Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 09:24   #151
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
SP wprowadziło lakiery Essie
Ach, dzięki Nie wiedziałam... Mam SP w ogóle nie po drodze i rzadko tam zaglądam.

Ja w ostatnim czasie kupiłam mnóstwo lakierów do paznokci, dopadła mnie jakaś mania! Najbardziej jestem zadowolona z Rimmel Lycra Pro i 60 Seconds, bardzo pasują mi też nowe lakiery L'Oreala - kryją słabiej niż Rimmel, ale kolory są urzekające. Póki co mam cztery i pewnie przybędą kolejne
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:43   #152
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wczoraj w SP po jakiegoś esiaka - już trzeci raz w tym celu i drugi raz wyszłam bez niczego, bo nie mogłam się zdecydować na kolor.
Essie wciągają
ja bym chciała ze 4 chyba najbardziej te, które pokazywałam w poprzednim wątku

ciekawa za to jestem pędzelków w tych Essie z SP, podobno są podobne do małych L'Oreali, bo L'Oreal kupił Essie
chociaż te małe, amerykańskie pędzelki nie są złe, jedynie dziwnie się przestawić gdy przez jakiś czas malowało się tylko szerokim
dziś mam na paznokciach Topless&Barefoot uwielbiam go (zresztą, którego ja nie uwielbiam )
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Odstrasza mnie cena - 111 zł (+ przesyłka)
Mam 3 palety The Balm (Meet Mett(e), Nude'Tude i Shady Lady vol. 2),a le kupowałam w Marionaud ze zniżką (a tam SL vol.3 nie mają)
jeśli tak bardzo Ci się podoba, to pewnie prędzej czy później ulegniesz

a czytałam w którymś wątku, że YSL zmienia nazwę na Saint Laurent Paris nie wyobrażam sobie tego, logo będzie SLP?

przed chwilą dostałam SMS od Sephory -20% do 1.07.
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-06-22 o 09:44
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:44   #153
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jak jechałam do pracy to padało przelotnie, rano lało. Ja już drugi dzień autobusem w pracy.

Byłam wczoraj w SP po jakiegoś esiaka - już trzeci raz w tym celu i drugi raz wyszłam bez niczego, bo nie mogłam się zdecydować na kolor.
U mnie leje od rana

W SP będę jutro i mam nadzieję, że mnie Esiaki nie skuszą

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Mnie strasznie denerwuje, że czasami oferty pracy są fikcyjne, tzn. firmy chcą sobie po prostu sprawdzić, jak wygląda rynek pracy, profile ewentualnych kandydatów itp. Kilkakrotnie spotkałam się z taką sytuacją i zawsze wydaje mi się to nie w porządku...
O kurczę, faktycznie okropna praktyka
Stary 2012-06-22, 09:50   #154
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Potwierdziłam, ze to koncentrat YR mnie zapchał (żel i tonik nic mi nie robią) więc poleciał na all. razem z zapasową butelką.
Ojej, przykro mi że Cię zapchał. Moja skóra reaguje na niego dobrze, zapchał mnie za to tonujący krem Alterry. A szkoda, bo myślałam, że będzie dla mnie letnią alternatywą dla podkładu.
Cytat:
Jak jechałam do pracy to padało przelotnie, rano lało. Ja już drugi dzień autobusem w pracy.
U mnie jesiennie - szaro, chłodno (16 stopni) i znowu ma padać..
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zerknij na 407P i 420P, moje dwa ulubione cienie Inglot. http://kosmetyczny-kuferek-burn.blog...nad-moimi.html
Też lubię te dwa cienie.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Wczoraj jak wracałam z pracy widziałam jak panie sephorzanki ustawiały wszystko pod wyprzedaż, więc pewnie też ruszy. Podobno TBS też dziś zaczyna wyprzedaż.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:51   #155
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego Fructisa kupujesz? Ja testuję linię Nutri-Odbudowa i jestem zaskoczona, bo póki co sprawuje się świetnie, a miałam kiepskie wspomnienia z używania tych kosmetyków.
W końcu mi umknęło to pytanie- dawno nie było tu takiego ruchu
Ten nowy 48h Volume cyz jakoś tak- 2 dni temu kupiłam już suchy szampon i odżywkę. Też nigdy Fructis mi nie służył a wręcz szkodził, ale bardzo polubiłam odzywkę ze starej linii Volume Restructure i to jest chyba następca więc chcę zaryzykować i szampon teraz
Cytat:
Dice, pewnie wyjdę na totalnie niezorientowaną, ale co to jest esiak?

Mnie strasznie denerwuje, że czasami oferty pracy są fikcyjne, tzn. firmy chcą sobie po prostu sprawdzić, jak wygląda rynek pracy, profile ewentualnych kandydatów itp. Kilkakrotnie spotkałam się z taką sytuacją i zawsze wydaje mi się to nie w porządku...
Haha, chyba masz sporo do nadrobienia

A ja się spotkałam w takiej małej kosmetycznej firmie z tym ze rekrutacji w ogóle nie ogłaszają bo przychodzą ludzie w ogóle im nieodpowiadający wykształceniem. Mnie niestety też nie chcieli, może jak skończę te nowe studia to sie przydam.

SLP?! omg
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 09:51   #156
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Essie wciągają

ciekawa za to jestem pędzelków w tych Essie z SP, podobno są podobne do małych L'Oreali, bo L'Oreal kupił Essie
chociaż te małe, amerykańskie pędzelki nie są złe, jedynie dziwnie się przestawić gdy przez jakiś czas malowało się tylko szerokim
dziś mam na paznokciach Topless&Barefoot uwielbiam go (zresztą, którego ja nie uwielbiam )

a czytałam w którymś wątku, że YSL zmienia nazwę na Saint Laurent Paris nie wyobrażam sobie tego, logo będzie SLP?

Hmmm chyba wybiorę się jutro do SP, bo będę w okolicy. Muszę zajrzeć, jakie kolory polecałaś Ja pędzelki z nowych L'Oreali uwielbiam, dla mnie takie szerokie są najwygodniejsze. A w jakiej cenie są te lakiery w SP?

SLP

Ja mam smsa -20% w Sephorze do niedzieli. Kusiła mnie nowa Terracotta - Terra Soleia, ale chyba odpuszczę, bo mam sporo pudrów brązujących, a ten jest ogromny...

rzyrafko chyba nawet więcej, niż sporo - nie przejmujcie się, jak zadam kolejne idiotyczne pytanie
Tego Fructisa Volume też jestem ciekawa, daj znać, jak już wypróbujesz. U mnie większość szamponów dodających objętości bardzo przesusza włosy :/

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2012-06-22 o 09:53 Powód: dopisek
Stary 2012-06-22, 09:58   #157
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja w ostatnim czasie kupiłam mnóstwo lakierów do paznokci, dopadła mnie jakaś mania! Najbardziej jestem zadowolona z Rimmel Lycra Pro i 60 Seconds, bardzo pasują mi też nowe lakiery L'Oreala - kryją słabiej niż Rimmel, ale kolory są urzekające. Póki co mam cztery i pewnie przybędą kolejne
Ja się ograniczam L'orealka mam dopiero jednego, ostatnio kupiłam też Rimmel 60 Sec. w takim fajnym pomarańczowo-koralowym kolorze, super wakacyjnym. I Essence z serii Fruity w kolorze brzoskwiniowym jasnym, ale tego jeszcze nie testowałam.

Cytat:
Essie wciągają

Mnie też kuszą z 4 i nie mogę się zdecydować który kupić, i jeszcze inne mnie rozpraszają jak stoję przed szafą, bo ona taka kolorowa.

Ja nie pamiętam jaki pędzelek ma mój esiak, bo ja mam z SP malowałam nim do tej pory paznokcie raz, na fotelu u fryzjerki w czasie czesania do ślubu i byłam nieco otumaniona stresem. Ale po tym że moje paznokcie wyglądały dobrze, wnioskuję że chyba pędzelek ma fajny.

Pomalowałabym nim paznokcie na weekend, ale chyba jakiś bardziej szalony kolor wybiorę.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

W ogóle to wczoraj odkopałam nasze stare tajne, tak sobie przeglądałam ile dziewczyn się przewinęło przez NK i już ich nie ma, poczytałam życzenia ślubne dla zizou i inne takie. A tu dzisiaj Snow sie odnalazła
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 10:09   #158
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

W SP będę jutro i mam nadzieję, że mnie Esiaki nie skuszą
ja już któryś raz powiem, że Watermelon to must-have i na niego byłabym skłonna wydać te 35zł, na resztę bym się już bardziej zastanowiła
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Wczoraj jak wracałam z pracy widziałam jak panie sephorzanki ustawiały wszystko pod wyprzedaż, więc pewnie też ruszy. Podobno TBS też dziś zaczyna wyprzedaż.
czyli wszystkie wyprzedaże zaraz ruszają, fajnie
Cytat:
Hmmm chyba wybiorę się jutro do SP, bo będę w okolicy. Muszę zajrzeć, jakie kolory polecałaś Ja pędzelki z nowych L'Oreali uwielbiam, dla mnie takie szerokie są najwygodniejsze. A w jakiej cenie są te lakiery w SP?
najlepiej przejrzeć sobie swatche w Internecie, ale podobnie jak Isie polecam Watermelona albo Raspberry
kosztują 35zł

Zizou "w innej postaci" prowadziła bloga, gdzie pokazywała dużo Essie:
http://sunny-monday.blogspot.com/search/label/Essie

chciałabym taką ilość http://urbanstateofmind.blogspot.com/2012/06/essie.html (na tym blogu swatche też znajdziesz )
Cytat:
Ja nie pamiętam jaki pędzelek ma mój esiak, bo ja mam z SP malowałam nim do tej pory paznokcie raz, na fotelu u fryzjerki w czasie czesania do ślubu i byłam nieco otumaniona stresem. Ale po tym że moje paznokcie wyglądały dobrze, wnioskuję że chyba pędzelek ma fajny.
różnica widzę jest znaczna, z bloga pinkoholiczki:

Ice, ja też jakiś czas temu byłam na tajnym, chyba przez tę akcję z Zizou się posypało, szkoda, bo jednak nie wszystko chcemy i możemy pisać tutaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5647.jpg (53,7 KB, 22 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-06-22 o 10:11
Stary 2012-06-22, 10:31   #159
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się ograniczam L'orealka mam dopiero jednego, ostatnio kupiłam też Rimmel 60 Sec. w takim fajnym pomarańczowo-koralowym kolorze, super wakacyjnym. I Essence z serii Fruity w kolorze brzoskwiniowym jasnym, ale tego jeszcze nie testowałam.
Ja ograniczałam się lakierowo przez ostatnie dwa lata (miałam dosłownie 3 lakiery), teraz nadrabiam
Ten Rimmel jest świetny, taki soczysty
Z L'Oreala mam Macaroon Noisette, Lush Tangerine, So Chic Pink i French Riviera. Wszystkie sa świetne, chociaż w sumie najmniej zadowolona jestem z tego ostatniego, bo w sztucznym świetle kolor zapowiadał się zupełnie inaczej. Ale zakupu nie żałuję.

Cytat:
Mnie też kuszą z 4 i nie mogę się zdecydować który kupić, i jeszcze inne mnie rozpraszają jak stoję przed szafą, bo ona taka kolorowa.
Aż się boję.. Jakoś dotychczas nie zwracałam uwagi na te lakiery, ale z tego co widzę, pora to zmienić. Najpierw kupię jeden, muszę sprawdzić, jak szybko schnie, to jest dla mnie podstawa dobrego lakieru.

Cytat:

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

W ogóle to wczoraj odkopałam nasze stare tajne, tak sobie przeglądałam ile dziewczyn się przewinęło przez NK i już ich nie ma, poczytałam życzenia ślubne dla zizou i inne takie. A tu dzisiaj Snow sie odnalazła
Też jakiś chciałam tam zajrzeć, ale nie mogłam przypomnieć sobie adresu i odpuściłam. A co do mnie, to nie zamierzam się już stąd ruszać.

Cytat:
ja już któryś raz powiem, że Watermelon to must-have i na niego byłabym skłonna wydać te 35zł, na resztę bym się już bardziej zastanowiła
czyli wszystkie wyprzedaże zaraz ruszają, fajnie
najlepiej przejrzeć sobie swatche w Internecie, ale podobnie jak Isie polecam Watermelona albo Raspberry
kosztują 35zł

Zizou "w innej postaci" prowadziła bloga, gdzie pokazywała dużo Essie:
http://sunny-monday.blogspot.com/search/label/Essie

chciałabym taką ilość http://urbanstateofmind.blogspot.com/2012/06/essie.html (na tym blogu swatche też znajdziesz )
Dzięki za linki i wszystko! Watermelon wygląda bosko Uwielbiam takie kolory!
Zdjęcie z kolekcją lakierów jest boskie!

zizou miała inną postać? wow, jestem totalnie zacofana, pamiętam, że była z nią jakaś akcja, ale potem już nie zaglądałam tu do Was...
Stary 2012-06-22, 10:37   #160
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Watemelon też oglądam za każdym razem w SP, ale jakoś nie bardzo taki odcień mi chyba leży.
Moje prywatne typy teraz to: Island Hopping, Smokin Hot, Mamba, Chubby Chicks, In Stiches, Not Just A Pretty Face. To wychodzi więcej niż 4, wiem.

Cytat:
To ja chyba na pewno nie mam takiego cienkiego bo bym miala wszystko dookoła pomalowane jakbym taki próbowała się malowac w dniu ślubu.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Z L'Oreala mam Macaroon Noisette, Lush Tangerine, So Chic Pink i French Riviera. Wszystkie sa świetne, chociaż w sumie najmniej zadowolona jestem z tego ostatniego, bo w sztucznym świetle kolor zapowiadał się zupełnie inaczej. Ale zakupu nie żałuję.
Też mam Macaron Noisette Pewnie miałabym więcej, ale przegapiłam ostatnią promocję w Rossmannie.

Cytat:
zizou miała inną postać? wow, jestem totalnie zacofana, pamiętam, że była z nią jakaś akcja, ale potem już nie zaglądałam tu do Was...
Tak, po aferze z jej wątpliwą tożsamością wróciła na forum pod innym nickiem, udzielała się głównie na paznokciach ale tam też narozrabiała.

Swoją droga ja obstawiam że na pewno ma już inny alias na wizażu, nie tak łatwo opuścić to miejsce.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-22, 10:40   #161
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Podobno TBS też dziś zaczyna wyprzedaż.
Oooo, zerknę jutro z ciekawości

Cytat:
Faktycznie śliczny, kurczę ale ja mam teraz chcicę na jakiegoś żółtego neonka

Cytat:
Tak, była potem na Wizażu pod innym nickiem i prowadziła tego bloga lakierowego. A co się potem z nią stało to nie wiem, ale chyba już nie wróciła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 10:42   #162
snowqueen
Zakorzenienie

ice, spisałam sobie również Twoje typy i przyjrzę się im przy okazji wizyty w SP Island Hopping fajnie wygląda, ale mam podobny NailTek.
Chyba się boję stanąć przed tą szafą z lakierami...

Ja na ostatniej promocji w Rossmannie kupiłam tylko jeden, pozostałe kupiłam niestety w wyższej cenie, jak tylko się pojawiły

Dzięki za wyjaśnienia co do ziz

Czas edycji: 2012-06-22 o 10:45
Stary 2012-06-22, 10:44   #163
kochanie
Wtajemniczenie

Hej

Nie było mnie chyba ze 2 dni a tu tyle do nadrabiania

Fuksjo, współczuję, ale skoro mówisz, że tak będzie lepiej, to na pewno tak będzie

Rzyrafko, fajnie, że zaczynasz nowe studia i widzisz po nich szansę na zatrudnienie. W Warszawie też jest fatalnie z pracą, tzn. z taką żeby zarobić na podstawowe potrzeby. Jak sama szukałam pracy, to zgłosiły się do mnie tylko 2 firmy - i proponowały 1000 złotych netto W Warszawie wynajęcie pokoju prawie tyle kosztuje...
My z TŻ na szczęście mamy pracę, ja może nie wymarzoną, ale trudno... Za to TŻ ma niby fajną, ale za to ostatnio im obniżyli pensję i to dużo... Od razu odechciało mi się zakupów

Snow,
witaj
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:46   #164
isa666
Zakorzenienie

A ja Wam powiem, że chyba kupię sobie drugą buteleczkę mojego pomarańczowego Gosha, o ile jest jeszcze dostępny: http://farm6.static.flickr.com/5090/...b07075193e.jpg
Uwielbiam go nakładać na inne lakiery o podobnej barwie, bo ślicznie się mieni i właśnie dobiłam denka w buteleczce! Chyba oprócz Evelinowego Mellow nie trafiłam do tej pory na drugi lakier, który bym tak lubiła
Stary 2012-06-22, 10:53   #165
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ograniczałam się lakierowo przez ostatnie dwa lata (miałam dosłownie 3 lakiery), teraz nadrabiam
Ten Rimmel jest świetny, taki soczysty
to ja tak samo wcześniej lakiery były mi obojętne i nie byłam podatna na wszechobecne tu kuszenie, a teraz

też mam Macaronika, French Rivierę i Budoir Rose (ten jest dla mnie najpiękniejszy )
Cytat:
Aż się boję.. Jakoś dotychczas nie zwracałam uwagi na te lakiery, ale z tego co widzę, pora to zmienić. Najpierw kupię jeden, muszę sprawdzić, jak szybko schnie, to jest dla mnie podstawa dobrego lakieru.
schnie naprawdę szybko myślę, że na jednym się nie skończy
Watermelon jest jednym z nielicznych, gdzie już z jedną warstwą można pokazać się ludziom, kryje rewelacyjnie
Cytat:
a jakże uzależnienie tak łatwo nie mija
podobnie jak Ice obstawiam, że gdzieś po wizażu krąży
Cytat:
Watemelon też oglądam za każdym razem w SP, ale jakoś nie bardzo taki odcień mi chyba leży.
Moje prywatne typy teraz to: Island Hopping, Smokin Hot, Mamba, Chubby Chicks, In Stiches, Not Just A Pretty Face. To wychodzi więcej niż 4, wiem.
szkoda, że w SP nie ma testerów, bo jednak swatche nie oddają w 100% jego piękna ma w sobie więcej czerwieni niż widać w buteleczce czy własnie na fotkach

Isa, zużyłaś cały lakier? podziwiam mnie się to chyba uda tylko z miniaturowymi L'Orealami, gdzie po każdym użyciu widać ubytek
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-06-22 o 10:55
Stary 2012-06-22, 10:56   #166
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Hej em Od dłuższego czasu przeglądam Twojego bloga, więc z Twoim kosmetykoholizmem jestem bardziej na bieżąco
Miło mi.

Jakbyś chciała zobaczyć wszystkie odcienie Essie dostępne w SP to pokazywałam je tu http://lusterko-em.blogspot.com/2012...tepnych-w.html
Stary 2012-06-22, 10:57   #167
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice, spisałam sobie również Twoje typy i przyjrzę się im przy okazji wizyty w SP Island Hopping fajnie wygląda, ale mam podobny NailTek.
Chyba się boję stanąć przed tą szafą z lakierami...
Można czuć się bezpiecznie - jest ich za dużo w jednym miejscu. A jak wiadomo co za dużo to niezdrowo.

Cytat:
a jakże uzależnienie tak łatwo nie mija
podobnie jak Ice obstawiam, że gdzieś po wizażu krąży
Ale teraz pewnie jest mądrzejsza i unika działów gdzie ktoś może ją rozpoznać po stylu pisania. Albo go zmieniła.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-22, 11:09   #168
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Snow, witaj
Cześć

Cytat:
to ja tak samo wcześniej lakiery były mi obojętne i nie byłam podatna na wszechobecne tu kuszenie, a teraz

też mam Macaronika, French Rivierę i Budoir Rose (ten jest dla mnie najpiękniejszy )
Ja po prostu nie wiem, co się ze mna stało. Chyba na przełomie lutego i marca złapałam jakąś manię lakierową. Aż wstyd się przyznać, ale niektórych nie zdążyłam jeszcze wypróbować, a już myślę o następnych...
Zwrócę uwage na Rose Budoir - lakiery w odcieniach różu to moi faworyci

Cytat:
schnie naprawdę szybko myślę, że na jednym się nie skończy
Watermelon jest jednym z nielicznych, gdzie już z jedną warstwą można pokazać się ludziom, kryje rewelacyjnie
Z jednej strony to świetnie, ale z drugiej niedobrze...

Cytat:
Miło mi.

Jakbyś chciała zobaczyć wszystkie odcienie Essie dostępne w SP to pokazywałam je tu http://lusterko-em.blogspot.com/2012...tepnych-w.html
Dzięki em! Nie wiem, jak to się stało, ale tego posta akurat przegapiłam! Ciekawe, czy te lakiery są we wszystkich SP, mam nadzieję, że we Wrocławiu na Szewskiej będą

Cytat:
Można czuć się bezpiecznie - jest ich za dużo w jednym miejscu. A jak wiadomo co za dużo to niezdrowo.
Może i racja, bo ciężko będzie się zdecydować.
Stary 2012-06-22, 11:15   #169
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, zużyłaś cały lakier? podziwiam mnie się to chyba uda tylko z miniaturowymi L'Orealami, gdzie po każdym użyciu widać ubytek
Też jestem w szkou, że mi się udało zużyć prawie do ostatniej kropli, ale jest to jak widać możliwe Lakier ten kupiłam 2 lata temu, w międzyczasie trochę zgęstniał, ale rozcieńczyłam go odrobiną zmywacza i służył mi dzielnie aż do tej pory.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 11:17   #170
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki em! Nie wiem, jak to się stało, ale tego posta akurat przegapiłam! Ciekawe, czy te lakiery są we wszystkich SP, mam nadzieję, że we Wrocławiu na Szewskiej będą
są, będziesz miała w czym wybierać http://anulaat.blogspot.com/2012/05/...harm-inne.html

a, i podobno Essie wróciły do Douglasów, też w tej cenie (pamiętam, jak były po 49zł ). Douglas ma tę przewagę, że bywają w nim limitowanki, których w SP brak
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Też jestem w szkou, że mi się udało zużyć prawie do ostatniej kropli, ale jest to jak widać możliwe Lakier ten kupiłam 2 lata temu, w międzyczasie trochę zgęstniał, ale rozcieńczyłam go odrobiną zmywacza i służył mi dzielnie aż do tej pory.
niezły wynik
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:18
Stary 2012-06-22, 11:17   #171
snowqueen
Zakorzenienie

em obejrzałam Twoje zdjęcia i to był błąd!!! Spodobało mi się co najmniej kilka kolorów... Ale postaram sie trzymać postanowienia, że na początek jeden.

Organzza dziękuję za info muszę sobie pododawać te blogi do ulubionych, w ogóle ich nie znam.
Akurat w tej notce są też zdjęcia Sky Tower - otworzyli tam Rossmanna, a ja mam tam niecałe 5 minut piechotą i zbyt często tam zaglądam.

Czas edycji: 2012-06-22 o 11:27
Stary 2012-06-22, 12:10   #172
emememsik
po prostu Em :)

Ja o dziwo wciąż nie mam żadnego lakieru Essie, jak staję przed tą szafą, to na nic nie mogę się zdecydować.
Stary 2012-06-22, 12:13   #173
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też nie mam Nie wołają do mnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:17   #174
snowqueen
Zakorzenienie

em kto wie, może i mnie będzie trudno podjąć decyzję przy tak szerokiej palecie odcieni.

Co do lakierów, to z kolei z wyższej półki moim zdaniem bardzo fajne są nowe lakiery YSL La Laque Couture. Używałam Rose Renaissance, Bleu Majorelle i Fuchsia Neo-Classic - mają bardzo wygodne, szerokie pędzelki, pierwsza warstwa kryje dość dobrze, a dwie rewelacyjnie, bardzo szybko schną i trzymają się spokojnie 4-5 dni.
Stary 2012-06-22, 12:26   #175
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja o dziwo wciąż nie mam żadnego lakieru Essie, jak staję przed tą szafą, to na nic nie mogę się zdecydować.
Ja się zdecydowałam tylko na Eternal Optimist.
A przy kolejnych próbach wyboru lakieru niestety (albo i stety) mam ten sam problem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-22, 12:47   #176
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zdecydowałam tylko na Eternal Optimist.
A przy kolejnych próbach wyboru lakieru niestety (albo i stety) mam ten sam problem.
to przez internet łatwiej się wybiera
Double with me?
Stary 2012-06-22, 13:09   #177
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
to przez internet łatwiej się wybiera
To ja chyba wolę żeby się wybierało ciut trudniej, przynajmniej się nie rujnuję co chwilę.

Normalnie masakra jest dzisiaj, nie mogę się doczekać wyjścia z pracy, już tu kwitnę dzisiaj. Tak sobie rozmawialiśmy przy obiedzie że w piątki dzień pracy powinien ustawowo trwać do 14.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-22, 13:17   #178
snowqueen
Zakorzenienie

ice ja tak samo. Czuję się dzisiaj kompletnie nieprzytomna, a jeszcze sporo pracy dziś przede mną... Do domu wrócę dopiero ok. 20 :/ Chyba na pocieszenie zajrzę do TBS - sądząc po zdjęciach na facebooku, wyprzedaż jest bardzo ciekawa!

Kupiłam tam ostatnio róż z kolekcji Lily Cole. Ma śliczny kolor, ale krótko utrzymuje się na skórze albo źle go nakładam
Stary 2012-06-22, 13:22   #179
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam jeszcze lekieru Essie, ale może to się zmienić jutro. Chociaż jak pisałam - szukam ładnego żółtego lakieru a na tych zdjęciach szafy nie ma nic takiego. Może to i lepiej dla mojego porfela

snow ja też właśnie zajrzałam na FB na profil TBS i rzeczywiście wyprzedaż wygląda zachęcająco
Stary 2012-06-22, 13:26   #180
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice ja tak samo. Czuję się dzisiaj kompletnie nieprzytomna, a jeszcze sporo pracy dziś przede mną... Do domu wrócę dopiero ok. 20 :/ Chyba na pocieszenie zajrzę do TBS - sądząc po zdjęciach na facebooku, wyprzedaż jest bardzo ciekawa!
TBS... nie byłam tam chyba 100 lat , albo jestem w tej galerii z TŻem, albo nie mam czasu podejść, albo omijam celowo. To wyprzedaż chyba też ominę.

Ja po pracy idę z mężem na kolację do teściówki, moi rodzice też będą. Mieszanka wybuchowa, muszę na takich spotkaniach dużo wina pić, żeby stalowe nerwy zachować.

Wywołałam temat zizou, a widzę że wrócił też w wątku Gdzię się podziały wizażanki? jakaś wizażowa telepatia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości