Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-24, 09:32   #3751
iwi88
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
taak w tym roku to tajemnica
dokładnie żadnych list w tym roku, cicho sza ..!
iwi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:50   #3752
tray
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziałyście w jakimkolwiek sklepie zwykłe, szare t-shirty? Niby taka banalna rzecz, ale przejrzałam większość sklepów internetowych i nic nie znalazłam Jak już są, to z aplikacjami, przeszyciami itp. Muszę się wybrać do Silesii i przejść po sklepach, ale może uchronicie mnie przed bólem nóg i od razu skierujecie we właściwym kierunku
Widziałam w Mohito. Był jednak jakby przeplatany srebrną nitką ale moim zdaniem to dodawało koszulce elegancji. Nie biło od niej wielkim blaskiem bo ta srebrna nitka jest naprawdę delikatna i nadaje po prostu lekki połysk. Cena to chyba 39,90.
tray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:04   #3753
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez iwi88 Pokaż wiadomość
tak dokładnie, wrzucałam kilka dni temu zdjęcia z przymierzalni,
niestety nie mam możliwości zrobienia teraz innych bo jestem poza domem na kilka dni
a jaki masz na sobie rozmiar?

Chciałam ją przymierzyć wczoraj, ale w 2 Zarach nie było i nawet takiej nie widzieli
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:20   #3754
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, widziałyście w jakimkolwiek sklepie zwykłe, szare t-shirty? Niby taka banalna rzecz, ale przejrzałam większość sklepów internetowych i nic nie znalazłam Jak już są, to z aplikacjami, przeszyciami itp. Muszę się wybrać do Silesii i przejść po sklepach, ale może uchronicie mnie przed bólem nóg i od razu skierujecie we właściwym kierunku
w MNG widziałam na ramiączkach szerokich,świetne oraz bardzo fajne na krotki rękaw w H&M za 29,99
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:23   #3755
iwi88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a jaki masz na sobie rozmiar?

Chciałam ją przymierzyć wczoraj, ale w 2 Zarach nie było i nawet takiej nie widzieli
to jest XS, hmm gdzieś ostatnio w warszawie widziałam M i L jak wisiały ... chyba w Galerii Mokotów albo w Arkadii. W złotych tarasach na pewno nie było
iwi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:38   #3756
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

Ja w zasadzie tez omijam TRF. Mam kilka rzeczy, ale generalnie wydaje mi się, że są jakieś gorsze jakościowo od Woman. Chociaż czasami coś się ciekawego znajdzie.

Cieszę się.
Ja do Zary też mam sporo km. Dlatego myślę,ze najpierw przejrzę sklep online. Ewnetualnie kiedy szał minie zajrzę do sklepu stacjonarnego, ale w jakichś luźnych godzinach.
Ja też zdecydowanie w 'luźniejszych' godzinach mam zamiar się wybrać Albo trochę po otwarciu, ale tuż przed zamknięciem(ostatnio ta pora mi bardzo pasuje ), od dłuższego czasu nie robię zakupów w sobotę. A co do TRF to mam podobne zdanie, poza tym te ubrania mają mniej 'klasy' , bo nie wiem jak to inaczej określić

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Ja również, do pokonania w jedną stronę mam 50 km. Nie bardzo chce mi się jechać na pierwszy dzień, nie lubię tłumów, nie chce mi się też kombinować z wolnym w pracy. Pewnie odpuszczę. Wybiorę się w innym dniu, choć w ogóle nie lubię Zary podczas wyprzedaży, zawsze jest straszny chaos, nie wiadomo na co się patrzeć. Rzadko udaje mi się kupić coś ciekawego podczas wyprzedaży.
Ja też nie lubię, te tłumy i porozwalane ciuchy mnie przerażają, wszyscy się pchają, szarpią, to nie na moja nerwy, mam zbyt spokojne usposobienie. Poza tym zazwyczaj wracam do domu z najmniej przecenioną rzeczą, albo z nowej kolekcji
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:42   #3757
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
ja też właśnie poszukuje szarej bluzeczki Jeszcze nie znalazłam bo chyba mam zbyt wysokie wymagania Jak znajdziesz to daj znać
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:50   #3758
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może kartę przedpłaconą kartę wirtualną Visa w ING i czy można nią płacić online w Zarze i Massimo?

Zwykła Mastercard Debit z CVV2 mi nie działa (limity przestawiłam odpowiednio).
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:52   #3759
agnieszka16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja też zdecydowanie w 'luźniejszych' godzinach mam zamiar się wybrać Albo trochę po otwarciu, ale tuż przed zamknięciem(ostatnio ta pora mi bardzo pasuje ), od dłuższego czasu nie robię zakupów w sobotę. A co do TRF to mam podobne zdanie, poza tym te ubrania mają mniej 'klasy' , bo nie wiem jak to inaczej określić

Ja też nie lubię, te tłumy i porozwalane ciuchy mnie przerażają, wszyscy się pchają, szarpią, to nie na moja nerwy, mam zbyt spokojne usposobienie. Poza tym zazwyczaj wracam do domu z najmniej przecenioną rzeczą, albo z nowej kolekcji
Mam tak samo kiedy trwa szał przecen, ja najczęściej i tak buszuję już w nowej kolekcji i szczerze nie znoszę tego okresu, tłumów i przebranych ciuchów. Nie mam odpowiedniej cierpliwości i talentu łowcy, żeby znaleźć tam coś dla siebie.

Edytowane przez agnieszka16
Czas edycji: 2012-06-24 o 10:53
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:54   #3760
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może kartę przedpłaconą kartę wirtualną Visa w ING i czy można nią płacić online w Zarze i Massimo?

ja mam, mozna placic

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:57   #3761
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Pani_Pusia Ślicznie dziękuję za odpowiedź, to sobie zamówię
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:38   #3762
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
W tamtym roku też coś sobie tam kupiłam, ale miałam niewiele czasu na zakupy. W tym będzie go więcej, ale listy must have nie mam. Obym tylko nie kupowała na siłę, już lepiej nic nie kupic niz potem żałować
Też nie mam zrobionej listy, właściwie w tym sezonie kupiłam już wszystko co mi się spodobało.
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:39   #3763
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Nie, nie, ja też nie lubię takiego zamieszania. Z reguły i tak kręcę się w okolicach nowej kolekcji. Po strefie wyprzedażowej przejdę się, rozglądnę, zazwyczaj nawet niczego do rąk nie wezmę, bo nie mam siły przepychać się między ludźmi i bałaganem. Podobnie jak Ty, mam bardzo spokojne usposobienie, świadomie unikam tłumów i chaosu. Reasumując, nie lubię okresu wyprzedaży. Prawda jest taka, że chyba jeszcze nigdy nie udało mi się kupić czegoś, z czego byłabym naprawdę zadowolona. Łapię się na tym, że wracam z bluzeczkami, które założę raz i potem leżą w szafie. Zastanawiam się, po co to kupiłam, odpowiedź: bo cena atrakcyjna. Bardziej nastawiam się na zakupy online, choć obawiam się, że może być problem z dostępnością rozmiarów. Pewnie wiele osób pójdzie podobnym tropem .

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Też nie mam zrobionej listy, właściwie w tym sezonie kupiłam już wszystko co mi się spodobało.
U mnie sytuacja wygląda tak samo. Chciałabym jakieś spódnice kupić, ale bardziej nastawiam się na nową kolekcję.

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-06-24 o 11:43
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:51   #3764
ddtvn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbss Pokaż wiadomość
Absurd jakiś No ale jak się mieszka w tropikach

nie zapominajmy ze to hiszpanska marka wiec zawsze cos cieplej niz u nas )
ddtvn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 12:44   #3765
figg
Rozeznanie

GG do figg

Cytat:
Tak jak dziewczyny już pisały, miałam zasugerować Mango. Zara miała taki jeden, na który bardzo się napaliłam, ale zanim się zdecydowałam to mi wykupili . Anies chyba pokazywała go na blogu jakiś czas temu, to ten:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TANK-T%2BSHIRT
figg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:09   #3766
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki z h&m, prosty, bez żadnych aplikacji, luźny. Kosztował 24 zł, z bawełny, polecam go. Zdjęcia nie mam już, ale kiedyś wklejałam na zakupowym.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:34   #3767
figg
Rozeznanie

GG do figg

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja mam taki z h&m, prosty, bez żadnych aplikacji, luźny. Kosztował 24 zł, z bawełny, polecam go. Zdjęcia nie mam już, ale kiedyś wklejałam na zakupowym.
O, muszę iść sprawdzić! Bardzo lubie bawełniane tshirty z H&M ale nigdy nie trafiłam na szary.
figg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:37   #3768
pingwinek=]
Zakorzenienie

Tak naprawdę to ciężko znaleźć dobre t-shirty w jakimkolwiek kolorze. Większość jest mega obcisła, ze złego materiału, albo kosztuje jakieś krocie. A po praniu wygląda jak szmata.

Ja tam zawsze choruję na niedobór zwykłych basicowych t-shirtów ;/ jeszcze nie miałam sytuacji, żeby mi odpowiadał skład, krój i cena w takim stopniu, żebym kupiła kilka t-shirtów na raz, tyle że w różnych kolorach.
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 17:39   #3769
Venise
Zadomowienie

Cytat:

U mnie sytuacja wygląda tak samo. Chciałabym jakieś spódnice kupić, ale bardziej nastawiam się na nową kolekcję.
Ja niestety w aktualnej ofercie nie znalazłam nic dla siebie, mam nadzieję, że jesienna kolekcja będzie bardziej interesująca
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 18:49   #3770
cinnamon33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość

Czy ktoś jeszcze miał problemy z tą kartą? Bo mam ją i myślałam, że będę mogła podczas wyprzedaży nią zapłacić w sklepie internetowym. (Walka w tłumie podczas wyprzedaży średnio mi się uśmiecha...)
cinnamon33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 19:12   #3771
bbss
Zadomowienie

Cytat:
Nie, nie, ja też nie lubię takiego zamieszania. Z reguły i tak kręcę się w okolicach nowej kolekcji. Po strefie wyprzedażowej przejdę się, rozglądnę, zazwyczaj nawet niczego do rąk nie wezmę, bo nie mam siły przepychać się między ludźmi i bałaganem. Podobnie jak Ty, mam bardzo spokojne usposobienie, świadomie unikam tłumów i chaosu. Reasumując, nie lubię okresu wyprzedaży. Prawda jest taka, że chyba jeszcze nigdy nie udało mi się kupić czegoś, z czego byłabym naprawdę zadowolona. Łapię się na tym, że wracam z bluzeczkami, które założę raz i potem leżą w szafie. Zastanawiam się, po co to kupiłam, odpowiedź: bo cena atrakcyjna. Bardziej nastawiam się na zakupy online, choć obawiam się, że może być problem z dostępnością rozmiarów. Pewnie wiele osób pójdzie podobnym tropem .

Również czekam na nową kolekcję i jeszcze bardziej na nowe stylizacje na Twoim blogu

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Tak naprawdę to ciężko znaleźć dobre t-shirty w jakimkolwiek kolorze. Większość jest mega obcisła, ze złego materiału, albo kosztuje jakieś krocie. A po praniu wygląda jak szmata.

Ja tam zawsze choruję na niedobór zwykłych basicowych t-shirtów ;/ jeszcze nie miałam sytuacji, żeby mi odpowiadał skład, krój i cena w takim stopniu, żebym kupiła kilka t-shirtów na raz, tyle że w różnych kolorach.
Do niedawna porządne "basici" kupowałam w Esprit i S.Oliver
bbss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 19:48   #3772
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbss Pokaż wiadomość

Do niedawna porządne "basici" kupowałam w Esprit i S.Oliver
Dzięki, przy najbliższej okazji na pewno tam zajrzę
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:26   #3773
basia17a
Raczkowanie

Dziewczyny może troszkę nie na temat, ale wiecie kiedy rozpoczynaja się wyprzedaże w Massimo Dutti?
basia17a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:28   #3774
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia17a Pokaż wiadomość
Dziewczyny może troszkę nie na temat, ale wiecie kiedy rozpoczynaja się wyprzedaże w Massimo Dutti?
Już jest. Wejdź na stronę.
Stary 2012-06-24, 20:29   #3775
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basia17a Pokaż wiadomość
Już się zaczęły, w ostatni piątek
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:55   #3776
basia17a
Raczkowanie

Oj to przegapiłam :-/

Dziękuję za odpowiedzi
basia17a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:11   #3777
klakierrr
Rozeznanie

Dziewczyny czy są u Was jeszcze te bluzeczki???

w Rzeszowie niestety juz wykupione ;_(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4886045251_1_1_3.jpg (16,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4886045251_2_1_3.jpg (17,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4886045251_2_2_3.jpg (27,2 KB, 24 załadowań)
klakierrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:13   #3778
ciemnowlosa
Rozeznanie

Czy któraś z Was widziala jeszcze tą sukienkę w którejś KRAKOWSKIEJ Zarze??

Czy jest jeszcze w ogóle szansa dostać tą sukienkę w sklepach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zara floral print dress.jpg (51,5 KB, 30 załadowań)
ciemnowlosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:23   #3779
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
Mam tak samo kiedy trwa szał przecen, ja najczęściej i tak buszuję już w nowej kolekcji i szczerze nie znoszę tego okresu, tłumów i przebranych ciuchów. Nie mam odpowiedniej cierpliwości i talentu łowcy, żeby znaleźć tam coś dla siebie.

Już sądziłam, że tylko ja jestem tak mało przebojowa. Chodzę dziesięć razy wokół przecenionych wieszaków, próbuję coś kupić, a później stwierdzam 'oj tam wolę dołożyć 50/100zł i być z czegoś w 100% zadowolona. Inaczej jest jeśli na coś się nastawię, 'nawinie' mi się to w ręce i od razu kieruję się do kasy, ale niestety są to pojedyncze przypadki.. Do tej pory w szafie wisi wiele 'okazji', które miałam raz czy dwa razy na sobie, później gdy na nie patrzę stwierdzam, że szkoda nawet tych paru złotych..

Myślę, że jeśli nie będziemy mówić głośno o swoich planach zakupowych to nie będzie tak źle
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 01:57   #3780
cherry_flamme
Zakorzenienie

Dziękuję wszytskim za pomoc w znalezieniu szarego t-shirtu
Ostatecznie zdecydowałam się na ten z Mango (Phoebe ) i znalazłam jakiś w Zarze.

Też nie lubię wyprzedaży. Mogę kupić jedną, dwie rzeczy, na które aktualnie mi się podobają i szczęśliwie zostały przecenione, ale wydawać kasy na coś, co kiedyś tam widziałam i nawet mi się spodobało, nie mam zamiary (przynajmniej teoretycznie ) Tak samo jak anies, założę taką rzecz raz i na tym koniec. Wyznaje zasadę, że jeżeli nie kupiłam czegoś w regularniej cenie, to znaczy, że skoro do tej pory żyłam bez tego, do dalej też dam radę Poza tym, np. żakiet przeceniony z 399 na 329 w dalszym ciągu nie jest super-tani, żebym mogła to nazwać okazją życia

Złamię zasady i ujawnię, że jedną z rzeczy, które ewentualnie mogłabym kupić na wyprzedażach są te sandały :http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NDAŁY%2BĆWIEKI Potrzebuję czegoś elegacko-sportowego do spacerów z psem Chociaż, jeżeli ktoś mi je wykupi, to nie będzie tragedii. bo wczoraj miałam mały wypadek i straciłam paznokiec z dużego palca, więc odkryte buty w tym sezonie nie są dla mnie

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.

Edytowane przez cherry_flamme
Czas edycji: 2012-06-25 o 02:03
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości