|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
Tu masz link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31968184 #post31968184 cena to 10zł/szt + przesyłka |
|
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy to możliwe, żeby kosmetyki Avon na Allegro były taki super taniutkie?
Na przykład krem do twarzy za 3,90zł! A opakowanie pełnowymiarowe. http://allegro.pl/krem-do-twarzy-avon-i2435657772.html Albo szminki Ultra Colour Rich za 6,90zł http://allegro.pl/szminka-ultra-colo...433106931.html Dlatego pytam was, jako konsultantek Czy takie kosmetyki nie będą przeterminowane itp.?
|
|
|
|
#1773 | |
|
Rozeznanie
|
nowymi Solutions do ciała
peeling i żel ujędrniające ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda, bo się napaliłam na pełnowymiarowy. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||||
|
|
|
#1775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
Tak się zastanawiam, czy jeśli złożę zamówienie z katalogu 9 w ostatni dzień składania zamówień czyli w środę na płatnego kuriera i z 10 też w środę czyli dzień przed wejściem tego katalogu to czy jest szansa, że oba te zamówienia przyjdą mi w tym samym czasie, czy mimo wszystko na paczkę z 10 będę musiała czekać do poniedziałku, a z 9 będzie w piątek? Ktoś tak próbował?
|
|
|
|
#1777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny witam dano dawno mnie tu nie było, mniej czas na avon, mam takie pytanko o wiem że tu są i konsultantki i leaderki, może któraś z was ma na sprzedaż w "rozsądnej " cenie torebkę tallulah to taka która była w kat.3, taki kuferek z mapą... jeżeli macie i chciałybyście odstąpić tzn,odsprzedać proszę o info na pv. bardzo mi zależy a coku nie ma u mnie w mieście więc nie jestem w stanie sprawdzić czy coś się u nich jeszcze by znalazło
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję zza pomoc w sprawie COKU ale może odezwie się jeszcze ktoś kto posiada tę torbę na sprzedaż
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2012-06-23 o 15:32 |
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Wtajemniczenie
|
A za jakimi produktami tęsknicie najbardziej? Bo ja za Wink i błyszczykami w kulce ze srebrnymi nakrętkami, szczególnie malinowym
|
#1784 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ta szminka też mogła być z jakiejś promocji, a pani sobie jeszcze na przesyłce dorabia. ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-23 o 15:41 |
||
|
|
|
#1785 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Błyszczykiem Shine Supreme (mam jeszcze ale się nie maluję bo ma chyba z 6 lat ),maską do włosów brązowych Advance,szminką nabłyszczającą z drobinkami,ech jest trochę takich rzeczy mandarynkowe mleczko do ciała Aromatherapy ) to żel Senses Hollywood ![]() a czego Wam brakuje w Avonie? coś czego nie ma a chciałybyście żeby było?
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytalas mnie o ten zel myjacy Rejuvenate - mialam tylko ta mini wersje, ale dosc mi sie spodobal nie pamietam jak z pienieniem wlasnie, ale dobrze zmywa makijaz, skora nie jest sciagnieta i dodatkowo lekko chlodzi ja biore na bank, bo czekam od dawna na super promocje pelnowymiarowego ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- ankieta odnosnie odbioru paczek w placówkach pocztowych: http://www.smartsurvey.avon.com/poczta_p1/
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Do której godziny trzeba złożyć zamówienie na pocztę zeby paczka przyszła za dwa dni??
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, Nasza Firma obecnie poznaje opinie Konsultantek/Konsultantów, na temat jakości świadczonego serwisu dostaw.Państwa opinie staną się podstawą do polepszenia jakości świadczonego serwisu. Zachęcamy do wzięcia udziału w ankiecie i dziękujemy za przekazane uwagi. Ankieta nie jest długa, jej wypełnienie powinno zająć około 5-10 minut. Chciałem jednocześnie zapewnić że wszystkie odpowiedzi pozostaną anonimowe i będą prezentowane jedynie w formie zbiorczych zestawień statystycznych. Aby wypełnić kwestionariusz proszę kliknąć na link poniżej. Jeżeli link nie zadziała automatycznie, proszę skopiować go do przeglądarki internetowej i w ten sposób uruchomić stronę z ankietą. http://avonsurveys2009.republika .pl/imi12_plcustsrv.htm?id=Ea 8uplk3159r21
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie bardzo brakuje płynu micelarnego i kolorowych tuszy do rzęs
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tęsknię za żelem pod prysznic Naturals śliwka i wanilia... mam jeszcze 2 ale on tak ślicznie pachnie
Brakuje mi kosmetyczek, zwykle są albo malutkie albo jakieś nieciekawe... o, i sole do kąpieli mogłyby być
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie klientkom brakuje chusteczek do higieny intymnej, które kiedyś były, a potem zniknęły z katalogów. |
|
|
|
|
#1791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam zamówienie z 10 na razie na HL, Perceive x2 i Incandessence . Wgl to opuszczam Was chyba od wtorku i wrócę do Was chyba dopiero we wrześniu... Na ten czas Avon przejmie mama, mam nadzieję, że da radę
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi brakuję delikatnego podkładu, który dostosowywał się do koloru cery
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
To znaczy ja mam blokadę na koncie, więc jak złoże zamówienie z 9 w środę wieczorem to będą do mnie dzwonić w czwartek rano, i dlatego jakbym złożyła też z 10 to nie wiem czy od razu potwierdzą i to zamówienie w czwartek, czy dopiero w piątek znowu będą dzwonić i tak dalej. W sensie że w czwartek nie fakturują nigdy zamówień z nowego kat., tak? Właściwie to nie zależy mi na szybkiej dostawie, tylko na tym żeby kilka razy nie odbierać paczek tylko za jednym zamachem.
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę
Ale opcja dostawy do domu za 3,90zł nawet mi się podoba...
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2012-06-23 o 18:33 |
|
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale to chyba byłaby regularna, tylko z dodatkową opłatą 3,90zł.
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z regularnej i tak prawie nie korzystam, ale oby nie zlikwidowali... na pewno nie każdy ma czas i możliwość podjechać, nawet na pocztę, po taką ciężką paczkę zazwyczaj. Właśnie ostatnio brałam tylko z lenistwa, bo już mi sie nie chciało ciągle jeździć bo jednak mam kawałek do COKu, do paczkomatu prawie to samo, na pocztę co prawda bliżej ale i tak musiałabym podjechać autobusem.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Czy takie kosmetyki nie będą przeterminowane itp.?

peeling i żel ujędrniające 
kolor nadaje dość widoczny

),maską do włosów brązowych Advance,szminką nabłyszczającą z drobinkami,ech jest trochę takich rzeczy