|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
![]() Dostalam zaproszenie na darmowa cytologie bo juz stara jestem Ide we wtorek. Jakies wskazowki macie? Bo wstyd sie przyznac, ale to moja pierwsza
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie nie pamiętam która strona nori musi być do matki a która do góry bo to TŻ zawsze układa ale znajdziesz instrukcję. Ryż gotuję dłużej niż każą w przepisie bo inaczej boli mnie brzuch, kładziemy cienko (bo i tak się zroluje i będzie go dużo) na nori w ten sposób że jak masz kwadrat położony na matce, którą będziesz zawijać to ostatnie 3cm zostawiasz wolne żeby ta strona nori która się lepi mogła zalepić całość. Kładziesz na środek ryżu paski ryby, miękkiego awokado itd. i zawijasz używając matki potem kładzie się na tym miejscu które się skleiło na kilka minut i tnie Wróciłam od TŻta ale to może w klubie się rozpiszę |
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
simply, chyba dobe przed nie możesz współżyć no i nie od razu po okresie, ani nie na krótko przed. najlepiej w googlach sprawdzić
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Simply zadbać przed o podmycie,ale to pewnie wiesz i jak tam nigdy nie kontrolowałam kiedy iść w cyklu. Szłam nie zależnie
oprócz posiadania @![]() Pamiętacie tą sprawę chłopca odnalezionego 2 lata temu w Cieszynie. Nie wiedzieli kim jest itp. Teraz odnaleziono matkę. Wyrzuciła dziecko do wody i 2 lata nic....
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-06-23 o 22:54 |
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
z racji że w Poznaniu nie mam dostępu do świeżej to używam wędzonego łososia z Biedronki za 9 czy 10 zł - mieści się 150g i starcza na obfite obłożenie 5 rolek
wkładamy też tam ogórka szklarniowego ale bez pesteczek w środku
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie zastanawiałam się czy zgodnie ze sztuką surowej ryby używasz (ale to strach przecież) czy wędzonej.
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak nie masz takiego miejsca to nie ryzykuj, wędzona też jest pyszna ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- a i Philadelphię można spokojnie zastąpić serkiem naturalnym bo naprawdę nie ma różnicy carmi mnie zjedzie zaraz jako smakosz ale mówię jak co dla mnie smakuje---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- crozee wszystkiego najlepszego dla męża akurat oglądałam zdjęcia w albumie zazdrośnicowym i przeszłam sobie na wasze profile więc zauważyłam powiadomienie
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mam zabiegany weekend. Zaraz wracamy do Krakowa.
Chciałam tylko napisać, że mamy kota Od 2 dni coś nam w nocy miauczało na ulicy, a wczoraj zobaczyliśmy go na podwórku. Taki malutki, z zaropiałymi oczami. Moja mama go przygarnęła. Umyliśmy mu oczy, nakarmiliśmy strzykawką i teraz śpi Boję się tylko jak psy na niego zareagują W nocy Bera włamała się do suteryny gdzie był kot i nieźle go przestraszyła. Musimy go zabrać do weta, bo ma oczko zadrapane. Żeby tylko psy go nie zjadły.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-06-24 o 11:49 |
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Ilsa widziałam Cię wczoraj!!! ![]() Carmi czemu miałyby go zjeść?Musicie je powoli przyzwyczajać.Biedny maluch. Tyle, wracam do męża
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
a dziś o 11.30 egzamin mam stres
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
carmi biedna kicia... dobrze, że się nią zaopiekowaliście
ostatnio widziałam kotka, takiego jak ma motylek - przepiękny był kasiu,
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, weźmiecie go na stałe? Czy u mamy zostanie?
![]() Czeeeeeeeeeeeeeeeeeść
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeśc capri
co tam?
|
|
|
|
#4366 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sprząta regularnie, sam od siebie a w domu rodzinnym nie robił prawie nic Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na pewno musisz się rozluźnić, no i nie mieć okresu - to wszystkie zasady, którymi się kieruję Czeeeeeeeść Zgadnijcie co? Moi teście mają kotka!!! maleńkiego, kilkutygodniowego kotecka i jest przekochany, chcę takiego tylko przez to, że ja nigdy nie miałam zwierząt, nie umiem się z nim bawić cały czas jestem dla niego za delikatna i nie daję mu się gryźć ale się nauczę więc drapak się przyda (o ile nam zostawią właściciele ). Ale fajnie, całą noc śnił mi się kotek
|
||||||
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
a! i scenka rodzajowa
![]() wracamy od teściów. P. szuka miejsca parkingowego. ja: Jakoś tak swobodniej jest z Twoimi rodzicami, wiesz, naprawdę czuję się jak część rodziny już. P.: no jesteśmy razem szmat czasu, przyzwyczaili się do Ciebie poza tym kupujemy wspólnie mieszkanie, chyba wiedzą, ze to poważne. No i jesteś fajna po prostu. ja: no tak... a Twoja mama nawet przestała naciskać na ślub. myślałam, że jak się urealni sprawa kredytu, kupna mieszkania, to zacznie na nowo. Bo nie mówi Ci nic, nie? P.: nie, nie mówiła nic już dawno. Widać zauważyła, że to nic nie daje i dobrze, dzięki temu po prostu się ucieszy, gdy się z Tobą ożenięja: czyli nigdy P.: bla, bla, bla [w sensie - zaczął mnie przedrzeźniać, że to, co mówię, to "bla bla bla" - nie wiem, czy to zrozumiałe ]. THE END nie, nie mogłam sobie darować złośliwości
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-06-24 o 10:32 |
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie mojego sobowtóra ? Ja też chcę widywać sobowtóry "widziałam" jedynie rain
|
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
naj, może też przegięłam z tym sprzątaniem jak najety, ale jest lepiej
![]() i kolejny mały kotek dzisiaj co do scenki to ja nic nie powiem. tylko westchnę - ech - o! ![]() ciekawe czy maya rodzi |
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
haha, najka, czasem nie możesz się powstrzymać
a może on chowa pierścionek biedny od pół roku i nie może go dać bo wspominasz ![]() mój wczoraj próbował mi wmówić że to że nie chcę mieć corgi pembroke to znaczy że odrzucam psa ze względu na wygląd no ale dajcie spokój, kto by chciał mieć taką parówę i jeszcze za to płacić 2000 zł szczeniaki rzeczywiście są ładne ale dorosłe są dla mnie wstrętne
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niegadanie nie przyniosło zamierzonego efektu, więc teraz mogę być złośliwa i uszczypliwa, bo to mi pomaga poradzić sobie z cierpieniem, o! różne gusta ludzie mają - mnie się nie podoba ten psiak ale ja jestem kociara Cytat:
![]() Rain, dziewczyny - patrzcie, co znalazłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ur-71-edt.html ![]() weszłam na rozbiórkowy, bo mama mnie molestuje o jakieś perfumiki dla niej. teraz rozbierają ten zapach, googlam nazwę, wchodzę na KWC i myślę sobie: "o, ładne, różowe opakowanko, pewnie będzie delikatny i idealny dla mamy", a tu
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-06-24 o 10:43 |
||
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
w którym miejscu widzisz obrazę?
po prostu nie ogarniam takiej kompozycji i wyraziłam swoje zdziwienie, że istnieją takie perfumy a serio go używasz? jak tak, to mogę wiedzieć, dlaczego chcesz pachnieć jak ciepła żarówka, metal, środki czystości czy asfalt? ![]() to strasznie ciekawe
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam, że mam najazd gości a w związku z tym córka postanowiła być wstydziochem i siedzi tam gdzie siedziała
![]() widzę dziewczynki, że macie weekend przygarniania koteczków |
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię ciężkie, cukierkowe zapachy
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kto jeszcze przygarnął, bo ominęłam moi teście przygarnęli we wtorek, w pon. idą z przybłędą do weterynarza i nie chcieli nic powiedzieć, bo nie wiedzieli, czy mi go nie dadzą ).
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio mi się spodobał w Rossmanie Heat od Beyonce i tam najpierw pachnie brzoskwinia a potem coś jeszcze, kupię sobie jak będę mieć nadmiar kasy po opłaceniu studiów
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam corgie właśnie dlatego, że to takie wstrętne parówy
DDDOdrzucanie psa ze względu na wygląd to dziwny argument... wygląd jest ważny, w końcu jest tak wiele ras. Bez sensu Kocham psy strasznie ehhh szkoda, że nie mogę mieć w UK
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

Ide we wtorek. Jakies wskazowki macie? Bo wstyd sie przyznac, ale to moja pierwsza

jedynie nie pamiętam która strona nori musi być do matki a która do góry bo to TŻ zawsze układa ale znajdziesz instrukcję. Ryż gotuję dłużej niż każą w przepisie bo inaczej boli mnie brzuch, kładziemy cienko (bo i tak się zroluje i będzie go dużo) na nori w ten sposób że jak masz kwadrat położony na matce, którą będziesz zawijać to ostatnie 3cm zostawiasz wolne żeby ta strona nori która się lepi mogła zalepić całość. Kładziesz na środek ryżu paski ryby, miękkiego awokado itd. i zawijasz używając matki
13.03.2008

carmi mnie zjedzie zaraz jako smakosz ale mówię jak co dla mnie smakuje

W nocy Bera włamała się do suteryny gdzie był kot i nieźle go przestraszyła. Musimy go zabrać do weta, bo ma oczko zadrapane. Żeby tylko psy go nie zjadły. 
u rodzicow nie musial nic robic, bo ktos za niego robi, a u siebie bedzie dbał, zobaczysz
i przedstawiam Wam moją nową miłość
Mozliwe, ze to dlatego, ze po tym jak sie obudzilam o 9.30 zeby wziasc tabletke antyhistaminowa wrocilam spac i wstalam dopiero o 15.30