dają koloru, tak jak pisałam wcześniej zamówiłam 3: juicy peach, shininig cherry i rose shimmer, dają tylko efekt mokrych ust, wyglądają identycznie na ustach z tą różnicą, że shininig cherry nie ma drobinek.

Jeszcze dołożę swoje 3 grosze do ultra violet: myślałam, że będzie troszkę jaśniejsza, ale jest w porządku, nie mam zastrzeżeń co do intensywności
Mochę flash zostawiam na jesień/ zimę
Jestem bardzo zadowolona z tego lakieru lemon sugar Kiedyś jak zamawiałam żółty lakier innej marki to miałam trupio blade dłonie, a tutaj nie A sea breeze nie przyszło jednak
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:17   #1719
kejtiryba
Wtajemniczenie

Dziewczyny, mm pytanie, bo na wysyłkę na pocztę miało się czekać 48/72 godziny. Wklepuję teraz zamówienie i wyświetl mi odbiór dopiero na przyszły piątek! Termin ten może ulec jeszcze zmianie czy faktycznie będzie dopiero w piątek?

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:36   #1720
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mm pytanie, bo na wysyłkę na pocztę miało się czekać 48/72 godziny. Wklepuję teraz zamówienie i wyświetl mi odbiór dopiero na przyszły piątek! Termin ten może ulec jeszcze zmianie czy faktycznie będzie dopiero w piątek?
Nie wiem czy Ci to pomoże, bo ja nie zamawiałam na pocztę, ale w in poście też zawsze mi piszą tydzień później, a jest 2 dni później, może i tu tak jest? Celowo dłuższy czas?

Jeśli chodzi o te szminki usta w pełni- to jak dla mnie kompletny bubel-
pecan- jest dużo ciemniejsza niż w katalogu, to w rzeczywistości ciemny brąz, paskudny kolor
chilii- piękna ciemna czerwień, taka jak na zdjęciu tych całych szminek w tle- jedyny kolor, z którego jestem zadowolona
in the pink- jest trochę różowa na ustach, ale ciemna, nie jest to ładny odcień różu
shimmer peach- na ustach nie przypomina żadnego konkretnego koloru, bo się brzydko świeci, dopiero po starciu chusteczką i oceniając ślady na chusteczce można powiedzieć, że w ogóle z peach to ma coś wspólnego
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:41   #1721
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Ci to pomoże, bo ja nie zamawiałam na pocztę, ale w in poście też zawsze mi piszą tydzień później, a jest 2 dni później, może i tu tak jest? Celowo dłuższy czas?
Mi w inpoście zawsze wyświetla się termin za dwa dni (lub za 3 jak składałam po 11), a zawsze jest kolejnego dnia do odbioru (jeśli przed 11, jak po 11 to za 2 dni). Przy weekendzie trochę inaczej, ale w piątek zawsze pojawia się wtorek

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
A wybrałaś daną pocztę? Bo póki się nie wybierze to tam się dziwne rzeczy pokazują.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:45   #1722
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:

pecan- jest dużo ciemniejsza niż w katalogu, to w rzeczywistości ciemny brąz, paskudny kolor
chilii- piękna ciemna czerwień, taka jak na zdjęciu tych całych szminek w tle- jedyny kolor, z którego jestem zadowolona
in the pink- jest trochę różowa na ustach, ale ciemna, nie jest to ładny odcień różu
shimmer peach- na ustach nie przypomina żadnego konkretnego koloru, bo się brzydko świeci, dopiero po starciu chusteczką i oceniając ślady na chusteczce można powiedzieć, że w ogóle z peach to ma coś wspólnego
Może faktycznie...
Ale chyba nie będę ryzykować i zamówienie dla Szefowej TŻa wezmę w sobotę w COKu, co by w piątek na urlopie już miała, a resztę zamówię na Pocztę.

Szara kropa przy torebce Babiana

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

A wybrałaś daną pocztę? Bo póki się nie wybierze to tam się dziwne rzeczy pokazują.
Jesteś wielka! Po wybraniu poczty data zmieniła się na 26.06 Dziękuję

Testuję z demo peeling i kurację liftingującą. Są mega! Polecam Skóra jest ładnie napięta jeszcze następnego dnia

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-06-22, 10:18   #1723
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Testuję z demo peeling i kurację liftingującą. Są mega! Polecam Skóra jest ładnie napięta jeszcze następnego dnia
A pachnie jakoś znośnie? bo nie cierpię śmierdzących kosmetyków... czuć efekt chłodzenia? i te drobinki w peelingu są drobne czy grube, dużo ich?
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:24   #1724
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
A pachnie jakoś znośnie? bo nie cierpię śmierdzących kosmetyków... czuć efekt chłodzenia? i te drobinki w peelingu są drobne czy grube, dużo ich?
O, też miałam zapytać o zapach i efekt chłodzenia
Ale kusicie znów, a ja już mam w kolejce krem antycellulitowy
Stary 2012-06-22, 10:36   #1725
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Cytat:
O, też miałam zapytać o zapach i efekt chłodzenia
Ale kusicie znów, a ja już mam w kolejce krem antycellulitowy
Jeśli chodzi o peeling to najpierw byłam trochę zawiedziona, bo wycisnęłam na dłoń i to bardziej taki żel z drobinkmi, niż masa drobinek. Jak zaczęłam jechać po girkch, to też uczucie raczej deliktnego peelingu, żadnego tarcia. Myślę sobie - bubel, ale spłukałam , macam girę i oczom nie wierzę! Gładź szpachlowa normalnie Chłodzi całkiem nieźle, ale do wytrzymania, jak kuracją musnęłam przypdko po małej, to zionęłam miętą W tej kuracji są takie granulki, które przy smarowaniu pękają i chłodzą. Kuracja to coś na kształt żelu, dosyć rzadki, trzeba się namachać aby całość się wchłonęła, ale przynajmniej masujemy przy tym giry Co do zapachu - całkiem przyjemny, lekki, taki troszkę roślinno-miętowy, ale nie jest jakiś gryzący i intensywny jak przy serum zielonym na zada Nawet TŻ wczoraj macał girę i aż w szoku był Hehehehe

Na katalogowym wrzuciłam zdjęcia konsystencji #3960

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-06-22 o 10:47
Stary 2012-06-22, 11:04   #1726
lucia4444
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie: Czy któraś z was robi może zamówienia z amerykańskiego katalogu?
Albo ma znajomą? Jakakolwiek możliwość mnie interesuje.

lucia4444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:06   #1727
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A ja nie dostalam wcale minikatalogow. W poprzednim zamowieniu nie bylo bo za szybko zamowienie wyslalam bo az na I termin regularny, a teraz nie dostalam bo "MINIKATALOG ZAPACHY K09 (SAM)
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie
zamawiać"
Moje klientki widac nie zasluguja....
eh, nie sprawiedliwie to dzielili ja dostalam za duzo, mogla bym sie spokojnie z kims podzielic, wyslac komus pocztą??

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lucia4444 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie: Czy któraś z was robi może zamówienia z amerykańskiego katalogu?
Albo ma znajomą? Jakakolwiek możliwość mnie interesuje.
Ja nie, a co tam ci sie spodobalo??

gdzie bylas jak cie nie było??
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:09   #1728
lucia4444
Raczkowanie

Oj sporo rzeczy, a najbardziej jedna para butów, na które choruję już od jakiegoś czasu. Dlatego właśnie chciałam zapytać, bo zamówienie, przynajmniej ode mnie, uzbierałoby się całkiem spore

A z tego co pamiętam, kiedyś na tym wątku była już taka propozycja, nie wiem czy dziewczyny w końcu się z tym zorganizowały czy nie, bo rzadko tu bywam

Edytowane przez lucia4444
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:11 Powód: dopisek
Stary 2012-06-22, 11:12   #1729
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Oj sporo rzeczy, a najbardziej jedna para butów, na które choruję już od jakiegoś czasu. Dlatego właśnie chciałam zapytać, bo zamówienie, przynajmniej ode mnie, uzbierałoby się całkiem spore

A z tego co pamiętam, kiedyś na tym wątku była już taka propozycja, nie wiem czy dziewczyny w końcu się z tym zorganizowały czy nie, bo rzadko tu bywam
moze ktos tu taki jest pytaj, co jakis czas ewentualnie... co to za buty? wklej na katalogowy?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:14   #1730
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Czy próbowałyście już tych nowych kremów koloryzujących Anew? Ja wysmarowałam się dzisiaj biało-czerwonym Reversalist i niestety to nie dla mnie. Mam cerę mieszaną, świecę się po nim bardzo i w ogóle jakoś się słabo wchłania. Poza tym, myślałam, że on będzie koloryzujący, a on jest biały z jakimiś drobnymi ziarenkami (wygląda jak piasek) i żadnego koloru nie nadaje. Myślałam, że te ziarenka będą pękać przy rozsmarowywaniu i będzie jakiś delikatny kolor, a tu nic
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja testowałam, też się swiecę okropnie kolor nadaje dość widoczny zależy jaka masz karnację, ja mam jasną fajna alternatywa dla podkładu na lato, ale chyba dla suchej skóry
Ja się zgadzam z Musso, też się po nim świecę ale kolor to on daje. Jak za ręce rozsmarowałam to tak wyglądało jakbym miała podkład na ręce. Te ziarenka pękają w trakcie smarowania i nadają lekkiego koloru
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:19   #1731
lucia4444
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
moze ktos tu taki jest pytaj, co jakis czas ewentualnie... co to za buty? wklej na katalogowy?
Właśnie ktoś wkleił linka do amerykańskiego katalogu na katalogowy i stamtąd oglądałam. Dokładnie chodzi mi o tę stronę:
http://youravon.com/static/catalog/2...2.html?ba=null
I numer 3, turkusowe.

Stary 2012-06-22, 11:28   #1732
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie ktoś wkleił linka do amerykańskiego katalogu na katalogowy i stamtąd oglądałam. Dokładnie chodzi mi o tę stronę:
http://youravon.com/static/catalog/2...2.html?ba=null
I numer 3, turkusowe.
Aaaaa... one z gumy są A to girka się w nich pocić nie będzie za bardzo? Ładne są

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-06-22, 12:03   #1733
renia0809
Wtajemniczenie

Buniat
- Wenress odpowiadała na mojego posta dotyczącego zapytania o dostawę regularną

dziś był u mnie pan paczkowy, powiedział że to już ostatni raz kiedy przywozi mi paczkę i że mu szkoda bo pracował w tym 10 lat, dodał, że Avon dogadał się z pocztą i jeśli to rozwiązanie wypali to się już nie zobaczymy, chyba że poczta nie zda egzaminu, wtedy powrócą do tego, co było
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz

Edytowane przez renia0809
Czas edycji: 2012-06-22 o 12:13
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:09   #1734
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
No przecież przeczytałam właśnie i ona pisze o regularnej dostawie, którą teraz będzie realizować w niektórych miejscach poczta. I przyniosą do domu, a nie przyślą smsa. Mogą zostawić awizo-jak to poczta.
A Ty jej odpisałaś, że dziewczyny pisały, że dostawały smsa. Sms przysyłają jak zamówisz na odbiór paczki na poczcie.
Nie tylko! Tutaj #1569 wklejałam screen z faktury, na której widnieje info, że w ramach dostawy regularnej (którą teraz zajmie się poczta, bo jak napisałam Sarunieczce zabierają regularnego kuriera a w zamian dają listonosza) TEŻ będą wysyłać SMSa z numerem przesyłki z datą planowanej dostawy.

To nie pierwszy raz jak się nas czepiasz... a wystarczyłoby się trochę doinformować
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:34   #1735
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Nie tylko! Tutaj #1569 wklejałam screen z faktury, na której widnieje info, że w ramach dostawy regularnej (którą teraz zajmie się poczta, bo jak napisałam Sarunieczce zabierają regularnego kuriera a w zamian dają listonosza) TEŻ będą wysyłać SMSa z numerem przesyłki z datą planowanej dostawy.

To nie pierwszy raz jak się nas czepiasz... a wystarczyłoby się trochę doinformować
Ty lepiej przeczytaj dokładnie-napisała, że dostaniesz smsa by odebrać paczkę z poczty, a nie że ktoś Ci przyniesie. Sms z planowaną dostawą to raczej co innego Ok, tego nie doczytałam, ale akurat i tak zostały tu pomylone formy zamówień. Bo tu mowa o smsie, w którym będzie napisane by przyjść na pocztę odebrać paczkę-tego nie ma przy dostawie regularnej. No chyba, że ja nie mam racji nadal? No to przepraszam.
Bo dziewczyny się martwiły, że teraz za darmo nikt nie przyniesie im do domu, a przecież moim zdaniem przyniesie!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość

Buniat
- Wenress odpowiadała na mojego posta dotyczącego zapytania o dostawę regularną

dziś był u mnie pan paczkowy, powiedział że to już ostatni raz kiedy przywozi mi paczkę i że mu szkoda bo pracował w tym 10 lat, dodał, że Avon dogadał się z pocztą i jeśli to rozwiązanie wypali to się już nie zobaczymy, chyba że poczta nie zda egzaminu, wtedy powrócą do tego, co było
Dokładnie, regularna nadal zostaje i nie będzie się odbierać wtedy na poczcie tylko przyniosą do domu Ciekawe czy u mnie też kurier się zmieni, bo ja lubiłam swoją panią co przywoziła paczki. Choć z drugiej strony coraz częściej zamawiam na paczkomat, ale jednak i na regularne mi się zdarzało.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Aaaaa... one z gumy są A to girka się w nich pocić nie będzie za bardzo? Ładne są
Mnie by poobcierały straszliwie. Też mi się wydaje, że będą się pocić, ale widziałam ostatnio w pociągu dziewczynę co miała podobne buty na nogach więc może dla niektórych są wygodne Ale skoro je miała to pewnie podobne można spotkać w sklepach, radzę poszukać.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Jeśli chodzi o peeling to najpierw byłam trochę zawiedziona, bo wycisnęłam na dłoń i to bardziej taki żel z drobinkmi, niż masa drobinek. Jak zaczęłam jechać po girkch, to też uczucie raczej deliktnego peelingu, żadnego tarcia. Myślę sobie - bubel, ale spłukałam , macam girę i oczom nie wierzę! Gładź szpachlowa normalnie Chłodzi całkiem nieźle, ale do wytrzymania, jak kuracją musnęłam przypdko po małej, to zionęłam miętą W tej kuracji są takie granulki, które przy smarowaniu pękają i chłodzą. Kuracja to coś na kształt żelu, dosyć rzadki, trzeba się namachać aby całość się wchłonęła, ale przynajmniej masujemy przy tym giry Co do zapachu - całkiem przyjemny, lekki, taki troszkę roślinno-miętowy, ale nie jest jakiś gryzący i intensywny jak przy serum zielonym na zada Nawet TŻ wczoraj macał girę i aż w szoku był Hehehehe

Na katalogowym wrzuciłam zdjęcia konsystencji #3960
Czyli w sumie na lato byłby nawet fajny, muszę pomyśleć, bo za bardzo kusisz

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2012-06-22 o 12:26
Stary 2012-06-22, 12:48   #1736
bullfinchM
Raczkowanie

GG do bullfinchM

Cytat:
mam ten odcień, wg mnie to on z 'peach' nie ma nic wspólnego, a szkoda, bo właśnie tym peach się sugerowałam przy wyborze koloru. jednak ją sobie zostawiłam, bo zwykle używam takich delikatnych odcieni. teraz chciałam zmienić i nie wyszło. liczyłam na brzoskwinkę, ale ja w ogóle nie zauważam w niej nawet delikatnego połysku w tym odcieniu.
Stary 2012-06-22, 12:49   #1737
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bullfinchM Pokaż wiadomość
mam ten odcień, wg mnie to on z 'peach' nie ma nic wspólnego, a szkoda, bo właśnie tym peach się sugerowałam przy wyborze koloru. jednak ją sobie zostawiłam, bo zwykle używam takich delikatnych odcieni. teraz chciałam zmienić i nie wyszło. liczyłam na brzoskwinkę, ale ja w ogóle nie zauważam w niej nawet delikatnego połysku w tym odcieniu.
Avon to chyba często ma nieadekwatne nazwy do koloru. A mogliby się postarać żeby nazwy odzwierciedlały faktyczne kolory. Czasem im się udaje, że np. cappuccino to kolor cappuccino, ale często są z innej bajki.
Stary 2012-06-22, 14:00   #1738
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Co do tych błyszczyków za 1 zł to jestem nimi rozczarowana. W ogóle nie dają koloru, tak jak pisałam wcześniej zamówiłam 3: juicy peach, shininig cherry i rose shimmer, dają tylko efekt mokrych ust, wyglądają identycznie na ustach z tą różnicą, że shininig cherry nie ma drobinek.
a ja jestem zadowolona. Shining cherry mi odpowiada bo koloru za bardzo nie nadaje i nie ma żadnego brokatu. Candy schimmer też ładny kolorek ale znów ten brokat (nienawidzę). Ale oba zostają i będę używała Jedyne co mi jeszcze przeszkadza to że się kleją.
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
eh, nie sprawiedliwie to dzielili ja dostalam za duzo, mogla bym sie spokojnie z kims podzielic, wyslac komus pocztą??
ja mam na fakturze 21 a w paczce 13...
Stary 2012-06-22, 14:08   #1739
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ja mam na fakturze 21 a w paczce 13...
Może jak przyszło do pakowania to się okazało, że już więcej nie mają
Stary 2012-06-22, 14:28   #1740
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Może jak przyszło do pakowania to się okazało, że już więcej nie mają
może ale przyjęłabym każdą ilość, wszystko się przyda do poszukiwania nowych klientek (tylko motywacji do wyjścia i rozdania tych ulotek brak)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości