![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Ach, dzięki
![]() Ja w ostatnim czasie kupiłam mnóstwo lakierów do paznokci, dopadła mnie jakaś mania! Najbardziej jestem zadowolona z Rimmel Lycra Pro i 60 Seconds, bardzo pasują mi też nowe lakiery L'Oreala - kryją słabiej niż Rimmel, ale kolory są urzekające. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała ze 4 ![]() ciekawa za to jestem pędzelków w tych Essie z SP, podobno są podobne do małych L'Oreali, bo L'Oreal kupił Essie ![]() chociaż te małe, amerykańskie pędzelki nie są złe, jedynie dziwnie się przestawić gdy przez jakiś czas malowało się tylko szerokim dziś mam na paznokciach Topless&Barefoot ![]() ![]() Cytat:
![]() a czytałam w którymś wątku, że YSL zmienia nazwę na Saint Laurent Paris ![]() ![]() przed chwilą dostałam SMS od Sephory -20% do 1.07. ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-06-22 o 09:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W SP będę jutro i mam nadzieję, że mnie Esiaki nie skuszą ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#154 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj jak wracałam z pracy widziałam jak panie sephorzanki ustawiały wszystko pod wyprzedaż, więc pewnie też ruszy. Podobno TBS też dziś zaczyna wyprzedaż. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten nowy 48h Volume cyz jakoś tak- 2 dni temu kupiłam już suchy szampon i odżywkę. Też nigdy Fructis mi nie służył a wręcz szkodził, ale bardzo polubiłam odzywkę ze starej linii Volume Restructure i to jest chyba następca więc chcę zaryzykować i szampon teraz ![]() Cytat:
![]() A ja się spotkałam w takiej małej kosmetycznej firmie z tym ze rekrutacji w ogóle nie ogłaszają bo przychodzą ludzie w ogóle im nieodpowiadający wykształceniem. Mnie niestety też nie chcieli, może jak skończę te nowe studia to sie przydam. SLP?! omg ![]()
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SLP ![]() Ja mam smsa -20% w Sephorze do niedzieli. Kusiła mnie nowa Terracotta - Terra Soleia, ale chyba odpuszczę, bo mam sporo pudrów brązujących, a ten jest ogromny... rzyrafko chyba nawet więcej, niż sporo - nie przejmujcie się, jak zadam kolejne idiotyczne pytanie ![]() Tego Fructisa Volume też jestem ciekawa, daj znać, jak już wypróbujesz. U mnie większość szamponów dodających objętości bardzo przesusza włosy :/ Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2012-06-22 o 09:53 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie pamiętam jaki pędzelek ma mój esiak, bo ja mam z SP ![]() ![]() ![]() Pomalowałabym nim paznokcie na weekend, ale chyba jakiś bardziej szalony kolor wybiorę. ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- W ogóle to wczoraj odkopałam nasze stare tajne, tak sobie przeglądałam ile dziewczyn się przewinęło przez NK i już ich nie ma, poczytałam życzenia ślubne dla zizou i inne takie. A tu dzisiaj Snow sie odnalazła ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |||
Zakorzenienie
|
ja już któryś raz powiem, że Watermelon to must-have
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kosztują 35zł Zizou "w innej postaci" prowadziła bloga, gdzie pokazywała dużo Essie: http://sunny-monday.blogspot.com/search/label/Essie chciałabym taką ilość ![]() ![]() Cytat:
Ice, ja też jakiś czas temu byłam na tajnym, chyba przez tę akcję z Zizou się posypało, szkoda, bo jednak nie wszystko chcemy i możemy pisać tutaj
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-06-22 o 10:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten Rimmel jest świetny, taki soczysty ![]() Z L'Oreala mam Macaroon Noisette, Lush Tangerine, So Chic Pink i French Riviera. Wszystkie sa świetne, chociaż w sumie najmniej zadowolona jestem z tego ostatniego, bo w sztucznym świetle kolor zapowiadał się zupełnie inaczej. Ale zakupu nie żałuję. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcie z kolekcją lakierów jest boskie! zizou miała inną postać? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Moje prywatne typy teraz to: Island Hopping, Smokin Hot, Mamba, Chubby Chicks, In Stiches, Not Just A Pretty Face. To wychodzi więcej niż 4, wiem. ![]() To ja chyba na pewno nie mam takiego cienkiego bo bym miala wszystko dookoła pomalowane jakbym taki próbowała się malowac w dniu ślubu. ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Swoją droga ja obstawiam że na pewno ma już inny alias na wizażu, nie tak łatwo opuścić to miejsce. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Zakorzenienie
|
Oooo, zerknę jutro z ciekawości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
ice, spisałam sobie również Twoje typy i przyjrzę się im przy okazji wizyty w SP
![]() Chyba się boję stanąć przed tą szafą z lakierami... Ja na ostatniej promocji w Rossmannie kupiłam tylko jeden, pozostałe kupiłam niestety w wyższej cenie, jak tylko się pojawiły ![]() Dzięki za wyjaśnienia co do ziz ![]() Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2012-06-22 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie było mnie chyba ze 2 dni a tu tyle do nadrabiania ![]() Fuksjo, współczuję, ale skoro mówisz, że tak będzie lepiej, to na pewno tak będzie ![]() Rzyrafko, fajnie, że zaczynasz nowe studia i widzisz po nich szansę na zatrudnienie. W Warszawie też jest fatalnie z pracą, tzn. z taką żeby zarobić na podstawowe potrzeby. Jak sama szukałam pracy, to zgłosiły się do mnie tylko 2 firmy - i proponowały 1000 złotych netto ![]() My z TŻ na szczęście mamy pracę, ja może nie wymarzoną, ale trudno... Za to TŻ ma niby fajną, ale za to ostatnio im obniżyli pensję i to dużo... Od razu odechciało mi się zakupów ![]() Snow, witaj ![]()
#164 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, że chyba kupię sobie drugą buteleczkę mojego pomarańczowego Gosha, o ile jest jeszcze dostępny: http://farm6.static.flickr.com/5090/...b07075193e.jpg
Uwielbiam go nakładać na inne lakiery o podobnej barwie, bo ślicznie się mieni i właśnie dobiłam denka w buteleczce! Chyba oprócz Evelinowego Mellow nie trafiłam do tej pory na drugi lakier, który bym tak lubiła ![]()
#165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mam Macaronika, French Rivierę i Budoir Rose (ten jest dla mnie najpiękniejszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Watermelon jest jednym z nielicznych, gdzie już z jedną warstwą można pokazać się ludziom, kryje rewelacyjnie Cytat:
![]() ![]() podobnie jak Ice obstawiam, że gdzieś po wizażu krąży Cytat:
![]() Isa, zużyłaś cały lakier? podziwiam ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-06-22 o 10:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbyś chciała zobaczyć wszystkie odcienie Essie dostępne w SP to pokazywałam je tu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Zwrócę uwage na Rose Budoir - lakiery w odcieniach różu to moi faworyci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a, i podobno Essie wróciły do Douglasów, też w tej cenie (pamiętam, jak były po 49zł ![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-06-22 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
em obejrzałam Twoje zdjęcia i to był błąd!!!
![]() ![]() Organzza dziękuję za info ![]() ![]() Akurat w tej notce są też zdjęcia Sky Tower - otworzyli tam Rossmanna, a ja mam tam niecałe 5 minut piechotą i zbyt często tam zaglądam. ![]() Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2012-06-22 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
po prostu Em :)
|
Ja o dziwo wciąż nie mam żadnego lakieru Essie, jak staję przed tą szafą, to na nic nie mogę się zdecydować.
![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
em kto wie, może i mnie będzie trudno podjąć decyzję przy tak szerokiej palecie odcieni.
Co do lakierów, to z kolei z wyższej półki moim zdaniem bardzo fajne są nowe lakiery YSL La Laque Couture. Używałam Rose Renaissance, Bleu Majorelle i Fuchsia Neo-Classic - mają bardzo wygodne, szerokie pędzelki, pierwsza warstwa kryje dość dobrze, a dwie rewelacyjnie, bardzo szybko schną i trzymają się spokojnie 4-5 dni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() A przy kolejnych próbach wyboru lakieru niestety (albo i stety) mam ten sam problem.
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#177 |
Przyjaciółka KWC
|
To ja chyba wolę żeby się wybierało ciut trudniej, przynajmniej się nie rujnuję co chwilę.
![]() Normalnie masakra jest dzisiaj, nie mogę się doczekać wyjścia z pracy, już tu kwitnę dzisiaj. ![]()
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
ice ja tak samo. Czuję się dzisiaj kompletnie nieprzytomna, a jeszcze sporo pracy dziś przede mną... Do domu wrócę dopiero ok. 20 :/ Chyba na pocieszenie zajrzę do TBS - sądząc po zdjęciach na facebooku, wyprzedaż jest bardzo ciekawa!
Kupiłam tam ostatnio róż z kolekcji Lily Cole. Ma śliczny kolor, ale krótko utrzymuje się na skórze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() snow ja też właśnie zajrzałam na FB na profil TBS i rzeczywiście wyprzedaż wygląda zachęcająco ![]()
![]() |
#180 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po pracy idę z mężem na kolację do teściówki, moi rodzice też będą. Mieszanka wybuchowa, muszę na takich spotkaniach dużo wina pić, żeby stalowe nerwy zachować. ![]() Wywołałam temat zizou, a widzę że wrócił też w wątku Gdzię się podziały wizażanki? jakaś wizażowa telepatia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.