U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 12:47   #721
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
POTRZEBUJE PILNIE WASZYCH KCIUKÓW !!!
prosze

o 16stej mam egzami
a w kieszeni mam 63 sciagi

Musze to zdac nie ma bata
powodzenia

wróciłam z maratonu po kwiaciarniach i mamy koncepcję wstępną ale konkretną kwiaciarnie itp wybierzemy we wtorek

zaraz zjem obiadek i szykuję się na panieński.... jedna kumpela nie przyjdzie bo dostała@ kocham takie sytuacje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:04   #722
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Witam was

Chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia naszym dzisiejeszym PM - evoonia86, Magdzia0108, ibyza, D0tk4, wensday21. Życzę wam pięknej pogody, zero stresu i dużoooooo miłości u boku swoim mężów

W związku z tym że dopiero jutro( troche poźno od ślubu ale to ze względu na późny plener) odbieramy fotki od fotografa śnił mi sie dziś koszmarek że nasze zdjęcia tez były koszmarne

Ale na pewno takie nie będą

Ta która potrzebuje przez najbliższy czas kciukasów proszę bardzo
Stary 2012-06-23, 13:10   #723
a u d r e y
Wtajemniczenie

Melody

Sztuczko fatalna sprawa, ale z drugiej strony dobrze wyszło, bo mieć taką świadkową to istne nieszczęście :/ Oby siostra stanęła na wysokości zadania, odrzuciła żale na bok i pomogła Ci

Ja ogarnęłam swoje mieszkanko i pędzę na dół do rodziców sprzątać bo przecież Mami nie da rady.
Później jedziemy z prawie ostatnimi zaproszeniami, do kuzyna mojego i do przyjaciela mojego Tatinka do Krk.
A wieczorem imprezaa

Może uda mi się do Was jeszcze zalookać
Stary 2012-06-23, 13:15   #724
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Melody

Sztuczko fatalna sprawa, ale z drugiej strony dobrze wyszło, bo mieć taką świadkową to istne nieszczęście :/ Oby siostra stanęła na wysokości zadania, odrzuciła żale na bok i pomogła Ci

Ja ogarnęłam swoje mieszkanko i pędzę na dół do rodziców sprzątać bo przecież Mami nie da rady.
Później jedziemy z prawie ostatnimi zaproszeniami, do kuzyna mojego i do przyjaciela mojego Tatinka do Krk.
A wieczorem imprezaa

Może uda mi się do Was jeszcze zalookać
Dziękuję, Kochana jesteś Nom właśnie rozmawiałam dziś z jedną koleżanką z roku, słusznie zwróciła uwagę, że przez tę sytuację możemy się z siostrą bardzo zbliżyć Byłoby super ))

Hehe mówisz, że ostatnie zaproszenia? No my mamy jeszcze 3 do rozdania =.= Pocieszyłaś mnie tym, że też coś Wam zostało na koniec A reszta spraw? Coś jeszcze leży i kwiczy tak jak u mnie :p?

sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:30   #725
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
prosze

o 16stej mam egzami

Zdasz! Nie ma bata A swoją drogą, to masz bardzo pojemne kieszenie Kciuki dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej laseczki!

Dziewczęta: evoonia86, Magdzia0108, ibyza, D0tk4, wensday21
---> życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze, przede wszystkim samej miłości i harmonijnego związku z mężem by wszystko zawsze szło po Waszej myśli!

Kochane tak mi głupio, że nie mogę z Wami popisać, czasowo po prostu nie ogarniam kuwety... za 28 dni będę żoną, a mam wrażenie że wszystko jest surowe, niegotowe, nieogarnięte... Tak naprawdę zostały szczegóły do ogarnięcia, zrobienie dekoracji (oj dużo tego będzie!) dalej czekają na mnie te nieszczęsne winietki, podziękowania dla rodziców (chyba zrobimy krótką prezentację multimedialną z naszymi zdjęciami a w prezencie damy im po dużym cytrusowym drzewku ---> jako nawiązanie do drzewkowej księgi gości na weselu ), muszę się dokładnie umówić z florystką która zrobi wymarzony gipsówkowy bukiet dla mnie i butonierki dla TŻa, świadka, mojego taty i partnera mamy TŻa, nie mam dalej sukienki na latynoski pokaz, TŻ czeka na swoje buty w większym rozmiarze, musimy zobaczyć się jeszcze raz z usługodawcami ech i pewnie jeszcze trochę tych "pierdółek" by się znalazło...

A teraz powiem Wam coś naprawdę przykrego, co wydarzyło się późnym wieczorem 21 czerwca, czyli równy miesiąc do ślubu...

Otóż świadkowa mnie wystawiła... Naprawdę nie mam ochoty tłymaczyć o co poszło, ale uwierzcie mi moje kochane, że to nie jest tak że ją oczerniam i siebie wybielam... W kilku słowach: nie wierzy w nas i nazwała nasz dzień "absurdalnym", dowiedziałam się, że jestem egoistką, hipokrytką i nie kocham mojego TŻa tak naprawdę, ech... Jest ciężko, poprosiłam moją siostrę by w trybie pilnym mnie poratowała, rozumiem że jest na mnie wściekła bo nie zaproponowałam jej tego na początku (część z Was może pamięta jak kiedyś opowiadałam o naszych kiepskich "ślubnych relacjach", bałam się że będzie mi cały czas dogryzać i nabijać się ze mnie) ale dziś mamy jeszcze osobiście porozmawiać bo widzimy się na grillu u rodziców. Cóż, zobaczymy jak to będzie... Ostatecznie dziewczyny z tańców obiecały mi pomóc z organizacją i w ogóle we wszystkim...

Jestem zestresowana, czuję się niegotowa na ślub z takiego organizacyjnego punktu widzenia - doskonale to przedstawił mój masakryczny koszmar ślubny, jeszcze nigdy po nocy nie czułam się tak zmęczona i przerażona tym co widziałam Masakra...

Buziakam Was dziewczynki, trzymam za Was kciuki i lecę działać żeby nie było za późno
A może któraś dziewczyna z tańców Ci poświadkuje?
Swoją drogą, to i tak lepiej, że Cię wystawiła miesiąc przed, niż dzień wcześniej.
Jakby jednak nie było, to świnia z niej i tyle. Jak można w ogóle takie farmazony piep**yć, że wasz dzień jest absurdalny Sorry, ale to jakaś kretynka
Trzymaj się i głowa do góry
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:31   #726
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

a ja byłam dziś u jubilera ze złotem i zdjęciem obrączki jaką bym chciała i powiedział że 300zł plus kamień.
Myślę że to ładna cena za 2 obrączki - a jak wam liczyli?
Co prawda nie udało mi się załatwić 3mm ale 3,5 więc i tak myślę że jest OK

jeszcze raz szczere życzenia dla ślubujących i udanej zabawy dla tych które dziś imprezują
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:35   #727
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zdasz! Nie ma bata A swoją drogą, to masz bardzo pojemne kieszenie Kciuki dla Ciebie

A może któraś dziewczyna z tańców Ci poświadkuje?
Swoją drogą, to i tak lepiej, że Cię wystawiła miesiąc przed, niż dzień wcześniej.
Jakby jednak nie było, to świnia z niej i tyle. Jak można w ogóle takie farmazony piep**yć, że wasz dzień jest absurdalny Sorry, ale to jakaś kretynka
Trzymaj się i głowa do góry
Dziękuję Kochana, mam nadzieję że siostra pomoże a jeśli nie to mam jeszcze jedną koleżankę na oku, jakoś to będzie
Ech no dokładnie tak myślę - gdybyście zobaczyły jej maila 2 dni temu, 5 akapitów a w każdym tyle nienawiści i złorzeczenia że idzie się załamać --> jestem pewna, że gotowe byłybyście jechać do Wa-wy i jej wpierdzielić :p

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a ja byłam dziś u jubilera ze złotem i zdjęciem obrączki jaką bym chciała i powiedział że 300zł plus kamień.
Myślę że to ładna cena za 2 obrączki - a jak wam liczyli?
Co prawda nie udało mi się załatwić 3mm ale 3,5 więc i tak myślę że jest OK

jeszcze raz szczere życzenia dla ślubujących i udanej zabawy dla tych które dziś imprezują
Ojej taka cieniutka 3,5mm ? My mamy 6mm I poza kwestią złota (nie mieliśmy swojego tak dużo i musieliśmy dokupywać u niego :p) to tak samo = 300zł robocizna i 300zł za moje brylanty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 13:56   #728
Madziuniusia
Zakorzenienie

A ja w końcu nic nie dostałam od TŻ na urodziny i jest mi bardzo bardzo przykro

ślubującym dziś PM wszystkiego do najlepsze
Stary 2012-06-23, 13:59   #729
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:

prosze

o 16stej mam egzami

mamy cos wspólnego a mianowicie sćiagi na egzaminach
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:09   #730
nena1984
Zakorzenienie

druga warstwa farby schnie. Bankowo będziemy musieli pomalowac jeszcze przynajmniej jeden raz. Kupiliśmy tymbarka a na spodzie nakrętki był napis "może jeszcze jedną"

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Neny sukienka to cała historia opisana w wątku II - bardzo ciekawa.
Wtedy dołączyłam do wątku dlatego pamiętam.
Nena dostała suknię od cioci z USA, była wysłana pocztą do polski, na szczęście celnicy potraktowali suknię ulgowo i dołączyli tylko życzenia dla neny
no nie do końca, bo dołożyli jeszcze cło i VAT

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
W takim razie pędzę szukać tej historii Odczuwam teraz bardzo złe uczucie jakim jest zazdrość
tu jest relacja z dnia, w którym ją otrzymałam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3950

Cytat:
prosze

o 16stej mam egzami

mocne

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-06-23 o 14:12
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:10   #731
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ojej taka cieniutka 3,5mm ? My mamy 6mm I poza kwestią złota (nie mieliśmy swojego tak dużo i musieliśmy dokupywać u niego :p) to tak samo = 300zł robocizna i 300zł za moje brylanty
ja mam małe raczki więc szersze brzydko wyglądają - uparłam się że chce wąską obrączkę ale okazało się to nie takie proste
wklejam w załączniku wzór

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

ślubującym dziś PM wszystkiego do najlepsze
nie przejmuj się ja jak nie zaciągnę mojego TŻ do sklepu i palcem nie pokażę co chcę to też nigdy nie pamięta o niczym - a jedyne jego wytłumaczenie że u nich to się nie obchodzi niczego ( ale to tylko według niego )
tak to niestety jest z naszymi panami - bardzo rzadko zdarzają się tacy z pamięcią ..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2728_1.jpg (28,8 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Dorka__00
Czas edycji: 2012-06-23 o 14:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 14:14   #732
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka

u nas tez dzisiaj zapowiada sie sloneczny dzionek i ciepelko jest o 12 musimy jechac do Lillehammer po rodzinke TZ, bo to juz dzisiaj przyjezdzaja:P wiec pewnie bede mniej zaglądac do Was w tym tygodniu, wlasciwie to do konca lipca, bo wtedy wracam z powrotem do NO , bede juz żoną mojego męża i bedzie spokoj chyba umre bez Was

udanego panienskiego i kawalerskiego My 7 lipca organizujemy w naszym mieszkanu impreze: paniensko-kawalerską-urodzinową TZ-parapetową 4in1 juz sie nie moge doczekac

a mieszkacie raze,m? wtedy jest tylko 1 spowiedz jak nie, to musicie isc na dwie a ksiedzu widocznie cos sie maznęło

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

a znowu bym zapomniala:P

wszystkim dzisiejszym wspanialym ślubującym PM życze wspanialego ślubu i weselicha! duzo MIŁOŚCI
Mazneło na dwóch kartkach tak samo???On coś mówił ze mamy iść do spowiedzi najlepiej dzień przed ślubem....zapytam go w przyszłym tygodniu jak zaniesiemy mu kartke z poradni
Stary 2012-06-23, 14:20   #733
gosiulka22
Wtajemniczenie

A ja właśnie zakupiłam 120zaproszeń uffff w końcu.
Stary 2012-06-23, 14:21   #734
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
ja mam małe raczki więc szersze brzydko wyglądają - uparłam się że chce wąską obrączkę ale okazało się to nie takie proste
wklejam w załączniku wzór
Aha Mnie się zawsze podobały szerokie obrączki, takie "beczułkowate" - nasze w załączniku Mimo innych preferencji muszę przyznać, że Wasze są bardzo urocze

Oki, lecę do rodzicieli na grilla
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF4853.jpg (68,5 KB, 60 załadowań)
Stary 2012-06-23, 14:21   #735
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

On był bardzo zdziwiony że my tak długo jesteśmy razem...Tż mieszka u mnie jak wraca z trasy ale zameldowany jest u siebie
Pytał czy w UK ze sobą mieszkalismy więc mu powiedziałam jak sytuacja wygląda....on nam tą jedną spowiedz poprostu wykreslił....mamy tylko jedną
Jedziemy zaraz do galerii odebrac garnitur po poprawkach!!
Miłego popołódnia
Wszystkim ślubujacym dziś życze wszystkiego dobrego
Stary 2012-06-23, 14:31   #736
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
tu jest relacja z dnia, w którym ją otrzymałam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3950
Za każdym razem się nią zachwycam

Audrey: Buziaki dla Maminki, niech jej się noga goi szybko A Tatinek pierwsza klasa

Sztuczko: Nie ma tego złego... Twoja nowa Świadkowa na pewno okaże się lepszą i pomocniejszą osóbką, zobaczysz, że się ułoży!
Ze wszystkim sobie poradzicie

Imprezującym dziewczynom życzę szaleństw do białego rana!

Ślubującym dziś naszym PM życzę szczęścia, dużo miłości i samych cudownych słonecznych dni na nowej drodze życia!

Dziękuję za słowa otuchy... Jakoś się poprawię, muszę...

Madziunia nasza już pewnie żoną ( lub właśnie ślubują...)

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
A ja właśnie zakupiłam 120zaproszeń uffff w końcu.
Pokazuj szybko! :P

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja bym po prostu powiedziała TŻ co o tym myślę. Nie ma chyba innego wyjścia jak On nie widzi, że dostał prezent a nie poczuwa się do kupna czegokolwiek dla Ciebie...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:38   #737
kindziulindzia
Zakorzenienie

evooniu

najsłodszego dnia w roku najsłodszego męża przy boku życzę Wam wiele miłości i szczęścia i tyle dobrego ile uniesiecie - tym bardziej, że miałyśmy okazję się poznać osobiście i dzięki Tobie znalazłam swoją suknię

Magdzia0108, ibyza, D0tk4, wensday21

wszystkiego najlepszego dziewczyny
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:41   #738
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Pokazuj szybko! :P.
takie proste zwykłe a przedewszystkim tanie. Patrz wzór 16 i 17
http://moda.allegro.pl/zaproszenia-z...438875030.html

Stary 2012-06-23, 14:46   #739
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

sztuczka_magiczka
bardzo ładne - jak na szerokie

gosiulka22
bardzo fajne - prace ale urocze i nie takie standardowe - mnie się bardzo podobają

moje już mi zbrzydły całkiem po tym składaniu ich..eh..
Stary 2012-06-23, 14:50   #740
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
gosiulka22
bardzo fajne - prace ale urocze i nie takie standardowe - mnie się bardzo podobają

moje już mi zbrzydły całkiem po tym składaniu ich..eh..
cieszę się że się podobają. POwiem Ci że to były jedne z nielicznych których nigdzie u nikogo nie wiedziałam i dlatego takie orginalne mi się wydają
A Ty robisz sama? pokazywałaś nam tutaj bo nie pamiętam?
Stary 2012-06-23, 14:56   #741
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
idz do gina, zapisze Ci tabletki, ktore bierzesz tylko 20 dni i koniec. Przesunie Ci sie i spokoj ja juz nawet zakupilam, ale chyba ich nie zuzyje, bo ze stresu mi sie tak okres poprzestawial, ze nie bede miala i na slub i na podroz poslubna a jeszcze 3 miesiace temu wszystko wskazywalo na to, ze bede miala rowno w dniu slubu
A mogłabys podac mi nazwę tych tabletek? To sa tabletki anty?
Stary 2012-06-23, 14:59   #742
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

sama robiłam zaproszenia i tak wyglądają:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszeniesrodek.jpg (31,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenieokladka.jpg (35,8 KB, 32 załadowań)
Stary 2012-06-23, 15:03   #743
(kicia)
Zakorzenienie

a ja mam wszystkie objawy że dostanę na dniach @ (bałam się przez sesje bałam że mi się przesunie o bardzo dużo ) a jednak nie i w ciagu tygodnia powinnam dostać co oznacza że obędzie się bez opóźniania

pazurki zrobione długa relaksująca kompiel tez teraz włosy tylko nie mam pojecia jak się uczesać :brzyda l:

sztuczko współczuję sytuacji z świadkową... moja też mnie olewa ale to Wasz dzień i olej jej zachowanie

Stary 2012-06-23, 15:06   #744
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
sama robiłam zaproszenia i tak wyglądają:
A to jednak już kiedyś widziałam
Bardzo ładne i praktyczne bo widzę że tam mapka jest i wierszyk co chcecie zamiast kwiatów Nie dziwie Ci się że masz już dość tego składania bo trochę tego jest

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

A właśnie dziewczyny co chcecie zamiast kwiatów?
Stary 2012-06-23, 15:14   #745
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne i praktyczne bo widzę że tam mapka jest i wierszyk co chcecie zamiast kwiatów Nie dziwie Ci się że masz już dość tego składania bo trochę tego jest

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

totka

Stary 2012-06-23, 15:37   #746
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

My chcemy winko.... Będziemy się alkoholizować po ślubie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:41   #747
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Znam dziewczynę którą PRAWDZIWA policja zgarnęła przed panieńskim za posiadanie narkotyków Mieli przy sobie woreczek że niby ktoś jej podrzucił, na glebe, kajdany, słuchajcie ponoć wpadła na ten panieński tak zryczana że nie miała już tuszu a policjanci zamiast powiedzieć że sa znajomymi jej koleżanki i to tylko zabawa to ona ryczała a oni grobowe miny

Kawalerski zapowiada się super, Twój panieński mam nadzieję taki sam

A u Nas dzisiaj ostatnia luźna sobota gdyż:
30.06 TŻt idzie na Rysy
07.07 jest u Nas impreza plenerowa na której zaczęliśmy ze sobą być więc obecność obowiązkowa
14.07 to panieński i kawalerski..
a za 4 tygodnie o tej porze... będę pewnie jadła śniadanie i przepuszczała je od razu dołem
no coz pozostaje Ci stoperan

naprawde powinnam zostac twarzą (a raczej zdaem) ich kampanii

Sztuczko bedzie dobrze, i chyba dobrze sie stało że żygneła ta Twoje eks swiadkowa negatywem teraz a nie w dniu ślubu, z ciekawosci bedzie na weselu i slubie ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:42   #748
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

a ja dla części pisałam totka a dla części wino - od znajomych i młodszych wino a od starszych ciotek albo osób które zapraszam tylko na ślub lotka..
Stary 2012-06-23, 16:04   #749
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:

Kocią karmę

Wszystkim dzisiejszym PMkom bajecznego wesela, pięknych, słonecznych dni u boku Waszych Ukochanych TŻów

Miałam zrobić zestawienie, a zajęłam się przygotowywaniem odpowiedzi na pytania z obrony. Moja promotor padła na głowę, bo pyt sa z kosmosu i jak sama to ujęła "Będą dla pani wyzwaniem"
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 16:17   #750
olajakzam
Raczkowanie

a ja kupiłam prezent dla świadkowej mojej!! Bransoletkę z grawerem, datą ślubu moim zdaniem będzie miała ładną pamiątkę

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

my mamy:
"słodycze, drobne pamiątki, trunki bądź książki "
do wyboru do koloru

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości