|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
czy jeszcze warto walczyć??
..
Edytowane przez looolitka Czas edycji: 2012-06-25 o 18:35 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy jeszcze warto walczyć??
Wybacz, ale straszny popapraniec z niego; zdjęcia- moim zdaniem-wstawił specjalnie, by cię zaliczyć i tyle; tekst po wszystkim , ze
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie, nie poszłabym na to wesele.
|
|
|
#4 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
- tyle że dziewczynie dało to nadzieję, ze jest ważna dla niego, a tu chodziło o zaliczenie, o seks- a jej nie tylko chyba o to; odebrałam tak, to , co pisze; tekst pana po wszystkim- poniżej poziomu;
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Hrodebert
|
Jeżeli byłby naprawdę wporządku to powinien uprzedzić że nic nie obiecuje przed seksem ,tekst ...fakt żałosny ,świadczy o stosunku do Autorki .Zdjęć by nie było to i tak by na ,,piękne słowa " poszła.Wesele oczywiście odpada, jak i cała reszta.
Edytowane przez ARAKSJEL Czas edycji: 2012-06-23 o 20:49 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego dziewczyna byłaby niemądra, gdyby na wesele z kimś takim poszła. Została potraktowana jak rzecz do użycia- to, coś, czego wyjątkowo w kontaktach między ludźmi nie znoszę. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hrodebert
|
No znając kobiecą spostrzegawczość z pewnością miało to znaczenie ,pytanie tylko czy był na tyle perfidny .....w sumie jak się tak zastanowie strasznie to żałosne ,może to jakiś rewanż ,myślę że tak.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze po tym jak Ci powiedział że go 'poniosło' Ty pytałaś czy jest jakaś szansa...? Mało Ci było upokorzenia czy co? Bo nie rozumiem. A jeśli naprawdę zastanawiasz się ciągle czy iść z nim na wesele (tak btw - jako kto, przepraszam? była dziewczyna?) to chyba jesteś nieoperacyjnym przypadkiem. A potem takie piszą że nie mają szczęścia w miłości jak same się pakują w takie beznadziejne sytuacje Boże widzisz i nie grzmisz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Obrzydliwy manipulator. Myślisz, że go znasz, że jest OK, ale nie jest - może kiedyś był i zmienił się na gorsze, a może po prostu dobrze się krył. W każdym bądź razie jest dupkiem i to wręcz podręcznikowym. Zorganizował miły wieczór, zrobił wystawę z Twoich / Waszych zdjęć tylko po to, aby Cię zaliczyć - brzmi niefajnie, ale tak to niestety wygląda. Daj sobie ostatecznie spokój z tym uczuciowym popaprańcem, bo będzie tylko gorzej. Myślę, że on przestał Cię kochać i wisi mu, czy Cię skrzywdzi, czy nie. Co najwyżej chce utrzymać pozory przed rodziną i otoczeniem - stąd ta gadka o tym, że chce abyś przyszła na ślub.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Facetowi zachciało się seksu, to Cię zwabił to siebie i paskudnie wykorzystał, taka jest prawda. Ja bym pochowała głęboko wszystkie sentymenty i kurtuazje, jeśli rodzina będzie naciskać to po prostu powiedz, że jest Ci ciężko, nie możesz pogodzić się z rozstaniem itp., a pójście na wesele tylko jeszcze bardziej Cię rozstroi. Jeśli Cię lubią i szanują, powinni to zrozumieć. Jeśli będą robić problemy - tym bardziej warto odciąć ten kontakt.
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do ślubu, nie szłabym... bo cenię się troszkę wyżej, niż upokarzać się na ślubie. Uważam że siostra ma dość koleżanek, a Ty nie jesteś jej do szczęścia potrzebna. Pogódź się z rozstaniem i nie płaszcz się przed tym facetem, trochę godności do samej siebie! Edytowane przez somersby Czas edycji: 2012-06-24 o 16:47 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Popieram w 100 % skazana_na_bluesa.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Decyzję podjęłam już w ostatni wieczór wychodząc od niego, tuż po tym jak spoliczkowałam go mam nadzieję, że na tyle mocno, że siniak pozostanie do wesela.
Nie będę jednak ukrywać, że w sercu kocham tego drania i pewne miejsce w moim sercu ucieszyłoby się mogąc spędzić z nim wieczór. Pewnie jeszcze długo będę naiwnie interpretować różne fakty, sprawdzać jego face'a, podglądać opisy na gg, ale tym razem się już nie złamie. Nie zareaguje na żadnego sms'a, nie dam się wyciągnąć na żadne głupie piwo, czy kawe po pracy. Nic, dla niego już nie istnieje! Wytrzymałam ten miesiąc, przed owym zbliżeniem... i wytrzymam teraz! Już się cieszę, gdy pomyślę o tym jak jego matka bura go za brak partnerki na weselu ![]() ps: dzięki za te wszystkie, niektóre brutalne słowa. Otwierają oczy |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko, po co usunęłaś treść wątku, skoro on i tak został zacytowany?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

. Z łzami w oczach wracałam do siebie, czując się wykorzystana i upokorzona.

I jeszcze po tym jak Ci powiedział że go 'poniosło' Ty pytałaś czy jest jakaś szansa...? Mało Ci było upokorzenia czy co? Bo nie rozumiem.
Boże widzisz i nie grzmisz.