U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 16:59   #571
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Uwaga uwaga!!!! Bylam na ostaniej przymiarce i jestem posiadaczka najpiekniejszej sukni slubnej na swiecie Kocham ja znow szalenie i bezgranicznie!!
Franczesko nie 3maj mnie dłużej w napięciuuuuuu!!!

PS. A gdzieś na PW tu albo na fb chętnie się dowiem ile Cię to Nasze cudo wyszło ostatecznie
Stary 2012-06-22, 16:59   #572
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

nena fajt, fajt! Do kiślu z nią!
ladystar kupiłam lustrzankę. Dokładnie taka jak Twoja Kocham ją, chociaż nie umiem obsługiwać i cykam fotki na auto
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:03   #573
MiciaKicia
Zakorzenienie

Joł

nadrobiłam ale nie pamietam co komu miałam odpisać

KasiaKuku powodzenia na poprawce, wierzę, że to zaliczysz

Dziś sądny dzień, mama poszła z moją świadkową do baby z poradni i do księdza błagać żebym nie musiała robić poradni ciekawe co z tego wyniknie, czekam na telefon ;d oby się udało... bo jak nie to prze je ba ne

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:03   #574
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczyny jadę zamawiać tort... mam nadzieje że na jakiś się zdecyduję bo tak naprawdę to nie wiem jaki chcę:P
Właśnie!!! Tort!!! Musimy się w ciągu 2 tygodni pofatygować i w końcu zamówić
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

warioty!!

U mojej kumpeli zamawianie poogody przez buty na parapecie się nie sprawdziło, wręcz bardzo. Była taka ulewa że dramat.
To może trzeba zakupić ślubne gumiaczki i je wystawić na taką ewentualność
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiecie jak mnie dziś baba w*urwiła
Poszłam kupić Tżtowi drugą koszulę na ślub. Identyczną jak ta pierwsza, więc Tż nie był mi potrzebny. Ubrałam się jak to w piątek po południu - szorty i tenisówki, włosy w kitkę i bez makijażu. No generalnie wyglądałam słabo, ale do rzeczy. Wchodze do salonu z garniturami i proszę ekspedientkę o koszulę: kołnierzyk taki, wzrost taki, na spinki w kolorze ŚMIETANKOWEJ BIELI (doskonale wiem, ze taka jest, bo identyczną kupiliśmy właśnie w tym sklepie).
Ona do mnie, że nie ma takiego koloru, tylko ECRU. Mówię jej że ecru jest dla mnie za żółty a biel zbyt biała. Na co ona, że w takim razie żebym sobie sama wybrała - za jej plecami były poupychane na półkach i popakowane w foliowe opakowania koszule. Mówię jej, że nie widze w folii, jakie to kolory, zwłaszcza że ten sklep miał ch*ujowe oświetlenie. A ona nic, patrzy tylko na mnie z jakimś takim wyrazem twarzy kota s*rającego na pustyni No to podziękowałam i wyszłam.
Już mijam bramki ze sklepu i słyszę za swoimi plecami tekst "żebym sobie z próbnikiem kolorów przyszła"
To oczywiście zadziałało na mnie jak płachta na byka, odwróciłam się i pytam czy ma jakiś problem. Trochę się zmieszała, bo myslała, że oleję sprawę, debilka. Nie wiedziała co powiedzieć i generalnie unikała mojego wzroku. No więc pytam jeszcze raz, jaki ma problem. Oczywiście mówi że żaden.
W takim razie poprosiłam ją o podanie danych kontaktowych właściciela bądź kierownika sklepu (ta babka nijak mi nie wyglądała na taką osobę). Na co z oporem dała mi wizytówkę z adresem sklepu.
Oczywiście nic z tego nie zrobię, ale nie pozwolę na takie traktowanie. Mam nadzieję, że pół wieczoru będzie się martwić o to, czy właśnie straciła pracę.
Wkurzyłam się jak sto pięćdziesiąt.
Myślała pindzia, że jak pracuje w lepszym sklepie/butiku (zauważyłam, że osoby pracujące w lepszych sklepach są jakieś takie zmanierowane ) to może mieć klienta w doopie. Dobrze, że jej nagadałaś. Ja bym jeszcze zrobiła użytek z tej wizytówki. Nie ma, że boli. Chamstwo trzeba tępić.

Gosza odnośnie Alp: tak jak pisałam, my byliśmy w Kappl-Untermühl. Do tego dochodzą okoliczne See i Ischgl. Dobra miejscówka. Dużo możliwości szlakowych. http://www.kappl.com/index.de.htm Przydatna stronka o tym regionie i miejscowościach. Do tego polecam Wam mapę z wydawnictwa Kompass www.kompass.at Jedziecie w sezonie więc penie Wam się będzie opłacało kupić Silvretta-Card. Z tego co pamiętam w cenie są chyba niektóre kolejki/wyciągi. Nie wiem dokładnie, bo po sezonie już by nam się na nic zdała, więc jej nie kupowaliśmy. Piszcie tutaj: kappl@kappl-see.com z prośbą o jakieś mapki, to Wam przyślą małą książeczkę z trasami. Ten rejon to Samnaungruppe (Silvretta Verwall).
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:12   #575
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Myślała pindzia, że jak pracuje w lepszym sklepie/butiku (zauważyłam, że osoby pracujące w lepszych sklepach są jakieś takie zmanierowane ) to może mieć klienta w doopie. Dobrze, że jej nagadałaś. Ja bym jeszcze zrobiła użytek z tej wizytówki. Nie ma, że boli. Chamstwo trzeba tępić.
jakbyś w moich myślach siedziała.
ale nie ma reguły.
moja bliska koleżanka pracuje w Sisley'u i jak byłam u niej to zawsze super podejście do klienta itp.
Za to zauwazyłam, przynajmniej w Krakowie, że Zara to jakiś prestiż ile razy jestem to patrzą na mnie jak na kloszarda..

Ale ostatnio skakały jak poparzone koło mnie
Pojechałyśmy z BF do Bonarki i do którego sklepu nie wejde pikam na bramce :/ W końcu w Stradim babka podeszła i pyta skąd mam poszczególne ciuchy, akurat torbe i baleriny miałam z zary. Okazało się że mi się buty namagnetyzowały i kazała mi iść do zary, żeby mi je przy kasie odbiły na takim specjalnym czytniku, bo buty pikają jakby były nowe- ukradzione całe szczęście że miałam je z zeszłorocznej kolekcji i już trochę podnoszone
ale wyboraźcie sobie moją minę w gołych stopach przy kasie w Zarze hahah
Stary 2012-06-22, 17:16   #576
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A przepraszam, dlaczego ja zostałam usunięta? Może nikt nie czyta moich postów ale jednak sie udzielam może teraz mniej, ale pisałam dlaczego
Przecież jeszcze nikt z kalendarza głównego nie został usunięty to była propozycja, którą trzeba zweryfikować tak jak pisała kicia

ostatni raz poświęcałam swój czas na czyszczenie kalendarza...

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:16   #577
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Nie machaj mi tu tylko mów jak po przymiarce?
Jes OK?
Pokazuj foto, chcę zobaczyć jak wygląda ten pas

A my wybraliśmy tort.
Jest biało... czarny
chciałam go zrobić z akcentami w kolorze pasa mojego, ale mój szanowny TŻt pobił mnie informacją, że zasłony na sali są czarne i tort będzie pięknie na sali wyglądał..
Będą Nasze inicjały na piętreach, pięter w Naszym ma być 4 lub 5 zależy ile gości będzie ostatecznie i ma być bez tych kwiatków na iętrach i samej górze, góra za to ma być w żywych piwoniach białych i tyle
Cóż mogłam Więcej rzec?
Cytat:
Franczesko nie 3maj mnie dłużej w napięciuuuuuu!!!

PS. A gdzieś na PW tu albo na fb chętnie się dowiem ile Cię to Nasze cudo wyszło ostatecznie

Piekny tort - i podsunelas mi pomysl, bo szukam ciagle monogramu na tort i zaden mi sie nie podoba A ten jest fajny!! Musze zapytac w cukierni czy mi taki zrobia

A sukienka jest idealna niestety nowy stanik nie pasuje wiec na koniec zmienilam na stary i okazalo sie ze jest 1000 razy lepszy wiec zostaje przy tym starym z esotiq

Pas jest wlasnie taki jak chcialam, zwrocono mi caly worek materialu, wiec nie wiem po co kazali mi kupic az 1,5 x 1,5 m no ale mam w zapasie teraz, moge sobie cos uszyc w kolorze szarfy Niestety druhny juz maja uszyte pasy.

Nie znam jeszcze ostatecznej kwoty, bo odbieram ja za rowny tydzien, wiec wtedy wyskocze z kasy

Zaraz zmniejsze zdjecia i wrzucam

Poza tym mam przypinki dla gosci - sa mega boskie!!!!!! Takie o jakich marzylam niestety panna mloda wyszla najgorzej a para mloda najlepiej, ale mimo to sa super!!

Przyszly rowniez krawaty dla drozbow z allegro i same wieci jak monitor przeklamuje kolory i... zamowilam 5 zlotych (bo taki wygladal najbardziej podobny do szarf) i jeden bezowy (tak na wszelki wypadek zeby sprawdzic czy przypadkiem nie bedzie bardziej odpowiedni) i co sie okazalo? Ze bezowy jest identyczny i nawet z tego samego materialu co szarfy. Musze na szybkosci domowic jeszcze 4.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
nena fajt, fajt! Do kiślu z nią!
ladystar kupiłam lustrzankę. Dokładnie taka jak Twoja Kocham ją, chociaż nie umiem obsługiwać i cykam fotki na auto
wlasnie dzisiaj na przymiarce moja mama nawet na automacie nie mogla jej ogarnac

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 17:18   #578
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Przecież jeszcze nikt z kalendarza głównego nie został usunięty to była propozycja, którą trzeba zweryfikować tak jak pisała kicia

Nie denerwuj się Kochana nigdy wszystkich nie zadowolisz wiem to w związku z zajmowaniem się poczta
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:18   #579
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Zara to jakiś prestiż ile razy jestem to patrzą na mnie jak na kloszarda..
wczoraj chciałam wejść ale stwierdziłam, że jestem ubrana zbyt normalnie żeby tam wejść

Stary 2012-06-22, 17:20   #580
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
wczoraj chciałam wejść ale stwierdziłam, że jestem ubrana zbyt normalnie żeby tam wejść
A ja nie lubię Zary. Wzory mają fajne, ale byle kiecka z polyestru kosztuje tam 400 zł :/
Stary 2012-06-22, 17:24   #581
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
jakbyś w moich myślach siedziała.
ale nie ma reguły.
moja bliska koleżanka pracuje w Sisley'u i jak byłam u niej to zawsze super podejście do klienta itp.
Za to zauwazyłam, przynajmniej w Krakowie, że Zara to jakiś prestiż ile razy jestem to patrzą na mnie jak na kloszarda..

Ale ostatnio skakały jak poparzone koło mnie
Pojechałyśmy z BF do Bonarki i do którego sklepu nie wejde pikam na bramce :/ W końcu w Stradim babka podeszła i pyta skąd mam poszczególne ciuchy, akurat torbe i baleriny miałam z zary. Okazało się że mi się buty namagnetyzowały i kazała mi iść do zary, żeby mi je przy kasie odbiły na takim specjalnym czytniku, bo buty pikają jakby były nowe- ukradzione całe szczęście że miałam je z zeszłorocznej kolekcji i już trochę podnoszone
ale wyboraźcie sobie moją minę w gołych stopach przy kasie w Zarze hahah
Dobre, dobre. Normalnie teraz będziesz klient VIP
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 17:25   #582
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie lubię Zary. Wzory mają fajne, ale byle kiecka z polyestru kosztuje tam 400 zł :/
no ceny mają kosmiczne ;]
ale ja szukałam jakiegoś portfela dla TŻ, sądziłam, że tam coś może znajdę no ale.. nie odważylam się
ostatecznie kupiłam mu bluzkę w New Yorkerze

Stary 2012-06-22, 17:26   #583
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

dlatego ja bym sie nigdy nie podjela czyszczenia kalendarza bo wiem ze niestety nie pamietam wszystkich dziewczyn z wizazu a tym bardziej tych ktore udzielaja sie od czasu do czasu....

ona8686 mysle ze Nattiv nie zrobila tego celowo... czasami ciezko jest wszytskich ogarnac a i tak podziwiam ze dziewczyny maja taka dobra pamiec do nickow

takze buziaki i nie gniewaj sie, wrecz dziekujemy za zwrocenie uwagi

ladystar- dawaj te fory!!!!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:30   #584
a u d r e y
Wtajemniczenie

Ja lubie buty Zarowe... oczywiście bardziej je lubie po przecenach
ale TŻt kupuje tam spodnie, zawsze jest zadowolony. I ma świetną kurtkę przejściówkę, wygląda w niej
a ja za to lubię tam też bardzo marynarki.. są super skrojone
Stary 2012-06-22, 17:31   #585
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dziewczyny lecę do TŻ, u niego sie zaloguję i posiedze z Wami akurat mecz dzis ogląda wiec bede mieć czas dla Was buzka

Stary 2012-06-22, 17:32   #586
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubie buty Zarowe... oczywiście bardziej je lubie po przecenach
ale TŻt kupuje tam spodnie, zawsze jest zadowolony. I ma świetną kurtkę przejściówkę, wygląda w niej
a ja za to lubię tam też bardzo marynarki.. są super skrojone
Ja miałam 3 pary butów z zary i wszystkie 3 rozleciały się po miesiącu. Za to marynatki mają naprawdę super
Stary 2012-06-22, 17:33   #587
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam 3 pary butów z zary i wszystkie 3 rozleciały się po miesiącu. Za to marynatki mają naprawdę super
No co Ty?
Ja mam jeszcze szpile od 100dniówki, chodzę w nich i są jak nówki.
Baleriny kupione rok temu, chodze w nich codziennie niemal i są super.
Stary 2012-06-22, 17:42   #588
Nattiv
Zakorzenienie

JAK KTÓRAŚ MA JESZCZE JAKIEŚ UWAGI ODNOŚNIE KALENDARZA ALBO JEST ZA TYM CO DAŁAM (pod dopisaniu tych co zgłaszały ich brak) TO PISAĆ!

Trzeba w końcu ruszyć coś, bo znowu zostanie taki jaki jest. Jak go zatwierdzicie to kicia mogłaby zmienić w wolnej chwili.

Stary 2012-06-22, 17:47   #589
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Zaraz jade do księdza spisać protokół.....trzymać kciuki bo się bardzo denerwuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 17:48   #590
ladystar
Zakorzenienie

no wiec wrzucam tutaj 2 foty - wiecej na poczcie
nie zwracajcie uwagi na moje piersi, bo tutaj wlasnie jestem w tym zlym staniku

pas na moim monitorze jest najbardziej zblizony do rzeczywistosci na zdjeciu z tylu, ale nie wiem jak u Was bo juz stracilam wiare w monitory po zakupie krawatow

domowilam sobie jeszcze jedno ramiaczko dopinane - tak na wszelki wypadek, doradzala mi instruktorka tanca, ze lepiej bede sie czula przy wychyleniach, wiec domowilam, zeby w razie w je miec, ale wolalabym nie korzystac

dolaczem tez przypinki dla gosci

Audrey a czy Ty nie mialas miec babeczek zamiast tortu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (58,8 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (31,8 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_1.jpg (35,7 KB, 142 załadowań)

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-06-22 o 17:49
Stary 2012-06-22, 17:52   #591
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
JAK KTÓRAŚ MA JESZCZE JAKIEŚ UWAGI ODNOŚNIE KALENDARZA ALBO JEST ZA TYM CO DAŁAM (pod dopisaniu tych co zgłaszały ich brak) TO PISAĆ!

Trzeba w końcu ruszyć coś, bo znowu zostanie taki jaki jest. Jak go zatwierdzicie to kicia mogłaby zmienić w wolnej chwili.
ale ty nie wypisalas w koncu te osoby ktore sie "niby" nie udzielają?
bo moze reszta by je skojarzyla albo cos..

ja zerkne na to wieczorem bo teraz uciekam z zaproszeniami do wujka.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:53   #592
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
no wiec wrzucam tutaj 2 foty - wiecej na poczcie
nie zwracajcie uwagi na moje piersi, bo tutaj wlasnie jestem w tym zlym staniku

pas na moim monitorze jest najbardziej zblizony do rzeczywistosci na zdjeciu z tylu, ale nie wiem jak u Was bo juz stracilam wiare w monitory po zakupie krawatow

domowilam sobie jeszcze jedno ramiaczko dopinane - tak na wszelki wypadek, doradzala mi instruktorka tanca, ze lepiej bede sie czula przy wychyleniach, wiec domowilam, zeby w razie w je miec, ale wolalabym nie korzystac

dolaczem tez przypinki dla gosci

Audrey a czy Ty nie mialas miec babeczek zamiast tortu?
O matko! Jaka piękna Idealna!!!!
Stary 2012-06-22, 17:56   #593
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale ty nie wypisalas w koncu te osoby ktore sie "niby" nie udzielają?
bo moze reszta by je skojarzyla albo cos..

ja zerkne na to wieczorem bo teraz uciekam z zaproszeniami do wujka.
No nie wypisałam, ale fakt można tak zrobić, bo wtedy lepiej widać.

ladystar Pięknie śliczny ten pas

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-06-22 o 17:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 17:59   #594
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziewczyny czytam Was w pracy, jestem nieprzytomna - spałam 15 minut dziś w nocy... Ale mam wakacje , bo wszystko zdane więc dziękuję za kciuki
Dziś jeszcze muszę jechać do TŻa po kasę i jutro o 5.00 wyjazd na giełdę kwiatów... Padam na twarz
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:04   #595
klaudusk_a
Zakorzenienie

lady wyglądasz Tż padnie jak Cię zobaczy w tej sukni

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:17   #596
madzia2306
Zakorzenienie

hej lasencje
jutro do 15 w pracy i wyprawiam jutro urodzinki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:24   #597
a u d r e y
Wtajemniczenie

LEEEEEJDDDDDDIIIIIIII!!!
Jak ja kocham Naszą suknię
jest i de a lna !!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 18:25   #598
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
gratuluję a autko super

bardzo ładnie się prezentuje

a co to

ale mi ciśnienie podniosła, co za melepeta przebrzydła

ależ ładny tort

Dziewczyny jestem wściekła, po raz pierwszy tak mnie teściowa wkurzyła zastrzeliłabym ją teraz
FORSZMAK to taka zupa z miesem !! duzooo mięsa!! najlepiej cała laodowke wyczyscic tym sposobem
Stary 2012-06-22, 18:27   #599
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wypisałam, ale fakt można tak zrobić, bo wtedy lepiej widać.

ladystar Pięknie śliczny ten pas
Cytat:
O matko! Jaka piękna Idealna!!!!
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
lady wyglądasz Tż padnie jak Cię zobaczy w tej sukni
no ja mysle

dziekuje ciesze sie ze Wam sie podoba

Cytat:
LEEEEEJDDDDDDIIIIIIII!!!
Jak ja kocham Naszą suknię
jest i de a lna !!!!!

Stary 2012-06-22, 18:30   #600
olajakzam
Raczkowanie

no piękna!!!!!!!!! śliczna !!!!!!!! sama już zaczynam myśleć ze moja brzydka ;(

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości