PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 10:12   #3661
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
No dokładnie. Ja właśnie w takiej sytuacji tak bym się zachowała, bo wolałabym się nawet pokłócić z tż, jakby mi zarzucił, że go napastuję o rozmowę, niż czekać w niepewności... człowiek chodzi w takim czasie struty..

Dziękuję Cudne tort
jakiej niepewności? Przecież ja wiem że nie wpłacimy tej zaliczki dzisiaj
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:15   #3662
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
No dokładnie. Ja właśnie w takiej sytuacji tak bym się zachowała, bo wolałabym się nawet pokłócić z tż, jakby mi zarzucił, że go napastuję o rozmowę, niż czekać w niepewności... człowiek chodzi w takim czasie struty..
Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Też bym chyba nie czekała. Niech stawia sprawę po męsku. Kawa na ławę a nie podchody.

no dokładnie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
zapytam wprost : a w ogóle Twój TŻ-et ma zamiar ja wpłacić? Zdecydowaliście w końcu co z tym ślubem? Czy dalej żyjesz w niepewności, że może będzie, a może nie?
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:18   #3663
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
no dokładnie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

zapytam wprost : a w ogóle Twój TŻ-et ma zamiar ja wpłacić? Zdecydowaliście w końcu co z tym ślubem? Czy dalej żyjesz w niepewności, że może będzie, a może nie?
nie wiem on mówi że będzie na 100% ale z tego co widzę to takie gadanie
Stary 2012-06-22, 10:21   #3664
Smerfetka_88
Zakorzenienie

biegaczko wszystkiego najlpeszego

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:21   #3665
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja też mam dziś dokładnie rok
I jestem chyba jakaś pokręcona, bo normalnie mam stresa dziś, że to JUŻ za rok

My sale oglądaliśmy w grudniu, a umowę podpisaliśmy 14 lutego więc zaczęliśmy od roku i siedmiu miesięcy.

O tej porze pewnie będę już u fryzjera
Ale super uczucie co?

Cytat:
Ja już nic nie rozumiem... Jakiś czas temu mówiłaś, że jak nie wpłacicie jej dzisiaj to termin przepadnie i nici z wesela bo nie znajdziecie juz żadnej sali bo będzie za późno... Ja bym robiła tak jak dziewczyny. Dzwoniła na upartego aż by odebrał i ze mną pogadał. Zapytałabym go wprost czy chce tego ślubu za rok czy nie bo ta niepewnośc jest straszna!
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:22   #3666
tajeczka
Zadomowienie

Hej ja już na nogach od 7 bo po 8 mieli przyjść jacyś ludzie mieszkanie oglądać, co mi bardzo nie było na rękę bo też chciałam się wyspać bo zaraz do sądu na sprawę muszę jechać i chciałam być przytomna... a CI ludzie nie przyszli.. w ogóle już wczoraj 3 razy przekładali 14, 16, 18 w końcu na dzisiaj rano... i nikt z tego biura nawet do mnie nie zadzwonił powiedzieć, że nie przyjdą... dopiero jak ja zadzwoniłam to mi powiedzieli, że CI ludzie nie przyszli... masakrycznie się wkurzyłam... następnym razem nie będę miała dla nich w ogóle czasu i będę dzwonić i przekładać w du*pie ich już mam....
nadrobiłam na biegu tylko od wczoraj, i może dopiero w niedzielę nadrobię resztę bo dzisiaj i jutro młyn... Najpierw sąd, później mam pomóc kuzynowi w przeprowadzce, wieczorem spać a jutro dzień skupienia z tych nauk...
Mia za rozmowę z Tżtem i za umowę
Biegaczko wszystkiego co najlepsze
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:22   #3667
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem mia co Ci poradzić , bo ja bym już dawno przycisnęła TŻ-ta do tego żeby się określił i zrobił coś w tym kierunku, a nie tylko gadał. Bo nie wyobrażam sobie jak musi boleć zawód ze strony TŻ-ta, kiedy obiecywał że ślub i wesele będzie, a potem się okaże że to było tylko czcze gadanie..

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2012-06-22 o 10:24
Stary 2012-06-22, 10:24   #3668
myszka 1234567
Zakorzenienie

Biegaczko wszystkiego najlepszego Zdrówka, szczęścia, pomyślności
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:25   #3669
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Ale super uczucie co?

Ja już nic nie rozumiem... Jakiś czas temu mówiłaś, że jak nie wpłacicie jej dzisiaj to termin przepadnie i nici z wesela bo nie znajdziecie juz żadnej sali bo będzie za późno... Ja bym robiła tak jak dziewczyny. Dzwoniła na upartego aż by odebrał i ze mną pogadał. Zapytałabym go wprost czy chce tego ślubu za rok czy nie bo ta niepewnośc jest straszna!
no to usłyszę że oczywieście że chce tego ślubu i zrobi wszystko żeby był *uje śmuje dzikie węże
przez to wszystko ja się zaczynam zastanawiać...
Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
Hej ja już na nogach od 7 bo po 8 mieli przyjść jacyś ludzie mieszkanie oglądać, co mi bardzo nie było na rękę bo też chciałam się wyspać bo zaraz do sądu na sprawę muszę jechać i chciałam być przytomna... a CI ludzie nie przyszli.. w ogóle już wczoraj 3 razy przekładali 14, 16, 18 w końcu na dzisiaj rano... i nikt z tego biura nawet do mnie nie zadzwonił powiedzieć, że nie przyjdą... dopiero jak ja zadzwoniłam to mi powiedzieli, że CI ludzie nie przyszli... masakrycznie się wkurzyłam... następnym razem nie będę miała dla nich w ogóle czasu i będę dzwonić i przekładać w du*pie ich już mam....
nadrobiłam na biegu tylko od wczoraj, i może dopiero w niedzielę nadrobię resztę bo dzisiaj i jutro młyn... Najpierw sąd, później mam pomóc kuzynowi w przeprowadzce, wieczorem spać a jutro dzień skupienia z tych nauk...
Mia za rozmowę z Tżtem i za umowę
Biegaczko wszystkiego co najlepsze
jak my sprzedawaliśmy mieszkanie to też nam tak zrobili że sie umówili i nie przyszli a ja chodziłam z psem ponad godzinę po osiedlu, bo mój pies jest nienormalny i cały czas szczeka jak ktoś obcy przyjdzie
Stary 2012-06-22, 10:26   #3670
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak będzie tylko mówił i nic nie robił to do tego ślubu i tak nie dojdzie...Gdyby chciał to by zapłacił tą zaliczkę dzisiaj tym bardziej, że podobno macie na nią kasę.
Ja wiem, że Cię to boli bo mnie też by bardzo bolało, że tak się zachowuje ale musisz w końcu go zmusić do poważnej rozmowy na ten temat. Niech w końcu się określi kiedy ma zamiar ruszać z przygotowaniami skoro chce go na 100%
Stary 2012-06-22, 10:26   #3671
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem mia co Ci poradzić , bo ja bym już dawno przycisnęła TŻ-ta do tego żeby się określił i zrobił coś w tym kierunku, a nie tylko gadał. Bo nie wyobrażam sobie jak musi boleć zawód ze strony TŻ-ta, kiedy obiecywał że ślub i wesele będzie, a potem się okaże że to było tylko czcze gadanie..
no i się rozwyłam... w pracy
Stary 2012-06-22, 10:30   #3672
dastin
Zakorzenienie

Mia skoro zrobi wszystko to niech da te pieniądze na zaliczkę i po kłopocie. Nie wiem co Ci poradzić, trudna sprawa

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Stary 2012-06-22, 10:30   #3673
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
mia, przepraszam, nie chciałam Ci zrobić przykrości
Stary 2012-06-22, 10:31   #3674
myszka 1234567
Zakorzenienie

Ja uważam tak jak dziewczyny. Nie da się tak żyć w związku, bo w końcu się rozpadnie. Ty myślisz o ślubie i przyszłości i czekasz na jego ruch.
On czeka na ch*j wie co.
Te pretensje i ciche dni będą narastać, a to nie wróży dobrze dla związku. W końcu będzie tego tyle, ze nie będziecie już umieli się dogadać. Wzajemne pretensje i zale Was dobiją. Szczera rozmowa jest najważniejsza. Bez niej zaden zwiazek nie przetrwa za długo. W koncu ma to być Twoja najblizsza osoba na swiecie. Musicie potrafić się komunikować

Trzymam za Was kciuki
Stary 2012-06-22, 10:33   #3675
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

mia, zajrzysz do klubu?
Stary 2012-06-22, 10:33   #3676
Smerfetka_88
Zakorzenienie

mia

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:33   #3677
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
mia, przepraszam, nie chciałam Ci zrobić przykrości
kochana nie zrobiłaś mi przykrości, napisałaś to co mi chodzi po głowie...
Stary 2012-06-22, 10:34   #3678
myszka 1234567
Zakorzenienie

mia
Stary 2012-06-22, 10:41   #3679
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uważam tak jak dziewczyny. Nie da się tak żyć w związku, bo w końcu się rozpadnie. Ty myślisz o ślubie i przyszłości i czekasz na jego ruch.
On czeka na ch*j wie co.
Te pretensje i ciche dni będą narastać, a to nie wróży dobrze dla związku. W końcu będzie tego tyle, ze nie będziecie już umieli się dogadać. Wzajemne pretensje i zale Was dobiją. Szczera rozmowa jest najważniejsza. Bez niej zaden zwiazek nie przetrwa za długo. W koncu ma to być Twoja najblizsza osoba na swiecie. Musicie potrafić się komunikować

Trzymam za Was kciuki
Dokładnie tak Mia, może to tylko chwilowy kryzys? albo może on ma jakiś problem o którym nie mówi...? ułoży się tylko pogadajcie w końcu.

Biegaczko, sto lat!

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:43   #3680
moniczka_2010
Wtajemniczenie

HeJ! Wpadłam się tylko przywitać. Nadrobię Was później na meczu było cudownie... Jestem strasznie nie wyspana bo spałam tylko 3 godz ale że mama zaraz gości to uciekam i zajrzę później.
Stary 2012-06-22, 10:46   #3681
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za życzenia

Mia nie płacz....

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:48   #3682
nerla
Zadomowienie

Ja już nie nadążam za czytaniem was
Miałam ostatnio kłopoty z netem i nie mogłam poczytać a teraz ciężko nadrobić.
mia8544 nie mam już czego napisać dziewczyny powiedziały wszystko... trzymam kciuki żeby wszystko sie na dobre odwróciło
Stary 2012-06-22, 10:48   #3683
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za życzenia

Mia nie płacz....
spoko, biuro pełne ludzi motywuje do spięcia pośladów
Stary 2012-06-22, 10:52   #3684
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
hej, ja nie chcę nic krakać, ale skoro unika rozmowy i nic nie robi żeby pogadać to może chcę specjalnie ten termin ominąć a później przyjść i powiedzieć że mu przykro że Cię kocha i że zapomniał o tym terminie i że mogłaś mu przypomnieć. Zrobi tak żebyś ty się czuła winna.
Po za tym poszukaj innej sali, nie wszystkie terminy są zaklepane jeszcze, chyba że Ci zależy na sierpniu.
Ja swojemu powiedziałam tak: "albo decydujemy się na 2013 i załatwiamy już dziś, albo nie truję Ci dupy i poczekamy i zalatwimy na 2014"
Na początku myślał że to tylko chwilowe i później sam się zaczął doptywać, a jak mu powiedziałam że już jest za późno i na spokojnie zrobimy w 2014 bo nie chcę żeby to wszystko wychodziło ode mnie to nagle wielkie zainteresowanie, zadzwonił na sale i jak się dowiedział że został wrzesień wolny to zdał sobie sprawę że rzeczywiście to tak szybko trzeba załatwiać i następnego dnia jechaliśmy już oglądać sale.
Stary 2012-06-22, 10:53   #3685
littlemary
Rozeznanie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny ja już wstaje do pracy ale przybiegłam się pochwalić że został mi dokładnie ROK do ślubu!;-) a planowanie zaczęliśmy jak było 1 i 8miesięcy więc już trochę za nami obudziłam się w dobrych humorze, za oknem piękna pogoda, ciekawe jak będzie za rok miłego dnia laski!

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Też się witam i uciekam do nauki, bo o 11 czekam nie kolejne zaliczenie

Ja niestety tak będę miała, że i obrona i ślub w tym samym roku, ale planuję się w czerwcu obronić i do września powinnam zdążyć ze wszystkim

Trzymajcie kciuki bo wczoraj chyba pomogły Do później
Trzymamy

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszła nam wiadomość, że obrączki są do odebrania

I nie pochwaliłam się, ale spałam już dziś w nowym pokoiku zostało nam już tylko poukładać swoje rzeczy

Cytat:
oczywiście że mu mówiłam nie wiem czy ktoś jest zainteresowany naszym terminem

nic nie mówi, bo nie rozmawiamy ze sobą od kliku dni
Musicie przetrwać ten kryzys. Albo powiedz mu wprost, że masz pewne wątpliwości co do jego postawy. Pewne decyzje podejmuje się wspólnie, a on te decyzje blokuje. Chyba musisz mu po prostu powiedzieć co o tym wszystkim myślisz, ja powiedziałam tak wczoraj, ale o tym niżej.

Cytat:
z pozytywnych rzeczy to dostałam maila że mi mi przedłużą umowę. Na pewno tylko na 3 m-ce ale dobre i to. No i wiem na pewno że ta dziewczyna nie wróci wiec mam nadzieje popracować do końca roku
super! Trzymam kciuki za dalsze umowy.

Pokłóciłam się wczoraj z TŻ, ale tak konkretnie. Wróciłam do domu i płakałam, płakałam i płakałam. Jeszcze mam zapuchnięte oczy. Poróżniliśmy się w sprawie naszego przyszłego miejsca zamieszkania. Doszłam do wniosku, że on myśli tylko o sobie i o tym co dla niego wygodne i mu to powiedziałam. Nie chciałam juz rozmawiać w nocy po imprezie więc poszłam do domu i napisałam mu co myślę w mailu. A dzisiaj od rana on mnie przeprasza, zapewnia, że kocha i że mówił głupoty, że faktycznie był samolubny i że jak będzie musiał to zmieni pracę albo się przeprowadzimy. Przecież ja mu nie każę rzucać cudownej pracy, którą teraz ma tylko gdy ja np. dostanę pracę w innym mieście TŻ mógłby spróbować poszukać takiej samej lub lepszej od obecnej. Gdyby się to nie udało to będziemy kombinowac inaczej. Chyba nie zauważał, żę ja staram się znaleźć pracę tu gdzie on mieszka i tu gdzie jest jemu wygodnie bo robię to dla dobra naszej przyszłej rodziny ... ale ostatecznie się ogarnął i chyba do niego dotarlo. I jak tu z nimi wytrzymać? Idę do miasta i potrzymam go trochę w niepewności, odpiszę jak wrócę

Biegaczko - sto lat, spełnienia marzeń i duuużo miłości

Miłego dnia!

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-22 o 10:55
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:59   #3686
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
hej, ja nie chcę nic krakać, ale skoro unika rozmowy i nic nie robi żeby pogadać to może chcę specjalnie ten termin ominąć a później przyjść i powiedzieć że mu przykro że Cię kocha i że zapomniał o tym terminie i że mogłaś mu przypomnieć. Zrobi tak żebyś ty się czuła winna.
Po za tym poszukaj innej sali, nie wszystkie terminy są zaklepane jeszcze, chyba że Ci zależy na sierpniu.
Ja swojemu powiedziałam tak: "albo decydujemy się na 2013 i załatwiamy już dziś, albo nie truję Ci dupy i poczekamy i zalatwimy na 2014"
Na początku myślał że to tylko chwilowe i później sam się zaczął doptywać, a jak mu powiedziałam że już jest za późno i na spokojnie zrobimy w 2014 bo nie chcę żeby to wszystko wychodziło ode mnie to nagle wielkie zainteresowanie, zadzwonił na sale i jak się dowiedział że został wrzesień wolny to zdał sobie sprawę że rzeczywiście to tak szybko trzeba załatwiać i następnego dnia jechaliśmy już oglądać sale.
Nie jest tak jak piszesz, przypomniałam mu o tym terminie. I nie unika specjalnie rozmowy, pisałam że obecnie pracuje od rana do nocy z przerwą na obiad.
Nie będę tez szukać innej sali
2014 też nie wchodzi w grę, już raz przełożyliśmy.
Stary 2012-06-22, 11:11   #3687
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest tak jak piszesz, przypomniałam mu o tym terminie. I nie unika specjalnie rozmowy, pisałam że obecnie pracuje od rana do nocy z przerwą na obiad.
No to się mu dziwie, jak już raz przełożyliście to może myśli że teraz też przełożycie i będzie ok...
Mi by było przykro i już bym sobie dała spokój ze ślubem, bo to wygląda tak jak TY byś bardzo dążyła do tego, a on nie za bardzo... ( bez urazy) Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała, ale to musi wyjść z dwóch stron, a t0o że on gada że na 100% chce to pamiętaj że to tylko gadanie.
ja wsponiałam o ślubie tylko raz, powiedziałam że decyzja należy do niego. Teraz przynajmniej nie mam poczucia że go przymusiłam i że chcę tego tak samo jak ja.
Moim zdaniem nie powinnaś już o tym gadać, niech sam wyjdzie z inicjatywą bo później będziesz stała przed ołtarzem i zastanawiała się czy on tutaj stoi z własnej wolni czy jest prZZYMuszony.
Stary 2012-06-22, 11:13   #3688
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
ja uważam że jednak trochę racji ma, ja też zawsze wkładam tak żeby chociaż za talerzyk się zwróciło. Zresztą to zależy, gdybym nie pracowała to bym nie dała. albo nie poszła, ale skoro pracuje, mój tż też to daje zazwyczaj 400zł i nie wyobrażam sobie mniej. Wiem też że jakbym zsumowała moje i tż zarobki to by wyszło że zarabiamy razem więcej niż nie jedna ciocia i wujek a nawet moi rodzice. Nikt nie musi o tym wiedziec, wystarczy że ja wiem i po prostu głupio mi by było dać mniej zwłaszcza że teraz jak planuję wesele to wiem ile to kosztuję i zdaję sobie sprawę ile trzeba odkładać. Prędzej nie pójdę na wesele niż miałabym jakiejś swojej bliskiej kuzynce dać mniej niż 400zł
rozumiem i po części się zgadzam z Tobą, uderzył mnie jednak sposób w jaki to napisała - "ludzie wiedzą że nas stać" czy jakoś tak, jakby to tak trochę na pokaz było i jakby była jakaś "rywalizacja" między goścmi kto ile dał....wiem że nie o to chodziło ale tak to zabrzmiało dla mnie
Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Też mam taki plan, z tym, że ja w dniu ślubu będę miała 26,5 lat.
I u mnie dziecko to też kwestia umowy o pracę na czas nieokreślony.
no, jakby się uprzeć to też będę miała prawie 26,5
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja zawsze się przejmuję wszystkim - taka już moja natura Ale myślę, że dyskutowanie nad tym czy to za dużo, czy za mało jest trochę bez sensu, bo każdy ma inne możliwości finansowe i chęci Ja tylko pytałam o dodatek do prezentu
jasne, rozumiem
Cytat:
Super te lampiony opowiedz jak to wyglądało
za foto
Lampiony były przepiękne i super atmosfera, tylko ludzie są bezmózgimi po☠☠☠ami i puszczali dużo wcześniej mimo że ciągle trąbili na scenie żeby poczekać do 23...przez to nie uznają im rekordu Szkoda mi strasznie bo moja przyjaciółka była głównym organizatorem, przygotowywała to prawie rok, mnóstwo czasu i serca w to włożyła a wszystko na marne O akcji trąbiono na prawo i lewo od kilku miesięcy i myślę że każdy kto się wybierał to wiedział o co chodzi. A organizatorzy cały czas darli się ze sceny żeby nie puszczać, żeby zgasić bo rekord będzie nieważny. Nie mówiąc o tym, że było to nielegalne i niebezpieczne, bo wieża kontrolna na Ławicy wydała zezwolenie punkt 23. Wcześniej latały samoloty i kilkadziesiąt płonących lampionów mogło stanowić zagrożenie. Z tego powodu, przez głupotę i chamstwo ludzi imprezy prawdopodobnie nie będzie za rok z powodu niedotrzymania zasad bezpieczeństwa. No ale taka niestety ludzka głupota
Niemniej jednak wyglądało to obłędnie..

Justi, mamy tą samą datę ślubu czyli równy roczek!!

A mój fotograf to ten: www.marcinrozak.pl -> pisałam chyba wcześniej, zerknijcie na galerię moich znajomych Martyny i Leszka, ta mi się najbardziej podoba Strasznie si,ę cieszę że udało się go zaklepać
Stary 2012-06-22, 11:14   #3689
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
to co jak nie w 2013 i nie w tej sali to się rozstaniecie?? czyli dzisiaj będzie wiadomo czy jesteście dalej ze soba czy nie??
Wiesz to takie dziwne... Tak jakbyś go przyparła do muru i kazała decydować - to na pewno wam w związku nie pomoże
Stary 2012-06-22, 11:15   #3690
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
to co jak nie w 2013 i nie w tej sali to się rozstaniecie?? czyli dzisiaj będzie wiadomo czy jesteście dalej ze soba czy nie??
Wiesz to takie dziwne... Tak jakbyś go przyparła do muru i kazała decydować - to na pewno wam w związku nie pomoże
za to pomoże wieczna niepewność?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości