|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
hej ![]() po takim czyms wiesz co to za kolezanki... ![]() ale fajnie ze sie wybawilas ![]() moj bedzie 7 lipca, wynajmujemy mały bar tylko dla nas, zamykamy sie od srodka w nim ![]() tam jest wielka plazma, miejsce do tanczenia i stoliki ![]() i tez sie denerwuje ze bedzie nas 5 osob ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zal mi jej... ciezko normalnie powiedziec... poki co mam wraz ze mna 5 osób ![]() ![]() ![]() fajnie, klub dla 5 osób ![]()
![]() |
#812 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
![]() Zubi kochana, powiedz mi czy długi JA ma koło czy też warstwy tiulu? Bo mam ogromny problem ze znalezieniem idealnej 7/8 na mój wzrost i zastanawiam się nad ucięciem długiej...:P
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak wyszło że gdyby panienski był tak jak miła być było by nas 10 a tak... jedna miała wesele, druga ma obronę (akurat ją co do obrony w tym tyg rozumiem bo ona ma obronę z 3 części teoria 90 pytań 30 zestawów z czego wybierają jeden+ praktyka na trakcie porodowym gdzie też ma pytania z teorii+ obrona pracy ) świadkowa ma obronę ![]() ![]()
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
kicia Też bym zjechała tych ochroniarzy. Sorry, ale oni przecież byli w pracy
![]() Uff jak ciepło. Byliśmy z Tż i znajomym na rowerkach. Chłopcy jeszcze pojechali na godzinkę, a ja już miałam dosyć i wróciłam do domku. Obiadek za ten czas ugotuję ![]()
#817 | ||||
Zadomowienie
|
bardzo dobry wybór piękny ten makijaż złoto-brązowy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam takiego: http://www.google.pl/search?q=BRAUN+...w=1098&bih=604 tylko są ze zwykłą końcówką i są te z delikatnymi (dodatkowo) końcówkami polecam w nim tą końcówkę do partii delikatnych może któraś ma info o trwałym usuwaniu włosków działa? warto? [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34893556]to9 powiedz mu żęby z Tobą poszedł do sklepu albo chocicaż zabrał Cię do restauracji Dziewczyny na winietkach wypisujecie dwuczłonowe nazwiska?[/QUOTE] oczywiście że tak Cytat:
![]() Witajcie ![]() o rany jestem taka skatowana dziś mam @ a na dodatek jutro już do pracy po 2,5 tygodniowym urlopie ![]() buuuu..... chciałabym jeszcze.... wolnego... ach a tak fajnie było ![]() teraz tylko aby dotrwać do urlopu w sierpniu tez 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-24 o 12:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Evoonia86, Magdzia0108, Dotk4, ibyza, wensday21 wszystkiego najcudowniejszego dla was i Waszych mężów!!!! Niech Wam się razem piękniej żyje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale najważniejsze że sie wybawiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie wrocilam z galerii, chyba kupie sukienke na poprawiny w taily wail ![]()
![]() |
#821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też się bałam my mieliśmy jedną jedyną spowiedź - ja się tak bałam że powiedziałam księdzu że nie wiem co mówić ze stresu i z tremy i on mi pomógł ![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-24 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
kiciu - super że panieński się udał (zapomnij o jakiś tam wpadkach). A co do ilości koleżanek, nie liczy się ilość, ale jakość. Ja na pierwszej części swojego panieńskiego (hotel i limuzyna) też bawiłam się z piątką koleżanek i było znacznie lepiej niż w gronie ponad 10 dziewczyn, które były już później z nami w klubie. Wtedy zawsze tworzą się mini grupki, nie da się razem gadać, zwłaszcza jak siedzicie w dużej loży.
Mierzyłam suknię i uwaga uwaga....schudłam ![]() ![]() ![]() A no i zrobiłam próbę generalną schodzenia w sukni po schodach. Daję radę, choć bałam się że jak zaczepię o falbanę to będzie mogiła. Miłej niedzieli! |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() chyba sie zdecyduje na ta sukienke ![]() jest piekna!!! taka bandażowa, biała i ma wstawki z czarnej koronki, kosztuje 119zł ![]() na poprawiny idealna ![]() idziemy na 18 do kina to wczesniej zaciagne tz zeby ja zmierzyc ![]()
![]() |
#825 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
a na co idziecie? ![]()
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak urodzic i nie zwariowac ![]()
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
![]() bo to grzech, na pierwszej nie dostalabys rozgrzeszenia, wiec to bez sensu ![]() Cytat:
oj tez by mi bylo przykro.. ![]() duphaston. To nie sa tabletki anty. Jak chcesz przespieszyc @ to bierzesz od 12 dniu cyklu 10 tabletek po czym nastepuje @, jak chcesz przesunąć to zaczynasz brac w 16 dc i bierzezsz cale pakowanie czyli 20 tabletek i dopiero wtedy masz okres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
lepiej przeczytaj zanim zastosujesz bo możesz sobie takimi akcjami pogorszyć gospodarkę hormonalną organizmu duphaston ma swoje zadania przy poważnych stanach a nie przy lekkomyślnym stosowaniu.... może nie polecaj takich leków - nie jesteś lekarzem... i nie wiesz jakie ma "problemy" osoba po drugiej stronie... sorry ale mnie denerwuje takie lekkomyślne podejście... do lekarstw i ich stosowania... każdy organizm działa inaczej i paulitka czy bierzesz odpowiedzialność za morelkę jeśli jej by się coś stało? Czy wiesz czy bierze jakieś tabletki inne ? znasz ich skład? Dziewczyny trochę rozwagi przy takim "polecaniu" innych proszków.... http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=755 "Lek nie hamuje jajeczkowania i nie ma działania antykoncepcyjnego. Oczekiwany skutek leczenia może ulec zmianie, jeśli Duphaston podaje się jednocześnie z innymi lekami. Zamiar stosowania innych leków łącznie z preparatem należy omówić z lekarzem. " Stosuje się go na: "Bolesne miesiączkowanie: 1 tabl. 1-2x/dobę od 5 do 25 dnia cyklu miesiączkowego. Zespół napięcia przedmiesiączkowego (PMS): 1 tabl. 2x/dobę od 11 do 25 dnia cyklu miesiączkowego. Endometrioza: 1 tabl. 2-3x/dobę od 5 do 25 dnia cyklu miesiączkowego lub w sposób ciągły. Krwawienia czynnościowe z dróg rodnych (w celu zatrzymania krwawienia): 1 tabl. 2x/dobę przez 5 do 7 kolejnych dni. (w celu ich zapobieżenia): 1-2 tabl./dobę od 11 do 25 dnia cyklu. Wtórny brak miesiączki: w połączeniu z estrogenem podawanym od 1 do 25 dnia, 1 tabl. 2x/dobę od 11 do 25 dnia cyklu. Nieregularne cykle miesiączkowe: 1-2 tabl./dobę od 11 do 25 dnia cyklu. Poronienie zagrażające: początkowo 4 tabl. 10 mg, następnie 1 tabl. 10 mg, co 8 h do ustąpienia objawów. W przypadku nawrotu lub utrzymywania się objawów poronienia zagrażającego należy zwiększyć dawkę o 1 tabl. 10 mg co 8 h. " "W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia mogą pojawić się krwawienia międzymiesiączkowe. Można temu zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Inne działania niepożądane związane ze stosowaniem progestagenów, mogą pojawić się także podczas leczenia . Należą do nich: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, mdłości i wymioty, wzdęcia, świąd, alergiczne reakcje skórne, bóle głowy w tym także typu migrenowego, zmiany libido, zmiany w parametrach funkcji wątroby."
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-24 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
ślicznie wyglądasz w obu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękna pogoda dziś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wam kochane za życzenia
![]() ![]()
#832 |
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam wypisywać na kłódce nasze inicjały i datę ślubu, którą zawiesimy gdzieś na dniach na kładce Bernatka
![]()
#833 |
Zakorzenienie
|
Zaproszenia ze strony Tż rozwiezione
![]() ![]() Właśnie zamowiliśmy lampiony szczęscia...białe....duże e ![]() Teraz szukam tub strzelajacych ![]()
#834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
morelko idź do ginekologa on najlepiej Ci doradzi co zrobić - jeśli kobieta ma silne krwawienia zbyt obfite to jest niedobrze - z tym też należy pójść do lekarza jeśli jeszcze dodatkowo są bolesne to już w 100% maszeruj do lekarza. On Ci najlepiej doradzi. Kochana nie marnuj zdrowia na jakieś wypróbowane środki przez kogoś bo zwyczajnie dla Ciebie ten środek może się nie nadawać lepiej mieć pewność że zbadała Cię i doradzi osoba która się na tym zna. Dobrze Ci życzę i dlatego proponuję abyś poszła do lekarza i to jak najszybciej aby ewentualnie sprawdzić lek który dostaniesz jeszcze przed ślubem i abyś zobaczyła jak na niego zareagujesz. Życzę Ci powodzenia kciuki dla Ciebie: ![]()
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec, że praca mgr zakończona, trzy z czterech rozdziałów zaakceptowane, dzisiaj wysyłam mu wstęp i zakończenie i ten ostatni rozdział ![]() ![]() ![]() Carmelova widziałam makijaż, w obu wyglądasz jak milin dolarów, ale powalasz mnie w brązowym makijażu ![]() ![]() Kicia najważniejsze, że miałaś te najbardziej bliskie przyjaciółki na panieńskim. Kto nie był niech żałuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
ale dziś piękny dzień!
malowanie zakończone, dziś po całkowitym wyschnięciu farby z wczorajszej warstwy okazalo się że już koniec malowania. Biel prezentuje się ekstra i co najwazniejsze przykryła cały ciemny pomarańcz. W piątek w outlecie dorwałam mega za☠☠☠iaszcze zasłony - naturalne beżowe, grube płótno. Bardzo długie i bardzo grube za jakieś śmieszne pieniądze. Do tego poszewki na mega ogromne poduchy, które stanowią oparcie w naszym łożu. Ehhh sypialnia będzie boska ![]() carmelova - super wyglądasz w obu makijażach! wiem, że dziewczyny doradzają Ci brąz, ale w tym różu tęczówka jest bardziej wyrazista. Niech ci może kawa doradzi. ciekawe jak tam lady i jej panieński, na fb się odezwala, więc żyje...liczymy na fotorelację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co te wyklad?? jestes lekarzem??? morelka zapytala czy ktos zna jakis sposob na opozninie okresu. napisalam Jej, zeby najlepeij poszla do gin i moze jej przypisze jakies tabletki, bo ja bylam i mi zapisala. Morelka odpisala czy moglabym jej podac nazwe leku.. wiec napisalam .. wiec o co chodzi?? Morelka ma mozg i sama decyduje czy chce brac jakies tabsy, a poza tym gin nie przypisalaby nic jakby mialo by jej to zaszkodzic. Wyluzuj.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Ale ja dziś się nasłuchałam....taka jedna dziewczyna ma za 2 tyg wesele...wyobrażcie sobie że Pan Młody nie ma jeszcze garnituru...ona jeszcze nie odebrała sukni z salonu ale stwierdziła że juz jej się nie podoba bo wygląda jak beza(dała za nią cos ok 4000 zł)Kwiaty chce mieć czarne i nie może takich znależc wiec spryskają jej w kwiaciarni farbą,dodatki na stołach mają byc czarne a mało tego ciągle kłóci się z Tż i juz tydz ze soba nie rozmawiają
![]() O matko.... ![]()
#840 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jak dałyście na zapowiedzi to ile czasu czekałyście aż je ksiądz wywiesi? bo ja już druga niedzielę czekam i nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.