|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzycie tą dziewczynę: http://www.youtube.com/user/BrunettesHeart/videos? Wygrałam u niej konkurs na metamorofozę i jadę do Krakowa.
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlaczam HP na TVN'ie i zaczynam sprzatac ten syf, w ktory obrosłam od wielkanocy
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaraz zmykam spać bo jutro znowu o 5 trza wstać ale ja tego nienawidzę ![]() Chciałaby się opalić trochę ale nadal słońca brak jaka jest teraz pogoda u Was
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Głównie na makijażu, czyli podpowie, jak mam się malować itd i zrobi mi makijaż.
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parole, co to za odżywka do włosów z keratyną na Twoim blogu? zaciekawiła mnie
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-06-23 o 10:54 |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff, pomogłam mamie sprzatac dom, a teraz wlaczam sobie trening p.Ewy i sie troche wyzyje
chociaz spiaca jestem, dzisiaj od 7 rano kosza trawy na pobliskich skwerkach. Jak juz pocwicze, powoli bede sie ogarniac, ide dzisiaj na urodziny mojego chrześniaka - konczy dzisiaj 4 lata kurde troche pokrzyzowalo mi to plany, bo mialam iśc na Brodkę, bo jest dzisiaj koncert u mnie w meiscie
|
|
|
|
#4031 |
|
zawsze mam racje
|
Użyłam dzisiaj na noc oleju Bhiringraj i pierwsze wrażenia pozytywne. Na helfach już od wieków na to polowałam, ale na szczęście na allegro się znalazł ten olej.
A teraz pogoda taka, że nawet nie trzeba dawać butelki pod ciepłą wodę, bo wszystko jest od razu płynne ![]() Muszę na zsk zrobić zamówienie, bo potrzebuje żelu hialorunowego (pilnie), rzeczy do zrobienia płukanki z przepisu anwen, wezmę też ekstrakt z nasion soi- bo i dobrze podobno odżywia i pomaga we wzmocnieniu naczynek, kwas laktobionowy i może jakiś olej schnący. siwa: jak długo miałaś zaczerwienioną twarz po tym kwasie mlekowym? ---- Czy któraś z was farbowała henną brązową włosy? bo myślę jaką kupić, na helfach nie ma za wielkiego wyboru, a chcę ciepły brąz.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-06-23 o 13:14 |
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli nie masz odrostów, masz jednolity kolor włosów to powinnaś być zadowolona. Mnie zawsze wkurzały odrosty, bo miałam farbowane włosy na ciemniejsze - w efekcie te odrosty były naprawdę widoczne, bo indygo się szybko wypłukuje. Z henną musisz się przygotować na miejscami czerwone refleksy jeśli takie coś Ci odpowiada to polecam Muszę poczytać o tym ekstrakcie z nasion soi... A właśnie teraz zrobiłam płukankę wg przepisu z ZSK z l-cysteiną a o której płukance Anwen piszesz?
|
|
#4033 |
|
zawsze mam racje
|
Mam jednolity kolor, bo zawsze farbowałam takimi do iluś myć i wszystko aktualnie spłukane, czerwone refleksy średnio mi pasują
![]() a z jakiej firmy używałaś tej henny? bo nie chcę jakiegoś badziewia kupić płukanka ta: anka aloesowa z półproduktami
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-06-23 o 15:00 |
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
o jej, ile składników!
ale jak dla mnie zbyt dużo wody i soku aloesowego - płukanki wolę mieć w psikaczu - nie marnuję wtedy składników ![]() a farbowałam khadi. zajrzyj na ich stronę, są zdjęcia przed i po farbowaniu różnymi odcieniami
|
#4035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się potem wrażeniami![]() Cytat:
Konsystencja ciut gęściejsza niż balsamy a zapach ten sam i działanie![]() Cytat:
![]()
|
|
#4036 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam sobie peeling twarzy przy pomocy dość mocnego cukrowego peelingu do ciała Perfecty. Nawet mnie nie podrażnił, a twarz jest idealnie gładka. ![]() Poza tym przeglądam sobie szwedzkie blogi. Trafiłam na dość pyzatą dziewczynę z długimi włosami oraz prostym przedziałkiem: klik Jak oceniacie takie połączenie? Kiedyś chciałam mieć podobną fryzurkę, ale wiele osób mówiło mi, że jest to fatalny wybór dla posiadaczek okrągłej twarzy i pełnych policzków. Ja mam dodatkowo niskie czoło. ![]() A teraz zmykam nałożyć Wax na czuprynę.
|
||
|
|
|
#4037 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() No i ja o tym myślałam o tym jako o czymś do wtarcia i zmycia, za dużo składników żeby tak sobie z tym chodzić. Ale coś w tym klimacie stworzę. Zresztą pantenol itd i tak muszę wziąć, więc co mi szkodzi. parole: a ile czekasz na swoje zamówienie? mnie ostatnio wysłali po dniu czy dwóch. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Aloes dobrze działa i od zewnątrz i od wewnąrz. Ja się konserwantami za bardzo nie przejmuje, już mam takie ześwirowania na punkcie żywienia, że wystarczy
|
|
#4038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4039 |
|
zawsze mam racje
|
Też zależy jak komu włosy się układają, u mnie prosty przedziałek daje radę tylko przy grzywce, przy prostych włosach albo mam włosy na twarzy albo muszę je dać za uszy, a niektórzy mają rozpuszczone i dobrze się im to układa.
co sądzicie o tym staniku kąpielowym? http://allegro.pl/curvy-kate-rio-ruf...392211479.html Bo ogólnie wybór mam mały, a nie lubię ostatnio nieusztywnianych, że już o takich bez fiszbin nie wspomnę. No i raczej nie chcę nic w kwiaty itd- zupełnie takie rzeczy do mnie nie pasują. Mierzyłam w sklepie, ale już na początku maja były wybrakowane rozmiary W marcu mam kupować kostium czy kiedy?
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za gratulacje Ja już po absolutorium siedzę i sącze drinki , a co trzeba opić Trochę szkoda mi się zrobiło, że tak szybko minęło.. Teraz pora szukać pracy/stażu.. Parole chcę iść na mgr zaocznie jak już, jeszcze nie zastanawiałam się na co dokładnie ale ciągnie mnie do bankowości.. Mam czas do 31.07 żeby się zdecydować
|
|
#4041 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#4042 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stanik mi się podoba, ładny, chociaż ja uwielbiam takie baaardzo wycięte, tzn że widać tego biustu z przodu więcej, chodzi mi o miseczki. Ale jeśli Tobie odpowiada taki krój, to tak, ładny Cytat:
co prawda takie proste włosy mam z natury, ale nie wydaje mi się, żebym nawet przy największej dbałości o nie uzyskała np. taki połysk. Taki typ nic nie poradzę Widziałam, że Idalia wstawiła tam parę zdjęć na zasadzie - po prawej jej włosy, po lewej ulubiony olejek. To ta pani z etykietki olejku wcale ładniejszych włosów nie miała, a włosy Idalii były jak żywcem ściągnięte z tej etykietki zwróciłaś uwagę? no szok podziwiam ogromnie.
|
||
|
|
|
#4043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
karolcia, wszystkiego najlepszego ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
pewnie jak typowej kobiecie ciągle coś jej w nich nie pasuje
|
|
|
|
|
#4045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, że połączę to z wyjazdem. ![]() Dziękuje. Cytat:
Ja jutro mam ostatni egz. i nie umiem się na niego nauczyć, a muszę go zdać.
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4047 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
ten jeszcze mi się podoba: http://allegro.pl/panache-bandeau-bi...414101633.html ale wątpię, że dobrze będzie u mnie leżał, chociaż tż mówi, że tak Zmierzę się jeszcze dla pewności- bo te brytyjskie to inną mają rozmiarówkę, chociaż przez to ff, gg i inne. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Dobrze będzie, jeszcze się może dowiesz czegoś ciekawego o makijażu też Dawno w sumie nie byłam na jej blogu, ostatnio mam braki czasowe ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
chociaż kto wie, może chciałby np mieć blond i kręcone ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Grunt to dobry rozmiar i ramiączka, które się nie wrzynają, wtedy większość jest dobra. No i żeby nie odpiął się podczas pływania, co już mi się zdarzało, ale to w czasach dawnych jak sobie można było o dobrze pomyślanych pomarzyć. -- a co z dołem tego kostiumu? http://allegro.pl/curvy-kate-rio-ruf...382412633.html raczej to taki dla wąskich bioder czy właśnie odwrotnie? bo dół to sobie kupię w byle sieciówce jakiś pasujący jak coś Bo z dołami problemu nie mam, w przeciwieństwie do staników.
|
|
#4048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym je wzięła.
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gdzie kupujesz maskę Tołpy? Poczytałam i też bym chciała
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
Pytałam Was o prosty przedziałek i odważyłam się zrobić sobie zdjęcie. ^^
Nawet specjalnie umyłam włosy, żeby na świeżo dobrze ułożyć grzywkę. ![]() pstryk Tutaj dla porównania z grzywką: pstryk Miałam ścinać się na chłopczycę, a teraz mam w głowie zapuszczanie włosów i grzywki. Ach, ta kobieca zmienność. ![]() Tylko nie zwracajcie uwagi na paskudny, zielonkawy kolor włosów - zapuszczam naturalne i nie mogę farbować. By the way: powoli zaczyna mi się podobać zapach odżywki z Alterry (morelowa). Na początku strasznie mnie drażnił. Chyba zacznę tonami znosić do domu Rossmanowskie kosmetyki - są świetne! ^^Poza tym zakochałam się w cukrowym peelingu Perfecty. Jest po prostu boski. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Produkty Tołpy czasem widuję w drogeriach SuperPharm.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

już się dowiedziałam, że mogę mieć jedną torbę 30 

jaka jest teraz pogoda u Was