|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Generalnie nie ma nas dużo i nie mam o czym pisać...a poza tym, ja jak jestem w domu, to przeważnie jestem dostępna, gdy mam laptopa włączonego ...a niekoniecznie jestem przy nim i czytam
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
Współczuję bólu gardła mój tż męczy się od kilku dni z gardłem (ale on spocony napił się zimnego z lodówki)
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaszle jak gruzlik, 2 antybiotyk sie konczy i niewielka poprawa ![]() Zrobilismy dzis garderobe u Seby ![]() Ja przestawilam lozko w sypiualni i sie troszke wieksza wydaje ![]() Bylismy na zakupach, zdrzemnelam sie, bo to gardlo mi dokucza ![]() Seba niespal dzis w dzien i zaraz sie za niego bierzemy, polozymy i bedzie wolny wieczor bo juz mu odbija troszeczke![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- zdrowka
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
weekend nam minął fajnie, trochę ze znajomymi, trochę rodzinnie, trochę na sprzątaniu. Fajnie popatrzeć jak mój tz bawi się ze swoją siostrzenicą, jak się zmieniło jego nastawienie do dzieci ![]() blonde fajnie, ze garderoba już prawie zrobiona, powoli wszystko ogarniecie aby zdrówka życzę gocha piękny brzuszek strongwomen dzięki za kciuki mrowinko jeszcze mam małą nadzieję, tak w środku liczę jeszcze na dzidzię dzisiaj albo jutro pewnie Madzia już do nas powróci
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-24 o 20:27 |
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Strippi!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() A my z Nacho nie umiałyśmy znaleźć tego festiwalu polskiego i pojechałyśmy tylko do klubów było bardzo fajnie, humor poprawiony, nogi i głowa bolą, więc komplecik
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi gratuluje kochana!!!!!!!!!!wiedzial am wiedzialam wiedzialam!!!!!! Hej jestem padnieta...... wrocilismy dzis ze wsi i mamy 20 kg truskawek i 5 litrowy garnek jagod co wiecej na truskawki nie moge juz patrzec bo tyle co sie najadlam chodzac na pole to mi do przyszlego roku spokojnie starczy![]() ze smutniejszych rzeczy: jak przyjechalismy to mama mi powiedziala ze Majunia wstala z drzemki taka nieswoja i z wielkim rykiem.....no i o 18 nam zwymiotowala.....przelewa la nam sie przez rece i miala stan podgoraczkowy....zdecydow alismy ze pojedziemy na SOR.....na SORze tez zwymiotowala lekarka ja zbadala i ma ostry niezyt zoladka i moze byc zapalenie gardla (mamy ja obserwowac bo to gardelko moze byc czerwone od wymiotow) potem zwymiotowala nam jeszcze 3 razy dostalismy tez skierowanie do szpitala dzieciecego w razie jakby wymioty sie nasilily i wtedy dostanie kroplowke......narazie spi juz 1,5 godziny.....mam nadzieje ze juz bidulka nie bedzie wymiotowac bo nie ma nawet czym i strasznie placze jak zwymiotuje a mnie az rozbolal zoladek....i chyba nie zasne i bede czuwac
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tu takie smakowe to naprawde rzadkoscJagódki uwielbiam Nawet mam jeszcze 1 sloiczek maminych Biedna Majka Ucaluj ja i zeby szybko przeszlo
|
|
#4329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję no właśnie widzę Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() przydały się Twoje kciuki
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Kotekk - o rety, biedna Majunia!!!!! oby przeszło szybko!!!
Mnie w piątek też Mały wymiotował 4 razy jak byłam z nim sama. Masakra, tak mi go było żal! Wieczorem odkryliśmy przyczynę - jeden smak słoiczków, które zawsze je zawierał soję, której on nie toleruje... Kiedyś po mleku sojowym (zalecenie lekarza, bo szukali alternatywy) tak samo zareagował...
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki...
Ja dzisiaj śpie.... Masakra jakaś...chłodno i deszczowo się zrobiło u nas ![]() Jeszcze nie wiem czy dzisiaj znów was opuszcze czy nie...
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek kobietki
u mnie też deszczowo było w nocy, teraz chlodno ale wychodzi słoneczko. Ciężko się wstawało ale do 15 jakoś zleci. Po pracy odbieram wyniki hormonów, oby było wszystko oki. A potem na działkę idę bo wczoraj zaczełam plewić i końca nie ma, tak mi przez te deszcze zarosło wszystko. Kotku zdróweczka życze dla Majusi
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne!
Rozłożyło mnie totalnie ![]() Już wczoraj wieczorem czułam każdą kosteczkę i to, co przedwczoraj miałam w gardle, zaczęło lawinowo zapychać lewą dziurkę. Dziś do tego doszło zlanie potem... Nie widzę tego dnia dobrze ![]() kotek, zdrówka dla Majki!
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby zdrówka
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
malensstfo to już dzisiaj możecie działać? skonczyłaś globulki?
Aby zdrówka życzę
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-25 o 08:03 |
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
KOTEK zdrowka dla Majuni
AABY ty tez szybko zdrowiej Jakos zle mi sie spalo dzisiaj.Ciezko juz jest znalesc dobra pozycje z brzuszkiem i krece sie z prawej na lewa ![]() Pogoda u nas tez taka sobie,ale bynajmnien troszke slonko sie przez chmury przebija. MILEGO DZIONKA
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tęsknilyście?? Bo ja tak Zrobiłam sobie tydzień wolnego od wizazu. Zajęlam się małą, czytalam ksiązki, relaksowałam się w ogrodzie i... bylo mi błogo Te 10 dni bez męża mineły mi jak nie wiem co szybko. Majka rośnie bardzo ladnie. Waży już 4400 g, z każdym dniem robi wielkie postępy. Wczoraj uroniła swoją pierwszą łezkę A najbardziej mnie rozczuliła jak sama wzięła smoczek, który leżal obok niej i chciała go sobie do buźki wsadzić ale tym plastkiem hehe Byliśmy na usg bioderek i wszystko jest dobrze. Ja jestem jeszcze u rodzicow, bo mąż wczoraj wrocil późno i już zostaliśmy na noc, ale dziś po jego pracy juz wracamy. Tyle, ze w piatek znowu jedzie na weekend. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-06-25 o 08:32 |
|
|
|
#4339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doczytałam, że Cię rozłożyło, współczuję bardzo! Zdrowiej kobietko Cytat:
![]() Zdrowieć mi tu! Cytat:
![]() A który masz dc? Oj tak wielki powrót Magdy i kilka stron do nadrobienia ![]() ![]() Cytat:
Hej! Mi dzisiaj śnił się egzamin z filozofii
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-25 o 08:38 |
||||
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeszłysmy też na tryb oszczędzający i do nadrobienia maks 2-3 strony... więc strzeż się ![]() To spędziliście mini wakacje jak rodzice? pewnie zachwyceni Małą ![]() Mąż był u Was wieczorem stęskniony? ![]() A i pokazuj nam tu Maję!
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Madziu, fajnie, że wróciłaś ![]() Aaby, wracaj szybciutko do zdrowia. Jesteś w pracy? |
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Ana aaa to dobrze, bo ja tez zbyt dużo czasu teraz na pisanie nie mam.
Moi rodzice zakochani w małej , przez to po powrocie z pracy (o 14) non stop się nią zajmowali a ja miałam czas dla siebie i byłam tylko od cyca hehe. najbardziej to szaleje moj tata, Majka jest jego oczkiem w głowie, non stop chodzi, rozmawia z nią. Mała jest teraz na etapie glużenia i takie fajne dźwieki wydaje, coraz cześciej sie uśmiecha i generalnie w dzień mało śpi, bo wszystko ją ciekawie. Choć czasami to jest męczace. Za to w nocy spi jak zabita Mąz o mało co córki nie poznał, powiedzial, ze tak sie bardzo zmieniła. |
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Madziu
Fajnie, że sobie odpoczęłyście z Majką Nie wspominam już o tym, że prosiłam kiedyś o fotki ze spaceru - prośba przeszła bez echa ![]() Butter, niestety musiałam przyjść do pracy, bo mam dziś ważne spotkanie. Ale może uda mi się po nim zwolnić, bo paskudnie się czuję. O ile spotkanie nie będzie o 14 - wtedy to już nie będę miała z czego się zwalniać
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
aaby obiecuję, że wrzucę fotki, ale to pewnie wieczorem dopiero.
|
|
|
|
#4345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Cytat:
dzieki dziekuje Cytat:
Super ze z bioderkami wszystko ok Cytat:
ja mam dzis na 11 do pracy wiec przyszlam Wam powiedziec jak u nas....no wiec nocka spokojna, Maja przespala cala.....obudzila sie o 5:30 bo chcialo jej sie pic i potem zasnela i wstala o 8...ale niestety z goraczka....zjadla lekkie sniadanko wypila leki i narazie sie bawi |
||||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Strippi gratuluję! Kotek mam nadzieje, że Majeczka lepiej się poczuje! Abby super, że zdążyliście na mecz ![]() Blonde w takim razie pokój Seby już zupełnie skończony kiedy garderoba już jest? Magda hej! Przepraszam, ale jakaś nie do życia jestem. Postaram się później nadrobić więcej.
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z Wami i za chwile bede znikac (wiecie gdzie)!
Kotku, doczytalam tylko, ze Majeczka chora wiec mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i ze nie bedzie musiala isc do szpitala. Nie mam czasu Was nadrobic. Ja w weekend murowalam sciane w ogrodku (doslownie), wozilam taczki z piaskiem i generalnie padam dzis z nog, wszystko mnie boli ale czuje sie usatysfakcjonowana, ze pracowalam jak chlop ![]() Strippi, wlasnie zauwazylam, ze gratulacje sie posypaly hehe. To i ja sie przylaczam i gratuluje II kreseczek! Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-06-25 o 09:26 |
|
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
MADZIA
Super ze z malutka tak sobie odpoczywacieWczoraj z mezem wlasnie sobie wyobrazalismy jak to bedzie nasze zycie z malutkim dzidziusiem wygladalo ![]() Wlasnie pouczylam sie godzinke w lozku i wstaje na sniadanko. Mam pytanka: 1.Czy rozek tez wyprac w pralce?Starczy na 40 stopni? 2.Czy noworodki kladziecie na poduszeczce do lozeczka i przykrywacie kolderka?Bo moja mama sie zdziwila ze nie bedzie malutki na podusi spal,ponoc wlasnie sie klafzie tylko na materacyku?
|
#4349 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie tez długo nie bylo, takze witaj ![]() Super,z e milo spedziliscie czas i dla Majki Teraz postepy bedzie widac z kazdym dniem![]() Cytat:
Cytat:
Generalny remont to planujemy w przyszłym roku ![]() Dzien dobry ![]() Seba w zlobku, ja mam czas dla siebie ![]() Mam troche papierkowej roboty, wiec jest co robic ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
2. Absolutnie nie poduszka i kolderka Dopiero dla starszego dziecka Dziecko musi spac na plasko a kolderka to jest za wielka dla takiego maluszka- wystarczy rozek, kocyk.
|
|
#4350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nikita ![]() u mnie już piękne słoneczko wyszło, od razu lepiej, chociaż dalej sie nie chce pracować
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

za podejście do zmian w ciele!
Dziś rano niestety nie lepiej, boli mnie lewa strona, czuję zapalenie aż od nosa do gardła, w dodatku ropa strasznie mi spływa
Muszę kurować się aspirynką, nienawidzę siedzieć w pracy będąc chorą 

mój tż męczy się od kilku dni z gardłem (ale on spocony napił się zimnego z lodówki)

lekarka ja zbadala i ma ostry niezyt zoladka i moze byc zapalenie gardla (mamy ja obserwowac bo to gardelko moze byc czerwone od wymiotow) potem zwymiotowala nam jeszcze 3 razy 

Masakra jakaś...chłodno i deszczowo się zrobiło u nas

Nie wspominam już o tym, że prosiłam kiedyś o fotki ze spaceru - prośba przeszła bez echa