|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3842 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V
Cytat:
Co do szkoły - przynajmniej nie siedzą nam na głowach tylko im czas szkoła zagospodaruje Mój akurat pewnie chciał by grać na psp, więc wole żeby grał w karty (wziął dzisiaj do szkoły karty magic)...Cytat:
![]() Ma_Majka... Kermit wymaga interwencji rodziny...zdecydowanie i w całej rozciągłości DeKajka, ![]() Nie dziękuj kochana
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu trzeba iść wcześniej się dowiedzieć jak to wygląda
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwni ludzie, chyba że u mnie sie tak znają i puścili
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
Już po usg połówkowym - wszystko jest OK!! Wszystkie narządy, serducho bije równo.... Ehhhhh, jaki piękny dziś dzień ![]() ![]() ![]() No i siusiak się nie wchłonął, na dowód czego poniżej zdjęcie ![]() ![]() Tak więc - czekamy na Antka!
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję udanych wizyt i rozpoczetych tygodni : widziałam debatę na temat badania glukozy. Aż sie zaczełam bać w sumie nie tego picia tylko tych starych wielce umeirających bab, którym sie wszystko należy bo ja to mała awanturniczka się zrobiłam ![]() Dzień dobry tak wogóle ![]() pojutrze wizyta !!!!!!
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:super |
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mialam wcale zamiaru Ci dziekowac . ![]() Teraz mnie dupa boli meiadeleite- gratuluje udanej wizyty i zdrowego maluszka P.S ale mas nick trudny
|
|
#3851 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No no no... ale ma ![]() ![]() No i oczywiście gratuluję.Cieszę się,że wszystko jest ok ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
A chciałabym już wiedzieć co się dzieje bo to 19/20 tc a moje dzieci dalej nie brykają
|
||
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
Za godzinkę mam wizytę u ginekologa Jeszcze apropo wózków, fotelików i innych cudów, to ja też nie wyobrażam sobie kupienia fotelika bez atestów a z tego co wiem, kilka firm produkuje foteliki właśnie takie niekubełkowe, albo pół kubełkowe miedzy innymi maxi cosi A co do wózka to nie chodzi o to, że to jakaś firmówka jest czy nie firmówka, chodzi o prowadzenie, materiały, lekkość i porządne wykonanie. Po wizycie z sklepie z wózkami dziecięcymi i pojeżdżeniu sobie nimi po sklepie różnica jest ogromna! No i dzięki temu nie kupiłabym już teraz wózka na allegro bez uprzedniego sprawdzenia |
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz umyta pachnaca i wymalowana .. jeszcze tylko wlosy wysusze i lece do lumpka .. w czwartek jeda do tesciow w nie mam sie w co ubrac. We wszystkim wygladam jak sloniątko ..
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ w pracy, wstał o 5 heh idę zrobić sobie jakieś śniadanie i wracam do Was z żarełkiem ;]
Spędzę z wami całe popołudnie bo nie mam tu co robić zbytnio... co innego jak bede tu mieszkac. mam swoje rzeczy itp wszystko moge robic a teraz to mi jeszcze głupio
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- dobra to lece na te łowy
|
|
#3859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
lipcówki zaczęły się "sypać"
ciekawe jak będzie u nas ![]() czy też będziemy zdawać relacje "na żywo " z porodu
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Happy za wizyteArien to sprobuj z ta sola mam nadzieje ze bedzie lepiej-ja tez cholernie lubie slone DeKajka wspolczuje nocy ja sie opilam wczoraj kakaa i mialam razy i w nocy masakre.od polozenia si e do lozka do zasniecia 7 razy i w nocy 3 ![]() Kamila ![]() Gratuluje rozpoczetych tygodni wszytskim nam juz od 2 dni leci 20![]() no to wstalam dzis po 11 i biore sie za robote bo niebawem trza sie zbierac do miasta. zjadlam sniadanie gigant... 2 kromki chleba w jajku, buleczke dancake i dwa banany i mam zakwasy po wczorajszym spacerze nad jezioro gdzie sa schody do nieba![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- a tak wogole to maly tak kopie ze jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie maly pilkarz mi rosnie ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!!
martaj9 doskonale cie rozumeim bo moj tz ma sklonnosc do poamgania wszystkim dookola co samo w sobie jest dobre ale kurcze my siana tez nie mamy, a jego ludzie wykorzystuja i pozneij tak jest , a moj michal njby taki ejst stanowczy ale nie umie mowic nie, (chyba ze mi ), ale ja zwrocilam mu na to uwage i jakies postepy sa ale i tak ch..j mnie spala czasem jak słysze jak sie daje wrabiac .........teraz tez dzisiaj dopiero od nas wyjechal ten kumpel i juz ze on w piatek chce znowu przyjechac bo z michalem jakies psrawy a ja od razu mowie no ja pie..ole ja go lubie ale troszeczke szacunku dla czasu innych ja przyszly weekend chce spedzic sam na sam wreszcie z tż bo nie pamietam kiedy spedzalismy sami a tylko weekend nam zostaje.jak on przyjedzie to chyba pojade do rodzicow bo nie zniose tego..
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
nudzi mi sie
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
No ładnie jak mam czas to względna cisza tu panuje
![]() czyżby to wszytsko wina Madzius? Właśnie się umówiłam w piatek do stomatologa, już mam stresa
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ja mam jutro dentyste
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
To napiszesz jak było - jeśli strasznie to ja nie pójdę
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj maluch leniwy jest ....kopie tylkko wieczorami jak mu sie zachce ja cezkam na wizyte czy ejst ok bo juz mnei wszytsko martwi im blizej wizyty tym gorzej a jeszcze tydzien glow mnie boli nie mam weny na pisanie ide wysuszyc łeb |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Was to chociaż dzieciaczki czasem kopną a u mnie cisza jeszcze. I ten brzuch nie za duży Mam nadzieję że do piątkowej wizyty wytrzymam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Teraz już nie boli,ale bardzo się martwię.Może to przez wczorajsze zakupy,bo trochę się nachodziłam? Ale z drugiej strony to chodzenie mi ni dziwne bo 2-3 razy w tygodniu robię z kijkami po kilka dobrych kilometrów.No nic zobaczymy,jak bedzie dalej bolało pojadę do lekarza.
może jestem złośliwa ale z Nadią było to samo, mają dwójkę dzieci pare więc mieli szanse

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

klask i:

za wizyte
i biore sie za robote bo niebawem trza sie zbierac do miasta. zjadlam sniadanie gigant... 2 kromki chleba w jajku, buleczke dancake i dwa banany 
Mam nadzieję że do piątkowej wizyty wytrzymam