|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
![]() kilka banków ma dobre oferty, bardzo do siebie zbliżone choć były i takie, które chciały 2%i my porównywaliśmy sami ostatecznie pomógł nam kolega bankier ale nie pracujący przy kredytach
Edytowane przez Smerfetka_88 Czas edycji: 2012-06-22 o 17:48 |
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy o jedną setną wyższe oprocentowanie ale oferty się co trochę zmieniają jednak ja sobie chwalę przede wszystkim za oszczędność czasu - przychodzę w jedno miejsce i mam kilka ofert naraz, wybieram dwie, wypełniam wnioski i tyle
|
|
|
|
|
#4053 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam, ale nikt nie odbierał, a potem już odpuściłam, bo zobaczyłam na forum, że dużo osób też nie ma oceny
Ale zanim to wykminiłam, to zdąrzyłam napisać maila do pracowników Katedry Na szczęście bardzo miłego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat jest bliźniakiem i ma bardzo trudno charakter
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-06-22 o 17:57 |
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
capri moj tez powiedzial ze nie chce ze wolalby meski wypad do lasu na paintballa do parku linowego ognisko itd, ale koledzy powidzieli ze musza byc dziwki... pustaki jedne:/
moj tż jest bliźniak i ma bardzo fajny charakter, troche egoista ale kochany uczynny i towarzyski
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
Hejho, czesto podczytuje ten watek, kilka razy sie wpisalam dawno temu, ale raczej siedzialam cicho...
... az sie doczekalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pierscien ![]() I zaczynamy szukac miejsca/daty na koniec 2013 lub lato 2014!
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest baranem
i charakter ma ciężki ale idealny dla mnie
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj! Pokaż! No wszystko! ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ja sie nie znam na znakach zodiaku. Wiem tylko, że wodniki są za☠☠☠iste
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć- witam JUŻ wakacyjnie!
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi moi rodzice to wodniki
Ale się uzupełniają
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj ogarnęła mnie niemoc, a dzisiaj wszystko robię w rytm tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna nie wiem gdzie wysiąść w tej Warszawie
Mój TŻ jest lwem a ja rybą - w życiu nie powinno nam wyjść a tu proszę
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda mamy starcia duże i jeszcze większe ale generalnie wszystko do przodu ![]() I mam nadzieję, że nie będzie takim baranem, co by mnie do końca życia panną uczynić
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi jeśli miałaś raty to masz historię w BIK, a jeśli wszystko było dobrze spłacane to masz pozytywną z 0000000000000000000000000 0000000000000
![]() Groszek super! W jakim to mieście?Miałaś już jakieś doświadczenie w sektorze finansowym?? Szkoda,że u nas nie spotkałam się z ofertami do OF ![]() Też jestem rybką,nadaję się do OF!! ![]() ![]() Kasia mój Tata jest baranem,oj ciężko ciężko-uparciuch straszny
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
Wiec trulam, marudzilam, ostatnio kilka mcy temu stwierdzilam, ze zatykam paszcze i NIE WSPOMINAM NIC.
Nie ma, jak sie nie oswiadczy przed moja 30ka, to go kopie w tylek. ... a on mial juz pierscionek. Wyobrazcie sobie, ze kilka mcy temu szlam na impreze i chcialam ubrac cos na reke, nie moglam znalezc zadnego mojego pierscionka, a ja jestem balaganiara... I NIC NIE PRZECZULAM. Nie wiem, porazilo mnie jakos. Studiuje w Cambridge i tu jest May Week - tydzien po egzaminach sa bale organizowane dla studentow, taki mega glamour i szalenstwo. Poszlismy na taki moj "wymarzony", do jednego z najpiekniejszych college'ow. Chcialam isc w starej sukience, ktora mi zniszczyla pralnia. A on sie uparl, ze nie. Pomyslalam, ze zwariowal, bo nigdy sie nie czepia tego, co ubieram. A w tym dni - wariactwo. Nie dosc, ze kazal mi przymierzyc pol sklepu, to jeszcze co chwile oferowal, ze za wszystko zaplaci. Nie zgodzilam sie, bo co to za zwyczaje ale skonczylam z piekna sukienka w nietypowym ksztalcie, rekawiczkami operowymi i slicznym eleganckim szalem. Wygladalam naprawde swietnie jak na siebie, tak WOW. Caly czas mi mowil jak pieknie wygladam i byl naprawde w dobrym humorze. Ja tez, bo bal byl swietny. Podczas pokazu fajerwerkow bylismy przytuleni tuz obok tego budynku http://www.planetware.com/i/photo/st...ge-gben728.jpg - byl pieknie oswietlony, naprawde zapierajaco dech w piersiach. Ja nie przepadam za fajerwerkami, ale bylo naprawde ladnie i romantycznie... Nagle on powiedzial "Oh, prawie zapomnialem" i w mojej rece znalazl sie... Pierscionek. Najpierw nie wiedzialam o co chodzi, potem zaczelam plakac jak bobr (nie rozmazalam sie ;P). On byl bardzo szczesliwy, mimo, ze przez pierwszych 10 minut nie moglam z siebie wydusic nawet "tak". Naprawde, jakims cudem sie nie spodziewalam. Bardzo mnie to zaskoczylo! (on stwierdzil, ze spodziewal sie "No, najwyzszy czas") A potem balowalismy do 6.00 Jestem tak potwornie szczesliwa! A z proznosci dodam: mam ogromny, swietnej jakosci diament, oprawiony w platyne, bardzo bialy i czysty... nie chce wiedziec ile on za niego zaplacil, ale pierscionek jest przepiekny. Diament w ksztalcie marquise, bardzo prosty, bardzo delikatny i elegancki pierscionek... Z reszta najwazniejsze jest i tak, ze bede zona tego faceta, najlepszego faceta jakiego w zyciu spotkalam i ktorego kocham bardzo bardzo.
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku oj tak
Ale jestem strzelcem i zawsze go temperuję Co by nie mówić upolowałam go
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co to znaczy "z ooooooooooooooooooo"?
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Juliszka zaręczyny bardzo glamour
I moje nieśmiertelne pytanie: ile byliście ze sobą?
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Juliszka fajnie
Zazdroszczę
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A doświadczenia nie miałam ale będę miała ![]() Wszystkie ryby nasze są
|
|
#4073 |
|
MBZ♥
|
Picz oki
ale mnie teraz dopada chętka na ścięcie włosów, tylko Mąż mi stoi na przeszkodzie ![]() choć kilka argumentów ma dobrych![]() Jul gratulacje ![]() Kasia a ja jestem lew, a mój B. baran-niby cięzkie charaktery ale da się i jak fajnie jest![]() Gocia a widzialaś się z TŻ? ![]() Karmelka to dalej kciukam ![]() zarządzam dziś sobie wieczór piękności poćwiczyłam, zaraz mykam się speelingować, wyprysznicowac, itp Któraś się dołączy? mam jeszcze kakao i winko
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-06-22 o 18:30 |
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Juliszka piękne zaręczyny :wow:
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak najgorszy znak zodiaku to skorpion ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Byou grunt żeby charaktery ze sobą współgrały
![]() ja chcę dziś sama siedzę znowu
|
#4077 |
|
Rozeznanie
|
3 lata. Ja mam 27 lat, on 31. Tak mniej wiecej, jest miedzy nami prawie 5 lat roznicy.
Ale te 3 lata byly hmmm... intensywne praktycznie spedzilismy je razem 24h na dobe.I bardzo dziekuje Wam za gratulacje, nadal nie do konca wiem co sie dzieje DDD czuje sie jakbym byla pijana tak wszystko wiruje dookola mnie
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Co prawda tylko wczoraj i nie mógł zostać na noc ale było cudnie... Byliśmy na pizzy a potem na mieszkaniu był seks w wannie, na łóżku, podłodze i z powrotem wanna i łóżko Fajnie było go zobaczyć ![]() A dziś siedzę i myślę o wczorajszym dniu. Miłośnie i słitaśnie mi |
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

i że żeby dostać kredyt, trzeba mieć konto w tym banku, to oczywiste w sumie ;P no i dodatkowo albo ubezpieczyć mieszkanie, albo wziąć kartę kredytową. być może faktycznie w tej promocji są takie warunki, nie wiem w sumie. Ale i tak jest mi to na rękę 

ale oferty się co trochę zmieniają jednak 
chciałam tą pierwszą noc spędzić razem, poza tym, przeraża mnie opcja spędzenia samotnie nocy w tym mieszkaniu

Na szczęście bardzo miłego 

choć kilka argumentów ma dobrych