a przed maturą studniówka - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-18, 18:18   #2311
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: a przed maturą studniówka

O fakt
Ja kiedyś uwielbiałam sport,teraz troszke mniej zostało mi zamiłowanie do siatówki i do ćiczeń np na brzuszek,ramionk,anózki

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 18:19   #2312
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hamster_killer Pokaż wiadomość
hawrodytka, spróbuję tak nastepnym razem ; ))

Ja mam od dermtologa przepisaną taką maśc do smarownia na ramiona, ponieważ tam regularnie mi wcyhodzi pełno takich malutkich kostek, ale własnie nie mogła bym chodzic na solarium wię regularnie robię peeling i solarium je wysusza troszke i na szzescie nie jest tak źle

A ja jak przykłądam depilator do nogi to zazwyzaj po jakiś 5 cm konczy sie moja wytrzymałoś i rezygnuje
Też na początku używania depilatora szybko go odkładałam, ale potem.... nawet okolice bikini byłam w stanie wydepilować Ha, i tam mi włoski nie wrastały, nie było żadnych krost itp. Ja miałam opatentowaną metodę: dłuuuuuga kąpiel (zmiękcza włoski), a potem "przyjemność" golenia
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 18:20   #2313
Petit_Papillon
luckygirl

Dobry patent :P

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-18, 18:28   #2314
kofffaniutka
Zadomowienie

jejkuuuu ja mam juz jutro studniowke ale sie bojeee jeszcze nawet nie wiem jak sie uczesze i mam caly brzuchol spalony od solarki i mnie piecze a bylam tylko na chwilke i to na najslabszym jaki moze byc

Friends are angels who lift us to our feet when our wings
have trouble remembering how to fly...

kofffaniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 18:30   #2315
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Hawrodytka pokażę, pokażę, ale to pewnie dopiero w niedziele, albo poniedziałek ;P

A na razie łażę z pomalowaną prawą dłonią, hm... nie bardzo mi wyszła ;/ Chyba zmażę wszystkie palce, odkleję 'pieguski' i jutro pomaluję od nowa^^ Bo na lewej ręce mam tylko białe paski od frencha :P A muszę dodatkowo jednego tipsa na kciuk przykleić, bo mi się złamał ;/

Hm, ja tam depilację potrafię przetrzymać, ale trwało to godzinę, zanim wydepilowałam obie nogi^^ Co prawda włoski wrastają, ale wystarczy pamiętać o peellingu co jakiś czas Ja biorę sól i szoruję nogi ;P No a jak ogolę maszynką, to mam czarne punkciki i dodatkowo włoski mi odrastają po 2 godzinach! (Włoski są grube i czarne ;/) To jest nienormalne! Muszę chyba do dermatologa się wybrać, po jakieś tabletki hormonalne osłabiające odrastanie włosków ;x A w przyszłym roku idę na zabieg laserowy, pozbędę się włosów raz na zawsze ;]

W ogóle zdenerwowałam się, chyba będę siedziała jutro cały ranek i robiła paznokcie ;x

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 18:34   #2316
Petit_Papillon
luckygirl

O ja tez sobie zrobie zabieg laserwoy,pozbędę się ich na zawsze I to nie tylko na nogach

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-18, 18:42   #2317
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Hamster, mam nadzieje,ze pomoze
Petit no moj ostatnio stracil zamilowanie do sportu:p ja tez do sportu nie palam uczuciem, ale fakt faktem lubei aerobik, albo powyzywac sie na orbitreku,ale jak sie mieszka w pipidowie to zbytnio nie ma okazji wiec do mojego chlopaka tez nie mam pretensji o to Twoj jest najlepszy w siatkowce, a moj w malowaniu paznokci wazne ze sa najlepsi w swojej dziedzinie, hhihi

Jejjjciu, ale macie fajnie

A ja mam do was pytanko.. Bo moja suknia jest ze strechu i sięga do ziemii, jutro może idę po buty, nie chcę na wysokim obcasie, ale takie na 4-5 cm. I jak myslicie, powinnam skrócić suknię? Bo jak próbowałam chodzić w innych butach na obcasie to mi zachaczała o obcasy.. kilka milimetrów brakuje, żeby dotknęła ziemii

I wykupiłam karnet na solarium, 60 min. Wczoraj byłam na 10 i jutro idę też na tyle, ale na mocniejsze lampy I zaopatrzyłam się jeszcze w krem na promieniowanie UVA, SPF 25 Iwostin.. niedrogi był prawie 30zł. Będę smarować te msca, którym solarka może zaszkodzić, np znamiona na ręce i pieprzyki, żeby nie były ciemniejsze

Dobrze robię?

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 18:58   #2318
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez kofffaniutka Pokaż wiadomość
jejkuuuu ja mam juz jutro studniowke ale sie bojeee jeszcze nawet nie wiem jak sie uczesze i mam caly brzuchol spalony od solarki i mnie piecze a bylam tylko na chwilke i to na najslabszym jaki moze byc
Tak szybko Cię łapie solarka? Ale masz fajnie Mnie brzuch też najszybciej się opala, ale opalenizna szybko mi znika

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
O ja tez sobie zrobie zabieg laserwoy,pozbędę się ich na zawsze I to nie tylko na nogach
Ja gdybym miała tyyyle kasy na zabieg to też bym sobie zrobiła

L.Staff
Stary 2007-01-18, 18:59   #2319
Petit_Papillon
luckygirl

Dobrze
Ja niestety nie zaklejam ani nie smaruje pieprzzyków chociaz musze zacząc Na solarce byłam obecnie dwa razy juz zbrązowiałam,ale jeszcze pójde kilka razy,żeby utrwalic,właśnie jutro idę I także kupuje sobie karnecik

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-18, 18:59   #2320
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Mnie też szybko łapie :P Wyglądam już jak czekolada ;x Chodze tylko na stojące, żeby żadnych placków białych nie mieć ;] Buzię mi najszybciej spala, mam takie czerwone policzki, śmieszne, ale ładnie wyglądają jak rumieńce (ja się nigdy nie rumienię ;x) Także jest ok

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2007-01-18, 19:06   #2321
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Ja o laserowym moge sobie na razzie pomarzyc, brak funudszy, ale u mnie nie jest jeszcze tak źle. Slonceee nie chce cię martwic,ale podobno na solarium nie wolno uzywac tych samych kosmetykow do opalania co na normalne słonce. no chyba ze to jest krem - filtr na twarz, ale jak bywa z tym to nie wiem... A jesli chodzi o sukienke, to ja skrocam, bo tez byla do ziemii. Po skroceniu bedzie tak,ze bedzie troche obcasa widac... A buty tez mam niskie,bo 5 cm
Petit - ja mialam jazde tez na cwiczenia jakis czas temu, 3 razy w tyg aerobik, a jak nie chodzilam na aerobik to godzina skakania dziennie, pottrafilam robic seriami po 700 brzuszkow dziennie... jezdzilam na rowerze, ale pozniej przez zime tak czy siak mi wszytsko wracalo, a na lato to i tak przewaznie chudne...
Koffaniutka, nie ma sie czego bac... ja mam studniowke za t8 dni, czy w nastepny piatek.... bede wystepowac w kabarecie... Wlasnie ucze sie roli
Ide ogladac 4400 Pozdrawiam
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 19:25   #2322
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Zazdroszcze wam dziewczyny, ze was tak szybko łapie. Ja jestem po 80 minutach ijestem mniej opalona od kolezanek, ktore były na 30 min i 50:/ Dziwne, bo latem slonce szybko mnie chwyta i od razu na braz, a solarium... to jakos cienko na mnie dziala... Zamierzam do studniowki wychodzic 120 minut, mam nadzieje,ze efekt bedzie pozadny...
Stary 2007-01-18, 19:32   #2323
Petit_Papillon
luckygirl

Ja po 60 minutach to jestem prawie jak murzyn Teraz byłam dopiero 20 minut i juz jestem brązowa chociaz ja tego nie widzę,ale inni widza;p ale to i tak mało

Co do ćwiczeń.To ja po prostu jestem w traumie.Wole ćwiczyć,niz się znowu głodzic i popaść znowu w chorobę.......Ehhhh

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-18, 19:46   #2324
kofffaniutka
Zadomowienie

ja bylam na 7 minutkach na najslabszym, a tak sobie brzuchol, pupe i pod biustem (akurat gdzie jest stanik) spalilam ze szok i to tak strasznie boli ze musialam juz dzisiaj wziac tabletke przeciwbolowa i wypilam wapno
a dziewczyny powiedzcie co ja mam zrobic ze stanikiem pod gorsetem? ubieracie wogole ?? bo ja kupilam taki czerwony z wyjmowanymi ramiaczkami ale nie chcem przezroczystych zakladac.... wiec czy moge zalozyc tak normalnie stanik?? aha jeszcze ramiaczka mam przy gorsecie doszyte ale tak glupio isc w czerwonym staniku do bordowej kiecki z czerwonym wstawkami
juz sama nie wiem bo ja chuda jestem i boje sie ze bedzie mi sie obsowac bo ten gorset tez az tak ladnie mi nie dolega do ciala
hehehe ale sie Wam wyzalilam

Stary 2007-01-18, 19:51   #2325
Petit_Papillon
luckygirl

Dobrze,dobrzePo to jesteśmy,żeby doradzaćJa mysle,że możesz załozyć stanik,sama chyba też tak uczynię,bo się boję,że wszystko mi pospada:P

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-18, 19:53   #2326
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

koffaniutka, ja bym na twoim miejscu po prostu odpiela ramiaczka. Skoro gorset masz na ramiaczkahc, to stanik powinien sie trzym,c bo gorset go trzyma...Mam kolezanki,ktore do gorsetu nie zakladaja stanika...
Stary 2007-01-18, 20:01   #2327
Petit_Papillon
luckygirl

Chyba posiadaja pokaźny biust:P

U mnie na balu gimnazjalnym dziewczynie spadł gorset i wszyscy widzieli jej wdzięki A ma co pokazać:P

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-18, 20:12   #2328
blueania
Zakorzenienie

Dziewczyny mam faceta na studniowke gadalam dzis z kumpela i mowi,ze ma kolege ktory rok temu skonczyl nasza szkole i chetnie pozedlby na studniowke napisala do niego on sie do mnie odezwal i adalismy na gg jak zobaczylam jego ftki to spadlam z krzesla cudo w dodatku student psychologii,byl dla mnie taki mily i w ogole zapowiada sie fantastyczna impreza
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:20   #2329
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze
Ja niestety nie zaklejam ani nie smaruje pieprzzyków chociaz musze zacząc Na solarce byłam obecnie dwa razy juz zbrązowiałam,ale jeszcze pójde kilka razy,żeby utrwalic,właśnie jutro idę I także kupuje sobie karnecik
Ja wolę posmarować te pieprzyki cholerne.. bo jak opalenizna zniknie to one i tak będą ciemne

U mnie jak się kupi karnet za 60 zł, to się dostaje jednorazowy krem [przyspieszacz] gratis

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Mnie też szybko łapie :P Wyglądam już jak czekolada ;x Chodze tylko na stojące, żeby żadnych placków białych nie mieć ;] Buzię mi najszybciej spala, mam takie czerwone policzki, śmieszne, ale ładnie wyglądają jak rumieńce (ja się nigdy nie rumienię ;x) Także jest ok
Ja miałam czerwone policzki po kilku godzinach od opalania Ale teraz już nic nie widać.

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Ja o laserowym moge sobie na razzie pomarzyc, brak funudszy, ale u mnie nie jest jeszcze tak źle. Slonceee nie chce cię martwic,ale podobno na solarium nie wolno uzywac tych samych kosmetykow do opalania co na normalne słonce. no chyba ze to jest krem - filtr na twarz, ale jak bywa z tym to nie wiem... A jesli chodzi o sukienke, to ja skrocam, bo tez byla do ziemii. Po skroceniu bedzie tak,ze bedzie troche obcasa widac... A buty tez mam niskie,bo 5 cm
Petit - ja mialam jazde tez na cwiczenia jakis czas temu, 3 razy w tyg aerobik, a jak nie chodzilam na aerobik to godzina skakania dziennie, pottrafilam robic seriami po 700 brzuszkow dziennie... jezdzilam na rowerze, ale pozniej przez zime tak czy siak mi wszytsko wracalo, a na lato to i tak przewaznie chudne...
Koffaniutka, nie ma sie czego bac... ja mam studniowke za t8 dni, czy w nastepny piatek.... bede wystepowac w kabarecie... Wlasnie ucze sie roli
Ide ogladac 4400 Pozdrawiam
No właśnie nie wolno używać kosmetyków takich jak na słońce.. a ja ostatnio po solarce, jak byłam z koleżankami to powiedziałam im, że nastepnym razem posmaruję się oliwką przed wejściem.. nawet nie pomyslałam, że chyba bym się spaliła

Qrcze ja do ćwiczeń nie mam motywacji.. jak kilka dni porobię brzuszki albo jakis zestaw, to później znowu mi się nie chce

Cytat:
Ja po 60 minutach to jestem prawie jak murzyn Teraz byłam dopiero 20 minut i juz jestem brązowa chociaz ja tego nie widzę,ale inni widza;p ale to i tak mało

Co do ćwiczeń.To ja po prostu jestem w traumie.Wole ćwiczyć,niz się znowu głodzic i popaść znowu w chorobę.......Ehhhh
Szkoda, że nie mam sukni z odkrytym brzuchem Na plecy coś słabo mnie łapie solarka

Zobaczę jak jutro będzie, bo idę na mocniejsze lampy

L.Staff

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 20:20   #2330
kofffaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam faceta na studniowke gadalam dzis z kumpela i mowi,ze ma kolege ktory rok temu skonczyl nasza szkole i chetnie pozedlby na studniowke napisala do niego on sie do mnie odezwal i adalismy na gg jak zobaczylam jego ftki to spadlam z krzesla cudo w dodatku student psychologii,byl dla mnie taki mily i w ogole zapowiada sie fantastyczna impreza
to super

a u mnie z tym biustem to plasciutko wiec jak ma spadac to od razu po kolana

Stary 2007-01-18, 20:22   #2331
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba posiadaja pokaźny biust:P

U mnie na balu gimnazjalnym dziewczynie spadł gorset i wszyscy widzieli jej wdzięki A ma co pokazać:P

U mnie na połowinkach jednej dziewczynie, jak skakała, wyskoczył cycek spod sukienki Ale chłopcy mieli widok

L.Staff
Stary 2007-01-18, 20:28   #2332
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

blueania to super... tylko pozazdroscic to napewno super zabawa sie zapowiada... a ja idem sama i tez mam zamiar super sie wybawic
Stary 2007-01-18, 20:43   #2333
wnika
Zadomowienie

mnie tez chwycilo dzis na solarium, teraz mam leciutko czerwony dekold ale jutro powinnam sie przybrazowic w sumie bylam na 30min i osiagnelam zamierzony efekt delikatnej opalenizny

stwierdzilam wczoraj ze jednak bede sie sama malowac wiec dzisiaj wybralam sie na wielkie zakupy. oczywiscie kupilam inny cien niz potrzebowalam co odkrylam dopiero w domu ale tak ogolnie to chyba nie powinno byc zle no i powinnam sobie jakos z tym poradzic

byle do soboty

'Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć
bo przecież gdzieś tam jest ktoś, kto też w to wierzy...
On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie...
gdy spotkasz Go, powie Ci, że to Ty...'

wnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:50   #2334
blueania
Zakorzenienie

kofffaniutka i ewlina dziekuje Ewlinko napewno swietnie sie wybawisz w koncu to studniowka
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 21:06   #2335
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Też mam przysposabianego partnera ;P Który ma ochotę na więcej, ale cóż, tak bywa ;P

Ostatnio sie mnie pytal, jaki krawat ma miec ;D I ze sie nie moze doczekac, jak mnie zobaczy taka odpicowana :P

A jutro ostatnia wizyta w solarce na 7 minut, malowanie pazurkow, proba poloneza no i w sobote wielki dzien^^

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2007-01-18, 22:05   #2336
sylweczenka
Wtajemniczenie

a ja juz wychodzilam 150 min..i to zalezy gidze jest jaka opalenizna...ehh...ale jszecze dizs kupial 75 ;p
sylweczenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 22:17   #2337
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

odnosnie opalania - ja jutro pojde 4 raz i wystarczy... normalnie przed studniowka to cala szkola taka jakby bardziej przysmazona chodzila :P generalnie to nie podoba mi sie to, no ale jak kto woli.

Twarzy nie opalam wogole - przebarwienia, nasilenie trądziku itp

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 10:37   #2338
Ashlee_
Zadomowienie

mialam swoja 100dniowke wlasciwie tydzien temu
i powiem wam ze to byl jedna z najcudowniejszych imprez na jakich bylam ..
mimo ze na poczatku sukienka mnie wkurzala, wlosy i paznokcie mi sie nie podobaly, a sama obecnosc mojego partnera [mojego najnajnajlepszego kumpla] mnie dobijala od samego rana ...
to jednak potem wszystko bylo piekne .. nawet nasza klasa w szkole ktora byla beznadziejnie ubrana [kilka rzeczy nam nie wypalilo ] wydawa sie sliczna, o sali gimnastycznej juz nie wspominajac bo byla bajeczna .. zespol byl swietny, ja bylam za tym zeby gral dj, reszta zdecydowala o zespole niczym z wiejskiej potancowki i serio to byl najlepszy wybor , bo grali swietnie i cala szkola bawila sie wspaniale przy wszystkich przebojach disco polo ....
to byla noc ktorej nie zapomne do konca zycia i jesli jest ona przed wami to cieszczie sie na prawde

雪が歌う夜に君を憶うよ
凍りついたこの部屋で
憧れた未来を待ち望むように
孤独を生きて…

Ashlee_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 11:47   #2339
łezka
Raczkowanie

Wink Dot.: a przed maturą studniówka

Ja też mam studniówkę już jutro. Z jednej strony się nie mogę doczekać, a z drugiej się trochę boję. Ale na pewno wszystko pójdzie świetnie Już wszystko mam przygotowane, fryzjer, makijaż, i dziś paznokcie o 16. Mam tylko nadzieje że nie będzie padało i wiało jak dziś.
łezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 12:22   #2340
ania_lovely
Raczkowanie

GG do ania_lovely

moja dopiero 3 lutego pytanie mam, takie praktyczne... biorę na studniówkę przyjaciela, widzę się z nim tak średnio co 1, 2 miesiące... Jestem singielką czasami mam wrażenie że on liczy na coś więcej, ale wie, że jest ktoś na kim mi zależy... i teraz ten mój przyjaciel chce żebym pojechała z nim przed studniówką na zakupy, wybrać krawat, koszule, połazić po sklepach. Tak jak robiła to jego eks... Powiedzicie, czy jest w tym coś złego...? nie wiem dlaczego, źle się czuję w tej roli... co byscie zrobiły na moim miejscu?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości