|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Byouczyli jeszcze muszę nad tym popracować. A powiedz mi jak dojdzie do tych TSH 1 to wtedy koniec leków czy ciągle trzeba?
|
#4113 |
|
MBZ♥
|
Kasia ważne żeby było miedzy 1, a 2
mi endo mówiła, że mam się zaprzyjaźnić na stałe z lekiem nie wiem czy Twój lekarz będzie chciał eksperymentować z odstawieniem euthyroxu żeby sprawdzić czy tsh nie rośnie. a po leku czujesz się lepiej i waga zaczęła spadać
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tylko kiedyś dawka mniejsza, teraz biorę cała 50. codziennie.
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Byou dzięki za odpowiedz
tego się dowiem w poniedziałek.miałam jeszcze kortyzol,ale nie miałam kasy za dwa pobrania musiałabym zapłacić 80 zł i nie dam rady do poniedziałku ich zrobić ![]() Gocia Ty też? ja teraz też biorę 50.
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
by tyle ze ja normlanie mam 24-26 dni cykl max nigdy mniej nigdy więcej, równo jak w zegarku, niewazne od okolicznosci. martwię się
może powinnam jeszcze jeden test zrobic z rana, tamten byl robiony w pracy na szybko po poludniu. najdziwniejsze jest to ze ja caly czas sikam już od miesiaca myslalam ze to pecherz ale nic mnie nie boli nie szczypie, jak mam zapalenie pecherza to chodze do wc ale nic nie leci kilka kropel a teraz biegam co 20-30min i normalnie ciagle mam pelno wody w sobie:/ a pije tyle co zwykle wszyscy mi mowią ze tak jest w ciaży. i mnie niepotrzebnie nakręcają, tylko ze jak ja przypomnę sobie wszystkie nasze zblizenia z B. nigdy nie bylo nic niepokojącego, a mikroskopijna dziurka w gumce ktorej bysmy nie zauwazyli raczej ciązy nie powoduje. JAk zwykle chodzę cała poddenerwowana ale prowadze zapiski mojego @ od długiego czasu i zawsze jest regulanie. dziwi mnie też brak zmian śluzu caly czas praktycznie niezauwazalny a mniej wiecej przy 14. dniu byl juz taki owulacyjny-nie musze opisywac wiecie jaki no i zdaje mi się ze mam podwyzszoną temp, nawet tż ciagle mowi ze caly czas jestem ciepła, a nasz termometr jest jakis dziwny oszukany, pewnie chiński :P wiec nim nawet nie mierzę.
|
#4117 |
|
MBZ♥
|
Karo po terminie @ teoretycznie test powinien wyjść pozytywny w razie ciąży niezależnie od pory dnia
zwlaszcza, że to juz długie opóźnienie ale z drugiej strony jak nie było sytuacji podbramkowej to skąd by test miał mieć II? spokojnie![]() w ciążę wbrew pozorom nie jest tak łatwo zajść ![]() i to, że zawsze miałaś regularnie nie znaczy, że nie może się zdarzyć przesunięcie wg mnie nie ma co gdybać, co się nakręcać tylko trzeba pójść się przebadać
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Czajcie: jestem w PRACY
normalnie jestem tak dobrze opłacanym pracownikiem, że mój numer telefonu jest do dyspozycji klientów siedzę w łazience, a tu klient dzwoni, że szef mu dał mój numer bo on ma ostrze na gardle i musi pożyczyć sprzęt. Tak że tego...
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Od czegoś taka gruba i wredna w końcu jestem
Ja 50. biorę codziennie od początku leczenia, już od jakiś 2 lat. Ale nie wiem, jakie mam teraz wyniki bo krew dało mi się za ten czas pobrać 2 razy
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ja bym na Twoim miejscu darowała sobie test i poszła do ginekologa. Ja miałam problemy z @ jak miałam torbiele itp. Nie chcę straszyć,ale lepiej się zbadać
![]() Claris Co tam u Ciebie?![]() Gocia no ja chyba choruję o 2 lat,ale leczę od kwietnia. I mam badać się co 6 tygodni.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-06-22 o 19:58 |
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny pierścionek a ten lek o którym piszecie moja mama bierze już 150 i miała operację na tarczycę |
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
józia - ale bym awanturę zrobiła bratu, mówię Ci...
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
byłam na rozmowie a potem z Mateuszem w zoo i na obiadku w knajpie na rozmowie poszło chyba dobrze chociaż laska jakaś nawiedzona ale zaprosiła mnie na poniedziałek na kolejny etap. Praca w firmie zajmującej się pozycjonowaniem, ja bym miała rozpatrywać reklamacje i ewentualnie proponować rozwiązania i kampanie dla klienta także i tak od 7 lat robię w obsłudze klienta najpierw byłyby 2 tygodnie próbne płatne jeśli się dostanę a potem umowa na rok 2000 brutto (to chyba jakieś 1700) i dodatki jeśli właśnie klient weźmie ode mnie kampanię.
|
|
|
|
#4127 |
|
MBZ♥
|
Gocia czemu nie kontrolujesz tego
![]() hej Clarisku ![]() Tysia ale jakim prawem dał Twój prywatny numer?? Promyk 2016 rok to taki zły na zamążpójscie? |
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
trochę odległy niestety ale zapewne mój |
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W porządku, chociaż zajechana jestem bardzo a kolejny tydzień w pracy zapowiada się b. ciężki, np. w pon. już wiem, że spędzę tam 12 godzin ale póki co weekend, korzystamy z wolnej chaty, tydzień temu była znajoma para na meczu, a jutro robimy u nas grilla dla trójki innych znajomych ze studiów i będą spali, bardzo dawno ich nie widziałam, jednego kolegę to na moim weselu ostatnio i się cieszę, także mimo zmęczenia ogarniam dom, żeby jutro mieć mniej. Juliszka!!!! Chociaż Cię nie kojarzę to gratuluję ![]() groszkowi gratuluję pracy ![]() a najeczce kredytu, wspaniale!!!! Dostałam telefon służbowy who's boss ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ilsa 2tys. brutto to nie będzie 1700
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2012-06-22 o 20:14 |
||
|
|
|
#4130 |
|
MBZ♥
|
trafiając na Twój post z taką emotką:
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, ale za to jutro sobie wypoczniesz
a jak w pracy, pani boss? lepiej? Ilsa, jakieś 1700 zł dostaniesz jeśli będziesz umowę-zlecenie. na umowę o pracę z 200 zł mniej. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-06-22 o 20:18 |
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chodziło o to że wątki ślubne (odległe ) się wysypały i zaraz będzie ten rok i będę mogła się dopisać nikogo nie wyśmiewam ale widzę że jestem śledzona
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Uff - pojechałam po te szpargały z wystawy i dużo lepiej się czuję
wychodzi na to, że żeby wyzdrowieć trzeba wyjść z domu ![]() Ilsa 2000 brutto to duuuuużo mniej niż 1700 na rękę - przynajmniej na umowie o pracę
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na razie w poniedziałek muszę dobrze wypaść. Mówię że laska nawiedzona bo pytała mnie o siły Portera i język korzyści także chyba firma chce dużej pamięci o rzeczach ze studiów
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
MBZ♥
|
Cytat:
nie musisz się tłumaczyć. |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
nie tłumaczyłam się
![]() zapytałaś to odpowiedziałam nikogo nie miałam zamiaru urazić śmiałam się z wątku nie z żadnej osoby |
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
2000 brutto to jest 1465 netto.
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa dla porównania - ja zarabiałam (uwaga, nie śmiejcie się
teraz już tam nie pracuję ostatecznie ) 1900 brutto, co dawało 1386 bodajże zł na rękę ![]() A to etat czy umowa zlecenie ma być? Może faktycznie studenci mają inaczej liczone
|
|
|
|
#4140 |
|
MBZ♥
|
studenci, którzy są zatrudnieni na umowę o pracę nie mają żadnych zniżek jesli chodzi o ubezpieczenia. przynajmniej do tej pory tak było.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Może tylko kiedyś dawka mniejsza, teraz biorę cała 50. codziennie.

spokojnie

normalnie jestem tak dobrze opłacanym pracownikiem, że mój numer telefonu jest do dyspozycji klientów
siedzę w łazience, a tu klient dzwoni, że szef mu dał mój numer 

13.03.2008
), a kończąc na farbowaniu. już nie wspomnę ile zajmuje wyprostowanie/nakręcenie długich włosów... mam ochotę sciąc
a kolejny tydzień w pracy zapowiada się b. ciężki, np. w pon. już wiem, że spędzę tam 12 godzin
i się cieszę, także mimo zmęczenia ogarniam dom, żeby jutro mieć mniej.
ale na razie w poniedziałek muszę dobrze wypaść. Mówię że laska nawiedzona bo pytała mnie o siły Portera i język korzyści także chyba firma chce dużej pamięci o rzeczach ze studiów