|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
Dziewczyny!!!! Apropo naszych hitów, widziałyście to: padłam i umarłam...
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2012-06-25 o 00:28 |
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
nie pisz tak, bo nie przestanę
i jeszcze dodam, że wkurza mnie, że Błaszczykowski, który zarabia osiem baniek rocznie w Borussi, jęczy na PZPN, że biletów mu nie dał dla rodziny. Zresztą to i tak się okazało nieprawdą. A PZPN jest głupi i daje piłkarzom po 8 biletów na mecz, choć w innych krajach maks to 4-5 biletów OK - może coś w dystrybucji zawiodło i piłkarze faktycznie nie dostali biletów na czas, ale do ku... że-nu-a! rozumiem focha o to, bo umowa jest umowa i jak się PZPN nie wywiązał, to jest źle, ale do cholery, nie wywleka się takich rzeczych medialnie, bo to po prostu - zwłaszcza przy takich zarobkach - jest obrzydliwe. ufff... |
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawda?
![]() ![]() ![]() btw, jak się wstawia linki do Youtuba ? ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
|
|
#4566 |
|
MBZ♥
|
Capri---> [ yt ] [ /yt ] bez spacji
![]() Naj to też uważam za niefajne:/ nie lubie takiego sr.ania do własnego gniazda i mówienia o pieniądzach-duzych pieniądzach:/ Jednak reklamę z Nim dla maka uwielbiam ![]() A tak poza rozmową prezes Summer to mnie wkurza jak mało kto swoim jestestwem![]() ciekawe jak Glenia po meczu ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- wycieniowałam sobie sama włosy-metoda kucykowa potem poprawiłam na rozpuszczonych i się kręcą ładnie
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
By, no reklama jest fajna
i Kuba mi się nigdy burakiem nie wydawał, zwłaszcza że miałam przed oczami zawsze fajnego faceta, no bo kurde, nie wiem jak Ty, ale ja zawsze lubiłam go słuchać i myślałam często o tym, że to chłopak, który widział, jak ojciec zabija mamę, w związku z czym uciekł w sport i teraz każdą bramkę dedykuje jej. Że to go ukształtowało, że to, co teraz mówi, co robi, dzieje się, bo tak mu się okrutnie potoczyło życie. A teraz takim chamskim zachowaniem po prostu trochę zmienił ten obraz w moich oczach. A Lato to debil, i to jest jasne, ale według mnie nie powinien się podawać do dymisji. Powinien nie startować w nowych wyborach/nie zostać wybrany. Tylko tyle. Jesteś odważna z tymi włosami! ja sobie grzywki podciąć dobrze nie umiem
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie zgadzam się że Lato powinien zostać. To już nawet przestało być zabawne, jest żałosne jak ten burak ma parcie na władzę...
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od razu po Euro powinien polecieć. Nie, nawet nie polecieć, powinen właśnie sam się zwolnić, nie mam pojęcia co mu w bani siedzi
|
|
#4572 |
|
MBZ♥
|
Naj no właśnie, ja cały czas mam przed oczami jak K. zdobywa gola i patrzy w górę. Z myślą o Mamie. Potem jak oglądałam wywiad z Nim to potwierdził to, tak madrze się wypowiadał, z takim uczuciem mówił o Babci, kompletnie nie myślałam o Nim jako o Kims kto zarabia wielkie pieniądze, nie było w Nim cienia sodówy. Dlatego teraz nie ogarnęłam tego:/
Lato mnie wkurza swoją pewnością siebie wręcz arogancją. ogólnie PZPN mnie wkurza-takie państwo w państwie:/ z włosami to pomyślałam, ze najwyżej będę musiała pójść do fryzjerki i ściąć na krótko ![]() celowałam w taką fryzurę: ale mi sie za bardzo kręcą troszkę podobnie jest
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryzura wygląda super! przed i teraz znasz mojego mejla oglądnę jutro, pliiis a teraz spać papa |
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Do pracy rodacy
![]() Wygrali Włosi Cytat:
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nic mi się nie chcęaaa wczoraj jeszcze puściliśmy sobie z kolegą jeden lampion jaki nam został i z okazji nocy kupały pomyśleliśmy sobie życzenia i wypuściliśmy w świat ![]() oo byy ja tez chce twe piekne wlosy zobaczyyc ;-) a badania mam bo jestem honorowym krwiodawca i mam na wszystko badane hiv wzw itd i raz do roku morfologia;-) uwielbiam krew
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-06-25 o 07:15 |
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie zgadzam się, że temat nie powinien ujrzeć światła dziennego, ale z drugiej strony rozumiem wkurzenie piłkarzy, skoro ich rodziny dostaly jakieś dalekie miejsca, a w lożach siedzieli działacze, których też stać na kupienie sobie biletów. Bardzo mi się podobało, jak chyba Czesi po wygranej z Grecją mogli od razu iść uściskać swoich bliskich. Nasi by tak nie mogli...
Mam wrażenie, że w tej sytuacji prawda leży gdzieś po środku
|
#4578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też zakładam finał Hiszpania - Niemcy i oczywiście jestem za Hiszpanią, ale naprawdę bym się nie zdziwiła gdyby maszynka niemiecka wygrała ![]() Cytat:
![]() i fajny zegarek wybrałaś, chyba też się skuszę ![]() aaa Frezi Fauderek cudnie wygląda w kapoku Dzień Dobry
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
by obczaiłam zegarek i ja mam bardzo podobny tylko ze ze srebrnymi wstawkami i gdzie nie gdzie na tarczy mam cyrkonie i tata mi kupił w stradivariusie ;-) więc w PL możesz się za nim rozejrzeć
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi Gratulacje!!!!!
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Carmelku GRATULACJE ![]() a bedziecie za mnei trzymac kciuki w listopadzie ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś będziemy, ale za co?
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
za egzamin
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
kawa to ja juz bede trzymac od dzisiaj
;-)a dziewczyny mam pytanie, zawsze chodziłam do gina w moim miescie na NFZ ale z racji tego ze teraz mieszkam w poznaniu wolę zmienić lekarza na stałe na jakiegos tutaj, tyle, ze terminy na NFZ sa tak odległe ze masakra 2-3miesiace i postanowiłam pierwszy raz wybrać się do prywatnego z dobrymi opiniami w necie myślicie ze 150zł za badanie kontrolne usg, cytologię to ok cena, bo ja sie nie znam i nie mam porównania?
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Bedziemy
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie wieszkosc z Was nie pamieta jak to moja byla szefowa mi załatwiła niezdanie egzaminu na uprawnienia, wiec w koncu dojzalam zeby go zdawac i albo na jesieni albo na wiosne przyszlego roku
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Karmelka, gratuluję egzaminu!!! Nic mi się nie chce. Ale weekend był przyjemny rozluźniliśmy się z TŻem wczoraj, ona tak bardzo, że pojechał o 19:30 do pracy, w nocy drzemka i tak się zdrzemnął, że duuuuużo zaspał
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Capri bardzo chętnie poproszę adres i numer no i nazwisko learza, mam uraz po pierwszej lekarce, ktora traktowała mnie jak dziwkę
i po leakrzu z puszczykowa, ktory po kazdej wizycie mowil ze wszystko ok-a jak nie ok to nadżerka mimo, ze nie bylo ani ok ani nadżerki
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

że-nu-a! rozumiem focha o to, bo umowa jest umowa i jak się PZPN nie wywiązał, to jest źle, ale do cholery, nie wywleka się takich rzeczych medialnie, bo to po prostu - zwłaszcza przy takich zarobkach - jest obrzydliwe. 

i się kręcą ładnie

przed i teraz
oglądnę jutro, pliiis
papa 
choć ich piłka jest coraz przyjemniejsza dla oka, a do tego skuteczna, to jednak przebija jeszcze w ich grze ten "robotyzm", który jest dla mnie nie do zniesienia.
;-)
i postanowiłam pierwszy raz wybrać się do prywatnego z dobrymi opiniami w necie myślicie ze 150zł za badanie kontrolne usg, cytologię to ok cena, bo ja sie nie znam i nie mam porównania?