Rossmann - część XIV - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 11:40   #541
Madziulllka
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez joannaxoxo Pokaż wiadomość
jest w ross, też się nad nim ostatnio zastanawiałam , bo tego w wibo z jedwabiem różu akurat nie było

wysłałam mamę dzisiaj po perwoll i perfumki w promocji to perwoli czarnych nie było wcale , inne nie były przecenione bo kazałam jej sprawdzić pod czytnikiem , klientki się awanturowały o to , a perfumki mi kupiła były tylko 4 opakowania .

aha , po ile jest ta odżywka z isany z babassem , jest teraz na nią obniżka ? i czy myłaś po oleju włosy szamponem czy tylko odżywką , jeżeli odżywką to tak po jednym razie olej zmył się ładnie ?
Odżywka nie jest w promocji, kosztuje 5,49. Ja jeszcze tej odżywki nie miałam i tak nie stosowałam jak piszesz. Olejki nakładam na noc i rano zmywam szamponem.
Madziulllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:58   #542
joannaxoxo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
jestem oczarowana odzywką Issany babassu, dzisiaj o 12 po całej nocy zmyłam z włosów olejek limonka i oliwa Alterry i nałożyłam jak radziła jedna z wizażanek tę odżywkę na 30 minut po czym spłukałam i zostawiłam włosy żeby sobie spokojnie same wyschły i są teraz mięciutkie, lśniące i miłe w dotyku, od bardzo dawna wyglądają na zdrowe.

sorki to princesa pisała o stosowaniu tej odżywki , może się odezwie ?

dzięki za podanie ceny

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziulllka Pokaż wiadomość
Odżywka nie jest w promocji, kosztuje 5,49. Ja jeszcze tej odżywki nie miałam i tak nie stosowałam jak piszesz. Olejki nakładam na noc i rano zmywam szamponem.
ja tak samo stosuję jak ty właśnie

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

joannaxoxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:06   #543
cypressangel
Zakorzenienie

Ja chcę normalną gazetkę! - taką jak była do tej pory. Obecnej mam już dosyć! Co prawda udało mi się zawsze kupić to co chciałam, ale irytujące jest to, że trzeba pilnować co kiedy ma być. Poza tym zakupy najlepiej zrobić rano - wtedy jest największa szansa, że promocyjny towar jeszcze będzie dostępny, ale nie zawsze pasuje mi wyjazd do Rossmanna + czasem po 1 szt. tańszej rzeczy zwyczajnie nie opłaca się jeździć

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:07   #544
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
sorki to princesa pisała o stosowaniu tej odżywki , może się odezwie ?

dzięki za podanie ceny

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

ja tak samo stosuję jak ty właśnie

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

No właśnie chciałam odpowiedzieć na to pytanie, ja stosuje olejek na cała noc, na 12 godzin minimum i nakładam tego olejku dosyć dużo, wmasowuje w skórę głowy a potem na całą długość włosów. Rano zmywam szamponem zwykłym, jeden raz w zupełności wystarczy, ostatnio zmywałam dove a wczoraj babydream i potem nakładam albo odzywkę issany, albo maskę do włosów jakąs albo odżywkę ekspresową wella.
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:07   #545
partycypacja
Raczkowanie

Cytat:
jest w ross, też się nad nim ostatnio zastanawiałam , bo tego w wibo z jedwabiem różu akurat nie było

wysłałam mamę dzisiaj po perwoll i perfumki w promocji to perwoli czarnych nie było wcale , inne nie były przecenione bo kazałam jej sprawdzić pod czytnikiem , klientki się awanturowały o to , a perfumki mi kupiła były tylko 4 opakowania .

aha , po ile jest ta odżywka z isany z babassem , jest teraz na nią obniżka ? i czy myłaś po oleju włosy szamponem czy tylko odżywką , jeżeli odżywką to tak po jednym razie olej zmył się ładnie ?
Chodzi o Miss Choc? Jak pachną te perfumy? Trwałe są, warto za tą cenę je brać?
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:08   #546
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez partycypacja Pokaż wiadomość
Pachną jak męski axe ten niebieski - nie polecam
Stary 2012-06-22, 12:13   #547
paulinunia
Zakorzenienie

używa może któraś z Was astor skin match?
Za taką cenę jak jutro jest mam nadzieję że uda mi się go upolować - jak z odcieniami?
Na kwc opinie są raczej średnie.

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 12:15   #548
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Ja chcę normalną gazetkę! - taką jak była do tej pory. Obecnej mam już dosyć! Co prawda udało mi się zawsze kupić to co chciałam, ale irytujące jest to, że trzeba pilnować co kiedy ma być. Poza tym zakupy najlepiej zrobić rano - wtedy jest największa szansa, że promocyjny towar jeszcze będzie dostępny, ale nie zawsze pasuje mi wyjazd do Rossmanna + czasem po 1 szt. tańszej rzeczy zwyczajnie nie opłaca się jeździć

ja za każdym razem jak wchodzę na forum robię sobie nadzieję, że nowa gazetka będzie wklejona. jeszcze tylko tydzień w najgorszym wypadku powinna być w poniedziałek w Tele Tygodniu, bo chyba wróciły tam
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:19   #549
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
używa może któraś z Was astor skin match?
Za taką cenę jak jutro jest mam nadzieję że uda mi się go upolować - jak z odcieniami?
Na kwc opinie są raczej średnie.
Ja używam już pisałam o tym kilka razy ja polecam, lubie ten podkłąd, mi pasuje ale to pewnie zależy od cery itp. jak dla mnie łądnie kryje, utrzymuje się kilka godzin 6-7, twarz się nie świeci a jeżeli chodzi o odcień to ja posiadam natural i na początku jak nałozyłam wydawał mi się strasznie ciemny ale po chwili dopasował się do skóry, teraz zastanawiam się nad odcieniem nude odcieni jest z 6 chyba więc każdy znajdzie coś dla siebie
Stary 2012-06-22, 12:27   #550
joannaxoxo
Rozeznanie

Cytat:
, spróbowałam je kiedyś i mi się podobały , tester był intensywny i utrzymywał się zapach cały dzień , zapach taki trochę kwiatowy ale świeży
joannaxoxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:29   #551
partycypacja
Raczkowanie

Cytat:
, spróbowałam je kiedyś i mi się podobały , tester był intensywny i utrzymywał się zapach cały dzień , zapach taki trochę kwiatowy ale świeży
Cytat:
Dziękuje za odpowiedzi
Będę w Rossmanie to obadam, o ile jeszcze zostaną jakieś flakony.
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 12:58   #552
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam już pisałam o tym kilka razy ja polecam, lubie ten podkłąd, mi pasuje ale to pewnie zależy od cery itp. jak dla mnie łądnie kryje, utrzymuje się kilka godzin 6-7, twarz się nie świeci a jeżeli chodzi o odcień to ja posiadam natural i na początku jak nałozyłam wydawał mi się strasznie ciemny ale po chwili dopasował się do skóry, teraz zastanawiam się nad odcieniem nude odcieni jest z 6 chyba więc każdy znajdzie coś dla siebie
dzięki
ja się zastanawiam nad 103 lub 200 - w opisie jest że dopasowuje się do cery ale ni chce wypaść bladziuchem - masz moze porównanie kolorystyczne z revlonem?

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:02   #553
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
dzięki
ja się zastanawiam nad 103 lub 200 - w opisie jest że dopasowuje się do cery ale ni chce wypaść bladziuchem - masz moze porównanie kolorystyczne z revlonem?
Nie mam niestety
http://gosik1004.pinger.pl/m/10266089 tutaj masz link dziewczyna używa odcienia 100 ivory ale może chociaż trochę Ci pomoże

Edytowane przez princesa89
Czas edycji: 2012-06-22 o 13:05
Stary 2012-06-22, 13:29   #554
lianeska
Zakorzenienie

hej,
dziewczyny byłam w Ross po odbiór nagrody i okazalo się, ze nie ma dla mnie w punkcie ktory wybralambabka zadzwonila jeszcze do obok jednego i tez nie bylo -wogole nie mialy info, ze cos maja dac
wiecie może gdzie moge napisac maila?szukalam w regulaminie i nic nie pisze..

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:31   #555
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
hej,
dziewczyny byłam w Ross po odbiór nagrody i okazalo się, ze nie ma dla mnie w punkcie ktory wybralambabka zadzwonila jeszcze do obok jednego i tez nie bylo -wogole nie mialy info, ze cos maja dac
wiecie może gdzie moge napisac maila?szukalam w regulaminie i nic nie pisze..
a jakiej nagrody? może jeszcze nie doszły
Stary 2012-06-22, 13:39   #556
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
a jakiej nagrody? może jeszcze nie doszły
od 20 czerwca miały byc do obioru-uśmiech mamy

ℒℴѵℯ ..
Stary 2012-06-22, 13:42   #557
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
od 20 czerwca miały byc do obioru-uśmiech mamy
już kilka razy czytałam, że nagrody nie było w pierwszych kilku dniach, więc po pędzle na pewno grubo po weekendzie pójdę, bo do mojej wioski pewnie nie prędko dojadą
Stary 2012-06-22, 13:44   #558
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
już kilka razy czytałam, że nagrody nie było w pierwszych kilku dniach, więc po pędzle na pewno grubo po weekendzie pójdę, bo do mojej wioski pewnie nie prędko dojadą
dziekiwlasnie tu byly tylko listy osob ktore maja byc po pedzle
no nic

chcialam odebrac bo jade jutro do mamy i myslalam, ze zawioze wygrana niespodzianke

ℒℴѵℯ ..
Stary 2012-06-22, 13:49   #559
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
dziekiwlasnie tu byly tylko listy osob ktore maja byc po pedzle
no nic

chcialam odebrac bo jade jutro do mamy i myslalam, ze zawioze wygrana niespodzianke
ew. spróbuj na ten adres redakcja@wizaz.pl wydaje mi się że z niego dostałam kiedyś kupon na krem Isany, to się możesz zawsze zapytać bo może u nich jakiś błąd wystąpił. sprawdź jeszcze z jakiego maila dostałaś informację o wygranej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 14:00   #560
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Cytat:
Ja testowałam je na nadgarstku, a nawet dwóch Zapach na początku jest dosyć świeży, potem ewaluuje na kwiatowy. O ile lubię świeże i kwiatowe zapachy najbardziej, to tego bym nie kupiła
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:12   #561
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
ew. spróbuj na ten adres redakcja@wizaz.pl wydaje mi się że z niego dostałam kiedyś kupon na krem Isany, to się możesz zawsze zapytać bo może u nich jakiś błąd wystąpił. sprawdź jeszcze z jakiego maila dostałaś informację o wygranej
dziekina maila nic nie dostalam, tylko na stronie jest moj nick
ale dzwonilam do jednego ross i babka mowila, ze w dzisiejszej dostawie moga byc nagrody

ℒℴѵℯ ..
Stary 2012-06-22, 14:18   #562
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
No mi też się udało coś kupić Wzięłam herbatke zieloną z maliną i granatem. Niestety nie moge spróbować, bo usunęli mi przedwczoraj ósemkę i nie wolno mi nic gorącego jeść/pić Tą herbate kupiłam, ale szczerze mówiąc byłam po co innego - płyn do płukania Aquafresh 600ml za 11,99 bodajże. Na początku chciałam kupić ten Listerine zero, ale zobaczyłam, że Aqufresh jest większy i tańszy Potem wchodzę do Carrefoura (obok siebie są) i patrzę, a tam wyjątkowo dziś plyny Plax Colgate za 8,99 -.- No myslalam, ze się pochlastam. Nie kupilam, bo już ten Aqufresh jest zapasem, stwierdziłam, że to nie ostatnia promocja w zyciu Ogółem z Carrefourze już drugi raz widze taką promocję na płyny Colgate - korzystniejsze niz w Rossmannie
Witaj w klubie-mi wyrywali wczoraj 40.min w znieczuleniu miejscowym i ledwo buzię mogę otwierać. Łączę się w bólu, nawet na ciuchowe zakupy i do Rossmanna nie chciało mi się już dzisiaj zaglądać, a to już pewny objaw ciężkiego stanuPS W Carrefour to już nie pierwsze takie promocje-ja kupiłam za 6zł ostatnio żel Luksja mandarynkowy 500ml dlatego zanim coś kupię oglądam na początku tygodnia wszystkie gazetki w necie, jak mam z jednego sklepu do drugiego 5 czy 10 min to opłaca się nadrobić drogi i kupić potrzebną rzecz w okazyjnej cenie

Edytowane przez monikaW88
Czas edycji: 2012-06-22 o 14:29
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:34   #563
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
dziekina maila nic nie dostalam, tylko na stronie jest moj nick
ale dzwonilam do jednego ross i babka mowila, ze w dzisiejszej dostawie moga byc nagrody
3mam kciuki

Cytat:
Napisane przez monikaW88 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie-mi wyrywali wczoraj 40.min w znieczuleniu miejscowym i ledwo buzię mogę otwierać. Łączę się w bólu, nawet na ciuchowe zakupy i do Rossmanna nie chciało mi się już dzisiaj zaglądać, a to już pewny objaw ciężkiego stanu
heh to ja chyba jakoś przeżyję ból ósemek co kilka(naście) miesięcy (ostatnio miałam myśli o pozbyciu się zęba tak dawał w kość), bo chyba nie jest tak straszny jak ten po wyrwaniu
Stary 2012-06-22, 14:34   #564
Disnejova
Wtajemniczenie

Paletka cieni jest fajna z bazą trzymaja się długo nie narzekam nie mam aż takich problemowych powiek całe szczescie
skusze się na ta kurację z Joanny ale nie moge nigdzie dostac tylko na allegro są? dostepne
a co możecie polecić myslę nad kupnem flos lek żelu na opuchnięte zmeczone oczy i sińce bo nie moge se z tym poradzic.
polecę nie długo po tusz Wibo false lash maximum
I jeszcze mam pytanko odnośnie podkładu Loreal Magique ale obawiam się że po nim będę świeciłą się strasznie i zaraz bedzie wysyp na twarzy :|
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.

Edytowane przez Disnejova
Czas edycji: 2012-06-22 o 14:43
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:51   #565
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
skusze się na ta kurację z Joanny ale nie moge nigdzie dostac tylko na allegro są? dostepne
szukaj w małych drogeriach, bądź takich gdzie jest więcej kosmetyków polskich firm. może Natura ale to musiałby ktoś potwierdzić
Stary 2012-06-22, 14:58   #566
Beata_Batumi
Zadomowienie

DISNEJOWA- ja mam flos leku żel arnikowy (tubka spora za ok 9 zł, to to samo co typowy pod oczy ale wiekszy i lepiej się opłaca), jak dla mnie super rano pod makijaż, ładnie radzi sobie z "opadającą powieką", ale cudów nie oczekuj. Suma sumarum jest u mnie w ciągłym użyciu, polecam ale códów nie zdziała.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:08   #567
enka999
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
dokładnie a wiecie już cos na temat następnej gazetki?

Włosomaniaczka

enka999 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 15:10   #568
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
szukaj w małych drogeriach, bądź takich gdzie jest więcej kosmetyków polskich firm. może Natura ale to musiałby ktoś potwierdzić
w naturze są
Stary 2012-06-22, 15:20   #569
2016070150903
Konto usunięte

oj, ja już się normalnej gazetki doczekać nie mogę.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:20   #570
Margot230
Raczkowanie

Warto dziś lecieć po ten tusz Maybelline Tusz Illegal Length ? patrzyłam na KWC ale jakieś średnie opinie .... Normalnie używam tego czerwonego z gorsetem z Maybelline ale już się kończy powoli i nie wiem czy ryzykować z tym Illegal ??

Margot230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości