![]() |
#4921 |
BAN stały
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co jest lepsze dla zdrowia 15 latki. Jak się porozmawia z lekarzami, którzy nie mają przekonań o ochronie życia od poczęcia to już to tak kolorowo nie wygląda. Ciąża i poród w wieku lat 15 jest dla organizmu nielada wyczynem. Co do szkół to czy im się to podoba czy nie mają obowiązek nauczania. Ciężarnej wystarczy zaświadczenie, że nie może chodzić do szkoły i mają obowiązek rozpocząć tok indywidualny. Co do słuszności czy nie aborcji się nie wypowiadam, bo moim zdaniem to prywatna sprawa każdego. A co rozwalaczy to mam podobnie z tymi połamanymi paznokciam i łopatkami na reszcie ![]() I rozwalają mnie na maksa blade nogi przy reszcie ciała opalonej - niestety mam tak samo i zwracam na to bardziej uwagę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Nie materiałowe, bardziej coś takiego http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_b...zo-1235637.jpg o mam chyba nawet te tylko czarne http://image.ceneo.pl/data/products/...elone-8422.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze możliwe połączenie - sukienka/spódnica + jazzówki. Do spodni jeszcze jakoś to zniosę. Zależy z czego wykonane i jakiej jakości.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ale wtedy mi się nie podobały (stąd kojarzę) a w tym roku mi się spodobały.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Wtajemniczenie
|
tak i ja myślę że jeden element wygląda fajnie ale na początku miałam opór jakiś ..
![]() u mnie w mieście już widziałam kilka osób w takich bluzkach ale jak ja w takiej wyszłam to czułam mnóstwo oczów na sobie ![]() ![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za.je.biście wygodne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
BAN stały
|
[QUOTE=szarri;34873664]Czy ja wiem? 16-latka rodząca dziecko (pominę może piętnastki, bo to już sprawa dla prokuratora) na pewno zniesie to zdecydowanie lepiej, niż kobieta w wieku na przykład 33 lat (mówię tylko o biologicznym punkcie widzenia, wiadomo, że psychicznie jest raczej na odwrót). Ciało młode, elastyczne, wszystko jej się szybko zregeneruje, wróci na swoje miejsce i za rok będzie jak nowa. Nie bez przyczyny 15-latce o wiele łatwiej zajść w ciążę niż 30-latce, często jeden raz wystarczy - organizm wie co robi....[COLOR="Silver"]
A ciekawe co ze zdrowiem psychicznym takiej 15 latki... Samej, bez pracy, bez jakiejkolwiek doroslosci, w pokoiku u rodzicow... wlasciwie nie do konca wiedzacej co sie z nia dzieje, bo nie sadze, by miala lata doswiadczen w zyciu erotycznym... Idąc dalej - co ze zdrowiem psychicznym i fizycznym dziecka, które będzie wychowywane przez inne dziecko. Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-06-22 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Mi jazzowki kojarzyły się z takimi tenisówkami z początku lat 90, takie materiałowe. A teraz mam sama ochotę jakieś jazzówki nabyć;-)
Już pisałyście ale nie mogę się napatrzeć na te wszystkie skarpetki-baleriny wychodzące z balerin.... albo antygwałtki do balerin i spodni i niby wszystko ok, ale baleriny głęboko wycięte, palce wystają i widać te antygwałkti (tylko czekać aż zaczną robić palczaste antygwatłtki) |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Wczesniej byla dokladnie mowa o "zdrowiu" bez wyszczegolniania Cytat:
ale chyba lepiej zalozyc skarpetki do kostki i rurki, wtedy "nic nie wystaje" Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-06-22 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Wczoraj właśnie widziałam taką panią mocno po pięćdziesiątce, skwar taki że pociłam się każdym porem ciała (oprócz paszek rzecz jasna, Ziaja Bloker rulez
![]() ![]() Jeszcze gacie miała takie, że jej smętnie wisiały na dużym płaskim tyłku ... No żal było patrzeć ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4939 |
Wtajemniczenie
|
Odnośnie eleganckiego stroju do szkoły:
marynarka od garnituru, biała koszula, rozpięta pod szyją i wypuszczona na wierzch. Do tego czarne spodnie dresowe z paskiem, białe skarpety i pantofle z czubem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Wtajemniczenie
|
są specjalne skarpetki do balerin przecież.. nie rozumiem jak można zwykłe stópki do kostki do nich zakładać
![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() @up Owszem, są, ale raz, że czasem do długich spodni lepiej wyglądają neutralne antygwałtki niż wystające skarpetki do balerin, a dwa, że niektóre z nich są makabrycznie źle zrobione - patrz skarpetki z H&M, w których gumka bardzo boleśnie wrzyna się w stopę. Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-06-22 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Wtajemniczenie
|
ale są ładne koronkowe na przykład..
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
BAN stały
|
Cytat:
no widzisz, szybciej myslę, niż działam ![]() ale To... było obleśne... pozdrawiam ![]() Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-06-22 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie lepiej wygląda neutralna, pończochowata skarpetka-stópka, która dopóki się sama nie zmarszczy - to nawet nie widać, że coś na tej stopie jest.
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
O ile do stopek koronkowych nic nie mam, to...
Co powiecie na półstopki? ![]() ![]() http://victoria.ehost.pl/tetinia/STO...oW%201%20A.jpg
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem ja jak kupuję baleriny to takie że mi zakrywają palce i nie widać tych przerw między nimi
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Wtajemniczenie
|
Dołączam do klubu rozwalanych przez koronkowe i inne wystające skarpetki do balerinek. Nie mogę nosić balerin bez skarpetek, bo mnie obcierają, więc nie noszę, proste jak budowa cepa
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- A z ciekawości - działa to? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Raczkowanie
|
Przed chwilą rozwaliły mnie te bardzo stylowe okulary
![]() 1. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Flat-H...rt=-1&clr=Gold 2. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pineap...=-1&clr=Yellow 3. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Round-...t=-1&clr=White 4. http://www.asos.com/ASOS/Mauricio-St...t=-1&clr=Black 5. http://www.asos.com/ASOS/Mauricio-St...rt=-1&clr=Blue 6. http://www.asos.com/Le-Specs/Henry-H...t=-1&clr=Clear Jakieś chętne na zbiorowe zamówienie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.