|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A naprawdę miałam złe doświadczenia z allegro, dlatego ja bym od razu z grubej rury... cięta teraz jestem na takich i tyle.
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Strażnik Wizażu
|
Dokładnie. Dopiero od jakiegoś roku mam problemy z tym serwisem, zraziłam się absolutnie :/
|
|
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
maluje paznokcie
później pokarze
|
|
|
|
#2556 |
|
szef wszystkich szefów
|
Skoro już jesteśmy z temacie Allegro. To ja ostatnio coś kupowałam i czekam, czekam, czekam... Wiedziałam, ze trochę to potrwa, ale byłoby miło, gdyby sprzedajaca napisała, że kasę otrzymała, że paczuszka wysłana... A tak trochę nie wiem na czym stoję. Tymbardziej, że na maile nie odpowiada.
|
|
|
|
#2557 |
|
Konto usunięte
|
Rano taka zadowolona byłam, że 4 dzień bez topu lakier mi nie złazi. Poszłam robić obiad i zlazł.
Przypomniało mi się kiedyś umówiłam się z takim ze 2 razy. Powiedziałam mu od razu że jako koleżanka, nie był wogóle w moim typie. On do mnie: umiesz gotować? Jedzą w domu to co ugotujesz? Chciałbym mieć żonę co by mi gotowała i sprzątała, marzy mi się gromadka dzieci. Po tym jego tekscie udawałam ciągle że czasu nie mam jak chciał gdzieś iść . Że też tacy osobnicy chodzą po świecie
Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2012-06-22 o 13:05 |
|
|
|
#2558 |
|
Konto usunięte
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34863421]Chciałbym mieć żonę co by mi gotowała i sprzątała, marzy mi się gromadka dzieci[/QUOTE]
Ehe... a na boku panienka co ładnie wygląda, jest zadbana i wypoczęta. No ale żona od gotowania, sprzątania i rodzenia ![]() Sorry, musiałam ![]() A ja właśnie na allegro sprzedałam troszkę nieudanych (tzn nieudanych dla mnie, bo kosmetyki generalnie fajne )zakupów kosmetycznych i już kombinuję co tu sobie w zamian za to sprawić...
Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2012-06-22 o 13:02 |
|
|
|
#2559 |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34863421]Rano taka zadowolona byłam, że 4 dzień bez topu lakier mi nie złazi. Poszłam robić obiad i zlazł.
Przypomniało mi się kiedyś umówiłam się z takim ze 2 razy. Powiedziałam mu od razu że jako koleżanka, nie był wogóle w moim typie. On do mnie: umiesz gotować? Jedzą w domu to co ugotujesz? Chciałbym mieć żonę co by mi gotowała i sprzątała, marzy mi się gromadka dzieci. Po tym jego tekscie udawałam ciągle że czasu nie mam jak chciał gdzieś iść . Że też tacy osobnicy chodzą po świecie [/QUOTE]Mogłaś powiedzieć "Słuchaj X, jesteś świetnym facetem i zasługujesz na szczerość... Nie umiem gotować, a w domu potykam się o kłęby kurzu" |
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
O piątej wstałam pracę poprawiać a nie zdjęcia pędzli wrzucać. Ten skośny ma włosie o szerokości ok. 5mm i nie jest tak wąziutki żeby nadawał się do kresek, raczej do brwi.
|
|
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
Wrzucam mani i pedi.
Proszę wybaczcie niedoczyszczone skorki,ale zauwazyłam je dopiero na zdjęciach Na stopach miyo briliant lime,na dłoniach sweet mint, i na serdecznym mięta safari i flejksy z miyo.Tak serdeczny jest sklejony kropelką bo się nadłamał.I tak nie umiem malować paznokci nie zalewając skórek.Muszę je doczyścić bo to aż razi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam jeszcze z tym allegro i będę coś działać...
Cytat:
na zdj coś tam widać ale niewiele... idealnie to mi słuzy do brwi właśnie... nawet nie wiem czy inglot ma takie "pełnowymiarowe"
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34864646]Wrzucam mani i pedi.
Proszę wybaczcie niedoczyszczone skorki,ale zauwazyłam je dopiero na zdjęciach Na stopach miyo briliant lime,na dłoniach sweet mint, i na serdecznym mięta safari i flejksy z miyo.Tak serdeczny jest sklejony kropelką bo się nadłamał.I tak nie umiem malować paznokci nie zalewając skórek.Muszę je doczyścić bo to aż razi. [/QUOTE]Za daleko dochodzisz do skórek pędzelkiem chyba jak malujesz, strasznie cięzko to pewnie doczyścić. Spróbuj może kłaść pędzelek z lakierem w lekkiej odległosci od skórek, może czyszczenia będzie mniej?Mani oczywiscie ekstra Śliczna ta miętka... i flejksy iiii limonka też Tylko miętki nie mam... ale mam dwie czy 3 inne więc nie wolno mi było!
|
#2564 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34864646]Wrzucam mani i pedi. Proszę wybaczcie niedoczyszczone skorki,ale zauwazyłam je dopiero na zdjęciach Na stopach miyo briliant lime,na dłoniach sweet mint, i na serdecznym mięta safari i flejksy z miyo.Tak serdeczny jest sklejony kropelką bo się nadłamał.I tak nie umiem malować paznokci nie zalewając skórek.Muszę je doczyścić bo to aż razi. ![]() [/QUOTE] Super kolorki. Serdeczny coś się krzywi |
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ten 31T jest chyba taki wąski na końcu nie? A muj ma na końcu płaską pwoeirzchnię szerokości ok 3mm...
Jest taki płasko ścięty... nie wiem jak to wytłumaczyć... tak jak na zdjęciu na czerwono - to jego przekrój poprzeczny. W tym miejscu jest ta "płaska powierzchnia"
|
#2566 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Taki o jakim mówisz miałam z Syfory |
|
|
|
|
#2567 |
|
Konto usunięte
|
Mgiełka,tak czyszczenia jest dużo,spróbuje tak nie dojeżdżać do skórek następnym razem.
Śniegowa,tak serdecznym krzywy bo mi się nadłamał,poczekam parę dni i opiłuje wszystkie. Dziękuje
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
ooo nieeee, to mnie pewnie nie stać
pokaże swój w inglocie jak będę i zapytam... bo szczerze to nigdzie takiego nie widziałam...wymyśliłam znowu jakieś cudo na kiju i będę szukać... aaaaaaaaaa listonosz był i zobaczcie co mam Kurs dolara sprawił oczywiście, że nie chcę nawet liczyć ile wyszło za sztukę... ale są śliczne.poza Wild at Heart może, bo wygląda dziwnie... (w srodku jest ok, tylko na zew ma zacieki takie jakieś - wrzuciłam mu kulke i może z czasem się wymiesza to?)CC Wild at heart pewnie myślicie, ze porcelanka -NIE Orly Decades of dysfunctioni Orly o wdzięcznej nazwie - Buried alive
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34865473]Mgiełka,tak czyszczenia jest dużo,spróbuje tak nie dojeżdżać do skórek następnym razem.
[/QUOTE] Możliwe, ze nabierasz trochę za duzo lakieru i nawet jak nie dojeżdżasz samym pędzelkiem do skórek to nacisk powoduje, ze kropka lakieru jaką masz na pędzelku rozlewa się również na skórki właśnie (?) Mi się tak czasem zdarzy w którymś paznokciu przy malowaniu i czyszczenie potem to męczarnia.
|
#2570 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ale... one sa identyczne... |
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelanka i ten mój? Wiem
Nazwa mojego bardziej mi się spodobała i mam słabość do Johny'ego Depp'a
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-06-22 o 14:36 |
|
|
|
#2572 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak. Dziękujemy! ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34845853]MIYO Flakesy MIYO Brillinat Lime MIYO Sweet Mint[/QUOTE] Cudeńka Wiem, że rozgrzebuje temat, ale muszę się wypowiedzieć :/ Po 1) nie nastawiaj się na 2 szansę, bo jak się jaśnie księciu jednak odwidzi to będziesz cierpiała jeszcze bardziej :/ Po 2) Nie wiem czy warto sobie nim głowę zaprzątać. Zdaję sobie sprawę ile razem byliście, przez co przechodziliście itd. Ale z drugiej strony wiązać się z facetem, na którym nie możesz polegać, na którym nie masz oparcia i który Ci nie pomaga i Cię nie rozumie :/ Skoro teraz zawija ogon i od razu "ucieka" jak są jakieś problemy, to przecież w przyszłości będzie to samo :/ Nie mam w zwyczaju wypowiadać się o cudzych związkach, ale Kuba zachowuje się jak dziecko i musiałam napisać co myślę o całej sytuacji :/ haHa. Chyba tak. Szkoda, że u Was się tak nie robi. Spamu by było mniej Cytat:
Cytat:
Ja jestem zakochana w Infinity. Moje amatorskie makijaże się wykonuje bardzo wygodnie ![]() Nie mam rozeznania w innych markach, ale te sie u mnie sprawdzają koncertowo ![]() Cytat:
![]() I faktycznie myślałam, że to porcelanka ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Och, och ![]() Nie Ty jedna
|
|||||
|
|
|
#2573 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
To trochę dziwne wypuszczenie dwóch identycznych lakierów pod dwoma nazwami.... |
|
|
|
|
#2574 | |||
|
Zakorzenienie
|
hehehe nooo przypuszczam bo sa identyczne
Cytat:
przeciez. Już nic nie mówie w takim razie Cytat:
Cytat:
W tej limitce Dark Shadows był tez dupe Royal Velvet i zwykła czerwień jakiś milion jest n rynku. Mocno wtórna limitka. Tylko Buried alive ma byc nietypowy
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie rozróżniają kolorów i patrzą tylko na nazwy, to kupią dwa zamiast jednego |
|
|
|
|
#2576 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
"- Czy istnieje mężczyzna, któremu oddałabyś się bez żadnego słowa?
- Tak, ku**a! Johnny Deep!" ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34866620]Rozwaliłaś system Myślę ekonomicznie i opłacalnie ![]() Jedna produkcja, podwójny zarobek... Tylko do naklejek z nazwami dokładają piniondzów
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Lakier jest fajny, ale Orly pojechało po bandzie normalne dupkagupka z nas robiaCytat:
Jak wypuszcza płytę z muzyka dla niesłyszących to się zamknę w sobie |
||
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

A naprawdę miałam złe doświadczenia z allegro, dlatego ja bym od razu z grubej rury... cięta teraz jestem na takich i tyle.
później pokarze
. Że też tacy osobnicy chodzą po świecie 

-NIE Orly Decades of dysfunction