|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ale wichura:(
Cytat:
no to ładnie A ja dzsiaj w Katowicach czekałam na pociąg do Gliwic to mi czapke porwało goniłam ja po peronie hehe juz myślałam że na tory poleci na szczęście złapałam ją w ostanim momencie .....uff jak jechałam przed 20 to pociąg jeszcze kursował ... ide spac bo straszna burza idzie
Edytowane przez Torque Czas edycji: 2007-01-18 o 23:30 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Na podkarpaciu także wiatry szaleją...
Aż firanki się ruszaja
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
U mnie sie nagle uspokoilo, jest cichutko ... no teraz ide spac, bo musze o 6h wstac
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to samo, wieje i pada, pada i wieje.Lampy zgasły na ulicy, a w domu światło mryga co jakiś czas. Nie nawidzę takiej pogody.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w mieście była wichura z silnymi opadami deszczu. Jak się uspokoiło to spraż pożarna jeździła tam i z powrotem i sprzątali zwalone drzewa.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Już trzeci dzień leże chora w łóżku, ale dokładnie słysze jak dudni za oknem;]
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
U mnie dwa razy wysiadł prąd, a wszystkie latarnie zgasły
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze wszystko okej..choc czasem mam wrażenie, że szyba zaraz mi spadnie na głowę. a i lampka komunikuje się ze mna alfabetem Morse'a
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Słychac jeszcze wiatr, mimo, ża mam rolety zasłoniete, ale to co było o 21
też mi światłą migały i nawet komp mi się wyłączył na chwile. Mam nadzije, że długo nie będzie takiej pogody
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Juz po wiatrach w Manchesterze przynajmniej jak narazie.
wialo od poprzedniej nocy niemilosiernie... rano to juz w ogole... teraz juz sie uspokoilo. Zamkneli lortnisko, kilka autostrad. Teraz juz chyba wsio wrocilo do normy. Nie ma wiatru. Nic nie slychac. osobiscie kiedy szlam dzis po ulicy to mna rzucalo jak jakas szmacianka i jakos w sumie to prawie sie posikalam ...ze smiechu ![]() kumpela odbiera mnie autem z umowionego juz potem miejsca - czekalam z druga trzymajac sie plotu i jak idiotki stalysmy pod wielkim drzewem wierzac ze nie bedzie to nasz dzien na smierc tragiczna...albo ze przynajmniej nie ciepnie w nas rodzina wiewiorek z tegoz drzewa... ogolnie zyjemy. drzewka polamane w okolicy. wiewiory tez przetrzymaly. Idzie koniec swiata moi mili. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie (w sensie w Łodzi) apogeum wiatru ma być podobno ok 4-6 nad ranem. Właśnie oglądałam TVN24. I dowiedziałam się, że gdzieś (zapomniałam gdzie) wiatr był powodem złamania się części wiszącej dźwigu Operator zginął na miejscu.Boję się Mimo, że kocham deszcz i wiatr - są takie... wyzwalające
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo o 2 jeszcze będzie asfalt na drogach i nie porwie mi samochodu
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że mimo wichury dobry humor Was nie opuszcza
Ja też się zastanawiam jak jutro dotrę do szkoły Szczęscie w nieszczęsciu, że nie jestem chudziną, więc może mnie wiatr nie poniesie. A jak już ma mnie gdzieś nieść, to niech najpierw zapyta pod jaki adres u nas na razie się uspokoiło. Zobaczymy na jak długo
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
a propos chudziny Snilo mi sie pare razy,ze wiatr mnie porwal ale w ost chwili zlapalam sie czubka drzewa.Nie wiem czy wychodzic jak bedzie 130/h
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie chyba burza nadchodzi,przed chwilą usłyszałam grzmot.Po oknach to tak deszczem zacina że boje się że je wybije.Najwidoczniej przyszedł czas na Kraków.Podziwiam osoby które teraz kładą sie spać,ja bym i tak nie usneła...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest teraz grad
Ja w tym wietrze prowadzilam samochod. Byl moment, ze nic nie widzialam przez przednia szybe, bo tir co jechal kolo mnie chlapnal mi woda. Ale i tak lepiej w trakcie burzy niz przed - wczoraj sie wyjatkowo zle czulam z powodu cisnienia. |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Rena tak myślałam że się ktoś z Krakowa zaraz tu pojawi,okropieństwo co?Idę trzymać okna.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Eh a ja na noc jestem w pracy i u mnie też migneło światło:/ w sumei to wiatru nawet nie slychać, zagłusza je szum komputerów...ale mój TŻ napisał,że się przebudził przez tą wichure...i zagroził,że jak wyjde na dwór zapalić to mnie ukatrupi
a ja bym chętnie usnęła...lubie spac jak pada deszcz gorzej jak jest burza:/
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
U Mnie tez wieje jak ch*****.Rano wiatr powyrywał sztachety z płotu, talerz od cyfry uległ "oderwaniu" i w moim ogródku znalazło sie wiele ciekawych rzeczy.Nie wiem czemu ale mam jakąś fobię, że mi zaraz cos wpadnie przez okno.Mam nadzieje, że tak sie jednak nie stanie
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że już się uspokoiło, a tu znaowu zaczyna wyć
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
u mnie tez jest od rana huragan
i caly czas dudni za oknem naszczescie jutro i tak mam wolne i nigdzie nie wychodze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
U mnie też jest straszna wichura.Przez chwile nie było prądu,nastały egipskie ciemności,sobie pomyślałam,no ładnie będzie już koniec świata .Tylko ludzie w domach,zapalali świeczki,latarki itp Lampka mi mryga,tv i komp jakiś czas temu się zresetował z braku prądu.Przez chwile było brak netu.
A najlepsze/w sumie najgorsze jest to że u mnie,robią wiaty i robotnicy mają blaszaną bude,noi zgadnijcie co się stało,wiatr ją zdmuchnął jak zapałke/leży teraz Dobrze,że nikt nie szedł w tym momencie,bo chyba byłaby śmierć na miejscu,tfu tfu tfu.A noi była też burza,ale chwilowa,teraz leje deszcz.Naszczęscie łepetyna mnie przestała boleć. ![]() Noi w sąsiednim mieście,tir się przewrócił i chyba dwie osoby są ciężko ranne
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
I moja
Może to nowy sposób komunikacji na Wizażu U mnie aż dudni szyba i w 2/3 domu nie ma światła. Musiałam zejść do piwnicy po ciemku - ja się piwnic nawet za dnia i w blasku słońca boję a tu taki zonk! I jeszcze ciągle mam stracha, że mi przewody na auto spadną... więc wyglądam co chwila przez okno - a tam świateł brak A może mi już to auto wywiało A tfu tfu tfu...
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Jak to sie mowi "piżdzi"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tej porze?Poświeć latarka na miejsce w którym powinnien bytć samochód ![]() a nie Piździ? |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
W Anglii tez niezle wieje. Myslalam, ze nam domek porwie
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Czysty masochizm
Do pieca szłam ![]() Cytat:
To jest jakaś myśl ale latarka w piwnicy więc nic z tego Drugi raz się nie odważę. Zresztą prawdopodobnie zanim bym znalazła ją po omacku straciłabym kilka palców i nabiła guza
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

A może mi już to auto wywiało
A tfu tfu tfu...