|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
|
|
|
|
#4382 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Dziewczyny może coś zasugerujecie. W 23dc po stosunku zauważyłam bardzo dużą ilość białej, bardzo gęstej wydzieliny. Było jej bardzo dużo.
Nigdy wcześniej coś takiego nie miało miejsca. To nie był zwykły śluz. Wystraszyłam się, że to jakieś zapalenie może albo co. Wczoraj jednak się skusiłam na kolejny stosunek i wszystko okej. Nie wiem co o tym myśleć. Oczywiście umawiam się na wizytę do ginekologa, bo mnie to zaniepokoiło. Tylko, że nie czuję dosłownie niczego niepokojącego. Dodam jeszcze, że w tym cyklu przez chyba dwa dni miała taki bezbarwny ślub, dosłownie woda jakby się lała.
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
aaby zdrowka zycze Kotku i dla Majki oczywiscie rownież Madzia witaj, super ze tak przyjemnie minal Ci czas ![]() xxKasiax co do kladzenia na poduszce to moj syn dopiero od niedawna ma podusie ale taka plaska, przy noworodkach grozi ryzyko uduszenia sie, ja zazwyczaj ukladalam na boku, gratulacje, trzymam wiec kciuki ![]() Natala84 za Was tez,
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzidzius rosnie jak na drozdzach Cytat:
![]() przesylam ciazowe fluidki Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ide sie zbierac do gin. trzymajcie kciuki za zamknieta szyjke niech malutki jeszcze posiedzi w brzuszku
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję Wam za gratulacje
![]() Szkoda, że to dopiero początek mojej przeprawy... Evel, dobrze, że z maleństwem wszystko ok
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
E-vel, dobrze, że wszystko ok
![]() Natalka, jak było? Kasia, trzymamy za szyjkę
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
I złapałam mega wkr*****!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Natchnęło mnie coś i weszłam na maila naszej grupy ze szkoły...a tam mail, że obrona będzie 13 lipca!!!
![]() Zadzwoniłam do dziekanatu i faktycznie jest na 13 wpisana!!! No żesz w mordę!!!! I nie wiem co z wyjazdem teraz i ze wszystkim... |
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ...na szczęście było wolne miejsce i mąż zamienił to na 3-6
|
|
|
|
|
#4395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście tak...i w tym terminie to będziemy mieli swoją łazienkę chyba
Ale się wkurzyłam dziewczyny..ojojojoj...
Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-06-25 o 13:44 |
|
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bylo mnie troszke, (ktoras widziala....
![]() ) ale tym razem mam wytlumaczenie Ale do rzeczy, napisze wam o moich przestrasznych ostatnich 4 dniach. Zaczelo sie w czwartek, popisalam z wami i polozylismy sie z malym bo wciaz go uszko bolalo i mial goraczke. Budze sie chyba po dodzinie a u Filipa na poduszce plamy takij brozowej mazzi, obudzilam go i patrze a on cale uszko w tym srodek az po koniuszki uszu, wtgladalo to jak "miodek z uszka" w polaczeniu z krwia. Oczywiscie nie musze wam mowic w jakim tempie ruszylam tylek do lekarza. Pani Doktor stwierdzila, ze zadko zdarza sie to u tak malych dzieci no ale moj synek jest inny, wyszlo na to ze najprawdopodobniej cos pyli czego jego organizm nie toleruje i proboje sie pozbyc tego z organizmy, normalnie mowilo by sie o alergii ale to maly powinnien psikac i miec katar, a on nie on oczyszcza sie przez uszka. Sprwdzl laryngolog i potwierdzil slowa Pani petary. Brak slow Piatek bylam kupic ten wozek co sie okazalo, wozek byl porysowany i mialplamy na budzie, babka nie wiedziala czy moge go oddac bo oficjalnie go kupilam. Dopiero szanownie w sobote zadzwonili zebym przyjechala z rana po pieniazki. Zla bylam jak osa, narazie odpusiilam sobie kupno, poczekam az mi flustracja przejdzie. Wczoraj niedziela, (bardziej juz dzisiejsza noc). o 2.00 rano dzwoni do M. koles z ochrony budynku w ktorym znajduje sie ich sklep ze alarm sie uaktywnil i musi przyjechac, zdeaktywowac alarm i sprawdziac co sie stalo. Tylko M. i Manager sklepu ma klucze a ze ona tel nie odbierala to musial o 2.00 jechac do centrum, gdzie zadne pociagi ani undergroud nie kursuje w nocy, tylko autobusy. Brak slow nie spalam od 2do 6 bo dopiero wtedy M. wrocil, nie wniakm jaki byl zly i ja tez bo oczywiscie do pracy na 11 musial isc. A ta g.l.u.p.i.a malpa nawet nie zadzwonila ani nie odp na sms jak jej napisal ze trzeba jechac do sklepu, a ona mieszka 20 min pieszo stamtad. Ahhh ![]() jestem taka zla ze brak slow.Zrobilam sobie pizze i ide was troche nadrobic. |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojoj bidulko...ja też się zeźliłam właśnie... |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
spać!!!!! kiedy ten okres senności mi minie???
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
tak, możesz wpisywać
ostatnia @ 15 czerwca, następna 10 lipca ![]() dzięki dziewczyny gorąco 30-32 stopnie non stop, chmury widziałam tylko w samolocie było super ![]() Madziu, a jak brzuszek Malutkiej? |
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie!
W domu wpiszę ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Mykam do domciu
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty bys wolala core czy synka? ![]() A gdzie sie dzis Strong podziewa? Today, kurcze ale mialas weekend... Tule |
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja wczoraj poszłam spać po 20:00 i wstałam dziś o 3:00 Kotek - dobrze, ze z Mają lepiej Butter - zdolniacho!!! brawo! ![]() Madzia - to super relaksik masz Today - o kurcze, ale mieliście ciężkie dni...
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem, ale jakos to idzie ![]() wspøłczuje mdłości, oby jak najszybciej przeszły... ja też miałam z Rita całodzienne ![]() Cytat:
my wczoraj też mieliśmy wieczór z "atrakcjami" i wzywaliśmy pogotowie do Rity ![]() a u nas weekend minął... hmmm... "atrakcyjnie" najpierw w sobotę mąż stłukł słoik przy zmywaniu i sobie dłoń porozcinał... prawie zaczął mi mdleć, więc tylko go odtransportowałam na kanapę i opatrzyłam. A wczoraj wieczorem Rita zaczęła nam wymiotować. Po 3 razach tz zadzwonił do pediatry dyżurnego, ten kazał nam jechać do szpitala, jakby dalej wymiotowała... no i niestety, dalej wymiotowała, wtedy już żółtym śluzem, zaczęła się dławić i robić purpurowa kiedy nie mogła złapać oddehu, a że nie mamy samochodu i trochę spanikowaliśmy, to mąż zadzwonił po pogotowie - pierwszy numer, który mu przyszedł do głowy. Przyjechali po 10 minutach, mała w tym czasie troszkę się przespała, a jak się przebudziła, to zaczęła się uśmiechać i gaworzyć do pana ratownika... także ten popatrzył na nas trochę jakbyśmy się z choinki urwali, ale Rita znów zaczęła wymitować, także zmierzył jej temperaturę (była w normie), obejrzał, powiedział, że wyglada to na zatrucie pokarmowe (po mm hipp ) i że tak długo jak nie ma gorączki i dziecko jest przytomne, to na dany stan jest w porządku. Generalnie mogliśmy zdecydować, czy brać ją do szpitala, ale postanowiliśmy jeszcze odczekać. I tak jak pojechali, to Rita jeszcze 2 razy wymiotowała, potem spała, potem chciała pić i juy na szczście wiecej nie zwróciła... ale na noc i tak wzięłam j ą do łóżka.Tak sobie potem rozmawialiśmy z mężem, że to pogotowie może było trochę przegięciem, ale z drugiej strony lepiej wezwać o jeden raz za dużo, niż gdyby zlekceważyć coś poważnego. No i oczywiście produkty hipp są u nas na czarnej liście ![]() Today, tobie też współczuję przejść w weekend ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2012-06-25 o 14:28 |
||
|
|
|
#4408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trzymam
![]() Cytat:
![]() Fajnie,z e odpoczynek sie udal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Naszczescie po lekach szybko przeszlo ![]() Trzymajcie sie
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pogotowiem zgadzam sie Wrocilismy ze zlobka, Bylam na zakupach i kupilam mu parasolke, bo zabiera mi moja i karty do gry![]() Teraz spi a ja biore sie za pieczenie rogalików, bo ciasto mam juz gotowe
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas produkty Hipp też są na czarnej liście, po deserkach Wojtek wymiotował, wypluwał je, a po kosmetykach miał wysypkę :/
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

narazie to się wstrzymam jeszcze ten miesiąc

Nigdy wcześniej coś takiego nie miało miejsca. To nie był zwykły śluz. Wystraszyłam się, że to jakieś zapalenie może albo co. Wczoraj jednak się skusiłam na kolejny stosunek i wszystko okej. Nie wiem co o tym myśleć. Oczywiście umawiam się na wizytę do ginekologa, bo mnie to zaniepokoiło. Tylko, że nie czuję dosłownie niczego niepokojącego. Dodam jeszcze, że w tym cyklu przez chyba dwa dni miała taki bezbarwny ślub, dosłownie woda jakby się lała.

Dzidzius rosnie jak na drozdzach 

było super