|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Pomóżcie mi znaleźć ładny solidny kufer na kosmetyki (podstawa min. 35 cm) do około 200 zł
|
|
|
|
#3902 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34869641]Pomóżcie mi znaleźć ładny solidny kufer na kosmetyki (podstawa min. 35 cm) do około 200 zł
[/QUOTE]Pamiętasz jak kiedyś rozmawiałyśmy o case'ie na zamówienie? Mówiłaś, że chcesz a ja mam znajomego, który robi. Tylko nie wiem czy się zmieścisz w cenie, musiałabyś mniej więcej wymiary podać. |
|
|
|
#3903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale śmiem twierdzić, że wyjdzie sporo więcej niż 200 zł za robiony na zamówienie... A ja teraz średnio z kasą na takie rzeczy... Chociaż zawsze możesz zapytać Chciałabym mniej więcej o wymiarach 40 x 30 x 30 cm lub podobnych Póki co waham się między tymi: - http://allegro.pl/duzy-kufer-na-lamp...437295918.html - http://allegro.pl/kuferek-kosmetyczn...381845400.html Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-06-22 o 18:07 |
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper, ja brałabym ten za 139, znaczy większy
![]() Na allepaznokciach kupiłam ten: http://allegro.pl/ap-kuferek-kosmety...413402380.html I jestem bardzo zadowolona
|
#3905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A opowiedz coś o tym
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Pojemny, pakowny, i wszystko co moje z kolorówki się zmieściło i nawet jeszcze miejsce zostało
Kolor prześwietny I wygodnie się go nosi Ale ma 2 minusy: - otwiera się nie tylko na boki ale też na szerokość, więc jak się go otworzy to zajmuje więcej miejsca niż ten otwierany tylko na szerokości - szufladki są dość płytkie - np. jak w środkowej szufladce włożę podkład colorstay to źle się składają, i takie "większe" muszę dawać na górną szufladkę, ale z tego co widzę to w tych które wkleiłaś szufladki są podobnie "wysokie"
|
#3907 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki ślicznie za pomoc |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3908 | |
|
Pani Buka
|
a po co Wam taki duży kufer? tzn u Hiper to rozumiem jeszcze, ale Blair, Ty wozisz w tym kosmetyki w podróży czy co?
![]() Cytat:
![]() hm, życzę sobie iść z Wami na sushi, żebym tego spróbowała w końcu. ale tak troszeczkę. i dopiero jakoś w połowie lipca
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper nie ma za co
![]() Kasiencja - mam wszystko ułożone i w 1 miejscu I nie wala mi się po 10ciu kosmetyczkach, pokojach
|
#3910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dzisiaj cały dzień w pracy i mogłam Ci ich sporo wziąćWy jako wynajmujący niewiele możecie zdziałać ale właściciel może mieć wgląd we wszystkie dokumenty i sprawdzić skąd te podwyżki. Niedopłaty biorą się zaś stąd, że większość ludzi płaci czynsz ze zgłoszoną 1 osobą a mieszka dużo więcej....
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Cos mi sie zly link wkleil...Sorki.
Felek sie na noc rozbrykal :P
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-06-22 o 22:28 Powód: zly link |
|
|
|
#3912 |
|
Raczkowanie
|
Gryzie klatkę? Jak nasz hałasował, to w wakacje noce spędzał na balkonie, bo nas budził. Jak nocuję w domu, to zdarza się, że przenoszę po nocach do kuchni chomika, bo nagle hałas mnie wyrywa ze snu. Siostra oczywiście śpi jak zabita i ma rano pretensje, że jej zwierzątko wylądowało w obcym miejscu
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://beauty-fashion-shopping.blogs...e-me-back.html patrzę na te zdjęcia i zastanawiam się, jak ona w tych szpiluniach dotuptała do tego miejsca, w którym zdjęcia zrobiła Możliwe, że tak jak niemodne polki sugerują - z balerinami w siatce, w zapasie
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-22 o 22:41 |
||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=j4eqI...layer_embedded
Trzeba będzie zorganizować grupowe wyjście do kina!
|
|
#3916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, nie wiem.... jakoś nie podniecał mnie nigdy widok czipendejlsa... Bardziej bym się śmiała niż jarała
![]() http://wyborcza.pl/1,82949,6828746,M...uja_media.html poruszył mnie ten artykuł. Po raz kolejny w oczy rzuca się kwestia manipulowania społeczeństwa przez media. Przyzwyczajone już jesteśmy, że kampanie reklamowe polityków, wywiady z nimi czy "newsy" rzucają stronnicze światło na ludzi u władzy... ale w osłupienie wprawił mnie artykuł mówiący, że podobnie dzieje się na co dzień, w sytuacjach na pozór obiektywnych do przedstawienia... W to, że to "głównie, zazwyczaj, najczęściej itp" motocykliści stwarzają zagrożenie, bo pędzą drogą na łeb na szyję od dawna nie wierzę. Wystarczy przeczytać poradnik dla motocyklisty, by uświadomić sobie, że prowadzący motocykl mają dwa razy więcej do ogarnięcia czynników na drodze niż kierowca samochodu i siłą rzeczy są bardziej świadomi kruchości bezpieczeństwa na drodze. Ale w to, że wypadki powodują pijane małolaty...? Wierzę, bo dlaczego nie? Nie ma dnia by nie trafić na choćby wzmiankę o takim wypadku. I tak łatwo przyjąć to za prawdę, bo przecież alkohol, młodość, głupota, brak doświadczenia... Na słowo "wypadek na drodze" przed oczami pojawiają się również niewyspani, zmęczeni kierowcy. Kto jednak na dźwięk tego hasła pomyśli o przeciętnej kobiecie/mężczyźnie i o braku znajomości przepisów? Kompletnej ich bezmyślności? Przeraża mnie ogrom manipulacji, zniekształcania, fałszowania informacji, jakie do nas każdego dnia docierają. Edit: A Chunninga Tatum wolę zdecydowanie bardziej w takim tańcu http://www.youtube.com/watch?v=O7Hmr...eature=related
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-22 o 23:20 |
|
|
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej było o manipulacji (a propos https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...88349863_n.jpg) i jeszcze np (http://www.youtube.com/watch?v=oSd0k...layer_embedded)
... a teraz o inwigilacji http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._Ameryke_.htmlMogłam zostać na Rynku i się zrelaksowac po tygodniu, to wróciłam do domu sprzątać. I co? Siedzę i czytam.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-23 o 00:10 |
|
|
|
#3921 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3922 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, bo Ineso debiutuje u nas w roli mistrza i oświeciciela
![]() Wkleiłabym Wam link ale nie wiem czy mogę.....
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skąd te dziewczyny biorą takie piękne nogi? i włosy? Cytat:
Diagnoza jest, tylko co zrobić żeby ten stan poprawić? Trudno dojrzałej kobiecie przemówić do rozsądku. Myślę, że większość ma świadomość, że za kółkiem nie radzi sobie tak dobrze jak facet, nie ma takiego refleksu, paraliżujący jest stan wysokiego zagrożenia, znajome jest poczucie niepewności (typu: o boże tramwaj, kto ma pierwszeństwo?) ale to jest świadomość wewnętrzna, bo przy próbie zwrócenia uwagi następuje obraza majestatu. Jasne, nie we wszystkich przypadkach - z tymże te wyjątki raczej wypadków nie powodują. Pomysł, aby kobiety co 10lat odnawiały prawo do jazdy zdając egzamin (nawet i darmowy - przy zdaniu za pierwszym podejściem) wywołałby lawinę krytyki i zawsze argumentem byłby fakt, że przecież nie tylko kobiety powodują wypadki. Kampanie społeczne? Czy zapracowana matka zwraca na nie uwagę? Może i ją zobaczy gapiąc się tępo w ekran odbiornika w przerwie reklamowej ulubionego serialu, ale nic z tego nie wyniknie dalej... Zwiększenie kar? Ok, ale płacz i odczucie tego na własnej skórze przyjdą, gdy będzie już za późno. Trudny orzech do zgryzienia ![]() Ola_Gie, napiszę PW
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-06-23 o 02:43 |
||
|
|
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to też jest pisane tylko z jednej strony - przecież piesi też wykazują się daleko idącą bezmyślnością, nie tylko kierowcy Jest tam odnośnik do tego wypadku na quadzie - czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć, o czym myślała ta wkurzona (ok, miała prawo) babka jak wyszła i zastąpiła pędzącemu quadowi drogę swoją osobą?? Jeszcze popatrzcie na to: Cytat:
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-06-23 o 09:14 |
||
|
|
|
#3925 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czylam w watku rossmannowskim, ze podobno codziennie pod rossmannami ustawiaja sie kolejki chetnych, czesto sa to starsze panie. Cytat:
Przeciez wszedzie o tym trabia, dziewczyny tu juz pisaly a poza tym na wizazu byl baner reklamowy wiec musialo Ci umknac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. wlasnie tez wachalam ten zel z mango i to jest po prostu owocowy obled! ( gdybym tylko nie miala tylu zeli w zapasie.... )
|
||||
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś wynik badania i mam go w normie!!!!!
Mam nadzieję, że to się utrzyma |
|
|
|
#3927 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3928 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ostatni raz na Małym Rynku chyba. Ja latem też często miałam płaskie sandałki/wychodzone baleriny, a w torbie na egzamin eleganckie na obcasie na przebranie ![]() Ineso, ja mam ciągle niedogojoną stopę po tym jak wjechała we mnie pani z wózkiem z 20 butelkami oleju, żeby zacząć ładować do nastepnego - promocja Niedogojoną, bo zawsze mnie ktoś w autobusie przypadkiem kopnie, odpada mi strupek i leje się krew, ostatnio nawet nie poczułam, a w domu nie mogłam zdjąć buta, bo przykleiłam się na krwi
|
|
#3929 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
One akurat do najdroższych nie należą, spokojnie możesz kupić tanio na necie
![]() Cytat:
1.) stoję przy którymś rozdzie sterowanym, zapala się zielone, ruszam powoli, jakiś nastolatek przebiega mi przed maską - miał szczęście, że jeszcze się długo zbierałam 2.) jakaś babcinka przebiega mi przez drogę na czerwonym, muszę dość gwałtownie hamować 3.) ludzie z dzieckiem w wózku, deszcz - wchodzą na pasy bez świateł nawet się nie rozglądając, czy coś jedzie po drugiej stronie jezdni ! ![]() Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

Możliwe, że tak jak niemodne polki sugerują - z balerinami w siatce, w zapasie
Skąd te dziewczyny biorą takie piękne nogi?