Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 14:20   #4741
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

depoison ważne, że będziecie pod dobrą, fachową opieką i z dobrym zapleczem sprzętowym. A co na to wszystko tż? I co z "córcią"?
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:21   #4742
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
w Józefie, więc te wszystkie pogadanki o zzo, podpisywanie tony papierów, deklaracje co chcemy, a czego nie - na nic się nie zdały.
Józef dlatego, że
a) pracuje tam mój lekarz prowadzący i jego żona (ta ordynator) i chcą trzymać rękę na pulsie
b) ze względu na wielkość, wyposażenie i personel oddziału noworodkowego (w tamtym szpitalu były tylko jakieś podstawowe sprzęty, tu mają wszystko i wszystkich specjalistów na miejscu).
To nawet nie była moja decyzja - mój lekarz uznał, że w klinice Vivantes (tej wybranej) mogą w tej sytuacji w ogóle bać się mnie przyjąć.

Tak więc zamiast atmosfery domu narodzin i kameralnych salek czeka mnie pobyt w szpitalu-gigancie z atmosferką, jak przypuszczam, w połowie przypadków cokolwiek nerwową. Ale nic, trudno, nie to jest najważniejsze.
Najważniejsze, że będziesz pod najlepszą możliwą opieką!!!! Będzie dobrze!!! Musi byc!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:24   #4743
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Info od Aguni:
Hej, u nas wszystko ok, ale wyjdziemy pewnie dopiero w poniedziałek bo nie puszczą mi małej dopóki nie będą pewni, że ona będzie nadal ładnie przybierać na wadze.
To czekamy.
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
No way
Ja chcę w TRZYNASTEJ
Ciekawe, dla ilu z nas ta trzynastka będzie szczęśliwa.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:31   #4744
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
w Józefie, więc te wszystkie pogadanki o zzo, podpisywanie tony papierów, deklaracje co chcemy, a czego nie - na nic się nie zdały.
Józef dlatego, że
a) pracuje tam mój lekarz prowadzący i jego żona (ta ordynator) i chcą trzymać rękę na pulsie
b) ze względu na wielkość, wyposażenie i personel oddziału noworodkowego (w tamtym szpitalu były tylko jakieś podstawowe sprzęty, tu mają wszystko i wszystkich specjalistów na miejscu).
To nawet nie była moja decyzja - mój lekarz uznał, że w klinice Vivantes (tej wybranej) mogą w tej sytuacji w ogóle bać się mnie przyjąć.

Tak więc zamiast atmosfery domu narodzin i kameralnych salek czeka mnie pobyt w szpitalu-gigancie z atmosferką, jak przypuszczam, w połowie przypadków cokolwiek nerwową. Ale nic, trudno, nie to jest najważniejsze.
Kochana, uszy do góry!
Najważniejsza jest teraz córcia.
Będzie dobrze, musi być!

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:32   #4745
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki wam za słowa wsparcia, właśnie siedzę tępo przed kompem, czytam to i zastanawiam się, jak się zebrać i zacząć działać.
Bo i walizka do końca nie jest spakowana, i rodzinę wypadałoby poinformować i jeszcze kilka rzeczy załatwić.

Pisać smsy będę do karolki110 , ale na wszelki wypadek zapiszę sobie jeszcze ze 2 numery.

Natomiast czy jutro będę trzymać Zosię w ramionach - nie wiadomo, ordynator zapowiedziała, że akcję będą rozkręcać powoli, coby dziecięcia nie zaszokować - to może trwać dłużej, niż jeden dzień.
3mam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:41   #4746
houserka
Rozeznanie

depoisonwszystkie jesteśmy z Tobąbędzie dobrze
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:42   #4747
pumas
Zakorzenienie

Depoison, trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleńką, na pewno wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć. Wiem, że trudno mysleć pozytywnie, ale jutro albo najdalej pojutrze będziesz ją miała już w ramionach i zapomnisz o tym wszystkim, jak mała zacznie żyć po drugiej stronie brzuszka !!!
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 14:44   #4748
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Depoison, trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleńką, na pewno wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć. Wiem, że trudno mysleć pozytywnie, ale jutro albo najdalej pojutrze będziesz ją miała już w ramionach i zapomnisz o tym wszystkim, jak mała zacznie żyć po drugiej stronie brzuszka !!!
tez tak mysle moja znajoma miala wywoływany poród, bo okaząło sie ze ma wapiniejące lozysko i córka nie rośnie. Urodziła córeczkę 2600 i jest przeszczęsliwa, a mała zdrowiutka
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:48   #4749
kasikkkkka
Zadomowienie

witajcie
Ja cały czas was podczytuję, ale jakoś nie byłam w nastroju, żeby się udzielać

Cytat:
hej,
nie mam niestety dobrych wieści (ale chyba nie do końca to do mnie dociera, skoro siadam sobie jak gdyby nigdy nic i o tym piszę )

Otóż Zosia nic nie urosła.

Lekarz od razu ze swojego gabinetu zadzwonił do szpitala, w którym pracuje na co dzień i poprosił, by mnie tam jeszcze przebadano. Szpital, rzecz jasna, nie jest tym, który sama sobie wcześniej wybrałam - to St. Joseph Krankenhaus, olbrzym, ale z największym i najlepiej zaopatrzonym oddziałem neonatologicznym i dziecięcym w Berlinie.
Pojechaliśmy, trafiliśmy na ordynatora i kogoś jeszcze, podpięto mnie pod usg i sprawdzano wszystko jeszcze tysiąc razy, z godzinę.

I nie wiadomo, co się dzieje - wszystko hula teoretycznie świetnie a dziecko nie rośnie.
"Tak się czasem dzieje - usłyszałam tylko - Najwyraźniej lepiej jej będzie na mleku i powietrzu, niż na łożysku i w wodach. Wywołujemy poród".

Pozwolono mi dziś jeszcze pojechać do domu, spakować się, ogarnąć, co nieogarnięte, powiadomić, kogo chcę powiadomić. Jutro o 8 rano mam się stawić w szpitalu i będziemy działać.
kochana...aż mi się gorąco zrobiło
na pewno wszystko będzie dobrze,
pewnie to poprzednie usg przekłamało wymiary i dlatego teraz takie zamieszanie...
3mam kciuki, żeby wszystko się ułożyło jak najlepiej dla Zosieńki
Stary 2012-06-22, 15:01   #4750
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
hej,
nie mam niestety dobrych wieści (ale chyba nie do końca to do mnie dociera, skoro siadam sobie jak gdyby nigdy nic i o tym piszę )

Lekarz od razu ze swojego gabinetu zadzwonił do szpitala, w którym pracuje na co dzień i poprosił, by mnie tam jeszcze przebadano. Szpital, rzecz jasna, nie jest tym, który sama sobie wcześniej wybrałam - to St. Joseph Krankenhaus, olbrzym, ale z największym i najlepiej zaopatrzonym oddziałem neonatologicznym i dziecięcym w Berlinie.
Pojechaliśmy, trafiliśmy na ordynatora i kogoś jeszcze, podpięto mnie pod usg i sprawdzano wszystko jeszcze tysiąc razy, z godzinę.

I nie wiadomo, co się dzieje - wszystko hula teoretycznie świetnie a dziecko nie rośnie.
"Tak się czasem dzieje - usłyszałam tylko - Najwyraźniej lepiej jej będzie na mleku i powietrzu, niż na łożysku i w wodach. Wywołujemy poród".

Pozwolono mi dziś jeszcze pojechać do domu, spakować się, ogarnąć, co nieogarnięte, powiadomić, kogo chcę powiadomić. Jutro o 8 rano mam się stawić w szpitalu i będziemy działać.
Ojjoj! Kochana, przykro mi, że nie rośnie. Myślę, ze to dobra decyzja lekarzy. To musi być dla Ciebie szok tak z dnia na dzień... Wszystko będzie dobrze!
Bardzo dobrze, że to zauważyli i wykryli!

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
dzięki wam za słowa wsparcia, właśnie siedzę tępo przed kompem, czytam to i zastanawiam się, jak się zebrać i zacząć działać.
Bo i walizka do końca nie jest spakowana, i rodzinę wypadałoby poinformować i jeszcze kilka rzeczy załatwić.

Pisać smsy będę do karolki110 , ale na wszelki wypadek zapiszę sobie jeszcze ze 2 numery.

Natomiast czy jutro będę trzymać Zosię w ramionach - nie wiadomo, ordynator zapowiedziała, że akcję będą rozkręcać powoli, coby dziecięcia nie zaszokować - to może trwać dłużej, niż jeden dzień.
Szok musi być wielki, ale znam trochę takich przypadków i dzidzia normalnie już rosła po porodzie
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:08   #4751
pumas
Zakorzenienie

Ja też znam taki przypadek i ważne, że to zostało wykryte - także głowa do góry!!
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:08   #4752
karolka110
Wtajemniczenie

depoison pamiętaj - możesz pisać o każdej porze, a ja jak tylko będę w pobliżu kompa powiadomię resztę
jestem pewna, że wkrótce będziesz cieszyć się szczęściem z Zosieńką
Stary 2012-06-22, 15:18   #4753
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

ojej Depoison,kochana, nie wiem co napisać Zosieńce na pewno lepiej i bezpieczniej będzie po tej stronie,tak jak lekarz powiedział na mleczku będzie szybciutko rosnąć. Może to łożysko się zestarzało i nie odżywia jej już tak efektywnie? Trzymaj się dzielnie i koniecznie nas informuj co i jak bo my tu będziemy się martwić o Was

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

aha,dla dziewczyn które nie mają bujaczka a rozważają- świetna okazja cenowa http://allegro.pl/show_item.php?item=2423669987
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:23   #4754
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Depoison Trzymam kciuki za Ciebie i Zosienke, wierze ze wszystko jest dobrze, a core masz uparta i woli mleczko mamusi niz jakies tam wody plodowe.
Choc to brzmi banalnie zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze!

I jeszcze raz ktos tu napisze ze nudno albo cos...

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:24   #4755
prince_polo
Zakorzenienie

jem grecką

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 15:26   #4756
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
To wódka może się przeterminować?
My mamy naszą weselną (ślub 7 lat temu) i aż muszę sprawdzić, czy ona bedzie się jeszcze nadawać. Mimo, że ja wódki nie lubię, to szkoda by jej było.
Z tego co wiem to UE wymaga aby na wszystkim były daty przydatności. Głupie to ale cóż...

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:26   #4757
red_scorpio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Wychodzić w taką pogodę jak ma lokum z klimatyzacją? Mała jest po prostu sprytna i nie chce się gotować w tym skwarze (przynajmniej do wczoraj bo dziś już chłodek)

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

No to się głodna zrobiłam
A można przepis? Bo ja tylko kruche z truskawkami robiłam a zjadłabym drożdżowe
Przepraszam, że dopiero teraz....
Przepis na drożdżowe (można zrobić samo z kruszonką bądź z owocami, makiem, serem, jak kto woli). Jedna ważna uwaga - ciasto będzie miało dość rzadką konsystencję i nie nadaje się do formowania rolad, bułeczek i innych "dziwniejszych" wypieków.
ZACZYN:
0.5 szkl. letniego mleka, 5 dag drożdży świeżych, 1 łyżka cukru, 1 łyżka mąki. Wszystko razem wymieszać, odstawić do podwojenia objętości.
2,5 szkl. mąki (najlepiej tortowa), 3 jajka + 2 żółtka, 3/4 kostki masła stopionego(może być margaryna ale zdecydowanie pogorszy smak ciasta), cukier waniliowy, na czubku łyżeczki proszek d/pieczenia; szczypta soli, 1 szkl. cukru. Wszystkie składniki prócz masła wrzucić do misy, zalać zaczynem i wyrabiać, stopniowo dolewając stopiony tłuszcz. No i wyrabiać dość długo i intensywnie. Następnie odstawić w ciepłe miejsce i poczekać aż wyrośnie. Przełożyć na blachę. Dodać wg uznania owoce + kruszonkę bądź samą kruszonkę. Piekę w 180 st. C na termoobiegu ok. 40 min. Ale tak naprawdę sprawdzam jak mocno się przyrumieniło, jak uważam, że już wystarczy - wyciągam z pieca. Można na górę zrobić lukier. Ostatnio do wyrabiania i wyrastania używam maszyny do wypieków chleba nie mniej jednak z zaczynu nie zrezygnowałam bo inaczej mi nie wyrastało.
Pamiętajcie, że będzie rzadkie więc się nie przestraszcie. I nie chwaląc się to mój teściu ostatnio stwierdził, że jest lepsze niż teściowej Ale mi było miło Robię je tez czasami z chałwą ale to dla zainteresowanych

red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:27   #4758
hanjah
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak mam zdążyć nową część założyć to pospieszmy się z tym pisaniem

I mówiłam przecież, żeby nie pisać że jest nudno
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:29   #4759
bebe1987
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym takiego nie rozważała na ojca mojego dziecka
To jak historie z porodów:
Jak leżałam w szpitalu to leżała ze mną laska, która w okolicach 2005 roku rodziła pierwsze dziecko. Opowiadała, że na porodówce prawie same pierworódki, wszystkie młode, krzyczą że boli, panikują itp. I nagle na porodówkę wprowadzają kobietę ok. 40 lat, która rodzi swoje 9(!!) dziecko. Ponoć dwa skurcze i po 20 min. dzieciak był na świecie. Kobieta była na zakupach i tak ją naszło w sklepie to przyszła urodzić. Pierwsze o co zapytała to gdzie jej siatki z zakupami bo w domu czekają na obiad... (to było w szpitalu w Krynicy).
Dobre! Twarda babka .

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

My dzisiaj zaczynamy 32 tydzien czyli 8 miesiac stawiam cos orzezwiajacego

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
no i ja się pytam-czy Mój Brzucholek naprawdę jest mały???
Jest mały, ale najważniejsze, że dzidzia rozwija się prawidłowo .

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Jutro do 14, a nie dzisiaj :p
W ogóle była u mnie położna, wymacała mi miednice i brzuch - bolało jak cholera. I powiedziała że ciekawe czy nie będę miała cc bo dziecko całkiem spore i może się nie wpasować w kanał
Przecież Igusia z tego co pamiętam jest malutka... . Czyli kolejna pomyłka z wagą USG?

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
no to coraz więcej osób widzę na cc się szykuje... Chyba zostanę na koniec sama na sn
Sama nie będziesz, ja też rodzę sn (żadnych przeciwwskazań nie mam) .

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Info od Aguni:
Hej, u nas wszystko ok, ale wyjdziemy pewnie dopiero w poniedziałek bo nie puszczą mi małej dopóki nie będą pewni, że ona będzie nadal ładnie przybierać na wadze.
Super, że wszystko ok. Trzymam kciuki, żebyście w pon. wyszły

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ledwo zyje noc okropna- jestem nie wyspana, zmeczona, zdolowana ehhh...
ale z dobrych wiesci dostalam dzis 31kilogramowa paczke od przyjaciolki w niej hustawko-lezaczek z Fisher Price ale wypasiony ze hej z 8 stopniowa regulacja wibracji i hustanem- tzn ze sama sie husta ja nie musze bujac z melodyjkami i migajacymi swiatelkami, oprucz tego ze 30 sztuk ubranek od0- 18mcy kosz na brudne pieluchy i pare pierdulek...wieczorem albo jutr porobie ftki to wam pokaze
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPOCZETYCH TYG I UDANYCH WIZYT
Super , pokaż fotki.

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Hej Moge sie do was dołączyc?? Troche późno ale dopiero teraz mam jak pisac, bo jestem na zwolnienu Termin mam na 24 sierpnia..
Witamy

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej!!
witam się wyjątkowo późno bo od rana latałam po mieście a na 16.45 miałam ostatnią wizytę u gin i dopiero weszłam do domu.

No więc szyjkę mam całkowicie skróconą ale jeszcze zamkniętą, a niunio ma już główkę bardzo nisko (jak ona to sprawdziła paluchem?!?!?!-nie rozumiem,ma tak nisko że to już czuć dopochwowo?), mam wyznaczony termin cc na 6 lipca bo dopiero szóstego moja gin wraca z urlopu.

Lecę nadrabiać ostatnie 5 stron
za wizytę! Rozwiązanie już tuż tuż
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 15:29   #4760
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

nooooo cos tu sie cicho zrobiło

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-22, 15:30   #4761
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co wiem to UE wymaga aby na wszystkim były daty przydatności. Głupie to ale cóż...
pewnie o sam fakt wpisania daty chodzi co chyba nie ma znaczenia w przypadku wódki

Cytat:

to ja już nie mówię

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:30   #4762
blueberry88
Zakorzenienie

Norniczka:
jestem wkurzona, bo dalej nic nie wiem. Po posiłkach chodzę do laboratorium i badają mi ten cukier, ale nic mi nie mówią... Wieczorem będzie obchód, to się wypytam. Rano miałam znowu KTG i skurcze tak 30-50. Wyjdę chyba dopiero w poniedziałek. Trzymam kciuki za Depoison i jej córeczkę

Edytowane przez blueberry88
Czas edycji: 2012-06-22 o 15:34
Stary 2012-06-22, 15:31   #4763
red_scorpio
Rozeznanie

Cytat:
Józef dlatego, że

trzymane, głowa do góry i duuużo zdrówka dla Ciebie i Zosieńki. Będzie dobrze!!!

red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:33   #4764
nadalka
Zakorzenienie

bebe Iga w 33tc ważyła 1574gr a w 34,3 już 2316 więc nie mam pojęcia ile mogła by teraz ważyć...

ja tylko tak na szybkiego, bo obiad mi się gotuje, jak zjem to nadrobię..

była ta babka, przyniosła papiery , powiedziała żebym to wysłała no to wysłałam. Ale zadzwoniłam jeszcze do ubezpieczalni żeby szybciej to poszło, więc w ciągu 48h ma się odezwać rzeczoznawca, ja mam jeszcze 1 komplet tych papierów więc jutro je skseruję x2.. no i żeby szybko przyjechał i będzie z bańki.
to chyba tyle.
a i kupiłam sobie olej z wiesiołka, pomaga to czy nie ???? bo się tak zastanawiam..
Stary 2012-06-22, 15:33   #4765
chce_byc_mama
Zakorzenienie

pospalam troche i teraz jestem taka glodna,
w ogole jestem taka wsciekla ze szok..

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:33   #4766
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

Z dnia na dzień niedługo będzie nam dzieciaczków przybywać...
Stary 2012-06-22, 15:35   #4767
hanjah
Zakorzenienie

Jak się dzieciaczki porodzą to naprawdę nie będzie już nudno

Oglądam rozmowy w toku-a tam dziewczyny które ubierają się jak lolity
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:35   #4768
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
bebe Iga w 33tc ważyła 1574gr a w 34,3 już 2316 więc nie mam pojęcia ile mogła by teraz ważyć...

ja tylko tak na szybkiego, bo obiad mi się gotuje, jak zjem to nadrobię..

była ta babka, przyniosła papiery , powiedziała żebym to wysłała no to wysłałam. Ale zadzwoniłam jeszcze do ubezpieczalni żeby szybciej to poszło, więc w ciągu 48h ma się odezwać rzeczoznawca, ja mam jeszcze 1 komplet tych papierów więc jutro je skseruję x2.. no i żeby szybko przyjechał i będzie z bańki.
to chyba tyle.
a i kupiłam sobie olej z wiesiołka, pomaga to czy nie ???? bo się tak zastanawiam..
Dobrze, że coś ruszyło z ubezpieczalnią!

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
pospalam troche i teraz jestem taka glodna,
w ogole jestem taka wsciekla ze szok..
Stary 2012-06-22, 15:37   #4769
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
tak,za dwa tygodnie będę miała synka

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Norniczka napisała, że u niej wszystko ok. Sprawa z cukrzycą dalej nierozstrzygnięta, na KTG dzisiaj miała jakieś skurcze, ale w ogóle ich nie czuła. Dali jej Luteinę i kroplówkę z magnezem. Jutro dalej będą jej badać cukier po posiłkach. Amelka znowu mała - 2200g, ale wagą już się nie sugeruje, bo niby wczoraj miała 2800g.
Dziwne.
Cytat:
Dziewczyny kochane, i za mnie, proszę, trzymajcie - jutro idę kontrolować Zosię (czy i jak rośnie). Po prostu MUSI być dobrze, niech bedzie choćby 200g na plusie!
chociaż pewnie już wiesz, że jest dobrze.
Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Witam się z kawką i dobrymi wiadomościami po wizycie. Wszystko w normie Maciuś rośnie i rozwija się prawidłowo.
Super.

Linzley - dla Zosi. Oby szybko wyzdrowiała.

Dziękuję Wam za miłe reakcje na wieści z mojej wizyty.
Wieczorem tż strasznie mnie wkurzył, ale nie chcę o tym pisać.
Malutka od wczoraj jest bardzo aktywna i chyba próbuje się wyprostować.
Pół nocy nie spałam, ale po prostu nie dałam rady siedzieć przed kompem, a teraz muszę się zająć domem.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 15:37   #4770
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
hej,

Cytat:
Cytat:
Józef dlatego, że

Kochana, już teraz zaczynam trzymać za Ciebie i Zosię! Gorąco wierzę, że wszystko będzie tak jak trzeba. Z tego co piszesz, wychodzi na to, że będziesz pod bardzo dobrą i fachową opieką a to najważniejsze Pożegnaj brzuszek od wizażowych ciotek i ucałuj Zosię, jak już będzie po Naszej stronie

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości