U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 20:51   #781
karolinka85
Rozeznanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Dzisiejszym PMkom Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Carmelova-ślicznie wyglądasz
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:02   #782
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

dziewczyny ja już nie mam sił tłumaczę TŻ, że tylko górny guzik w marynarce powinien zapiąć, a ten mi na to, żebym pokazała mu kto u nas w rodzinie na ślubach tak miał...
Stary 2012-06-23, 21:20   #783
magdalennne
Wtajemniczenie

Wybaczcie, że znowu odbiegam od tematu, ale.... mój biało-rudy kot wrócił do domu biało-rudo-czarny Umorusał się gdzieś niesamowicie, próbowałam go umyć, ale to w ogóle nie chce z niego zejść Na dodatek patrzy na mnie takim smutnym wzrokiem Wiem wariatka ze mnie

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już nie mam sił tłumaczę TŻ, że tylko górny guzik w marynarce powinien zapiąć, a ten mi na to, żebym pokazała mu kto u nas w rodzinie na ślubach tak miał...
Hehe obawiam się, że mu nie przemówisz... Musiałby to faktycznie gdzieś zobaczyć
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:34   #784
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Wszystkie dzisiejsze Żonki balują w najlepsze ja umieram z bólu od noszenia gratów, ale pół przeprowadzki za nami :P tzn te rzeczy które mogliśmy zabrać są już na mieszkaniu, choć jest tam jeszcze okropny rozgardiasz to na chwilę walnęliśmy się z TŻetem na kanapie i było bosko tak poleżeć we własnym gniazdku jeszcze 3 tygodnie i wreszcie będziemy na swoim, razem każdego dnia.

Wiem, że odzywam się sporadycznie, ale niestety, brak czasu. Na szczęście już humor trochę lepszy....

a my zamiast kwiatów zbieramy datki na Stowarzyszenie WIOSNA
Stary 2012-06-23, 21:49   #785
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Wszystkie dzisiejsze Żonki balują w najlepsze ja umieram z bólu od noszenia gratów, ale pół przeprowadzki za nami :P tzn te rzeczy które mogliśmy zabrać są już na mieszkaniu, choć jest tam jeszcze okropny rozgardiasz to na chwilę walnęliśmy się z TŻetem na kanapie i było bosko tak poleżeć we własnym gniazdku jeszcze 3 tygodnie i wreszcie będziemy na swoim, razem każdego dnia.

Wiem, że odzywam się sporadycznie, ale niestety, brak czasu. Na szczęście już humor trochę lepszy....

a my zamiast kwiatów zbieramy datki na Stowarzyszenie WIOSNA
Bardzo fajny pomysł z tym stowarzyszeniem Ale to chcecie na nich jeszcze dodatkową kasę czy jakieś dary materialne?

Dobrze, że humor lepszy A taki czas spędzony we dwoje zawsze poprawia samopoczucie

Pochwalę się wam moją "poprawioną" księgą gości Mi się bardziej podoba niż poprzednia, więc loozik i tak nie mam pewności, że ktokolwiek się wpisze, bo w rodzinie nigdy nie było na weselach Właśnie mężatki nasze drogie jak się u was spisały księgi? O drzewku czytałam, że super zabawa się z tego zrobiła, a taka tradycyjna księga?

I w gratisie foto mojego "nowego" czarnego kota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg księga gości 2.jpg (56,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1619.jpg (30,1 KB, 65 załadowań)
Stary 2012-06-23, 21:54   #786
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

My zamiast kwiatow prosimy o lotka
Właśnie wróciliśmy,garnitur już po porawkach,wisi i czeka

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Bardzo fajny pomysł z tym stowarzyszeniem Ale to chcecie na nich jeszcze dodatkową kasę czy jakieś dary materialne?

Dobrze, że humor lepszy A taki czas spędzony we dwoje zawsze poprawia samopoczucie

Pochwalę się wam moją "poprawioną" księgą gości Mi się bardziej podoba niż poprzednia, więc loozik i tak nie mam pewności, że ktokolwiek się wpisze, bo w rodzinie nigdy nie było na weselach Właśnie mężatki nasze drogie jak się u was spisały księgi? O drzewku czytałam, że super zabawa się z tego zrobiła, a taka tradycyjna księga?

No to kotek zabalował
Moja cocker spanielka uwielbia koty
Stary 2012-06-23, 21:54   #787
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

I tak ma być kochana

Co do wierszyków na zaproszeniach, my nie prosiliśmy o nic, nie umieszczaliśmy w ogóle żadnego wierszyka. Stwierdziłam, że nie chcę nikomu nic narzucać. Teraz większość osób tak czy siak bierze pod uwagę, że kwiaty to zbędny prezent. My z TŻtem nigdy nie kupujemy kwiatów na ślub, zawsze wino bądź coś bardziej osobistego jeśli to bliskie nam osoby. Stwierdziliśmy zatem, że naszym gościom damy pełną swobodę. A jeśli ktoś będzie miał ochotę dać nam kwiaty to dlaczego nie, ja ucieszę się z każdego prezentu

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 22:03   #788
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Co do wierszyków na zaproszeniach, my nie prosiliśmy o nic, nie umieszczaliśmy w ogóle żadnego wierszyka. Stwierdziłam, że nie chcę nikomu nic narzucać. Teraz większość osób tak czy siak bierze pod uwagę, że kwiaty to zbędny prezent. My z TŻtem nigdy nie kupujemy kwiatów na ślub, zawsze wino bądź coś bardziej osobistego jeśli to bliskie nam osoby. Stwierdziliśmy zatem, że naszym gościom damy pełną swobodę. A jeśli ktoś będzie miał ochotę dać nam kwiaty to dlaczego nie, ja ucieszę się z każdego prezentu
Ja też wyszłam z takiego założenia i niemal zostałam za to wytkana, że wszyscy teraz dają wierszyki, a "ja chce kwiaty"
Stary 2012-06-23, 22:07   #789
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dziewczyny byłam dzisiaj na cd rozjaśniania włosów i fryzjerka podsunęła mi pomysł na fryzurkę, oczywiście trzeba będzie to wypróbować. Chodzi o to, żeby pokręcić włosy na prostownicę i z tych pokręconych włosów zrobić warkocza na bok. Ale będę u niej za 2 tygodnie to wtedy ją poproszę o zrobienie tej fryzurki i będą foty
Stary 2012-06-23, 22:08   #790
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też wyszłam z takiego założenia i niemal zostałam za to wytkana, że wszyscy teraz dają wierszyki, a "ja chce kwiaty"
A ja kwiatów pod żadnym pozorem nie chce
W ogóle TŻ rodzina jest dziwna i taka jakby tu powiedzieć "staroświecka" więc u nich w rodzinie to te wierszyki żeby prosić o coś zamiast kwiatów są nowością
tak że będę orginalna
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:12   #791
Madziuniusia
Zakorzenienie

w mojej rodzinie ostatnie wesle było 10 lat temu, ale już wtedy brat poprosil o pluszaki dla dzieciaków z domu dziecka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 22:16   #792
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
w mojej rodzinie ostatnie wesle było 10 lat temu, ale już wtedy brat poprosil o pluszaki dla dzieciaków z domu dziecka
no widzisz a u TŻta niektórzy są trochę zacofani ale to nic tym lepiej dla mnie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:22   #793
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
A ja kwiatów pod żadnym pozorem nie chce
W ogóle TŻ rodzina jest dziwna i taka jakby tu powiedzieć "staroświecka" więc u nich w rodzinie to te wierszyki żeby prosić o coś zamiast kwiatów są nowością
tak że będę orginalna
Tylko, że mi wcale nie chodziło o to, że chcę kwiaty Po prostu nie napisałam nic. Stwierdziłam, że kupią co chcą albo nie kupią nic i jest mi wszystko jedno Nie narzucam nic, niech robią jak uważają za stosowne. Przecież jak przyniosą np. wino to ich nie wyrzucę
Stary 2012-06-23, 22:48   #794
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna księga. I podbijam pytanie bo też się zastanawiam czy to się sprawdzi. U mnie w rodzinie, wśród znajomych nie było więc nie wiem czy goście by się wpisali.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Co do wierszyków na zaproszeniach, my nie prosiliśmy o nic, nie umieszczaliśmy w ogóle żadnego wierszyka. Stwierdziłam, że nie chcę nikomu nic narzucać.
A myślałam już, że tylko ja nie mam nic na ten temat Ja też nie chciałam nic narzucać więc pewnie dostaniemy kwiaty. I tylko nie wiem co teściowa potem z nimi zrobi

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:17   #795
zubi89
Zakorzenienie

Hej kochane

Jesteśmy z Tż u moich rodziców byłam u fryzjera podciąć grzywkę i koncówki a przy okazji zafarbowałam się na ciemny brąz .

Babcia poprosiła mnie abym poszła z nią kupić jej jakieś buty i wyobraźcie sobie, że nagle do sklepu weszła Pani, któtra w naszym kościółku pomaga spisywać protokół a na dodatek zna moją babcie. I zagadalam do niej w sprawie protokołu. Wyjaśniłam jej co mamy gdzie mieszkamy i mi wszystko powiedziała. Muszę zostawić u babci już nasze dane z dowodu i ona na sobotę już nam przyszykuje połowę protokołu . Doradziła mi też abym nie mówila księdzu, że mieszkamy w innej miejscowości tymczasowo bo ksiądz będzie nam kazał iść załatwiać zezwolenie. Ale i tak muszę powiedzieć, że mieszkamy razem więc wykombinowaliśmy, że powiem iż mieszkamy z moimi rodzicami .

Jutro znów wracamy do siebie a w czwartek oborna i bardzo prosze o kciuki aby coś nie wyskoczyło bo z moją uczelnią to nigdy nic nie wiadomo.

Spróbuję was jutro nadrobić

My chcemy winko i już Tż ciocia ma je dla nas prosto z Portugalii ;p

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wybrałam makijaż złoto-brązowy
Sama nie wiem który kolor lepszy oba mi sie bardzo podobają

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 23:42   #796
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Witam się późno-wieczornie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
sama robiłam zaproszenia i tak wyglądają:
Zaproszenia prześliczne! Aż mi wstyd za moje :p

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja mam wszystkie objawy że dostanę na dniach @ (bałam się przez sesje bałam że mi się przesunie o bardzo dużo ) a jednak nie i w ciagu tygodnia powinnam dostać co oznacza że obędzie się bez opóźniania

sztuczko współczuję sytuacji z świadkową... moja też mnie olewa ale to Wasz dzień i olej jej zachowanie
Kiciu ciężko tak olać totalnie byłą świadkową, bo wciąż o tym myślę... całe szczęście siostra się zgodziła

a co do @ to ja też jestem tą farciarą, która obędzie się "bez odwiedzin cioci z Hameryki :p" ja niestety jestem jedną z tych, które mają @ nieregularnie, teraz jeszcze mega stres i schudłam bardzo, więc w ogóle miałam obawy co do tego, martwiłam się że jakaś interwencja będzie musiała nastąpić z mojej strony... na szczęście teraz czuję, że niedługo się pojawi (najpóźniej tak za tydzień - ja niestety mam długi PMS :p) a to znaczy że na czas ślubu i podróży poślubnej ominie mnie szerokim łukiem znaczy, pewnie PMS mnie nie ominie, ale w moim przypadku to może i lepiej bo to oznacza lekko spuchnięty, pełniejszy biust

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Sztuczko bedzie dobrze, i chyba dobrze sie stało że żygneła ta Twoje eks swiadkowa negatywem teraz a nie w dniu ślubu, z ciekawosci bedzie na weselu i slubie ??
chyba żartujesz Kochana :p? od kogoś kto wróży mi rychłe rozstanie z przyszłym mężem nie chcę już nic, nigdy w życiu! niech spada na drzewo raz na zawsze :p

Cytat:
śliczna dziewczyna z Ciebie w obu makijażach ładnie, ale ten złocisto-brązowy mnie wręcz urzekł, jest cudowny i pięknie się mieni - dobry wybór

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ależ Ty śliczna jesteś i w obu pięknie wyglądasz pierwszy raz się chyba zdarzyło, że PM wygląda ślicznie po próbnym makijażu
hallo hallo? a Sztuczka nie wyglądała ślicznie po swoim próbnym? niewiele będzie zmieniać ((
hehe żartuje :p wcale się nie obraziłam

Dziewczynki, sytuacja ze świadkową opanowana! Tzn - poprzednia została wysłana przeze mnie na drzewo, choć postanowiłam absolutnie nic jej nie odpisywać na te farmazony z maila... Może i powinnam, ale stwierdziłam, że nie chcę sobie psuć krwi - była ostatnią osobą po której mogłabym się spodziewać takiego zachowania, zdziwiła mnie kompletnie...
Widziałam się dziś z siostrą na grillu u rodziców, była okazja do szczerej rozmowy - najpierw siostra mi wygarnęła wszystkie swoje żale, wymiana zdań, rodzinka słuchała, jak sobie co nieco wyjaśniłyśmy to podeszłam ją przytulić i obie się popłakałyśmy, poszłyśmy do naszego byłego pokoju i tam już zupełnie się pojednałyśmy, tak się cieszę Powiedziała, że będzie jej ciężko ale zrobi wszystko żeby mi pomóc z weselem i że zorganizuje mi fajny wieczór panieński Czuję, że ta okoliczność pogodzi nas na dobre, tego pragnę <3

Lecę spać! Jutro mam absolutorium - mimo iż bronię pracę mgr dopiero za rok
Miłej niedzieli!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:49   #797
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
pewnie ze sie nie obrazam
tez martwie sie ze mnie przytloczy bo ja chudzina jestem i wogole, tylko jestem typowym zmarzluchem... i martwie sie ze bede sie trzesla niesamowicie jeszcze w nerwach...
Myslalam o etoli no ale martwie sie ze wlasnie zmarzne albo bedzie spadac....
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
No właśnie mi o to chodziło no ale wiadomo, że najlepiej by było przymierzyć i wtedy zobaczyć Mi te rękawy u tej Pani na zdjęciach się nie podobają za dużo materialu jej wisi jakby było troche mniej to by był lepszy efekt.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Na domiar złego jeszcze pokłóciłam się z mamą i do siebie nie gadamy.

niech mnie ktoś dobije, zanim sama to zrobię.
Oj, ja też się kłócę z moją codziennie
Cytat:
mam pytanko. czy zaświadczenie o braku przeciwskazań do zawarcia małżeństwa otrzymuje się od reki?
W piątek odebraliśmy. W jednym okienku zapłaciliśmy i załatrwiliśmy wszystko
Cytat:
A weź, już mam dosyć. Ale tym razem MUSZĘ zdać. Mam tyle pewnych odpowiedzi, że nie ma innej opcji. Chyba, że mam megaśnego pecha
Kiedy coś nowego zaproponujesz do gotowania? Baskaeta - widziałam Twoje wpisy, ale przed ślubem, to tylko obiady - muszę zapomnieć o ciastach (szarlotka piękna!)

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Laseczki kochane....czy polecicie mi jakis dobry ekspres do kawy??
My mamy ten i jest super. http://www.delonghi.com/corporate_en...cts/esam-3500/ nówka sporo kosztuje (ponad 3000) ale my kupiliśmy używany i działa już kilka miesięcy. Polecam
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Aaaaa, właśnie dzwonił guliwer. Mamy obrączki do odbioru Fajosko.
pokaz real foty

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
u mnie forszmak lubelski!
co to?
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
przeczytałam na szybko fasolka...i już miałam gratulować
ja tez

reszte przeczytam i pocytuje jutro lub kiedy indziej... nie lubie nie miec czasu na wizaz...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 00:57   #798
a u d r e y
Wtajemniczenie

Sztuczko tak się cieszę! Bardziej nawet z tego że z Siostrą się Wam drogi zejdą dzięki temu że będzie świadkową, niż z samego faktu że nią będzie

właśnie wróciłam do domu.
kocham moich przyjaciół
umyślili sobie własnie że robią zrzutę na wielki basen do mojego ogrodu na poprawiny i wstawieni załatwili kierowcę i pojechali do KRK do makro bo jest 24h/ dobe, kupić i jutro go już rozkładają
Stary 2012-06-24, 05:53   #799
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:

No ładnie Ci się kot upstrzył może to jakaś nowa kocia moda

a co do zbiórki, to chcieliśmy żeby była zamiast kwiatów - ale tylko goście, których zapraszaliśmy na wesele o tym wiedzą, nie chcę reszcie nic narzucać. W załączniku bilecik, który był w zaproszeniach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg H15 Wkładka1.jpg (88,6 KB, 39 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 07:39   #800
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
A o co chodzi z tym drzewkiem?

Mam jeszcze do Was pytanie, może mało ślubne, a może nie chciałam zakupić depilator, ale że jestem jakaś wrażliwa na ból, to potrzebuję czegoś z bajerem łagodzącym znalazłam coś takiego, co o tym myslicie?
http://www.agito.pl/depilator-braun-...content=416103
A może polecicie mi cos innego? Będę wdzięczna za pomoc
Stary 2012-06-24, 07:48   #801
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
powodzenia

wróciłam z maratonu po kwiaciarniach i mamy koncepcję wstępną ale konkretną kwiaciarnie itp wybierzemy we wtorek

zaraz zjem obiadek i szykuję się na panieński.... jedna kumpela nie przyjdzie bo dostała@ kocham takie sytuacje
wymówka z @ to nie wymówka mam nadzieję że świetnie się bawiłaś

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej laseczki!

Dziewczęta: evoonia86, Magdzia0108, ibyza, D0tk4, wensday21
---> życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze, przede wszystkim samej miłości i harmonijnego związku z mężem by wszystko zawsze szło po Waszej myśli!

Kochane tak mi głupio, że nie mogę z Wami popisać, czasowo po prostu nie ogarniam kuwety... za 28 dni będę żoną, a mam wrażenie że wszystko jest surowe, niegotowe, nieogarnięte... Tak naprawdę zostały szczegóły do ogarnięcia, zrobienie dekoracji (oj dużo tego będzie!) dalej czekają na mnie te nieszczęsne winietki, podziękowania dla rodziców (chyba zrobimy krótką prezentację multimedialną z naszymi zdjęciami a w prezencie damy im po dużym cytrusowym drzewku ---> jako nawiązanie do drzewkowej księgi gości na weselu ), muszę się dokładnie umówić z florystką która zrobi wymarzony gipsówkowy bukiet dla mnie i butonierki dla TŻa, świadka, mojego taty i partnera mamy TŻa, nie mam dalej sukienki na latynoski pokaz, TŻ czeka na swoje buty w większym rozmiarze, musimy zobaczyć się jeszcze raz z usługodawcami ech i pewnie jeszcze trochę tych "pierdółek" by się znalazło...

A teraz powiem Wam coś naprawdę przykrego, co wydarzyło się późnym wieczorem 21 czerwca, czyli równy miesiąc do ślubu...

Otóż świadkowa mnie wystawiła... Naprawdę nie mam ochoty tłymaczyć o co poszło, ale uwierzcie mi moje kochane, że to nie jest tak że ją oczerniam i siebie wybielam... W kilku słowach: nie wierzy w nas i nazwała nasz dzień "absurdalnym", dowiedziałam się, że jestem egoistką, hipokrytką i nie kocham mojego TŻa tak naprawdę, ech... Jest ciężko, poprosiłam moją siostrę by w trybie pilnym mnie poratowała, rozumiem że jest na mnie wściekła bo nie zaproponowałam jej tego na początku (część z Was może pamięta jak kiedyś opowiadałam o naszych kiepskich "ślubnych relacjach", bałam się że będzie mi cały czas dogryzać i nabijać się ze mnie) ale dziś mamy jeszcze osobiście porozmawiać bo widzimy się na grillu u rodziców. Cóż, zobaczymy jak to będzie... Ostatecznie dziewczyny z tańców obiecały mi pomóc z organizacją i w ogóle we wszystkim...

Jestem zestresowana, czuję się niegotowa na ślub z takiego organizacyjnego punktu widzenia - doskonale to przedstawił mój masakryczny koszmar ślubny, jeszcze nigdy po nocy nie czułam się tak zmęczona i przerażona tym co widziałam Masakra...

Buziakam Was dziewczynki, trzymam za Was kciuki i lecę działać żeby nie było za późno
co za pinda z tej świadkowej jak można komuś złorzeczyć dobrze że siostra zgodziła się na świadkowanie

Cytat:
A ja w końcu nic nie dostałam od TŻ na urodziny i jest mi bardzo bardzo przykro

ślubującym dziś PM wszystkiego do najlepsze
kochana moja rada: powiedz mu co czujesz a może nawet trochę żartem go podejdź
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 07:49   #802
Konto usunięte

Cytat:
dobry wybór wyglądasz bosko

Cytat:

kot czadreski chyba gdzieś na imprezie był czeka Cię kąpanie sierściucha

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Jesteśmy z Tż u moich rodziców byłam u fryzjera podciąć grzywkę i koncówki a przy okazji zafarbowałam się na ciemny brąz .

Babcia poprosiła mnie abym poszła z nią kupić jej jakieś buty i wyobraźcie sobie, że nagle do sklepu weszła Pani, któtra w naszym kościółku pomaga spisywać protokół a na dodatek zna moją babcie. I zagadalam do niej w sprawie protokołu. Wyjaśniłam jej co mamy gdzie mieszkamy i mi wszystko powiedziała. Muszę zostawić u babci już nasze dane z dowodu i ona na sobotę już nam przyszykuje połowę protokołu . Doradziła mi też abym nie mówila księdzu, że mieszkamy w innej miejscowości tymczasowo bo ksiądz będzie nam kazał iść załatwiać zezwolenie. Ale i tak muszę powiedzieć, że mieszkamy razem więc wykombinowaliśmy, że powiem iż mieszkamy z moimi rodzicami .

Jutro znów wracamy do siebie a w czwartek oborna i bardzo prosze o kciuki aby coś nie wyskoczyło bo z moją uczelnią to nigdy nic nie wiadomo.

Spróbuję was jutro nadrobić

My chcemy winko i już Tż ciocia ma je dla nas prosto z Portugalii ;p

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Sama nie wiem który kolor lepszy oba mi sie bardzo podobają
się trzymają za obronę, i fajnie że z protokołem tak się udało

Cytat:
Sztuczko tak się cieszę! Bardziej nawet z tego że z Siostrą się Wam drogi zejdą dzięki temu że będzie świadkową, niż z samego faktu że nią będzie

kocham moich przyjaciół
umyślili sobie własnie że robią zrzutę na wielki basen do mojego ogrodu na poprawiny i wstawieni załatwili kierowcę i pojechali do KRK do makro bo jest 24h/ dobe, kupić i jutro go już rozkładają
masz boskich przyjaciół

A wczorajszym pmkom a w szczególności
evoonia86 Magdzia0108 ibyza D0tk4 wensday21
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 07:54   #803
Madziuniusia
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34893464]
kochana moja rada: powiedz mu co czujesz a może nawet trochę żartem go podejdź [/QUOTE]

dokladnie tak zrobiłam. Jego odpowiedzi: przecież dzisiaj już nie masz urodzin i następna: a co ja mialem Ci kupic?:/

Aaaa... jutro pójdę do sklepu i sama sobie kupie....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 08:02   #804
Konto usunięte

Cytat:
dokladnie tak zrobiłam. Jego odpowiedzi: przecież dzisiaj już nie masz urodzin i następna: a co ja mialem Ci kupic?:/

Aaaa... jutro pójdę do sklepu i sama sobie kupie....
to9 powiedz mu żęby z Tobą poszedł do sklepu albo chocicaż zabrał Cię do restauracji

Dziewczyny na winietkach wypisujecie dwuczłonowe nazwiska?
Stary 2012-06-24, 08:07   #805
maly_czlowieczek
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34893556]to9 powiedz mu żęby z Tobą poszedł do sklepu albo chocicaż zabrał Cię do restauracji

Dziewczyny na winietkach wypisujecie dwuczłonowe nazwiska?[/QUOTE]
u mnie na winietkach będą imiona albo określenia jak np. Ciocia Stasia, Mama Kasia a na naszych winietkach będzie Pani W...... i Pan W...... tak właśnie z uśmieszkami
Stary 2012-06-24, 08:08   #806
Konto usunięte

Cytat:
u mnie na winietkach będą imiona albo określenia jak np. Ciocia Stasia, Mama Kasia a na naszych winietkach będzie Pani W...... i Pan W...... tak właśnie z uśmieszkami
u mnie to niestety nie przejdzie bo za dużo osób będzie i czasem się powtarzają imiona i nazwiska
Stary 2012-06-24, 09:45   #807
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

kocham moich przyjaciół
Fajnych masz przyjaciół
Basen świetna sprawa też mam taki duuuużżżyyy na podwórku kupiliśmy w zeszłym roku rownież w makro zapłaciliśmy ok. 600 zł
Kup juz sobie chlor w takiej pływającej puszcze(też w macro można go kupić ok 50 zl) żeby woda nie robiła się zielona i systematycznie filtruj wode a będzie dobrze
My dziś rozwozimy zaproszenia
Miłego dnia

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2012-06-24 o 09:47
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:51   #808
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

pokaz real foty

co to?

ja tez

reszte przeczytam i pocytuje jutro lub kiedy indziej... nie lubie nie miec czasu na wizaz...
Foty pokażę, ale dopiero jak odbierzemy. Nie mamy teraz kiedy pojechać do Lubina odebrać

Kurczę cały czas się zastanawiałam nad księgą gości i teraz stwierdzam, że chcę Tylko nie wiem jaką wybrać Ile kartek powinna mieć? Jakiej grubości papier?

Dziewczyny, które zamawiały pudełka na ciasta te kartonikowe - u jakiego sprzedawcy kupowałyście?

A w ogóle to masakra.... w sobotę idziemy na wesele do dobrego kumpla TŻa. Zapowiedzieliśmy się już że będziemy też na poprawinach. A wczoraj na uczelni Tż się dowiedział, że w niedzielę na 17 ma egzamin Jeszcze u jakiejś idiotki, która mówi, że to jedyny termin (mimo, że się jeszcze sesja nie zaczęła). Jak nie pójdzie, to kolejny termin w październiku (chore!)
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:35   #809
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Foty pokażę, ale dopiero jak odbierzemy. Nie mamy teraz kiedy pojechać do Lubina odebrać

Kurczę cały czas się zastanawiałam nad księgą gości i teraz stwierdzam, że chcę Tylko nie wiem jaką wybrać Ile kartek powinna mieć? Jakiej grubości papier?

Dziewczyny, które zamawiały pudełka na ciasta te kartonikowe - u jakiego sprzedawcy kupowałyście?

A w ogóle to masakra.... w sobotę idziemy na wesele do dobrego kumpla TŻa. Zapowiedzieliśmy się już że będziemy też na poprawinach. A wczoraj na uczelni Tż się dowiedział, że w niedzielę na 17 ma egzamin Jeszcze u jakiejś idiotki, która mówi, że to jedyny termin (mimo, że się jeszcze sesja nie zaczęła). Jak nie pójdzie, to kolejny termin w październiku (chore!)

hej

ja sama robie ksiege gosci

a co do egz to ja przez posrana babka od psychologi to nie zdazylam na slub swojej wlasnej siostry, nie bylam w kosciele, dopiero dotarlam na 19 na zabawe juz

i jeszcze nie zdalam tego egzaminu wtedy

ale dzisiaj ladna pogoda u nas
idziemy o 18 do kina na jak urodzic i nie zwariowac

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:58   #810
(kicia)
Zakorzenienie

ja już po panieńskim już siedze w domku i patrze sie jak mój TŻ zdycha po kawalerskim (wypiłina łepka 05l i teraz ma kaca mordercę) ja wypiłam trzy drinki i piwo także zapić nie zapiłam mocno ale to lepiej dla mnie bo przynajmniej się dobrze bawiłam i nie mam kaca

co do samego panieńskiego miałam wczoraj na prawdę fatalny dzień... rano odmówiła mi ta dziewczyna z @ mojej świadkowej miało nie być o 17 dowiedziałam się że jeszcze nie będzie jednej koleżanki i zrobiło nas się 5 no nic... nie mogłam ułożyć włosów... pojechałyśmy do lbn zwiozłyśmy rzeczy do kumpeli już miałyśmy jechać do klubu a się okazało że mój welonik został w mieszkaniu a tamta kumpela też już wyszła no nic dzwonie ale jej siostra była wiec zabrałyśmy i biegiem na mpk spóźniłam się 5 minut w miedzy czasie w mpk wyleciał mi bilet telefon.. po drodze kumpela rozwaliła mi włosy no myślałam że siade na krawężniku i się pochlastam... ale dotarłyśmy początkowo jeszcze dj nie było wiec leciała jakaś muza z płyty ale wiadomo my miałyśmy loże tam był tv i... przyszło 2 ochroniarzy wyłączyli nam muzę i tekst "sory dziewczęta my musimy mecz obejrzeć" no myślałam że ich rozniosę jak poszli to się rozkręciła impreza trochę porobiliśmy fot potańczyłyśmy popiłyśmy potem był tort... i poszłyśmy potańczyć... szkoda że tylko 5 nas było z 9 które były na początkowej liście ale pobawiłam się przekonałam się czego od kogo mogę się spodziewać

a dziś robimy poprawiny w mniejszym gronie kawalersko panieńskie ale mój TŻ to się do niczego nie nadaje więc chyba będzie to drugi panieński

podsumuję tak było ok ale jakbym miała jeszcze raz robić imprezę zrobiła bym ją w innym miejscu w innej formie (w sumie na forme miałam wpływ że do klubu idziemy)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-06-24 o 11:00
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości