PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 22:32   #4021
extassy
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Pchać w kredyt i tak się będzie trzeba. Tylko będą 3 wyjścia - kupno mieszkania, budowa domu lub remont moich rodziców i osobna góra.
Postanowiliśmy zająć się tym dopiero po ślubie więc jeszcze trochę czasu jest.
aha a top sytuacja jest inna niz myslalam, jesli faktycznie tylko kredyt wchodzi w gre to na ostatnim miejscu rozwazalabym remont.
jesli lubicie wygode to mieszkanie fajna sprawa, tylko lokalizacja wiadomo z tym bywa roznie, tak jak z sasiadami.
budowa domu super! tylko tez trzeba rozwazyc dzialke
Stary 2012-06-23, 22:47   #4022
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
aha a top sytuacja jest inna niz myslalam, jesli faktycznie tylko kredyt wchodzi w gre to na ostatnim miejscu rozwazalabym remont.
jesli lubicie wygode to mieszkanie fajna sprawa, tylko lokalizacja wiadomo z tym bywa roznie, tak jak z sasiadami.
budowa domu super! tylko tez trzeba rozwazyc dzialke
jestem takiego samego zdania

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:51   #4023
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Pchać w kredyt i tak się będzie trzeba. Tylko będą 3 wyjścia - kupno mieszkania, budowa domu lub remont moich rodziców i osobna góra.
Ja bym sie długo nie zastanawiała i kupowala mieszkanie, ale to ja. Do domu nigdy mnie nie kusiło, za bardzo wygodnicka jestem
Stary 2012-06-23, 23:12   #4024
TusiaeM
Zakorzenienie

No ja całe życie mieszkałam w domku i też mnie specjalnie nie ciągnie, ale jednak dom to dom. Działka jest właśnie u rodziców.
Na razie też jestem za mieszkaniem, ale zobaczymy jak to będzie.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:18   #4025
asia27100
Zakorzenienie

ja bym tam chetnie poszla na swoje, ale widzę ze TZtowi sie pomysł podoba. rodzice mówia ze rozbudowa będzie najkorzystniejsza (tata z bratem ma firme budowlana wiec sie zna). nie mam problemów z rodzicami, ale wiadomo ze chciałoby sie pójść na swoje... kasę byśmy mieli ze sprzedaży działki bo chodzą słuchy ze mamy takową dostać. ale to za mało na budowę domu od podstaw czy kupno mieszkania...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:47   #4026
burlesque90
Zakorzenienie

Hej
Byliśmy na pierwszym dniu nauk i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam:p Jutro ma być o naturalnm planowaniu rodziny:p
I chba muszę się zastanowić nad nowym laptopem, bo ten jednak siada chba zupełnie Tylko skąd pieniądze wziąć na nowego albo chociaż używanego
Masakra
Idę spać z żalu. Mam nadzieję, że jak jutro wrócę, to będę mogła z Wami posiedzieć dłużej, bo ostatnio tak tylko z doskoku jestem:/
Pa

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 06:34   #4027
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
melleczka w ogóle chciałam Ci powiedzieć, że będziemy mieć tego samego kamerzyste. I podziękować bo to Ty dałaś mi namiary w styczniu, i już mamy od marca podpisaną umowę z Panem Irkiem i jestem mega zadowolona Super facet
\
Super Z ciekawości... Jaki pakiet wzięliście

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Im mniej ludzi tym lepiej Na serio wystarczy mama/siostra i starsza do ubierania. Akurat moja PM miała kosmetyczkę malującą w salonie, więc w domu był spokój. Tż mój był u Pana Młodego, więc ubieranie wyglądało na spokojnie. Ważne, żeby była jakaś koncepcja - jak schodzisz/idziesz do młodego, jak błogosławieństwo wygląda itp.

Bardzo nie lubię tego tradycyjnego spraszania gości do domu U mnie tego nie będzie na pewno, ale u innych ja nie decyduję. U mnie na pewno ciotki, wujki i inni będą zaproszeni od razu do kościoła.
U mnie czy proszeni, czy nie proszeni, to i tak pod dom przyjeżdżają
Stary 2012-06-24, 07:05   #4028
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Korzystając z tego że mam chwilę wolnego wpadłam się przywitać

U mnie też pewnie wszyscy zjadą się pod mój dom, mam tylko nadzieję że będzie ładnie i wszyscy zostaną na zewnątrz, bo jak było wesele mojej siostry to wszyscy stali na zewnątrz właśnie, a jak poszliśmy na błogosławieństwo to zaczęło kropić i wszyscy od razy do domu, więc jak chciałam wyjść z pokoju to nawet przejść się nie dało tyle było ludzi

Edytowane przez motylek1
Czas edycji: 2012-06-24 o 07:09
motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:25   #4029
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale mnie żołądek boli

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:16   #4030
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Wrzucam obiecane fotki pokoju
szafa
zazdraszczam bo my mamy taką zwykłą małą, nie wiem jak się pomieszczę w niej za tydzień, a co dopiero TZ...
Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Hej
Byliśmy na pierwszym dniu nauk i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam:p Jutro ma być o naturalnm planowaniu rodziny:p
Fajnie Mi udało się namówić TŻta żebyśmy poszli do Dominikanów, zapisy są od września więc już będziemy na miejscu Cieszę się, bo ostatnio się "przeprosiłam" z Kościołem trochę i zależy mi na fajnych naukach

Witam się z kawką ale bez mleka, bleee
Stary 2012-06-24, 10:41   #4031
dahna1990
Zakorzenienie

Ja również witam się z kawą, na szczęście z mlekiem
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:50   #4032
tajeczka
Zadomowienie

hej ja wczoraj cały dzień latania, ale skończyliśmy w końcu nauki jeszcze tylko po 1 wpis jutro z tych nauk i zaniosę sobie do Kościoła po wakacjach, i byłam u spowiedzi pierwszy raz od nie pamiętam kiedy.. ale o dziwo był bardzo miły i wyrozumiały ksiądz, że raczej sobie z nim pogadałam niż sie wyspowiadałam tak typowo zaraz lecę do Tżta do pracy, wczoraj całe po południe tam siedziałam bo mi sie nie chciało w domu siedzieć a wieczorem może koleżanka wpadnie na babski wieczór

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
moja też

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
moja też
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:53   #4033
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Witam w piękną słoneczną niedzielę
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Całe szczęście, że wyszło nie bardzie nie bardzo drogo. Chyba jak będę mieć dzieci, to wykupie na nie OC, tak na wszelki wypadek
Też wczoraj o tym pomyślałam....
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
moniczka zdrówka dla córeczki! a co ten twój rozrabiaka robił?
Dzięki! Młoda dalej gorączkuje ale ratujemy się syropem na gorączkę.
A chłopaki wymyślili świetną zabawę kto dalej rzuci kamieniem. A że przed nimi stał samochód to już nie był dla nich problem no i tym sposobem kamień wpadł do środka.
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Fajnie Mi udało się namówić TŻta żebyśmy poszli do Dominikanów, zapisy są od września więc już będziemy na miejscu Cieszę się, bo ostatnio się "przeprosiłam" z Kościołem trochę i zależy mi na fajnych naukach

Ja też niedawno (rok-dwa) przeprosiłam się z kościołem. I powiem Wam, że dużo mi to daje... sił, pozytywnego nastawienia, nadziei.
Stary 2012-06-24, 11:03   #4034
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Ja nie wiem, czy kiedykolwiek się przeproszę z kościołem... bo po prostu nie wierzę w tę instytucję. Bóg Bogiem, a kościół kościołem i dla mnie te dwie sprawy się w 70-80% totalnie wymijają.
Bierzemy ślub kościelny, ale to właśnie ze względu na Boga i przede wszystkim ze względu na siebie nawzajem... Nieraz wolę iść sobie w tygodniu i posiedzieć pół godzinki czy godzinkę sama w kościele, bez mszy, bez księdza, bez recytowania formułek...

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-24, 11:16   #4035
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Hej,
co do gości w mieskzaniu - ja ich chyba uniknę, ale to się okaże :P

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:19   #4036
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Ja w domu nie będę miała nikogo max świadków. Nawet rodziców nie będzie Wszyscy będą na nas czekać w kościele. Nawet dzieci weźmie moja mama i ona je do kościoła zawiezie.
Stary 2012-06-24, 11:20   #4037
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
\
Super Z ciekawości... Jaki pakiet wzięliście
Mamy pakiet łączony film+fotografia. W filmie mamy te wszystkie opcje ze stabilizatorem i ze slide camera, lustrzanką, a fotografia jeszcze się zastanawiamy czy klasyczny album czy fotoksiążka.
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:21   #4038
justi699
Zakorzenienie

Hej. Ja też byłam w kościele dziś i stwierdziłam że częściej muszę chodzić. Tylko jak przekonać tzta? Brzuch mnie zaczyna boleć, pewnie @ się czai bo miała być wczoraj :-| lecę robić obiad- dziś zapiekanka z kurczakiem i frytki- czyli mega nie zdrowo :-D
My będziemy przynajmniej na początku mieszkać z moimi rodzicami i bratem. Mamy dla siebie 2pokoje i łazienkę na spółkę z bratem no i wspólną kuchnia. I chcemy urządzić sobie w tym jednym pokoju sypialnie a w drugim taki dzienny pokój/gościnny. Jak byście urządziły sypialnie? Mamy zamiar kupować wszystko, jakie ściany jakie meble (kolor) w sypialni są dwa okna więc jest bardzo jasno. Nie mam kompletnie pomysłu a chcielibyśmy się już powoli urządzać. Doradzcie coś

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:31   #4039
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej ja wczoraj cały dzień latania, ale skończyliśmy w końcu nauki jeszcze tylko po 1 wpis jutro z tych nauk i zaniosę sobie do Kościoła po wakacjach, i byłam u spowiedzi pierwszy raz od nie pamiętam kiedy.. ale o dziwo był bardzo miły i wyrozumiały ksiądz, że raczej sobie z nim pogadałam niż sie wyspowiadałam tak typowo zaraz lecę do Tżta do pracy, wczoraj całe po południe tam siedziałam bo mi sie nie chciało w domu siedzieć a wieczorem może koleżanka wpadnie na babski wieczór
Mój nie był miły - wręcz przeciwnie, ale właśnie tego potrzebowałam i bardzo mi pomógł w pewnej sprawie...
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Ja też niedawno (rok-dwa) przeprosiłam się z kościołem. I powiem Wam, że dużo mi to daje... sił, pozytywnego nastawienia, nadziei.

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, czy kiedykolwiek się przeproszę z kościołem... bo po prostu nie wierzę w tę instytucję. Bóg Bogiem, a kościół kościołem i dla mnie te dwie sprawy się w 70-80% totalnie wymijają.
Bierzemy ślub kościelny, ale to właśnie ze względu na Boga i przede wszystkim ze względu na siebie nawzajem... Nieraz wolę iść sobie w tygodniu i posiedzieć pół godzinki czy godzinkę sama w kościele, bez mszy, bez księdza, bez recytowania formułek...
Generalnie się zgadzam, ale myślę że to też wszystko zależy od księży...Tych z naszej parafii nie moge zdzierżyć, za to do Dominikanów uwielbiam chodzić i ich słuchać bo to całkiej inna bajka...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Ja w domu nie będę miała nikogo max świadków. Nawet rodziców nie będzie Wszyscy będą na nas czekać w kościele. Nawet dzieci weźmie moja mama i ona je do kościoła zawiezie.
Moja mama już zapowiedziała dawno temu że nie chce nikogo w domu powiedziała że to mój dzień a ona nie chce się denerwować niepotrzebnie albo "zabawiać" gości i mimo że mamy warunki to też nikt nie będzie u nas spał, wszyscy w hotelu - i bardzo jej za to dziękuję W dniu ślubu oprócz rodziców będzie mam nadzieję moja świadkowa. Chciałabym też żeby fryzjerka i wizażystka przyszły do mnie, żebym nie musiała już wychodzić z domu, a no i fotograf będzie na przygotowaniach
Stary 2012-06-24, 11:41   #4040
justi699
Zakorzenienie

U mnie na pewno będą rodzice, rodzeństwo, babcia, może chrzestni, świadkową. Ciotki jakieś na pewno przyjadą pod dom zobaczyć ale raczej będą stać na podwórzu o ile pogoda pozwoli:-D mam nadzieję że nie będzie tłumów

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:46   #4041
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale wczoraj poimprezowaliśmy Ale ja standartowo bez kaca

Zaraz idziemy na kluski i rolady do moich rodziców A TŻ potem chyba na żużel pojedzie

Fotek nie zrobiłąm wczoraj Nie zdąrzyłam, bo już i tak byliśmy spóźnieni

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:55   #4042
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Już mamy tytuł, ten Antilii
Dobranoc
aaa no tak
Cytat:
My też mamy taką możliwość, czyli remont domu i góra nasza, ale średnio mi się to widzi :/
My też mamy taką mozliwość ale to jest chyba ostatecznośćtym bardziej, że moje relacje z ojcem nie są najlepsze
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
zakładam, że jeśli rozbudowa, to z osobnym wejściem. piętro ma być dla nas. tylko zastanawia mnie co wtedy, w takich rozbudowanych domach dzieje się z klatką schodową? bo w sumie przestaje ona byc potrzebna i co z nią? zrobić drzwi i zamknąć na klucz?
no właśnie jak planowaliśmy zostać u rodziców to też miałam z tym problem. Klatka schodowa byłaby zupełnie niepotrzebna i zastanawiałam się jak to zrobićNo bo zamurować?Zrobić drzwi?Jak by były drzwi to pewnie byłoby mniej spokoju i swobody
Cytat:
ja bym najchętniej kupiła mieszkanieno ale chyba rozbudowa rodziców domu wyszła by najtaniej
Cytat:
Dzień dobry

Ale mnie żołądek boli
jeszcze masz rewolucje żołądkowe?

Dzień dobryAle dzisiaj pospałamNo ale potrzebowałam tego. Oczywiście, żeby nie było za dobrze to dostałam okres a Tżdzisiaj prawdopodobnie przyjeżdża na nocJak pech to pech...
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 12:01   #4043
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
jeszcze masz rewolucje żołądkowe?

Dzień dobryAle dzisiaj pospałamNo ale potrzebowałam tego. Oczywiście, żeby nie było za dobrze to dostałam okres a Tżdzisiaj prawdopodobnie przyjeżdża na nocJak pech to pech...
Jeszcze mnie pobolewa trochę, ale biorę leki I zaczynam już normalnie jeść, ale małe porcje, bo się boję

Ehh ten okres to zawsze wie, kiedy przyjść...to tak, jak mnie wczoraj :/

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-24, 12:08   #4044
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze mnie pobolewa trochę, ale biorę leki I zaczynam już normalnie jeść, ale małe porcje, bo się boję

Ehh ten okres to zawsze wie, kiedy przyjść...to tak, jak mnie wczoraj :/
Ehh wiem jak się czujesz bo kilka tygodni temu przerabiałam to samo. Ale u mnie to trwało w sumie dwa dni. Taki dziwny wirus...W jeden dzień gorączka 38 st. a na drugi dzień 36st. No i te zawroty głowy...To dobrze, że już lepiej się czujeszJa też po takich rewolucjach zawsze się boję jeść U mnie wtedy są obowiązkowo te zwykłe chrupki kukurydziane po 1 zł
Stary 2012-06-24, 12:20   #4045
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Ehh wiem jak się czujesz bo kilka tygodni temu przerabiałam to samo. Ale u mnie to trwało w sumie dwa dni. Taki dziwny wirus...W jeden dzień gorączka 38 st. a na drugi dzień 36st. No i te zawroty głowy...To dobrze, że już lepiej się czujeszJa też po takich rewolucjach zawsze się boję jeść U mnie wtedy są obowiązkowo te zwykłe chrupki kukurydziane po 1 zł
Ja wcinam ryż z gotowanymi jabłkami Standardowy posiłek u mnie w domu, po czyimś zatruciu Mój brat jak był młodszy, to często miał takie przeboje i zawsze kończyło się pogotowiem i zastrzykiem i potem zawsze był ryż z jabłkami Tylko polałabym sobie to jakimś jogurtem, bo suche :P

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019

Edytowane przez mala_biegaczka
Czas edycji: 2012-06-24 o 12:22
Stary 2012-06-24, 12:25   #4046
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Wrzucam obiecane fotki pokoju
Ślicznie

Dzień dobry! Ale wczoraj było cudnie poszliśmy na obiad, na deserek, do kina, a później spędziliśmy romantyczny wieczór we dwoje TŻ był zachwycony prezentem! Niedawno pojechał, a ja muszę się uczyć do obrony Strasznie się denerwuję, ale to taki irracjonalny lęk. Promotorka i recenzent wystawili mi 5 za pracę więc muszę tam tylko wejść i powiedzieć swoje, ale i tak jakoś mi dziwnie ... zostałam sama w mieszkaniu i mam małą załamkę. Chyba wyjdę wieczorem na spacer żeby się trochę odstresować.

Uciekam się uczyć, życzę Wam miłego dnia

p.s. trzymajcie kciuki, dam jutro znać jak poszło

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 12:48   #4047
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wcinam ryż z gotowanymi jabłkami Standardowy posiłek u mnie w domu, po czyimś zatruciu Mój brat jak był młodszy, to często miał takie przeboje i zawsze kończyło się pogotowiem i zastrzykiem i potem zawsze był ryż z jabłkami Tylko polałabym sobie to jakimś jogurtem, bo suche :P
ryż z jabłkami?bleepoz a tym moja lekarka mi zawsze mówi, że zero warzyw i owoców, nawet gotowanych

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Kurcze brzuch mnie coraz bardziej boli i muszę poczekać aż tabletka zacznie działać
Stary 2012-06-24, 13:00   #4048
zytka26
Zakorzenienie

Dzień dobry
Po weselu lewo żyję

W skrócie :

Kuzynka miała nie ladną suknie, kazanie w kościele bylo cudowne, w ogóle ksiadz bardzo fajny.
Mieli DJa który na początku grał kawałki Jennifer Lopez i najnowsze hity z list przebojów... Czyli więcej siedzieliśmy niż tańczyliśmy. Największą furorę zrobił Drink Bar

DJ dopiero po 22 zaczął puszczać w miarę weselne piosenki ale to też jedna typowo weselna i 3 dyskotekowe... Oczepiny nawet, nawet.

Jedzenie min. były szaszłyki w ktorych mięso było suche i niedobre. Rosołek za słony a po barszczyku bolał mnie żołądek.

Tyle dobrego, że spotakałam dawno nie widzianą rodzinę

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2012-06-24 o 13:08
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:05   #4049
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dokładnie tak samo.

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Ślicznie

Dzień dobry! Ale wczoraj było cudnie poszliśmy na obiad, na deserek, do kina, a później spędziliśmy romantyczny wieczór we dwoje TŻ był zachwycony prezentem! Niedawno pojechał, a ja muszę się uczyć do obrony Strasznie się denerwuję, ale to taki irracjonalny lęk. Promotorka i recenzent wystawili mi 5 za pracę więc muszę tam tylko wejść i powiedzieć swoje, ale i tak jakoś mi dziwnie ... zostałam sama w mieszkaniu i mam małą załamkę. Chyba wyjdę wieczorem na spacer żeby się trochę odstresować.

Uciekam się uczyć, życzę Wam miłego dnia

p.s. trzymajcie kciuki, dam jutro znać jak poszło
Kciuki są! Obrona to zapewne tylko formalność

Ja dzisiaj spałam u TŻ... i oczywiście też mam okres

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:24   #4050
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Po weselu lewo żyję

W skrócie :

Kuzynka miała nie ladną suknie, kazanie w kościele bylo cudowne, w ogóle ksiadz bardzo fajny.
Mieli DJa który na początku grał kawałki Jennifer Lopez i najnowsze hity z list przebojów... Czyli więcej siedzieliśmy niż tańczyliśmy. Największą furorę zrobił Drink Bar

DJ dopiero po 22 zaczął puszczać w miarę weselne piosenki ale to też jedna typowo weselna i 3 dyskotekowe... Oczepiny nawet, nawet.

Jedzenie min. były szaszłyki w ktorych mięso było suche i niedobre. Rosołek za słony a po barszczyku bolał mnie żołądek.

Tyle dobrego, że spotakałam dawno nie widzianą rodzinę
wczoraj też byłaś na weselu?Nawet nie wiedziałam
No to z tego co piszesz to niezaciekawie

Cholera jak mnie brzuch boli już wzięłam druga tabletkę bo pierwsza nie pomogła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości