|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Juz zlozylam zamowienie z 9 i wiecej nie bede skladala... Trudno.
|
#1713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mam pewne pytanie do was
![]() Otóż złożyłam już zamówienie z katalogu 9-go na I-wszym terminie,paczkę dostałam,kosmetyki pozanosiłam ,termin faktury na 2-go lipca. Wczoraj dzwoni do mnie koleżanka że chciałaby coś jeszcze zamówić z katalogu 9-go i właśnie tutaj pojawia się moje pytanie: Czy mając niezapłaconą fakturę z katalogu 9-go,mogę złożyć kolejne zamówienie z tego samego katalogu?Saldo w moim przypadku wynosi 414 zł. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Edytowane przez SabinaPrzemysl Czas edycji: 2012-06-22 o 07:42 |
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
właśnie otwarłam paczkę i pierwsze wrażenie pozytywne- w końcu wszystko ładnie poukładane. Katalogi na dole, na nich te wszystkie kartki i dopiero później ładnie ułożone kosmetyki
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I też to mnie pozytywnie zaskoczyło ![]() Dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych błyszczyków za 1 zł to jestem nimi rozczarowana. W ogóle nie dają koloru, tak jak pisałam wcześniej zamówiłam 3: juicy peach, shininig cherry i rose shimmer, dają tylko efekt mokrych ust, wyglądają identycznie na ustach z tą różnicą, że shininig cherry nie ma drobinek. Jeszcze dołożę swoje 3 grosze do ultra violet: myślałam, że będzie troszkę jaśniejsza, ale jest w porządku, nie mam zastrzeżeń co do intensywności ![]() Mochę flash zostawiam na jesień/ zimę Jestem bardzo zadowolona z tego lakieru lemon sugar Kiedyś jak zamawiałam żółty lakier innej marki to miałam trupio blade dłonie, a tutaj nie A sea breeze nie przyszło jednak
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mm pytanie, bo na wysyłkę na pocztę miało się czekać 48/72 godziny. Wklepuję teraz zamówienie i wyświetl mi odbiór dopiero na przyszły piątek! Termin ten może ulec jeszcze zmianie czy faktycznie będzie dopiero w piątek?
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o te szminki usta w pełni- to jak dla mnie kompletny bubel- pecan- jest dużo ciemniejsza niż w katalogu, to w rzeczywistości ciemny brąz, paskudny kolor chilii- piękna ciemna czerwień, taka jak na zdjęciu tych całych szminek w tle- jedyny kolor, z którego jestem zadowolona in the pink- jest trochę różowa na ustach, ale ciemna, nie jest to ładny odcień różu shimmer peach- na ustach nie przypomina żadnego konkretnego koloru, bo się brzydko świeci, dopiero po starciu chusteczką i oceniając ślady na chusteczce można powiedzieć, że w ogóle z peach to ma coś wspólnego |
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- A wybrałaś daną pocztę? Bo póki się nie wybierze to tam się dziwne rzeczy pokazują. |
|
|
|
|
#1722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale chyba nie będę ryzykować i zamówienie dla Szefowej TŻa wezmę w sobotę w COKu, co by w piątek na urlopie już miała, a resztę zamówię na Pocztę. Szara kropa przy torebce Babiana ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() Testuję z demo peeling i kurację liftingującą. Są mega! Polecam Skóra jest ładnie napięta jeszcze następnego dnia
|
||
|
|
|
#1723 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Chłodzi całkiem nieźle, ale do wytrzymania, jak kuracją musnęłam przypdko po małej, to zionęłam miętą W tej kuracji są takie granulki, które przy smarowaniu pękają i chłodzą. Kuracja to coś na kształt żelu, dosyć rzadki, trzeba się namachać aby całość się wchłonęła, ale przynajmniej masujemy przy tym giry Co do zapachu - całkiem przyjemny, lekki, taki troszkę roślinno-miętowy, ale nie jest jakiś gryzący i intensywny jak przy serum zielonym na zada Nawet TŻ wczoraj macał girę i aż w szoku był HeheheheNa katalogowym wrzuciłam zdjęcia konsystencji #3960 Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-06-22 o 10:47 |
||
|
|
|
#1726 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie: Czy któraś z was robi może zamówienia z amerykańskiego katalogu?
Albo ma znajomą? Jakakolwiek możliwość mnie interesuje.
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
gdzie bylas jak cie nie było?? |
||
|
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Oj sporo rzeczy, a najbardziej jedna para butów, na które choruję już od jakiegoś czasu. Dlatego właśnie chciałam zapytać, bo zamówienie, przynajmniej ode mnie, uzbierałoby się całkiem spore
![]() A z tego co pamiętam, kiedyś na tym wątku była już taka propozycja, nie wiem czy dziewczyny w końcu się z tym zorganizowały czy nie, bo rzadko tu bywam
Edytowane przez lucia4444 Czas edycji: 2012-06-22 o 11:11 Powód: dopisek |
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://youravon.com/static/catalog/2...2.html?ba=null I numer 3, turkusowe.
|
|
#1732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to girka się w nich pocić nie będzie za bardzo? Ładne są
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
Buniat - Wenress odpowiadała na mojego posta dotyczącego zapytania o dostawę regularną dziś był u mnie pan paczkowy, powiedział że to już ostatni raz kiedy przywozi mi paczkę i że mu szkoda bo pracował w tym 10 lat, dodał, że Avon dogadał się z pocztą i jeśli to rozwiązanie wypali to się już nie zobaczymy, chyba że poczta nie zda egzaminu, wtedy powrócą do tego, co było
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2012-06-22 o 12:13 |
|
|
|
#1734 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
To nie pierwszy raz jak się nas czepiasz... a wystarczyłoby się trochę doinformować
|
|
#1735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, tego nie doczytałam, ale akurat i tak zostały tu pomylone formy zamówień. Bo tu mowa o smsie, w którym będzie napisane by przyjść na pocztę odebrać paczkę-tego nie ma przy dostawie regularnej. No chyba, że ja nie mam racji nadal? No to przepraszam.Bo dziewczyny się martwiły, że teraz za darmo nikt nie przyniesie im do domu, a przecież moim zdaniem przyniesie! ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Ciekawe czy u mnie też kurier się zmieni, bo ja lubiłam swoją panią co przywoziła paczki. Choć z drugiej strony coraz częściej zamawiam na paczkomat, ale jednak i na regularne mi się zdarzało.---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Ale skoro je miała to pewnie podobne można spotkać w sklepach, radzę poszukać.---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2012-06-22 o 12:26 |
||||
|
|
|
#1736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1738 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(nienawidzę). Ale oba zostają i będę używała Jedyne co mi jeszcze przeszkadza to że się kleją.Cytat:
|
||
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale przyjęłabym każdą ilość, wszystko się przyda do poszukiwania nowych klientek (tylko motywacji do wyjścia i rozdania tych ulotek brak)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

kolor nadaje dość widoczny
fajna alternatywa dla podkładu na lato, ale chyba dla suchej skóry