![]() |
#601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Ja lece po podklad Astora Skin Match jutro....nie mialam go jeszcze, ale ma dosyc dobre opinie na wizazu....
#602 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() te zwykłe parasolki mi nie służą. miałam też 2 z pepco za kilka zł i poza boskimi kolorami masakra. na dosłownie kilka użyć były. zresztą tak samo jak te tanie z Rossmanna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe mogę spytać, ale raczej w tej kwestii się nie dogadasz ![]() ![]() Mi się podobają zestawy z kosmetyczką, ale nie wiem czy koniecznie muszę je mieć ![]() ![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
Do dziewczyn, które pytały o eyeliner z serii różanej - rok temu w wakacje gdy ta seria się pojawiła, kupiłam ten kobaltowy i ... właśnie wywaliłam go do kosza. Rzadko wyrzucam kosmetyki, ale ten, mimo usilnych prób, nie przekonał mnie do siebie. Kolor sztuczny, nie współgrał mi właściwie z żadnymi cieniami, do tego beznadziejny pędzelek - kreska wychodziła mi zawsze rozwarstwiona a po poprawce - za gruba. Tak więc po prawie roku rzadkiego użytkowania dałam za wygraną. Jeszcze szybciej skończyła się moja przygoda z tuszem z tej serii (szczoteczka z "kulką"). Też próbowałam, ale za nic nie umiałam się nim malować. Jedyny dobry zakup to pachnące lakiery do paznokci - mam 3 i służą mi do dziś. Piękne różane odcienie - uwielbiam je na lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
tusz maxfactor 2000kalorii-rewelacja
![]() az mi wstyd ze go wczesniej nie wyprobowalam<coz, tak to jest jak sie siedzi w avonie i ma sie tusze za darmoche>chyba sie przejade jeszcze do SP i zrobie sobie zapas bo naprawde jest rewelacyjny
#607 |
Zadomowienie
|
rossmann na dziś:
"jak to pani 10 bierze, każdy chce kupić" - handlara "pani to by się bardziej mydło przydało niż wkład do sedesu" patrząc na wytapetowaną twarz handlary ![]() Mnie udało się upolować: rajstopki, dwa lenory, gąbkę konjac (a jednak!), dwie paczki podpasek i był już dostępny nowy żel Isany: marakuja i kokos, oczywiście poczyniłam zakup. ![]()
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A zwróciłaś może uwagę czy był też już nowy olejek z Isany melon i gruszka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zadomowienie
|
Niestety nie spojrzałam, będę wieczorem w większym to spojrzę, bo sama bym się chętnie skusiła, ale sprawdzałam też nowy krem do rąk i nie było.
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Wtajemniczenie
|
Ha, jednak nie wytrzymałam i kupiłam sobie tego konjaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
maskott
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do promocji: wysłałam dziś rodzinę po filtry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Pojechałam dzisiaj znowu, własciwie bez jakiegoś ciśnienia bo nic mi aż tak potrzebne nie było
![]() Był lekki wyścig do półek, nawet babcia z laską leciała ![]() Pracownicy też sobie brali po 1 sztuce ale kulturalnie bez zagarniania całości. U mnie był szał na Lenory, kobiety brały po 3 sztuki.W gazetce jest napisane, że promocja obejmuje ten zielony 750ml i kosztuje ok 5zł.Z początku go wzięłam ale okazało się, że butle 1,5 litrowe też są objęte promocją i kosztują 8zł więc jednak bardziej się opłacały.Tak więc uważajcie na Lenora jakby któraś kupowała ![]() Gąbki Konjac bez większego wzięcia.W sumie sama nie kupiłam choć chciałam. Kupiłam za to rękawiczki Ecotools.I musze przyznać, że są jakieś takie...liche ![]() Ceny regularnej na pewno nie sa warte.Wykonane są z wiskozy bambusowej, są owszem przyjemne ale bardzo cieniutkie.A wiskoza sama w sobie nie jest włóknem szczególnie trwałym, mocno użytkowana kulkuje się a w zleżałej robią się dziurki. W dodatku są stosunkowo małe.Mam drobne, nieduże dłonie i te rękawiczki są na styk, szczególnie długość w części palcowej mogłaby być dłuższa.Tak więc generalnie tak sobie a kobitkom o wiekszych dłoniach i długopalczastym odradzam.
#615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2012-06-23 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#617 |
Moderator
|
Ja u siebie dziś w rossie zobaczyłam podły upadek społeczeństwa. Wróciłam z porwaną torebką, jakaś babka biegnąc złapała się za moja torbę i urwała mi rączkę.. Żal komentować.
Weszłam w półkę z chemią a tam jakaś laska taranowała inne, mąż jej trzymał koszyk a ona zgarniała ramieniem z pólki, wyrwała wszystkie Sidoluxy i wszystkie kulki Brefa. No cóż, pomyslałam sobie że na darmo szłam, zaczęłam odchodzić od tej półki, ale za chwilę pracownica wyniosła dwa kartony Brefów, jeden został jej wyrwany w drodze z magazynu, drugi babki sobie wyrywały na trasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Lenor... pisałyście że po 3 brali..to u mnie brali po 3..ale po 3 kosze tego Lenora ![]() ![]() ![]() ![]() Dość mam Rossmanna na długie tygodnie ![]() ![]() U mnie w szafie Wibo też była wyprzedaż ![]() ![]() Widziałam też na własne oczy laski kupujące po 6-8 podkładów... Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-23 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany współczuję. Nie uważacie, że powinien być jakiś limit? Na przykład 3 sztuki na osobę czy coś?Ja rozumiem, że każdy chce kupić taniej ale tutaj to już wygląda tak, że kto szybszy ten lepszy i zgarnia całość. 8 sztuk to przesada. I też zaczynam mieć dość tej gazetki ![]()
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
to sie w glowie nie miesci, zachowują się jakby rzucali conajmniej perfumy Diora za 1zł
![]() Ja przed chwilą kupiłam ostatni filtr Defi Mg i przedostatni Sidolux, zadnych dzikusow nie przyuwazylam na szczescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Moderator
|
Tak, powinien być limit. Oczywiście handlary by to obchodziły jak moga, ale przynajmniej by nie było, która pierwsza..
Mam też szczerą nadzieję że wyciągna wnioski z tej gazetki na przyszłość. Bo poza promocyjnymi produktami, to chciałam dziś zrobić zwykłe zakupy w rossmannie, wziąć pare rzeczy do domu itd. Niestety nie udało mi się, bo przez ta porwana torebkę i ten popychający się tłum, już nie miałam na to siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Rozeznanie
|
byłam dzisiaj pierwszy raz przed otwarciem rossa , szaleństwo istne tłumy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
o jeju
![]() ja wzięłam dla siebie i dla Mamy - wypróbujemy wzięłam też lenora i męskiego addidasa. Oglądałam gąbkę i rękawice ale stwierdziłam że nie są mi potrzebne. Co do tych kulek do WC to było masakryczne łapanie - wszyscy uderzyli po nie i widziałam że parę osób chodziło z zapasem kilku sztuk w koszyku - ekspedientki dołożyły po paru minutach więc dużo osób się "posiliło". Jedna dziewczyna ewidentnie brała je gdzieś do sprzadaży bo dzwoniła do swojej mamy że jest tylko jeden rodzaj z jakimś tam kodem kreskowym. W sumie to był mój pierwszy raz gdy mogłam obserwować taką akcje ale porównując z tym co Wy opisujecie to aż takiej tragedii nie było ![]() Ja jeszcze w czwartek będę chciała się wybrać po ten nowy różowy balsam ![]()
PM'17 ![]() Edytowane przez paulinunia Czas edycji: 2012-06-23 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-06-23 o 10:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to przecież nie hurtownia ![]() ![]() U mnie tez była walka na Lenory potem wynieśli jeszcze 5 sztuk poszłam powąchać już tylko jeden został ale nie wzięłam ja tam lubię niebieski i jeszcze mam sporo zawsze 2l kupuje za jakieś 13zł. kulki wzięłam 2 ostatnie opakowania ale potem dołożyli jeszcze cały rządek więc rwania nie było, filtry wzięłam tylko ja ![]() Podkładami brak zainteresowania. Na gąbkę nie patrzyłam Sidoluks to chyba w minutę po otwarciu zniknął. Ja byłam jakieś 5 min po otwarciu (8,05) , adidas cała półka ale brzydko pachnie o batoniku zapomniałam ale nic ![]() Pracownicy po dokładały co miały a Sidoluksa brak i mówią " znowu cały dzień trzeba tłumaczyć że już nie ma" współczuję dziewczyny. Wzięłam jeszcze jedną kulkę DOVE ORIGINAL na początku jak stosowałam to się przestraszyłam bo przez pierwsze 3 dni to byłam mokra po pas aż straszne, chyba się dostrajał czy jak bo teraz suchutko tylko przy bieganiu już nie daję radę ale minimalnie więc jest super na lato akurat na te upały dziękuje dziewczyny raz jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() Olejek z alterry tylko limonka granat lub aloesowego brak :/ Z gazetki został mi tylko tusz 2000call ale będę jutro w Rzeszowie mam nadzieje że uda się w SP kupić bo u mnie w tym rosie co mam bliżej to nawet tego tuszu nie ma ![]() Chciałam się jeszcze podzielić z wami informacją jest aktualnie zbiórka dla kotów (można produkty dla zwierząt a można i kosmetyki na aukcje) http://siempre-la-belleza.blogspot.c...kow-oddaj.html ja zbieram paczuszkę ![]() Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2012-06-23 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Odświeżacze do toalet Bref (różne rodzaje) są też w promocji w Realu, co prawda 70 groszy droższe niż w R. - kosztują 3,99 zł, ale jeśli komuś nie udało się ich kupić w Rossmannie to może skorzysta z tej promocji
![]()
#629 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś wcześniej pisał na wątku, że taka gazetka jak ta, będzie przez parę miesiecy. Mam nadzieje ze to nieprawda, bo sie odechciewa zakupów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.