|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Myyyyyyyy uzaleznione? Co tez wam do glowy przychodzi
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
eee tam nie chce mi się jak cholera taka bardziej strojna - mam nadzieję że nie popełnię faux pas tymi spodniami? jak myslicie, tylko szczerze, bo to i tak już nie zmieni mojej decyzji a chcę znac Wasze zdanie ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- krem z jabłek i jagód gerbera jest po 4 miesiącu - 91% jabłek i 9% jagód ... ale n ie wiem jak to jest z surowymi/świeżymi
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
spodnie? nie bardzo
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
dodam że sa to leganckie rybaczki na kancik z wywiniętym "mankietem"
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
popatrz na samym dole na tematy - synechia, sklejenie lub zrośnięcie mniejszych warg sromowych u dziewczynek...
wypieram się w żywa oczy, NIE ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- wiolqn a co to za blog z przepisami ?
|
|
|
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
moja 6miesieczna corka jadla ten sloiczek jagodowy i zyje wiec chyba juz spookojnie mozna ale uwaga jagody podaje sie przy biegunce gdyz maja wlasciwosci zapierajace.
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
zauważyłam że Bianka jak jej robię "kosi kosi" i uderzam jej dłońmi o siebie, to lewą dłoń otwiera a prawą ma zaciśniętą
zwykle normalnie ją otwiera, nie ma problemu z chwytaniem przedmiotów, przekłada z rączki do rączki... co to może oznaczać? jakis związek z napięciem miesniowym? może z asymetrią szeroko rozumianą? przy następnej wizycie zapytam dr, ale może któraś z Was coś wie na te temat?
|
#639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oli kurcze,nie pomoge.A moze przypadek??czy juz kilka razy rzucilo Ci sie to w oczy??
Cytat:
Baha jeszcze mi sie przypomnialo,ze jak szukalam parasolki z mozliwoscia zaczepienia maxi cosi,rzucil mi sie w oczy wozek Maxi Cosi Mila.Looknij sobie na niego Ja chyba sie uzaleznilam,bo jak tylko mam wolna chwilke,to od razu do lapka lece albo chociaz przez telefon podczytuje
|
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chce panikować, bo to może zbieg okoliczności ![]() Cytat:
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
To my dziś świętujemy 7 miesięcy
![]() ![]() i trochę zdjęć do śmiechu
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-06-22 o 20:24 |
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
a my jutro imprezka
![]() mama przyjechala do opieki nad małym, jak zobaczyła jak wygląda u niego zasypianie to aż się zasapała i spociła mówi, że nas kładła do łóżeczka i od razu spaliśmy
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
hej koleżanko z Lublina!Ja??nieeeeee ![]() Ja juz dawałam kilka razy słoiczkowe z czymś tam i wszystko ok (oprócz czarnej koopy),zapierania tez nie zauważyłam.Zatwardzająco działają chyba suszone jagody.Ale nie jestem pewna. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co tu taka cisza??????????? |
|
|
|
|
#644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
??A wam co sie stalo ,raptem kilka postow dzisiaj????
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie ja też zdziwiona cały dzień mnie nie było a tu mało do czytania
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
haha bo wszystkie odpoczywaja przed weekendem
![]() joamic gratki za miesiace ![]() kurcze mala dostala troche wysypki na pleckach i rekach,i standardowo za uszami,czesc to pewnie potowka ale nie wiem skad reszta,myslicie ze to moze byc po kaszce mann-ej?
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-06-22 o 21:26 |
|
|
|
#647 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chamy !!!!! ja bym zglosila sprawe!!! esh... wspolczuje :/ ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- witaj zapraszamy ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- ps. czy mloda moze miec wysypke od posolenia warzyw??? bo zapomnialam ze to dla niej i odruchowo posolilam i ma takie krostki, a'la czerwona kaszka... niby potowki, ale nie zeszly po nocy, kapieli i smarowaniu ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
ja podałąm z 5 szt z jogurtem ale bez szalu... no i brzuszek bolal, ale chyba po jog. ale sloiczki "mowia" ze po 4tym mcu ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- mi ostatnio doby brakuje ![]() co do uzależnienia... jutro mam 2 egzamy od których zalezy czy obronie się w lipcu czy wrześniu a ja zamiast chociaż raz przeczytac notatki to nadrabiam wizaż.... same sobie odpowiedzcie ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
niby moze, nietolerancja na gluta tez objawia sie wysypka wg mojej lekarki a ktory dzien ekspozycji ?
|
|||
|
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie mogę do was zajrzec...z tego co widze to nie nadrobię 1,5 wątku
![]() saaraa_lub, 21pyza witam lublinianki.,dziewczyny skąd jesteście tzn. na jakich dzielnicach mieszkacie? |
|
|
|
#649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja teraz już mieszkam pod Lublinem (5km) ale w zasadzie 5 razy w tyg jestem na Kalinie (stąd jestem).A Ty? Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-06-22 o 21:59 |
|
|
|
|
#650 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie to samo, oboje z bratem byliśmy podobno dziećmi idealnymi . A może naprawdę kiedyś dzieci były inne?Witam nową mamusię Faktycznie coś tu cicho dziś... Moja mała wczoraj miała gorączkę, nie wiem co to było, może zęby? Dzisiaj na szczęście już wszystko oki. Jutro wybieram się na zakupy bo powoli wyrasta mi z tego co ma. Nie orientuje się któraś z Was czy w h&m są już wyprzedaże na dziale dziecięcym? joamic1- gratki za miesiące , zdjęcia boskie . U nas za tydzień już 8 miesięcy, jak ten czas szybko leci.Koleżanka na dniach będzie rodzić i już się doczekać nie może, wypytuje mnie o wszystko co z porodem związane itp. . A ja jej normalnie zazdroszczę, porodu, pierwszego spojrzenia na dziecko, pierwszego uśmiechu... Może dziwna jestem ale ja poród wspominam bardzo miło i często sobie wracam myślami do tego dnia, a Wy?
|
||
|
|
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
dalia raczej nie.A nie wprowadzalas jej czegos albo moze Ty cos zjadlas?I gdzie dokladnie te krostki sa?
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
saara wyslalam ci maila na adres podany w klubie
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale wam powiem,ze moj Max byl takim spokojnym,cichym,bezprobl emowym dzieckiem.Albo spal albo sam sie bawil,gadal do zabawek.Byl po prostu niesamowity,a ja sie nudzilam calymi dniami i czekalam,kiedy bedzie starszy,zebym mogla sie wiecej dzieckiem zajmowac
.Z czystoscia gorzej,bo dlugo ulewal.Do tej pory jest bardzo grzeczny,slucha.Wiadomo,c zasem trzeba 3 razy powtorzyc,ale nie jest zle.Kiedys zapytal,co to jest szlaban,bo jakis kolega dostal
|
|
|
|
#654 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I zazdroszczę babeczkom w ciaży![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() Ja tez długo nie wiedziałam co to szlaban i w zasadzie znałąm tylko z opowieści bo sama nigdy nie dostałam. |
||
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
dalijko 2 dzien,wiec w sumie to moze nie byc od tego,tz oczywiscie ze przesadzam,nie ma biegunek ani nic innego,tylko masakrycznie obsypane plecy(na ramionach u gory lekarka mowila ze to potowka a o reszcie nic nie wspomniala) a na raczkach wyrazniejsze krostki
olka ja jak juz kiedys tu pisalam,porod trauma na tyle mocna,ze boje sie miec drugie dziecko ...nie zarzekam sie ze nigdy sie nie zdecyduje,bo zawsze chcialam miec troke,ale to co mi zafundowali to porazka ... olusia haha moi rodzice tez jakos szlabanow nie stosowali ![]() ide jesc kolacje,wymusialam na tz-ecie zeby mi ja zrobil
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-06-22 o 22:00 |
|
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
Olka gdzie rodziłas?w lbn czy puławach?
|
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Do niedawna mieszkałam na LSM-ach ale Łęczynianką zostałam i szybko to się nie zmieni
![]() W H&M byłam w środę Jakieś wyprzedaże są ale bez rewelacji,Można spróbować w Smyku bo się szumie ogłaszają. Niestety nie miałam już czasu żeby zaglądnąć.
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
Ja szczerze mówiąc też nie mogę narzekać na swoją córę. Przez pierwsze 3 miesiące tylko jadła-spała itd. Później miała trochę marudny okres ale zganiam to na tą ospę którą przechodziła. A teraz też bardzo dużo bawi się sama, wiadomo muszę czuwać bo raczkuje po całym domu ale nie jest marudna, na rękach wręcz nie lubi być- wyrywa się. Znajomi i rodzina ciągle nam dogryzają że "nie wiemy że mamy dziecko", aż mnie to czasem wkurza i odgryzam się że rodzice grzeczni to i dziecko grzeczne :P
saaraa_lub- rodziłam w Lublinie na Lubartowskiej i mimo złych opinie jakie ma ten szpital ja go polecam, może miałam farta
Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-06-22 o 22:12 |
|
|
|
#659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już przeczytałam....na szczęście u nas wszystko w porządeczku uffff ulżyło
|
|
#660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A my jutro idziemy we 3 do spa! Olka ja też!! I złego słowa nie dam powiedzieć!Chodziłaś tam na sr? Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-06-22 o 22:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

nie chce mi się jak cholera
taka bardziej strojna - mam nadzieję że nie popełnię faux pas tymi spodniami? jak myslicie, tylko szczerze, bo to i tak już nie zmieni mojej decyzji a chcę znac Wasze zdanie

?
Chyba od 4m-ca tam pisze 

Więcej w klubie

hej koleżanko z Lublina!
,raptem kilka postow dzisiaj????