|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
Cytat:
no dokładnie ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
: a w ogóle Twój TŻ-et ma zamiar ja wpłacić? Zdecydowaliście w końcu co z tym ślubem? Czy dalej żyjesz w niepewności, że może będzie, a może nie?
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on mówi że będzie na 100% ale z tego co widzę to takie gadanie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
biegaczko wszystkiego najlpeszego
|
#3665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakiś czas temu mówiłaś, że jak nie wpłacicie jej dzisiaj to termin przepadnie i nici z wesela bo nie znajdziecie juz żadnej sali bo będzie za późno... Ja bym robiła tak jak dziewczyny. Dzwoniła na upartego aż by odebrał i ze mną pogadał. Zapytałabym go wprost czy chce tego ślubu za rok czy nie bo ta niepewnośc jest straszna!
|
||
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
Hej
ja już na nogach od 7 bo po 8 mieli przyjść jacyś ludzie mieszkanie oglądać, co mi bardzo nie było na rękę bo też chciałam się wyspać bo zaraz do sądu na sprawę muszę jechać i chciałam być przytomna... a CI ludzie nie przyszli.. w ogóle już wczoraj 3 razy przekładali 14, 16, 18 w końcu na dzisiaj rano... i nikt z tego biura nawet do mnie nie zadzwonił powiedzieć, że nie przyjdą... dopiero jak ja zadzwoniłam to mi powiedzieli, że CI ludzie nie przyszli... masakrycznie się wkurzyłam... następnym razem nie będę miała dla nich w ogóle czasu i będę dzwonić i przekładać w du*pie ich już mam.... nadrobiłam na biegu tylko od wczoraj, i może dopiero w niedzielę nadrobię resztę bo dzisiaj i jutro młyn... Najpierw sąd, później mam pomóc kuzynowi w przeprowadzce, wieczorem spać a jutro dzień skupienia z tych nauk... Mia za rozmowę z Tżtem i ![]() za umowę Biegaczko wszystkiego co najlepsze |
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2012-06-22 o 10:24 |
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Biegaczko wszystkiego najlepszego
Zdrówka, szczęścia, pomyślności
|
|
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*uje śmuje dzikie węże ![]() przez to wszystko ja się zaczynam zastanawiać... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby chciał to by zapłacił tą zaliczkę dzisiaj tym bardziej, że podobno macie na nią kasę.Ja wiem, że Cię to boli bo mnie też by bardzo bolało, że tak się zachowuje ale musisz w końcu go zmusić do poważnej rozmowy na ten temat. Niech w końcu się określi kiedy ma zamiar ruszać z przygotowaniami skoro chce go na 100% |
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
mia, przepraszam, nie chciałam Ci zrobić przykrości
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam tak jak dziewczyny. Nie da się tak żyć w związku, bo w końcu się rozpadnie. Ty myślisz o ślubie i przyszłości i czekasz na jego ruch.
On czeka na ch*j wie co. Te pretensje i ciche dni będą narastać, a to nie wróży dobrze dla związku. W końcu będzie tego tyle, ze nie będziecie już umieli się dogadać. Wzajemne pretensje i zale Was dobiją. Szczera rozmowa jest najważniejsza. Bez niej zaden zwiazek nie przetrwa za długo. W koncu ma to być Twoja najblizsza osoba na swiecie. Musicie potrafić się komunikować Trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
mia, zajrzysz do klubu?
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
mia
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
mia
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biegaczko, sto lat!
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
HeJ! Wpadłam się tylko przywitać. Nadrobię Was później
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za życzenia
![]() ![]() Mia nie płacz....
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Ja już nie nadążam za czytaniem was
![]() Miałam ostatnio kłopoty z netem i nie mogłam poczytać a teraz ciężko nadrobić. mia8544 nie mam już czego napisać dziewczyny powiedziały wszystko... trzymam kciuki żeby wszystko sie na dobre odwróciło
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po za tym poszukaj innej sali, nie wszystkie terminy są zaklepane jeszcze, chyba że Ci zależy na sierpniu. Ja swojemu powiedziałam tak: "albo decydujemy się na 2013 i załatwiamy już dziś, albo nie truję Ci dupy i poczekamy i zalatwimy na 2014" Na początku myślał że to tylko chwilowe i później sam się zaczął doptywać, a jak mu powiedziałam że już jest za późno i na spokojnie zrobimy w 2014 bo nie chcę żeby to wszystko wychodziło ode mnie to nagle wielkie zainteresowanie, zadzwonił na sale i jak się dowiedział że został wrzesień wolny to zdał sobie sprawę że rzeczywiście to tak szybko trzeba załatwiać i następnego dnia jechaliśmy już oglądać sale. |
|
|
|
|
#3685 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super! Trzymam kciuki za dalsze umowy.Pokłóciłam się wczoraj z TŻ, ale tak konkretnie. Wróciłam do domu i płakałam, płakałam i płakałam. Jeszcze mam zapuchnięte oczy. Poróżniliśmy się w sprawie naszego przyszłego miejsca zamieszkania. Doszłam do wniosku, że on myśli tylko o sobie i o tym co dla niego wygodne i mu to powiedziałam. Nie chciałam juz rozmawiać w nocy po imprezie więc poszłam do domu i napisałam mu co myślę w mailu. A dzisiaj od rana on mnie przeprasza, zapewnia, że kocha i że mówił głupoty, że faktycznie był samolubny i że jak będzie musiał to zmieni pracę albo się przeprowadzimy. Przecież ja mu nie każę rzucać cudownej pracy, którą teraz ma tylko gdy ja np. dostanę pracę w innym mieście TŻ mógłby spróbować poszukać takiej samej lub lepszej od obecnej. Gdyby się to nie udało to będziemy kombinowac inaczej. Chyba nie zauważał, żę ja staram się znaleźć pracę tu gdzie on mieszka i tu gdzie jest jemu wygodnie bo robię to dla dobra naszej przyszłej rodziny ... ale ostatecznie się ogarnął i chyba do niego dotarlo. I jak tu z nimi wytrzymać? Idę do miasta i potrzymam go trochę w niepewności, odpiszę jak wrócę ![]() Biegaczko - sto lat, spełnienia marzeń i duuużo miłości ![]() Miłego dnia! Edytowane przez littlemary Czas edycji: 2012-06-22 o 10:55 |
|||||
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę tez szukać innej sali ![]() 2014 też nie wchodzi w grę, już raz przełożyliśmy. |
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by było przykro i już bym sobie dała spokój ze ślubem, bo to wygląda tak jak TY byś bardzo dążyła do tego, a on nie za bardzo... ( bez urazy) Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała, ale to musi wyjść z dwóch stron, a t0o że on gada że na 100% chce to pamiętaj że to tylko gadanie. ja wsponiałam o ślubie tylko raz, powiedziałam że decyzja należy do niego. Teraz przynajmniej nie mam poczucia że go przymusiłam i że chcę tego tak samo jak ja. Moim zdaniem nie powinnaś już o tym gadać, niech sam wyjdzie z inicjatywą bo później będziesz stała przed ołtarzem i zastanawiała się czy on tutaj stoi z własnej wolni czy jest prZZYMuszony. |
|
|
|
|
#3688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po części się zgadzam z Tobą, uderzył mnie jednak sposób w jaki to napisała - "ludzie wiedzą że nas stać" czy jakoś tak, jakby to tak trochę na pokaz było i jakby była jakaś "rywalizacja" między goścmi kto ile dał....wiem że nie o to chodziło ale tak to zabrzmiało dla mnie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lampiony były przepiękne i super atmosfera, tylko ludzie są bezmózgimi po☠☠☠ami i puszczali dużo wcześniej mimo że ciągle trąbili na scenie żeby poczekać do 23...przez to nie uznają im rekordu Szkoda mi strasznie bo moja przyjaciółka była głównym organizatorem, przygotowywała to prawie rok, mnóstwo czasu i serca w to włożyła a wszystko na marne O akcji trąbiono na prawo i lewo od kilku miesięcy i myślę że każdy kto się wybierał to wiedział o co chodzi. A organizatorzy cały czas darli się ze sceny żeby nie puszczać, żeby zgasić bo rekord będzie nieważny. Nie mówiąc o tym, że było to nielegalne i niebezpieczne, bo wieża kontrolna na Ławicy wydała zezwolenie punkt 23. Wcześniej latały samoloty i kilkadziesiąt płonących lampionów mogło stanowić zagrożenie. Z tego powodu, przez głupotę i chamstwo ludzi imprezy prawdopodobnie nie będzie za rok z powodu niedotrzymania zasad bezpieczeństwa. No ale taka niestety ludzka głupota Niemniej jednak wyglądało to obłędnie.. Justi, mamy tą samą datę ślubu czyli równy roczek!! ![]() A mój fotograf to ten: www.marcinrozak.pl -> pisałam chyba wcześniej, zerknijcie na galerię moich znajomych Martyny i Leszka, ta mi się najbardziej podoba
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz to takie dziwne... Tak jakbyś go przyparła do muru i kazała decydować - to na pewno wam w związku nie pomoże |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
za to pomoże wieczna niepewność?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

Cudne tort 

: a w ogóle Twój TŻ-et ma zamiar ja wpłacić? Zdecydowaliście w końcu co z tym ślubem? Czy dalej żyjesz w niepewności, że może będzie, a może nie?
on mówi że będzie na 100% ale z tego co widzę to takie gadanie

Jakiś czas temu mówiłaś, że jak nie wpłacicie jej dzisiaj to termin przepadnie i nici z wesela bo nie znajdziecie juz żadnej sali bo będzie za późno... Ja bym robiła tak jak dziewczyny. Dzwoniła na upartego aż by odebrał i ze mną pogadał. Zapytałabym go wprost czy chce tego ślubu za rok czy nie bo ta niepewnośc jest straszna!
za rozmowę z Tżtem i 
tayka