|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
Nie wiem, jak ja to robię ale po prostu żyły w chwili, gdy trzeba pobrać krew się chowają. Rekord prób w wykonaniu pielęgniarek to 10 bezskutecznych... ![]() Cytat:
A na pizzę chodzimy do da Grasso. Moja ulubiona pizzeria
|
||
|
|
|
#4202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w Warszawie pewnie na Domaniewską chcesz dojechać? To na centralnym się wysiada ![]() Juliszka Gratulacje! Piękny pierścień! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Simpli wszytskiego najlepszego kochana dużo miłości i szybkiej i bezbolesniej organizacji ślubu ![]() Justyna super się czuta , że u Was tak dobrze . A jednak słowo kocham w takich właśnie wyjątkowych romantycznych sytuacjach jest mocnejsze o 100 razy Capri ale super ! rok to zleci ! My mamy równo z TŻ 3 miesiące Ale w niedziele jedziemy w 5 miejsc Więc każdy weekend staramy się pożytecznie wykorzystać tak więc za udane przygotowania Maya a byś szybko i bezboleśnie się rozpakowała Kawa przykro mi z powodu samochodu ! mam nadzieję , że na prawa dużo nie wyniesie a koleś po drodze złapał gumę za to ! Capri a możesz wstawić kilka piosenek dedykowanych dla męża ?Naj jaram się Twoim a raczej Waszym kredytem w TYM BANKU więc gratki z tej okazji BY jakie Ty masz piękne włosy Carmi za mejkap aby to był właśnie ten ![]() A co do włosów to już zapowiedziałam TŻ , że po ślubie ścinam i chciałabym bardzo jakąś super inną fryzurę . W ogóle TŻ ostatnio mi powiedział , że dopóki jestem młoda to mam kombinować ze wszytskim ile chcę z ciuchami , makijażami , fryzurami tak więc po ślubie będzie ciachhh ciachhh jeszcze mnie kiusi inny kolor włosów np . rudy ale obawiam się , że będę źle wyglądać . Karola wszystko mogło ci się przestawić przez obecny tryb żyucia . Mi np. jak zaczęłam poracę na 3 zmiany jakoś się nie przestawił ale jak już stracuiłam pracę i wróciłam do starego trybu życia strasznie mi się cykl wydłużył ale mam nadzieję , że powoli mi się unormuję . Na razie mój TŻ szaleje jeśli chodzi o ślub Wiecie co kiedyś nie nawidziałam niezapowiedzianych wizyt a teraz po prostu je kocham TŻ nic mi nie powiedział i przyjechał po nocce W sumie kiedyś przyjeżdżał różnie do mnie nie koniecznie na cały weekend ponieważ cały czas pracował . A teraz całyyyy weekend jest dla mnie od piątku do poniedziałku a nawet się wydłuża i czy pracuję czy nie to i tak piątek zawsze TŻ przyjeżdża to takie miłe
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2012-06-23 o 22:29 |
|
|
|
#4204 |
|
MBZ♥
|
Aniołku ale się fajnie Ciebie czyta
z tymi nickam jako grawerem też super pomysł nasi znajomi mają nr gg bo tak się poznali, on pomylił nr gg i napisał do Niej i tak się zaczęło![]() rozwożenie zaproszeń to się przygotujcie na siedzenie i picie kawek, herbatek tudzież innnych trunków ![]() i dziękuję ![]()
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
Simply, wszystkiego dobrego z okazji urodzin Radości z każdego dnia, siebie samej i Narzeczonego 100 lat, Kochana! Maja, trzymam kciuki za Olę, by w końcu zechciała oglądnąć świat po drugiej stronie brzuszka ![]() Józia, kciuki za Twoje wakacje- oby udało się Wam wyskoczyć na jakiś romantyczny wyjazd Choji gratuluję zaliczenia ![]() Anioł wyglądasz cudnie w nowej odsłonie Masz piękne oczy Arrakis, siostro moja- te foty z Warszawy Czarna sukienka i torebka z kokardką GENIALNE! Zaadoptuj mnie ![]() Capri gratuluję fotografa i ostatniego, panieńskiego 22 czerwca ![]() Naj gratuluję kredytu w TYM baku ![]() Groszek gratuluję pracy ![]() I chciałam odpowiedzieć na pytania o słoneczko- jest u mnie Od początku tygodnia mamy upał... Moja młodsza, zaręczona w Wielkanoc kuzynka wpadła do mnie z piwkiem. W przyszłym roku, w pierwszą sobotę września wesele. Starzeję się
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
spytałam TŻta i też najbardziej podoba mu się czwarta propozycja, symbol nieskończoności
pasuje do nas i jest minimalistyczne a wymowne
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4208 |
|
MBZ♥
|
Gocia, a potem się dziwić że Ci się wkłuć nie mogą jak Ty o % piszesz
opowiedz czemu procenty?
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
mi się spodobał pomysł ze znaczkiem nieskończoności
prosto i na temat Eeeee, kredyt przypieczętowany tylko mam teraz tyle wątpliwości, napisałam mejla o 15 do doradcy, ale mi nie odpisał ani nie oddzwonił... zmoleszczę go w poniedziałek właściciele mieszkania, które wynajmujemy, się ucieszyli, że mamy chętnych na nasze miejsce, i pogratulowali decyzji fajnie tak, jak wszyscy się cieszą z nami a na jutro mama mnie zaprasza na kalafior zasmażany - uwielbiam
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Naj tak sobie ostatnio myślałam, że zmiany lubią występować stadnie więc, kredyt to dopiero początek dobrych wieści od Ciebie
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn jak go zobaczyłam pierwszy raz to byłam trzeźwa ale poznałam już po % ![]() Za tym pierwszym razem rzucaliśmy się tylko ciastkami do rana a ja rozdarłam zasłonkę prysznicową jak D. mnie gonił a ja chciałam się schować. Na drugiej imprezie po % było 3 dni potem poszliśmy na spacer wyjaśnić sobie, że my nie jesteśmy z tych, co się całują po pijaku a potem udają, że nic się nie stało. Ze spaceru wyszła randka, COŚ JESZCZE i to był początek naszego związku
|
|
|
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta koronkowa sukienke o ktorej piszesz kupilam w Cubusie za grosze na przecenach rok temu - sliczna jest Cytat:
![]() ide spac bo jutro do Wrocka na sesje foto, wieczorem na koncert a w niedziele szkola - mam zaliczenie z rysunku i na charakteryzacji z perukarstwa
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
jako ze portugalia i niemcy wygrali moj tż wygrał 100zł
a postawil chyba 5zł wiec faaaaajnie jestem z niego dumna bo zawsze przegrywa w bukmacherachjeszcze go nie ma szkoda ja zaraz ide spac dobranoc moje drogie niech wam się snia pierscienie ślubiki i hmmm... kasiora ;-)
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
By ja to mam nadzieję ,że w niedzielę uda nam się odwiedzić 6 rodzin
bo akurat do tych osób musimy jechać z rodzicami ponieważ nie mam pojęcia gdzie oni mieszkają więc mam nadzieję , że za długo nie posiedzimy ![]() A za tydzień to już w ogóle taki maraton zrobimy chyba , że mała głowa ale dopóki TŻ ma jakieś dni wolne chcemy jak najwięcej zaproszeń rozdać bo w lipcu z tego co wiem wszystkie soboty TŻ ma pracujące wiec zostają tylko niedziele . |
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Lilith taka charakterna dziewczynka
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4218 |
|
MBZ♥
|
Gocia no to nieźle
Aniołku my też mieliśmy ambitne plany jednak czasem się nie udawalo bo tak fajnie się siedziało i rozmawialo, że żal było wychodzić![]() Najlepiej udało nam się z Przyjaciółmi-12 zaproszeń odrazu bo zrobilismy grilla no i B wujowstwo bo daliśmy na imieninach Babci
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
jakbyście się zastanawiały co się ze mną dzieje, to służę odpowiedzią: dzisiaj rano usiłowałam wmusić w me dziecko kaszkę na mleku,lecz odmówiło współpracy i usnęło zatapiając nos w misce. Śpiącą przełożyłam do wózka, zapakowałam kota do transportera i udaliśmy się do weterynarza w celu zamienienia kocura w "neutera". Zajęło nam to ponad godzinę, chociaż do weterynarza idzie się 5 minut, a w kolejce przede mną była tylko 1 Pani. Cóż z tego, skoro Pani w wieku na oko 120-140 lat, musiała koniecznie opowiedzieć Pani weterynarz jak przyrządza pasztet... Po zostawieniu kota u weta wróciłam do domu. Mrówka obudziła się niebawem przerywając mi pisanie niezwykle ważnego maila do jednej z Zazdrośnic. Wywaliła doniczkę z wielkim kwiatkiem i z doniczki wylała się woda tworząc olbrzymią kałużę po środku pokoju. Musiałam zetrzeć mopem, a Mrówka w tym czasie raczyła wyrzucić na siebie zawartość słoiczka, który właśnie miałam jej podać. Po wytarciu podłogi i umyciu dziecka nastąpiło jedzenie. Córka postanowiła,że ja jej karmić nie mogę - chce sama. Pozwoliłam.Skutkiem tego po raz drugi musiałam ją przebrać i wykąpać (ale trafia łyżką w buzię, więc jeszcze ją pochwaliłam ) Tym sposobem, nie wiem jak - z 11 zrobiła się 14. Poszłyśmy odebrać kota. Mrówa przespała spacer. Wróciłyśmy do domu, Mrówka nadal spała, więc wystawiłam ją na balkon. Ugotowałam obiad rozbijając przy okazjo słoik z ogórkami kiszonymi. Musiałam umyć podłogę i odkurzyć ze szkła. W tym czasie Goedon zwymiotował na podłogę w przedpokoju. Napisałam jedno zdanie na komputerze. Obudziła się Mrówka. Ponownie chciała jeść, więc tym razem przezornie ubrałam ją w skafander ochronny. Niestety nie pomyślałam, by zdjąć jej spodnie - wczoraj prałam jej rzeczy, dzisiaj też upiorę. Ale przynajmniej obyło się bez trzeciej kąpieli. Wrócił tż. i zabrał ją na spacer. Na chwilę usnęłam, po czym pojechałam odpocząć do CH. Kupiłam sobie buty na fitness, leginsy, 2 koszulki i 2 kostiumy kąpielowe. Wróciłam do domu i obejrzeliśmy mecz. Po drodze uśpiłam Mrówkę.... Generalnie nie wiem jak się nazywam. Najeczko gratuluję przeogromnie kredytu ![]() ![]() ![]() Groszku, Tobie pracy Juliszko, Tobie zaręczyn Simply wszystkiego najlepszego A mój tż jest bliźniakiem. Idę karmić. Nie zapominajcie o mnie
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#4221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pochwal się efektem sesji Cytat:
i fajnie, że wygrał Gwizd, jestem dumna z dużej Mrówki - robi postępy! i miałaś męczący dzień, ale nie żałuję Cię, bo do mnie mejla nie pisałaś, więc foch
|
|||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak ale czad twoja córka już sama macha łyżką i to trafiając do buzi!
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak - jesteś super mamą
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
dużo tych bliźniaków, nie boicie się ciąży mnogiej ? Mąż crozee też ma brata bliźniaka jeśli dobrze pamiętam
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie oboje rodzice są Bliźniętami, a moje najbliższe koleżanki to Raki siostra Wodnik i nie umiem się z nią dogadać tak, jakbym chciała, a brat Panna i jest spoko Ja Waga, luby Skorpion i jest super
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Dojechałam
![]() A oceny ciągle nie ma |
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dużo rodziny rodzi się w kwietniu także Barany i Byki. A TŻ jest Panną |
|
|
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
Prawie cała nasza rodzina jest zodiakalnymi Pannami. I chyba poza tym nie mamy cech wspólnych jakichkolwek, jeśli chodzi o charakter
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
o tobie? never!!!
pochwale sie na pewno Cytat:
![]() a o moich rodzicow jest tak jak u ciebie i lubego - mama waga a tata skorpion. A brat moj to blizniak - ja sie generalnie dobrze z blizniakami dogaduje - P. byl blizniakiem - tzn jest nadal
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-06-23 o 05:10 |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Juliszka, GRATULUJĘ pięknych zaręczyn! Gwizdak, super mamo A ja jestem Bykiem ale czy Wy wiecie, że według położenia słońca w gwiazdozbiorze na rok 2011 jestem Baranem!? TŻ Ryby albo Wodnik, zależy od horoskopu, ale raczej Ryby
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Nie wiem, jak ja to robię ale po prostu żyły w chwili, gdy trzeba pobrać krew się chowają. Rekord prób w wykonaniu pielęgniarek to 10 bezskutecznych...
phiii, ja będe tym paparazzi
gdzie chodzicie na pizzę?
dobra jakaś?

Więc każdy weekend staramy się pożytecznie wykorzystać
za udane przygotowania
100 lat, Kochana!
Czarna sukienka i torebka z kokardką GENIALNE! Zaadoptuj mnie 
13.03.2008

szkoda ja zaraz ide spac dobranoc moje drogie

TŻ Ryby albo Wodnik, zależy od horoskopu, ale raczej Ryby