U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 22:08   #661
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Jutro TEN DZIEŃ a ja tego nie czuję
Jakaś spokojna jestem

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 22:21   #662
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
U mnie nie było tego pytania, tak w ogóle to były takie, których nie ma w tych protokołach, które można znaleźć w necie, albo ja sie z takim nie spotkałam, zapamiętałam dwa np. : czy byliście już kiedyś zaręczeni, czy mieszkaliście poza domem w wieku powyżej 16 lat...
my na przykład takich pytań nie mieliśmy. Nawet nie padło pytanie ile jestesmy zaręczeni było tylko ile się znamy. A u Was też było tak że protokół jest podzielony na dwa spotkania?
Bo my mielismy cześć pytań teraz i się podpisywaliśmy pod tym a jak zerknęłam na drugą stronę to tam pisało pytania przeznaczone na drugie spotkanie( czy coś w tym stylu) a ksiądz nam właśnie mówił że musimy jeszcze raz przyjść do niego porozmawiać. Więc już sama nie wiem..

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Protokół spisany
Nie było az tak żle...chociaż na początku trochę się przeraziłam bo zapytał co nas skłoniło po 10 latach znajomośći do wzięcia ślubu....dlaczego akurat teraz a nie 2 lata temu i spojrzał się na mój brzuch......MASAKRA
Ale potem przeprosił i powiedział że musi takie pytania zadawać po czym się rozkręcił,żartował i nawet starał się być miły
Zapytał kto będzie grał w kościele...no to powiedzielismy że mamy zespół a on na to że kiedyś miał taką sytuacje że w podczas ślubu w kościele zaczeło lecieć "mydełko fa"
Kasy nie chcial.....ale dalismy 50 zł
Mamy mu donieśc papier z poradni i tydz przed ślubem zrobimy próbe
super że księżulek Was nie odstraszył. Nie przejmuj się nas też się pytał czy z jakiś szczególnych podowód chcemy wziąść ślub albo czy coś nam przyspieszyło plany ale jak odrazu zgodnie odpowiedzieliśmy że nie to już nie pytał nic

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja Wam powiem, ze wczesniej nic nie slyszalam o zadnym zaiksie , tylko od Was. u nas nikt nie placi takiego czegos, nie slyszalam zeby byla jakas kontrola.. ale zapytalam sie pana od naszej sali o to i powiedzial, zebym sobie tym glowy nie zaprzątala.
Ja też właśnie nie słyszałam o tym wcześniej, dopiero tu na wizażu. My nic nie płacimy, mam to w
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 22:47   #663
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wrzucam zatem zdjecie z podpietym trenem, w ogole go pozniej nie widac ale smiesznie mi wyszly plecy na tym zdjeciu, jakby byly umiesnione, a nie sa
Zachwycam sie nia
Szkoda ze nie poczulam mierzac ja ze to "ta"
Jest booooksa normalnie az brak mi slow...
Nienawidze sie ze ta suknia nie spasila mi

Wygladasz OBŁĘDNIE!
na poczcie pytalam o pas

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Jakaś spokojna jestem

Bedzie pieknie!

Trzymam za Was mocno kciuki i zycze niezapomnianych chwil na slubie i cudownej zabawy do samego rana
W wiekszosci w obiejciach TZta niz gosci

Jutrzejszym PMka rowniez zycze wszytskiego dobrego!
Bez stresu dziewczyny, bez strsu

To bedzie Wasz piekny dzien

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 22:48   #664
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja lubie buty Zarowe... oczywiście bardziej je lubie po przecenach
ale TŻt kupuje tam spodnie, zawsze jest zadowolony. I ma świetną kurtkę przejściówkę, wygląda w niej
a ja za to lubię tam też bardzo marynarki.. są super skrojone
Ja też lubię. Zara to mój ulubiony sklep obuwniczy I ogólnie lubię ich. Teraz czekam na przeceny.

ladystar pięknie wygląsz! Ta suknia jest stworzona dla Ciebie

Audrey piękny tort będziecie mieć

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 22:50   #665
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
wrzucam zatem zdjecie z podpietym trenem, w ogole go pozniej nie widac ale smiesznie mi wyszly plecy na tym zdjeciu, jakby byly umiesnione, a nie sa

Dokladnie! i rowniez sie ciesze ze kupilam taki material jaki chcialam, a nie wzielam tego od nich, bo efekt jest dokladnie taki jak sobie wyobrazalam

Co za gluptas!!! nie wyobrazam sobie tego watku bez Ciebie!!!

dziekuje
przypinki - projekt zrobilam sama, a wykonala je firma od przypinek
booooozziuuuuuullluuu!!
zaraz się pos^%^&*am taka piękna jest

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tż kupił w biedronce mały zestaw kibica (4 piwa i chipsy) i idziemy oglądać Harrego Pottera. Będziemy kibicować mu jak lata na miotle
ja chciaałam obejrzeć to TŻt zaczął kimać i wolałam przełączyć on nie czuje Harego a kamień filozoficzny to najlepsza część jeśli chodzi o ekranizację

Cytat:
Jakaś spokojna jestem

Magduś jesteś boska
ode mnie dostajesz tytuł najbardziej opanowanej PMki

A ja pożarłam cheesów, nuggetsów i ciacho jabłkowe bo się skusiłam z PMSem na maka jutro dostane pewnie okres, więc jutro pierwszy dzień tabsów.
Stary 2012-06-22, 23:07   #666
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

A ja jestem załamana ewidentnie wiem, że na śłub bedę mieć @ i nie mam pomysłu co zrobić... to będzie wymarzona noc poślubna
Stary 2012-06-22, 23:12   #667
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
A ja jestem załamana ewidentnie wiem, że na śłub bedę mieć @ i nie mam pomysłu co zrobić... to będzie wymarzona noc poślubna
Jest spora szansa, że stres przesunie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 23:14   #668
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

idz do gina, zapisze Ci tabletki, ktore bierzesz tylko 20 dni i koniec. Przesunie Ci sie i spokoj ja juz nawet zakupilam, ale chyba ich nie zuzyje, bo ze stresu mi sie tak okres poprzestawial, ze nie bede miala i na slub i na podroz poslubna a jeszcze 3 miesiace temu wszystko wskazywalo na to, ze bede miala rowno w dniu slubu
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 23:33   #669
chocolate muffin
Rozeznanie

Nie mam dzisiaj już nawet siły pisać

Dzisiejszy makijaż okazał się totalną klapą. To już 2. Teraz cała nadzieja w niutowej makijażystce.

3 lipca zdaję egzamin licencjacki i dzisiaj dopadł mnie taki koszmarny stres u tża, że zaczęłam się trząść, zrobiło mi się słabo a na koniec się popłakałam
Bardzo źle znoszę stres. A teraz jest jeszcze większy, bo mam 1,5 tygodnia i ogrom nauki z całych 3 lat studiów. Po dzisiejszej akcji stwierdziłam, że musze chyba kupić jakieś tabletki na uspokojenie, tylko boje się że będą mnie usypiać i nie będę w stanie się uczyć.

Dobranoc.
Stary 2012-06-22, 23:58   #670
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny!
Przepraszam, że mnie nie było dwa dni, ale normalnie nie mam czasu nawet się w podrapać dlatego wybaczcie, że nie nadrobię
Właśnie siedzę nad prezentacją na jutrzejsze szkolenie, które prowadzę w Krk, dlatego wybaczcie, że nie nadrobię(zrobię to w niedzielę, jak wrócę)

Powiem Wam tylko szybciutko, że byłam w czwartek na I słownie pierwszej przymiarce i muszę przyznać, e podszewka leży całkiem dobrze Mam suknię szyta od podstaw, wiec tylko tyle mogłam przymierzyć

Dzisiejszym Pmkom, życzę by ten dzień rozpoczął ich dobrą passę w życiu, niech spełniają się Wasze wspólne marzenia!!

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Jeszcze proszę WAs bardzo o kciuki, bo chciałabym w Kraku kupić bieliznę i sukienkę, którą może wdzieję na czas sesji narzeczeńskiej.
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 00:26   #671
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

ja też życzę pięknych, niezapomnianych chwil i cudnego uśmiechu - żeby wam towarzyszył na długo

idę spać - kolorowych...
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 00:48   #672
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tż kupił w biedronce mały zestaw kibica (4 piwa i chipsy) i idziemy oglądać Harrego Pottera. Będziemy kibicować mu jak lata na miotle
My kupiliśmy 2 bo z bratem sobie pijemy ;p

Dziewczyny wyluzujcie to tylko post czy to coś zmieni, że na nim jesteście czy nie ??są w życiu poważniejsze sprawy niż takie głupoty wiec luzzz dziewczyny chcą jak najlepiej a wy z pretensjami a nie można po prostu napisać sorry ale mnie pominęłaś >? i już ??

Ale mam dzisiaj bombę ;p

Nasze dzisiejsze PMKi Wszystkiego najlepszego niech się Wam wiedzie w życiu cieszcie się każdym dniem spędzonym z małżonkiem

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-06-23 o 00:49
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 06:21   #673
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry. Wpadłam się przywitać przed pracą i by wszystkim dzisiejszym Panną Młodym i ich przyszłym wspaniałym mężom złożyć życzenia wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia. By każdy wasz wspólny dzień był pełen wzajemnego szacunku, zrozumienia, wybaczenia, czułości, miłości i namiętności. Kochajcie się jeszcze 100 lat.

Cytat:
Ja niestety też. Przy okazji wzdęcie, bo zawsze mi towarzyszy, ból i brzydką cerę z jakimś gigantem na policzku

Cytat:
Jakaś spokojna jestem

I słusznie. Wychodzisz za mąż za meżczyznę swojego życia, więc luzik
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 06:56   #674
justyna_b3
Raczkowanie

Wydaje się, że dzis będzie dobra pogoda na ślub, przynajmniej w Lublinie słonecznie i ciepło, ale nie gorąco.

Wszystkim ślubującym dziś PMkom życzę, aby wszystko poszło zgodnie z planem i aby obyło się bez większego stresu, za to z ogromnym uśmiechem na buziolu
Stary 2012-06-23, 07:15   #675
Magdzia0108
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny
Jeszcze jest spokój, poćwiczyłam sama sobie pierwszy taniec, głowie mam ciągle słowa przysięgi (planujemy powiedzieć sami od siebie). Zostałam w domu, reszta wybyła z autem i do fryzjera. Zacznie się jakoś po 10:00 wszystko kręcić odpowiednim tokiem, że za nim się obejrzę, będzie 15:00

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 07:25   #676
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Kryliśmy kolor zielony i były w sumie 3-4 warstwy, najgorsze było to, że musieliśmy czekać aż dobrze farba wyschnie, bo jak położyliśmy drugą za szybko to sie w jednym miejscu zrobiła taka bula i odstawała, było za mokro i musieliśmy to zeskrobać, całe szczęście było to w miejscu mało widocznym. Jednym słowem masakra i nigdy więcej
przerażasz mnie
liczyliśmy na max 2-3 warstwy. Wcześniej zagruntowaliśmy ściany takim czymś, no nic dziś pojadę do mieszkania i zobaczymy jak to wygląda.

evoonia86
Magdzia0108
wensday21
ibyza
D0tk4

życzę Wam samych cudowności w dniu ślubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 07:36   #677
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Zachwycam sie nia
Szkoda ze nie poczulam mierzac ja ze to "ta"
Jest booooksa normalnie az brak mi slow...
Nienawidze sie ze ta suknia nie spasila mi

Wygladasz OBŁĘDNIE!
na poczcie pytalam o pas
Kolejny gluptas!! Przeciez Twoja jest rowniez przepiekna!!
odp. na poczcie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
ladystar pięknie wygląsz! Ta suknia jest stworzona dla Ciebie
dziekuje

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
booooozziuuuuuullluuu!!
zaraz się pos^%^&*am taka piękna jest

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Nie mam dzisiaj już nawet siły pisać

Dzisiejszy makijaż okazał się totalną klapą. To już 2. Teraz cała nadzieja w niutowej makijażystce.

3 lipca zdaję egzamin licencjacki i dzisiaj dopadł mnie taki koszmarny stres u tża, że zaczęłam się trząść, zrobiło mi się słabo a na koniec się popłakałam
Bardzo źle znoszę stres. A teraz jest jeszcze większy, bo mam 1,5 tygodnia i ogrom nauki z całych 3 lat studiów. Po dzisiejszej akcji stwierdziłam, że musze chyba kupić jakieś tabletki na uspokojenie, tylko boje się że będą mnie usypiać i nie będę w stanie się uczyć.

Dobranoc.
bedzie dobrze musi byc!!

Cytat:
Dziękuję dziewczyny
Jeszcze jest spokój, poćwiczyłam sama sobie pierwszy taniec, głowie mam ciągle słowa przysięgi (planujemy powiedzieć sami od siebie). Zostałam w domu, reszta wybyła z autem i do fryzjera. Zacznie się jakoś po 10:00 wszystko kręcić odpowiednim tokiem, że za nim się obejrzę, będzie 15:00
Madzia - jestes oaza spokoju , zycze sobie, abym ja tez w tym dniu taka byla, co jednak graniczy z cudem
A Tobie kochana zycze super wesela, samych niezapomnianych chwil z tego dnia!! I slodkiego milego zycia przy TZ.

Pozostalym dzisiejszym PMkom evooni86, ibyzie, D0tce i wensday21 rowniez zycze wszystkiego co najpiekniejsze na nowej drodze zycia.

Wstalam o jakiejs chorej porze, bo pojechalismy do ksiedza zeby mu w koncu zaplacic i co? odprawil nas z kwitkiem, bo nie bylo proboszcza, a to ona nam bedzie udzielal slubu wiec z tym nie mielismy o czym rozmawiac Oni chyba nie chca od nas kasy Kolejne podejscie we wtorek - na szczescie po poludniu

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 07:39   #678
fablous
Zakorzenienie

Witajcie w nowym wątku

koocur przepieknie wyglądaliście, Twoja suknia to ideał
audrey piękny tort, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ja nie będę mieć takiego w stylu angielskim.
ladystar suknia

U mnie dalej to samo - jestem zarypana nauką . Śpię po 4-5 godzin dziennie, jadę na kawie i napojach-kopyciarzach. Ale na szczęście to już ostatnia prosta, w poniedziałek mam obronę więc jeszcze tylko przezyć ten weekend i będę najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi . Jeśli zdam . Teraz to nawet ciężko jest mi wyobrazić sobie, że wracam z pracy i nie muszę się uczyć.
W temacie pracy - ta nowa praca jest ekstra! Aż sama nie wierzę, że udało mi się ją dostać. Póki co jestem na etapie wdrażania się i poznawania wszystkiego ale podoba mi się coraz bardziej
Dzisiaj muszę się na chwilkę wyrwać do mojej świadkowej, chcę jej dać zaproszenie . Na co dzień mieszka 200km ode mnie i przyjeżdża tylko raz w miesiącu. Następnym razem przyjedzie w ostatni weekend lipca i wtedy mamy zorganizować mój panieński . Dziś może już obgadamy szczegóły.
Póki co przez te zawirowania z obroną i nową pracą temat ślubny poszedł zupełnie w odstawkę . Ale już w przyszłym tyg ruszam pełną parą i wracam do was na dobre

evoonia86
Magdzia0108
wensday21
ibyza
D0tk4

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg keep-calm-and-say-i-do.jpg (25,6 KB, 7 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 07:40   #679
a u d r e y
Wtajemniczenie

Madziu Twój spokój i opanowanie jest godne podziwu! klaki:

Dla dzisiejszych PMek:
evoonia86
Magdzia0108
wensday21
D0tk4

Najlepsze życzenia w Tym pięknym dniu i każdym następnym u boku ukochanego mężczyzny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 07:44   #680
ladystar
Zakorzenienie

A dzisiaj panienski i kawalerski
Musze ogarnac pokoj i zrobic penisowa salatke, a tak mi sie nie chce

O 14 jade na kawalerski TZ - niestety nie bede nago wyskakiwac z tortu a tylko fotografowac chlopakow podczas raftingu.

W ogole nasz swiadek uchylil rabka tajemnicy co do kawalerskiego TZ, po wszystkich sportowych atrakcjach TZ ma pojechac do domu przebrac sie w stroj bardziej "wieczorowy" i wtedy do jego domu wpadnie milicja ktora przyjedzie taka PRLowsą nyską oskarża go o costam, zakuja w kajdany i wpakuja do tej nyski , a pozniej impreza odbedzie sie w jakims klubie w stylu PRL muzyka PRL, klimat PRL wodeczka, ogorki kiszone itp Chlopaki jednak maja wyobraznie
A ja mam tajniacko ostrzec jego rodzicow, zeby nie dostali zawalu i nie zglaszali sprawy na policje jak go porwie Milicja

Stary 2012-06-23, 07:50   #681
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczyny... no i nie zamówiłam tego tortu ale to dobrze bo dowiedzialam się przy okazji od pana że on również robi torty w stylu angielskim ale nie do końca...
ponieważ te w stylu angielskim są suche a on robi pokre tylko że nie pokrywa go masą cukrową tylko kremem czy jakoś tak że one mogą by.ć pokre i pyszne... no i pan kazał i wybrać sobie na necie jakie mi się podobają a on mi taki zrobi doradzi i jestem mega szczęśliwa z tego powodu bo już myślałam że będę miała zwykły tradycyjny tort a tu niespodzianka

dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 07:51   #682
gosiulka22
Wtajemniczenie

Wszystkim naszym dzisiejszym PMką życzę duuuuuuuuużo szczęścia i jeszcze więcej miłości
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 07:58   #683
nena1984
Zakorzenienie

lady - udanych imprez dzisiaj. I uważaj na siebie, moje siniaki tak łatwo nie schodzą

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 08:06   #684
ladystar
Zakorzenienie

I ostatni poranny NEWS...

za 2 tygodnie!!!! o tej porze bede siadac na fotelu fryzjerskim

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
lady - udanych imprez dzisiaj. I uważaj na siebie, moje siniaki tak łatwo nie schodzą
dziekuje
wlasnie ja mam skore, ktora szybko lapie siniaki :/ czesto nie wiem nawet skad, np. jak ktos chwyci mnie za reke mocniej to robi mi sie siniak ale jesli po dzisiejszym wieczorze beda od pasa w dol to jakos to zniose gorzej jesli wyzej

ale bardziej martwie sie o TZ, bo te ekstremalne sporty moga go nie malo poturbowac, a jak wpadnie do wody na raftingu to sama wskocze zeby go ratowac

Stary 2012-06-23, 08:06   #685
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
A dzisiaj panienski i kawalerski
Musze ogarnac pokoj i zrobic penisowa salatke, a tak mi sie nie chce

O 14 jade na kawalerski TZ - niestety nie bede nago wyskakiwac z tortu a tylko fotografowac chlopakow podczas raftingu.

W ogole nasz swiadek uchylil rabka tajemnicy co do kawalerskiego TZ, po wszystkich sportowych atrakcjach TZ ma pojechac do domu przebrac sie w stroj bardziej "wieczorowy" i wtedy do jego domu wpadnie milicja ktora przyjedzie taka PRLowsą nyską oskarża go o costam, zakuja w kajdany i wpakuja do tej nyski , a pozniej impreza odbedzie sie w jakims klubie w stylu PRL muzyka PRL, klimat PRL wodeczka, ogorki kiszone itp Chlopaki jednak maja wyobraznie
A ja mam tajniacko ostrzec jego rodzicow, zeby nie dostali zawalu i nie zglaszali sprawy na policje jak go porwie Milicja
Znam dziewczynę którą PRAWDZIWA policja zgarnęła przed panieńskim za posiadanie narkotyków Mieli przy sobie woreczek że niby ktoś jej podrzucił, na glebe, kajdany, słuchajcie ponoć wpadła na ten panieński tak zryczana że nie miała już tuszu a policjanci zamiast powiedzieć że sa znajomymi jej koleżanki i to tylko zabawa to ona ryczała a oni grobowe miny

Kawalerski zapowiada się super, Twój panieński mam nadzieję taki sam

A u Nas dzisiaj ostatnia luźna sobota gdyż:
30.06 TŻt idzie na Rysy
07.07 jest u Nas impreza plenerowa na której zaczęliśmy ze sobą być więc obecność obowiązkowa
14.07 to panieński i kawalerski..
a za 4 tygodnie o tej porze... będę pewnie jadła śniadanie i przepuszczała je od razu dołem
Stary 2012-06-23, 08:07   #686
ladystar
Zakorzenienie

Madzia - ja Cie ciagle widze tutaj

Stary 2012-06-23, 08:14   #687
a u d r e y
Wtajemniczenie

Bo Madzia jest hardkorem, siedzi z nogami wywalonymi na biurko, czyta sobie spokojnie wizaż, zagryza kanapeczkę, popija herbatką... jest chill
Stary 2012-06-23, 08:18   #688
Nattiv
Zakorzenienie

Ślubującym dziś PMkom życzę dużo szczęścia i miłości. Niech dziś wszystko pójdzie po Waszej myśli

kicia też już olewam ten kalendarz zrobi się czystki jak już wszystkie wyjdą za mąż. Usunie się te, które nie dały relacji i spokój.

Jak wczoraj Tż ucieszył się z łazanek Nie zdążyłam mu nawet podgrzać bo zimne jadł.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 08:24   #689
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dla dzisiejszych PM wszystkiego najlepszego,dużo miłości,wszystkiego dobrego

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 08:25   #690
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja zaraz lece do pracy ale 3 h szybko miną
Dostaliśmy wczoraj kartki do spowiedzi i jakoś dziwnie to wygląda,zresztą zobaczcie same
Czy ta kreska oznacza że mamy tylko raz przed ślubem iśc do spowiedzi?Przyjrzałam się dopiero w domu hmmm
Troche zamazane robiłam przed chwila telefonem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0839.jpg (63,4 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2012-06-23 o 08:27
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości