![]() |
#2311 |
luckygirl
|
Dot.: a przed maturą studniówka
O fakt
![]() Ja kiedyś uwielbiałam sport,teraz troszke mniej zostało mi zamiłowanie do siatówki i do ćiczeń np na brzuszek,ramionk,anózki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2313 |
luckygirl
|
Dobry patent :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zadomowienie
|
jejkuuuu ja mam juz jutro studniowke
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Hawrodytka pokażę, pokażę, ale to pewnie dopiero w niedziele, albo poniedziałek ;P
A na razie łażę z pomalowaną prawą dłonią, hm... nie bardzo mi wyszła ;/ Chyba zmażę wszystkie palce, odkleję 'pieguski' i jutro pomaluję od nowa^^ Bo na lewej ręce mam tylko białe paski od frencha :P A muszę dodatkowo jednego tipsa na kciuk przykleić, bo mi się złamał ;/ Hm, ja tam depilację potrafię przetrzymać, ale trwało to godzinę, zanim wydepilowałam obie nogi^^ Co prawda włoski wrastają, ale wystarczy pamiętać o peellingu co jakiś czas ![]() W ogóle zdenerwowałam się, chyba będę siedziała jutro cały ranek i robiła paznokcie ;x
#2316 |
luckygirl
|
O ja tez sobie zrobie zabieg laserwoy,pozbędę się ich na zawsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejjjciu, ale macie fajnie ![]() A ja mam do was pytanko.. ![]() ![]() ![]() I wykupiłam karnet na solarium, 60 min. Wczoraj byłam na 10 i jutro idę też na tyle, ale na mocniejsze lampy ![]() ![]() Dobrze robię? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
luckygirl
|
Dobrze
![]() Ja niestety nie zaklejam ani nie smaruje pieprzzyków chociaz musze zacząc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Mnie też szybko łapie :P Wyglądam już jak czekolada ;x Chodze tylko na stojące, żeby żadnych placków białych nie mieć ;] Buzię mi najszybciej spala, mam takie czerwone policzki, śmieszne, ale ładnie wyglądają jak rumieńce (ja się nigdy nie rumienię ;x) Także jest ok
![]()
#2321 |
Wtajemniczenie
|
Ja o laserowym moge sobie na razzie pomarzyc, brak funudszy, ale u mnie nie jest jeszcze tak źle. Slonceee nie chce cię martwic,ale podobno na solarium nie wolno uzywac tych samych kosmetykow do opalania co na normalne słonce. no chyba ze to jest krem - filtr na twarz, ale jak bywa z tym to nie wiem... A jesli chodzi o sukienke, to ja skrocam, bo tez byla do ziemii. Po skroceniu bedzie tak,ze bedzie troche obcasa widac... A buty tez mam niskie,bo 5 cm
![]() Petit - ja mialam jazde tez na cwiczenia jakis czas temu, 3 razy w tyg aerobik, a jak nie chodzilam na aerobik to godzina skakania dziennie, pottrafilam robic seriami po 700 brzuszkow dziennie... jezdzilam na rowerze, ale pozniej przez zime tak czy siak mi wszytsko wracalo, a na lato to i tak przewaznie chudne... Koffaniutka, nie ma sie czego bac... ja mam studniowke za t8 dni, czy w nastepny piatek.... bede wystepowac w kabarecie... Wlasnie ucze sie roli ![]() Ide ogladac 4400 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszcze wam dziewczyny, ze was tak szybko łapie. Ja jestem po 80 minutach ijestem mniej opalona od kolezanek, ktore były na 30 min i 50:/ Dziwne, bo latem slonce szybko mnie chwyta i od razu na braz, a solarium... to jakos cienko na mnie dziala... Zamierzam do studniowki wychodzic 120 minut, mam nadzieje,ze efekt bedzie pozadny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
luckygirl
|
Ja po 60 minutach to jestem prawie jak murzyn
![]() ![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń.To ja po prostu jestem w traumie.Wole ćwiczyć,niz się znowu głodzic i popaść znowu w chorobę.......Ehhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
ja bylam na 7 minutkach na najslabszym, a tak sobie brzuchol, pupe i pod biustem (akurat gdzie jest stanik) spalilam ze szok
![]() ![]() a dziewczyny powiedzcie co ja mam zrobic ze stanikiem pod gorsetem? ubieracie wogole ?? bo ja kupilam taki czerwony z wyjmowanymi ramiaczkami ale nie chcem przezroczystych zakladac.... wiec czy moge zalozyc tak normalnie stanik?? aha jeszcze ramiaczka mam przy gorsecie doszyte ![]() ![]() ![]() ![]() juz sama nie wiem ![]() ![]() hehehe ale sie Wam wyzalilam ![]()
![]() |
#2325 |
luckygirl
|
Dobrze,dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
koffaniutka, ja bym na twoim miejscu po prostu odpiela ramiaczka. Skoro gorset masz na ramiaczkahc, to stanik powinien sie trzym,c bo gorset go trzyma...Mam kolezanki,ktore do gorsetu nie zakladaja stanika...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
luckygirl
|
Chyba posiadaja pokaźny biust:P
U mnie na balu gimnazjalnym dziewczynie spadł gorset i wszyscy widzieli jej wdzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam faceta na studniowke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie jak się kupi karnet za 60 zł, to się dostaje jednorazowy krem [przyspieszacz] gratis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Qrcze ja do ćwiczeń nie mam motywacji.. jak kilka dni porobię brzuszki albo jakis zestaw, to później znowu mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Zobaczę jak jutro będzie, bo idę na mocniejsze lampy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a u mnie z tym biustem to plasciutko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie na połowinkach jednej dziewczynie, jak skakała, wyskoczył cycek spod sukienki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
blueania to super... tylko pozazdroscic
![]() ![]()
#2333 |
Zadomowienie
|
mnie tez chwycilo dzis na solarium, teraz mam leciutko czerwony dekold ale jutro powinnam sie przybrazowic
![]() stwierdzilam wczoraj ze jednak bede sie sama malowac wiec dzisiaj wybralam sie na wielkie zakupy. oczywiscie kupilam inny cien niz potrzebowalam co odkrylam dopiero w domu ale tak ogolnie to chyba nie powinno byc zle no i powinnam sobie jakos z tym poradzic ![]() byle do soboty ![]()
#2334 |
Zakorzenienie
|
kofffaniutka i ewlina dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Też mam przysposabianego partnera ;P Który ma ochotę na więcej, ale cóż, tak bywa ;P
Ostatnio sie mnie pytal, jaki krawat ma miec ;D I ze sie nie moze doczekac, jak mnie zobaczy taka odpicowana :P A jutro ostatnia wizyta w solarce na 7 minut, malowanie pazurkow, proba poloneza no i w sobote wielki dzien^^
#2336 |
Wtajemniczenie
|
a ja juz wychodzilam 150 min..i to zalezy gidze jest jaka opalenizna...ehh...ale jszecze dizs kupial 75 ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
odnosnie opalania - ja jutro pojde 4 raz i wystarczy... normalnie przed studniowka to cala szkola taka jakby bardziej przysmazona chodzila :P generalnie to nie podoba mi sie to, no ale jak kto woli.
Twarzy nie opalam wogole - przebarwienia, nasilenie trądziku itp
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
mialam swoja 100dniowke wlasciwie tydzien temu
i powiem wam ze to byl jedna z najcudowniejszych imprez na jakich bylam .. mimo ze na poczatku sukienka mnie wkurzala, wlosy i paznokcie mi sie nie podobaly, a sama obecnosc mojego partnera [mojego najnajnajlepszego kumpla] mnie dobijala od samego rana ... to jednak potem wszystko bylo piekne .. nawet nasza klasa w szkole ktora byla beznadziejnie ubrana [kilka rzeczy nam nie wypalilo ![]() ![]() to byla noc ktorej nie zapomne do konca zycia i jesli jest ona przed wami to cieszczie sie na prawde ![]() ![]() ![]()
#2339 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja też mam studniówkę już jutro. Z jednej strony się nie mogę doczekać, a z drugiej się trochę boję. Ale na pewno wszystko pójdzie świetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
moja dopiero 3 lutego
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.