kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-24, 10:52   #991
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

właśnie zjadłam pierwszy dzisiejszy posiłek - owsiankę

mam już mnóstwo energii, więc zabiorę psa na spacer

Jak minął Wam dzień Ojca; mam nadzieję, ze nikt nie zapomniał o Tatusiowym święcie
Ja właśnie za chwilę się zbieram i jadę do szpitala go wyściskać i dać prezent. Kupiłam książkę i słodkości wczoraj niestety nie mogłam, bo siostra miała jakieś pokazy i imprezę szkolną (apropo, cuda się dzieją, gówniarze wynajmują limuzyny żeby dojechać na ten swój event, rozumiecie to? )
Ja dopiero co zrobiłam całkowitą depilację, bo zaraz idę z dziewczynami na basen Mam zamiar opalać swoje nagie ciało

Dzień Ojca? Mój był w raju Dostał siedmiopak Warki + szklanka, która w połowie wyrastała na szklaną piłkę Euro

A co do sorbetu - trzeba go mieszać co 30 minut, działa

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:13   #992
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ja dopiero co zrobiłam całkowitą depilację, bo zaraz idę z dziewczynami na basen Mam zamiar opalać swoje nagie ciało

Dzień Ojca? Mój był w raju Dostał siedmiopak Warki + szklanka, która w połowie wyrastała na szklaną piłkę Euro

A co do sorbetu - trzeba go mieszać co 30 minut, działa
1. ale fajnieeeeee! to u Ciebie jest tak gorąco?
my wczoraj chcieliśmy jechać nad wodę, ale bylo troche za zimno, wiec poszlismy na saune, basen i wyzulilam jakis zabieg w formie hydromasazu, na bank cellul mi sie zmniejszyl od tego

2. coooo to za magiczna szklanka

ech co do dnia ojca, to podzielę się z Wami moją małą refleksją, że ja strasznie martwię się o mojego Tatę on pewnie tego nie czuję, bo odzywam się do niego w skandaliczny sposób, ale wystarczy, że popatrzy na mnie smutnym wzrokiem, to od razu robi mi sie przykro i w ogóle, mój tata jest taaaaaaki kochany, jest tak dobrym czlowiekiem, że brak słów, by to opisać! wczoraj miał operację na rękę, nie wiem co to dokladnie twierdzi, ze bardziej byl to zabieg, ale jak do niego dzwoniłam, miał taki smutny glos, ech

3. wlasnie wiedzialam ze cos z mieszaniem

glodna jestem nadal

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:16   #993
psyhe666
Zakorzenienie

Hej, nie mam siły nadrabiać...

Głowa mnie boli i noga.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:21   #994
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej, nie mam siły nadrabiać...

Głowa mnie boli i noga.
parówa leniwa

to w takim razie zadam Ci serię pytań :P

jak szybko urosły Ci tak te włosy?!
czy pijesz drożdże, nawet jeśli nie, to i tak napisz mi proszę jak często trzeba je pić, jak rozrabiać itp. też chcę żeby mi włosy tak urosły O_o kiedyś nie miaalm z tym problemu, a teraz stoją w miejscu :|

Planuję zrobić encanto w przeciągu najbliższych 2/3 tygodni (kwestia znalezienia kilku godzin zero pomyslu jak to zrobic, chyba wieczorem bede robila;/); wlosy straca sporo na objetosci, wiec chyba obetne je na prosto i wtedy chcialabym je mocno zapuscic

Stary 2012-06-24, 11:24   #995
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, nie piję drożdży, bo mnie wysypywało po nich i to nie kwestia, że po 2 tygodniach znika i miałam cał czas więc stwierdziłam, że dla 0,5cm się aż tak nie będę poświęcać

Jantar, pokrzywa, belissa, no i rzadko ostatnio prostuję

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Pije się 1/3 zalać wrzątkiem rozmieszać zostawić pod przykryciem, pić raz dziennie 3 miesiące...
so trójka maybe.

Stary 2012-06-24, 11:40   #996
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, nie piję drożdży, bo mnie wysypywało po nich i to nie kwestia, że po 2 tygodniach znika i miałam cał czas więc stwierdziłam, że dla 0,5cm się aż tak nie będę poświęcać

Jantar, pokrzywa, belissa, no i rzadko ostatnio prostuję

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Pije się 1/3 zalać wrzątkiem rozmieszać zostawić pod przykryciem, pić raz dziennie 3 miesiące...
o nieee, zapomnialam, ze one powodują wysyp to nie chce juz ich pic.
bede pila pokrzywe i lykala tabletki ze skrzypem, mam jakies w zapasie. kupie amle do wlosow, i chyba wcierki radical

Stary 2012-06-24, 13:25   #997
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. ale fajnieeeeee! to u Ciebie jest tak gorąco?
my wczoraj chcieliśmy jechać nad wodę, ale bylo troche za zimno, wiec poszlismy na saune, basen i wyzulilam jakis zabieg w formie hydromasazu, na bank cellul mi sie zmniejszyl od tego

2. coooo to za magiczna szklanka

ech co do dnia ojca, to podzielę się z Wami moją małą refleksją, że ja strasznie martwię się o mojego Tatę on pewnie tego nie czuję, bo odzywam się do niego w skandaliczny sposób, ale wystarczy, że popatrzy na mnie smutnym wzrokiem, to od razu robi mi sie przykro i w ogóle, mój tata jest taaaaaaki kochany, jest tak dobrym czlowiekiem, że brak słów, by to opisać! wczoraj miał operację na rękę, nie wiem co to dokladnie twierdzi, ze bardziej byl to zabieg, ale jak do niego dzwoniłam, miał taki smutny glos, ech

3. wlasnie wiedzialam ze cos z mieszaniem

glodna jestem nadal
A u Ciebie nie jest gorąco? U mnie 35 stopni codziennie ...

Ej, doskonale Cię rozumiem, mój Tata też jest taki kochany!

Też chcę robić własne sorbety! Ale może lepiej nie, bo zacznę jeść lody tonami, może poprzestanę na kupieniu sobie czasem grycana .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 16:44   #998
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A u Ciebie nie jest gorąco? U mnie 35 stopni codziennie ...

Ej, doskonale Cię rozumiem, mój Tata też jest taki kochany!

Też chcę robić własne sorbety! Ale może lepiej nie, bo zacznę jeść lody tonami, może poprzestanę na kupieniu sobie czasem grycana .
Laski gdzieś wywiało tylko jedna wiadomość przez tyle godzin
albo wszystkie rzuciły dietę i chleją piwsko

1. u mnie raczej pochmurno, dziś co prawda jest dość upalnie, ale wieje wiatr, nie ma słońca; od jutro ma być chłodno i deszczowo.

2.
w ogole moj w tym roku bedzie mial 50 lat! nie wiem jak on to robi, ale jest taki wiecznie młody, wielu innych facetow w wieku 50 lat to juz takie grzybowe pierdziele
w ogole jego ekipa jest taka dziarska

3. Co Ty, nie chce sie robic tych lodow ;p latwiej jest isc kupic ;p

ja dzis zjadlam dwa lody. przed chwila obiad.
jem zupelnie nieregularnie; ale nie wiem jak okreslic sobie pory posilkow, zeby bylo dobrze

Stary 2012-06-24, 18:07   #999
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, przykro mi http://www.pudelek.pl/artykul/41172/..._jest_w_ciazy/
so trójka maybe.

Stary 2012-06-24, 18:23   #1000
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

wiem, od wczoraj dostaje smsy pelne wspolczucia ;p

gerard nie wyglada jednak na szczesliwego. ciagle ma smutna mine, nie cieszy sie, bo to oznacza ze musi byc przy Shakirze, nie przy mnie. ale nie mam jej tego za zle.
zawsze bedzie mnei z gerardem laczylo cos szczegolnego, niemniej jednak, dzis zaczne rozgladac sie za nowym pilkarzem dla siebie.

Stary 2012-06-24, 20:48   #1001
Loriette
Zakorzenienie

Byłam na basenie, opaliłam się, podniosłam samoocenę - kobiety potrafią być mega zaniedbane..

Mój jadłospis jest dzisiaj kosmiczny!
- Bułka z wędliną, szynką, pomidorem, ogórkiem
- Wieśniak [na basenie]
- Ziemniaki + kotlet + mizeria
- wiśnie prosto z drzewa
- lody czekoladowo-śmietankowe

Zaraz będą jajka i zjem je z majonezem, bo muszę odreagować. Podpinanie własnej mamy pod kroplówkę i patrzenie na to jak ją boli nie jest niczym fajnym..
Do tego otwierałam mamie pudełko z lodami i wieczko rozerwało mi kciuk i zostałam pozbawiona palca do sms'owania..

Mimo to, jutro startuję na mojej "diecie bez spiny". Dużo w tym Waszej zasługi.. Mija jakoś rok odkąd jestem z Wami i w końcu poskutkowało..

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-06-24 o 20:49
Stary 2012-06-24, 21:42   #1002
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Gdzie są te zdjęcia?! Jestem ciekawa jak wyglądasz w bobie!
Ja dobrze wyglądałam przez pierwsze dwa tygodnie po ścięciu.. z racji tego, że mam grube włosy to robił mi się hełm na głowie

Dziewczyny postanowiłam, że przestaję się spinać, bo to do niczego nie prowadzi! Już nie wyznaczam sobie daty, do której mam schudnąć, bo to mnie gubi. Podejdę do sprawy normalnie i na luzie, bo przecież jestem szczupła i jeśli okazałoby się, że jutro miałabym się rozebrać do stroju to nie byłoby problemu. Są mankamenty, które widzę tylko ja.. dlatego na spokojnie się ich pozbędę
Mam o tyle trudniej, że po zeszłorocznej akcji ze szpitalem mama mi nie ufa w tej kwestii. Jak usłyszała dzisiaj, że idę na rowerek stacjonarny to o mało mnie nie rozszarpała. Siłownia - zakazana, fitness - zakazany. Muszę nad Nią popracować
zdjecia już w albumie

no brawo!

Cytat:
rozbawilo mnie to, że przelałaś je do pojemnikach po grycanach
kurcze, był na to jakiś patent, zeby te sorbety byly miękkie i mialy idealna konsystencję. ale nie pamiętam; chyba trzeba je mieszać co jakiś czas. chyba ze ma się maszynkę do robienia lodów ; my mamy taką mini ; jest magiczna; sorbety wychodzą w niej przepyszne; zwykłe lody smakowe też .
co nie zmienia faktu że i tak nikt z niej nie korzysta, wszyscy byli podjarani jej obecnością przez pierwszy tydzień, później znowu zaczęliśmy kupowac lody w sklepie

mniejsza z tym!
chciałam zapytać: robisz już jakiś czas BBL; masz w udzie 5o cm; a co z cellulitem? czy BBL go likwiduje? nie moge patrzec na swoja dupe
hehe i tym sposobem nikt by się nie zorientował,że to robione musze znaleźć ten patent na taką gładką konsystencję niestety maszynki nie mam
wiesz co... BBL na pewno nieco pomógł mi na celulit. nie jest tak widoczna, a skóra zrobiła się lepsza oczywiście to też zasługa syreny
ale jak najbardziej polecam BBL

Cytat:
właśnie zjadłam pierwszy dzisiejszy posiłek - owsiankę

Jak minął Wam dzień Ojca; mam nadzieję, ze nikt nie zapomniał o Tatusiowym święcie
Ja właśnie za chwilę się zbieram i jadę do szpitala go wyściskać i dać prezent. Kupiłam książkę i słodkości wczoraj niestety nie mogłam, bo siostra miała jakieś pokazy i imprezę szkolną (apropo, cuda się dzieją, gówniarze wynajmują limuzyny żeby dojechać na ten swój event, rozumiecie to? )
jaką jadłaś?
oczywiście,że pamiętałam
nie chcialam tacie nic kupować, więc zrobiłam jego ulubione krokiety z serem i pieczarkami. zadzwoniłam powiedzieć,że zaraz bede, a ten mi powiedział,że w domu nikogo nie ma, bo on jest w pracy, a mama na działce. brawo!
złożyłam mu życzenia i powiedziałam,że krokiety zaniose jutro

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:37   #1003
moooniaaaa
Zakorzenienie

Heloł, wróciłam z mojego ciągu alkoholowego

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Na jutjubie są tutoriale jak zrobić tę kokardę na głowie, nie jest w sumie takie trudne Pokombinuję wieczorem.
Ja nie potrafię zrobić loków prostownicą nawet z youtubem 5cm. od twarzy,a co dopiero kokardkowego koka

Cytat:
Niestety moje leki są na 100% i nic z tym nie zrobię Zazdroszczę mojej mamie, bo Ona ma przepisywane leki dla przewlekle chorych i czasami płacę 3zł za 3 opakowania dla Niej.
Może istnieje jakiś zamiennik dla moich tabletek
Nawet od płucnego lekarza nie masz recept ze zniżką? Uważają, że Ci się nie należy? Nie wiem jak będzie teraz, ale kilka miesięcy temu u nas większości pozmieniali na Seretide, Miflonide, Spirivę, Pulmoterol, bierzesz coś z tego?

Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
Wiecie z czym mi się zawsze koarzyły diety? Z rygorem, głodówkami i kompletnie nieracjonalnymi posiłkami typu:

śniadanie: pół grejpfruta, kawa, jajko na twardo
obiad: 100g fileta na parze, 2 liście sałaty
kolacja: kawa czarna, szklanka fasolki szparagowej itp, itd
Ja po takim jedzeniu czuję się super i nie zamawiam pizzy. Więc sorry, ale nie dla każdego takie żarcie to rygor i katorga. Dla mnie męką byłoby teraz wciśnięcie w siebie np.: piątego posiłku bo tak należy jeść.

Cytat:
Wywaliłam się na schodach do domu i mam poważną kontuzję kolana.

Cytat:
2. zartujesz?! jak to zrobilas?!
nie, ja chyba sie na nie nie zdecyduje, sa dla mnei zbyt wysokie ;(choc gdyby byly za 39 zl to nie wahalabym sie
A patrzyłaś w jakiej cenie jest Twój rozmiar? Bo u mnie właśnie niektóre były po 39,a inne po 59zł. Ja kupiłam 38, ale widziałam że 39 też były po 39zł.

Cytat:
Ja w piątek dałam tatusiowi galaretki i dwa zagraniczne piwa, w sobotę dostał życzenia przez telefon
Od mamy wiem,że brat wysłał dla taty paczkę jakichś ręcznie robionych słodyczy itp., jutro przyjdzie, mam zakaz podbierania

Wyjazd super

Oczywiście wczoraj miałam chwilę,że chciałam pójść utopić się w rzece (albo wypić płyn hamulcowy ), same wiecie dlaczego. Odstawiłam zegarki bo tylko łapałam się na tym,że myślałam "o tej porze robiłabym to i to ..." A po pijaku to w ogóle ciężko było pozbyć się myśli z głowy. Ajj.

Wypiłam hektolitry piwa i wódki, jadłam rozsądnie, słodyczy i chrupek prawie zero. Trochę się poruszałam. Spotkanie z szefową ok, ma urocze dzieci, starałam się zachować poziom Z moimi znajomymi przeszła na "Ty", jakoś tak lajtowo było
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:13   #1004
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
już się nie przejmuję, to dziecko będzie małym słodkim murzynkiem
Cytat:
Byłam na basenie, opaliłam się, podniosłam samoocenę - kobiety potrafią być mega zaniedbane..

Mój jadłospis jest dzisiaj kosmiczny!
- Bułka z wędliną, szynką, pomidorem, ogórkiem
- Wieśniak [na basenie]
- Ziemniaki + kotlet + mizeria
- wiśnie prosto z drzewa
- lody czekoladowo-śmietankowe
hehe a ja czasami mam się za takiego zaniedbanego flejtucha i smieje sie z tych co sie lansuja na basen, zakladaja BiŻuUuUu xD robią sobie słit focie; mają kompletny makijaż i w ogóle, wypad na basen traktują jak imprezę życia ;p i w szatni przed lustrem, malując rzęsy/ zmywając pandę z twarzy, bo im się tusz rozmazał (ktoś je pochlapał?! na basenie?! OMG!!!!) patrzą na mnie jak na dziwaka bo ONA NIE MA TAPETY!
dobre jeszcze są te, które mają pięknie ułożone włosy, wymalowane usta... jeeeaaaa
(Laura nie mówię, że to Ty jesteś w tej grupie, ABSOLUTNIE! ale ostatnio czesto mi sie zdarzaja takie spotkania. to juz chyba konflikt pokolen ;D)

2. wiśnie prosto z drzewa? Laura była na jumie na ogrodkach dzialkowych
Cytat:
Zaraz będą jajka i zjem je z majonezem, bo muszę odreagować. Podpinanie własnej mamy pod kroplówkę i patrzenie na to jak ją boli nie jest niczym fajnym..
Do tego otwierałam mamie pudełko z lodami i wieczko rozerwało mi kciuk i zostałam pozbawiona palca do sms'owania..

Mimo to, jutro startuję na mojej "diecie bez spiny". Dużo w tym Waszej zasługi.. Mija jakoś rok odkąd jestem z Wami i w końcu poskutkowało..
co sie dzieje z Twoja mama

a ja wlasnie chyba sie spinam od jutra
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
nie chcialam tacie nic kupować, więc zrobiłam jego ulubione krokiety z serem i pieczarkami. zadzwoniłam powiedzieć,że zaraz bede, a ten mi powiedział,że w domu nikogo nie ma, bo on jest w pracy, a mama na działce. brawo!
złożyłam mu życzenia i powiedziałam,że krokiety zaniose jutro
super prezent! moj tez takie lubi najbardziej
najbardziej ucieszyl sie z ulubionych slodyczy, ksiazke zabrala mama xd

hehehe no ladnie, przy krokietach wg mnie strasznie trzeba sie napracowac! sa czasochlonne, tak sie staralas, a ich nie bylo; uwielbiam takie niespodzianki
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja nie potrafię zrobić loków prostownicą nawet z youtubem 5cm. od twarzy,a co dopiero kokardkowego koka
dla mnei te loki to czarna magia :|
kokarda jest o wiele latwiejsza
Cytat:

A patrzyłaś w jakiej cenie jest Twój rozmiar? Bo u mnie właśnie niektóre były po 39,a inne po 59zł. Ja kupiłam 38, ale widziałam że 39 też były po 39zł.
no co Ty, w ccc jest taka magia?!
wydaje mi sie, ze 39 bylo za 59 zl, ale w sumie nie wiem, tylko zerknelam szybko na cene! aaaaaaaaaa! jutro ide obczaic. a jakbym przykleila cene 39 zl na karton?

Cytat:

Oczywiście wczoraj miałam chwilę,że chciałam pójść utopić się w rzece (albo wypić płyn hamulcowy ), same wiecie dlaczego. Odstawiłam zegarki bo tylko łapałam się na tym,że myślałam "o tej porze robiłabym to i to ..." A po pijaku to w ogóle ciężko było pozbyć się myśli z głowy. Ajj.

Wypiłam hektolitry piwa i wódki, jadłam rozsądnie, słodyczy i chrupek prawie zero. Trochę się poruszałam. Spotkanie z szefową ok, ma urocze dzieci, starałam się zachować poziom Z moimi znajomymi przeszła na "Ty", jakoś tak lajtowo było
wydaje mi sie, ze Twoja szefowa jest swietną babką, zdystansowaną, w dzisiejszych czasach bardzo ciezko jest trafic na wyluzowanego pracodawce.

super ze dobrze sie bawilas, dobrze, ze sie schlalas (jakkolwiek to zabrzmi) postapilabym identycznie.

Stary 2012-06-24, 23:31   #1005
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

monia, super,że wyjazd się udał

uciekam spać.. męczą mnie zawroty głowy od kilku dni

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:41   #1006
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a ja czasami mam się za takiego zaniedbanego flejtucha i smieje sie z tych co sie lansuja na basen, zakladaja BiŻuUuUu xD robią sobie słit focie; mają kompletny makijaż i w ogóle, wypad na basen traktują jak imprezę życia ;p i w szatni przed lustrem, malując rzęsy/ zmywając pandę z twarzy, bo im się tusz rozmazał (ktoś je pochlapał?! na basenie?! OMG!!!!) patrzą na mnie jak na dziwaka bo ONA NIE MA TAPETY!
dobre jeszcze są te, które mają pięknie ułożone włosy, wymalowane usta... jeeeaaaa
(Laura nie mówię, że to Ty jesteś w tej grupie, ABSOLUTNIE! ale ostatnio czesto mi sie zdarzaja takie spotkania. to juz chyba konflikt pokolen ;D)

2. wiśnie prosto z drzewa? Laura była na jumie na ogrodkach dzialkowych

co sie dzieje z Twoja mama

a ja wlasnie chyba sie spinam od jutra
1. Były dzisiaj takie cizie.. Modne pastelowe bransoletki, idealne okulary, makijaż, siedziały nad brzegiem basenu i gwiazdorzą. Mnie i moją koleżankę jeden facet podrywał tanim chwytem, niestety nie robiło to na nas wrażenia..

2. Prosto Mój dziadek kupił dwie wiśnie.. jedną dla mnie, drugą dla siebie. Jego po 2 latach ma taki wysyp owoców, że to się w pale nie mieści, a u mnie dokładnie 6 wiśni.

3. Mama - marzenie każdego dentysty - dostała potwornych bóli.. Pojechała do szpitala, bo nikogo nie było w domu, dostała zastrzyk. Wróciła do domu.. nic Jej nie pomogło. Ząb bolał tak samo. W desperacji sama wkuła sobie wenflon, a mi kazała w altanie ogrodowej zaczepić kroplówkę. I tak się meczy..

4. Ja nie mogę się spinać, bo niszczę przez to relację z tż. Jednego dnia piszę mu, że ma szczęście, że jest z taką laską, a drugiego - że pewnie jest ze mną z litości, bo jestem gruba i brzydka. Nie mam zamiaru niszczyć sobie życia. Będę jeść mało, bo jem tak normalnie.. ale bez zwracania uwagi na to, że kawałek sernika powiększy mi uda..

Monia biorę Bilaxten i Avamys

Stary 2012-06-25, 00:00   #1007
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
monia, super,że wyjazd się udał

uciekam spać.. męczą mnie zawroty głowy od kilku dni
to ta pogoda, ja mam to samo ;/ ;(

u mnie tez wszystko jest na "nie" ; ciągle marudzę, jestem kapryśna, czepiam się wszystkiego,ajjjj

ciągle coś ni nie pasuje, przede wszystkim w sobie, ale rowniez i w innych. ech
Cytat:
1. Były dzisiaj takie cizie.. Modne pastelowe bransoletki, idealne okulary, makijaż, siedziały nad brzegiem basenu i gwiazdorzą. Mnie i moją koleżankę jeden facet podrywał tanim chwytem, niestety nie robiło to na nas wrażenia..

i pozniej foty na fb z podpisami
mocze stopki
taka sobie ja
taka sobie ja na basenie
taka sobie ja mocząca stopki
opalanko
itp kocham to
Cytat:
4. Ja nie mogę się spinać, bo niszczę przez to relację z tż. Jednego dnia piszę mu, że ma szczęście, że jest z taką laską, a drugiego - że pewnie jest ze mną z litości, bo jestem gruba i brzydka. Nie mam zamiaru niszczyć sobie życia. Będę jeść mało, bo jem tak normalnie.. ale bez zwracania uwagi na to, że kawałek sernika powiększy mi uda..

Stary 2012-06-25, 01:23   #1008
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
co do dnia ojca, to podzielę się z Wami moją małą refleksją, że ja strasznie martwię się o mojego Tatę on pewnie tego nie czuję, bo odzywam się do niego w skandaliczny sposób, ale wystarczy, że popatrzy na mnie smutnym wzrokiem, to od razu robi mi sie przykro i w ogóle, mój tata jest taaaaaaki kochany, jest tak dobrym czlowiekiem, że brak słów, by to opisać! wczoraj miał operację na rękę, nie wiem co to dokladnie twierdzi, ze bardziej byl to zabieg, ale jak do niego dzwoniłam, miał taki smutny glos, ech
A dlaczego tak robisz?
Doceń to, że jest... ja mojego tatę odwiedziam tylko na cmentarzu

Cytat:
Podpinanie własnej mamy pod kroplówkę i patrzenie na to jak ją boli nie jest niczym fajnym..

Ojej, a do dentysty nie pojedzie? Masaaaaakra, biedna..

Cytat:
zdjecia już w albumie

no brawo!
Wyglądasz przepięknie!!!

Aaaaaaaale się wczoraj wybawiłam, było super Dziś nawet bez kaca, ale dzień lenia... i znów pośmierdziałek :/ Jutro i we wtorek zrobię jakiś mega workout, w środę niestety @ :/ A potem ostro 25 dni.... i wakacje!

Szare, czy beżowe?? Ja chcęęęęęęęęęę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7da52894bdd5f3e0fb8a0b42ea773dc1.jpg (16,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c67c2ab5dc37c0041d5f87cdd3cec289.jpg (14,1 KB, 10 załadowań)

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-06-25 o 01:24
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 01:40   #1009
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
A dlaczego tak robisz?
Doceń to, że jest... ja mojego tatę odwiedziam tylko na cmentarzu
;(
to zbyt wcześnie................. ......................
nie wiem co napisać.

doceniam! ale nie kontroluję złośliwości, tonu głosu, irytują mnie pytania, albo tłumaczenie, co jest na obiad, gdzie znajdę obiad, gdzie idę, z kim = traktowanie mnie jak gówniary
Ale naprawdę doceniam zawsze na pytanie o autorytet odpowiadam, że jest nim mój Tata

Masz rację, powinnam go docenić. Co z tego że uważam go za autorytet, skoro niekoniecznie okazuję mu to.......

Wiesz, moja przyjaciółka straciła Ojca w baaardzo młodym wieku, byłam wtedy przy niej, coś okropnego, nie powinno się tak dziać..
Cytat:
Aaaaaaaale się wczoraj wybawiłam, było super Dziś nawet bez kaca, ale dzień lenia... i znów pośmierdziałek :/ Jutro i we wtorek zrobię jakiś mega workout, w środę niestety @ :/ A potem ostro 25 dni.... i wakacje!

pisałaś nam o swoich wakacyjnych planach?

mi własnie nie podobają się jakos te buty, a tak mnostwo dziewczyn za nimi szaleje
dlatego nie wiem ktore Ci doradzic, nie wiem nawet jak je nosic, do czego, zupelnie nie mam pomyslu na te butki

Stary 2012-06-25, 09:26   #1010
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Wiecie co? Uświadomiłyście mi, że muszę naprawić relacje z moim tatą
Mój tata jest po zawale, schorowany bidulek i powinien czuć, że go kocham i się nim interesuję... Teraz mam akurat sesję więc to zrozumiałe, że nie mam za bardzo czasu dla rodziny i znajomych, ale muszę to naprawić.
I też muszę zmienić ton jakim do niego przemawiam, bo jest naprawdę kochanym słodziaczkiem

Odchudzam się
No i idę się zaraz uczyć... Jeszcze tylko jeden egzamin i wakacje
so trójka maybe.

Stary 2012-06-25, 11:15   #1011
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

i pozniej foty na fb z podpisami
mocze stopki
taka sobie ja
taka sobie ja na basenie
taka sobie ja mocząca stopki
opalanko
itp kocham to

Mnie to przerasta! Ja nie wiem co te dziewczyny mają w głowie!
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Ja mam obsesje na punkcie ciemnych butów, więc pewnie takie bym wybrała.. Chociaż te beżowe są takie piękne! A do opalonej nogi to już w ogóle

Stary 2012-06-25, 12:43   #1012
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty, w ccc jest taka magia?!
wydaje mi sie, ze 39 bylo za 59 zl, ale w sumie nie wiem, tylko zerknelam szybko na cene! aaaaaaaaaa! jutro ide obczaic. a jakbym przykleila cene 39 zl na karton?

wydaje mi sie, ze Twoja szefowa jest swietną babką, zdystansowaną, w dzisiejszych czasach bardzo ciezko jest trafic na wyluzowanego pracodawce.

super ze dobrze sie bawilas, dobrze, ze sie schlalas (jakkolwiek to zabrzmi) postapilabym identycznie.
Przeklej cenę, a jakby co to kłóć się,że sklep ma obowiązek sprzedać po takiej cenie, jaka jest na metce W liceum koleżanka kupowała walizkę w kerfurze i przekleiła cenę z takiej badziewnej na swoją wypasioną walizę Wtedy to było śmieszne, teraz mi wstyd

No cieszę się,że tak trafiłam, czasami krzyknie, opieprzy,a czasami pijemy kawę i obgadujemy facetów itp.

Cytat:
3. Mama - marzenie każdego dentysty - dostała potwornych bóli.. Pojechała do szpitala, bo nikogo nie było w domu, dostała zastrzyk. Wróciła do domu.. nic Jej nie pomogło. Ząb bolał tak samo. W desperacji sama wkuła sobie wenflon, a mi kazała w altanie ogrodowej zaczepić kroplówkę. I tak się meczy..

Monia biorę Bilaxten i Avamys
Mama ma jakieś problemy z zębem
Pytałaś płucnego czy nie może zmienić Ci wziewek?

Cytat:
Wiecie co? Uświadomiłyście mi, że muszę naprawić relacje z moim tatą
Mój tata jest po zawale, schorowany bidulek i powinien czuć, że go kocham i się nim interesuję... Teraz mam akurat sesję więc to zrozumiałe, że nie mam za bardzo czasu dla rodziny i znajomych, ale muszę to naprawić.
I też muszę zmienić ton jakim do niego przemawiam, bo jest naprawdę kochanym słodziaczkiem
Kiedyś nie gadałam normalnie ze swoim ojcem prawie rok czasu. Sama nie pamiętałam już o co poszło. Dopiero jak dziadek zmarł przytuliłam się do taty i zaczęliśmy normalnie gadać Nasze relacje poprawiły się o 200%, mój kochany tatuś

Wkurzyłam się dzisiaj niesamowicie.
Przed chwilą patrzę, w skrzynce czeka na mnie awizo. Listonosz o dziwo nie zastał nikogo w domu, chociaż od rana w domu są 3 osoby, w tym ja (urlopu ciąg dalszy). I teraz po 15:00 muszę iść na pocztę, stać w kolejce bo jemu nie chciało się wejść na drugie piętro. Normalnie poproszę o dane tego dupka i napiszę skargę, o!
Stary 2012-06-25, 12:54   #1013
bita smietana
Zakorzenienie

Bania, dopiero 50? Moi rodzice mają prawie 60, ale oni zwlekali z decyzją o dzieciach W sumie to mi taka wizja późnego macierzyństwa odpowiada

Wiesz, ja jestem przekonana, że Twój Tata wie, jak bardzo Ci zależy. Nie wszystko trzeba wypowiedzieć, żeby było oczywiste
(chociaż nie zaszkodzi )

Laura, poprawiło się mamie? Ona z tą kroplówką jest jak Hank z Royal Pains, nie wiem czy oglądacie

Cytat:
Przeklej cenę, a jakby co to kłóć się,że sklep ma obowiązek sprzedać po takiej cenie, jaka jest na metce W liceum koleżanka kupowała walizkę w kerfurze i przekleiła cenę z takiej badziewnej na swoją wypasioną walizę Wtedy to było śmieszne, teraz mi wstyd

Przed chwilą patrzę, w skrzynce czeka na mnie awizo. Listonosz o dziwo nie zastał nikogo w domu, chociaż od rana w domu są 3 osoby, w tym ja (urlopu ciąg dalszy). I teraz po 15:00 muszę iść na pocztę, stać w kolejce bo jemu nie chciało się wejść na drugie piętro. Normalnie poproszę o dane tego dupka i napiszę skargę, o!
A wiesz, że przeklejenie to jest najgorsze, co można zrobić? Lepiej ukraść, serio. Bo kradzieź do 250 złotych ujdzie płazem (niska szkodliwość czynu), a oszustwo, nieważne na jaką kwotę, zawsze jest karane, jest wszczynane dochodzenie i w ogole są problemy

Mi zawsze przynoszą awiza, no ale w sumie się nie dziwię- nie chce im się wnosić paczek na 5 piętro Skargę napisz, zawsze możesz też napisać o zmianę listonosza

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-06-25 o 12:55
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:00   #1014
winyl
Zakorzenienie

No co Wy, a ja często siedzę w domu w wersji pidżama, olej na włosach, jakieś maści na twarzy, więc udaję, że mnei nie ma to się do mnie dobijają, dzwonią, przychodzą po kilka razy , a ja bym chciała, żeby zostawili awizo i dali mi żyć w spokoju .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:10   #1015
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

człowiek młody to durny ;d

heheh nie przekeliłabym, śmieję się , nie umiem tak kombinować

ale niektorzy - owszem znalam laske, ktora kilka lat temu chodzila do lumpa i miala rozne sposoby zeby tam... KRASC. w lumpie!
zakladala np. spodnie z lumpa + na to swoje spodnie. znam jej sposoby bo po wypiciu % wrecz sie tym szczycila
a teraz ? teraz wielka dama

Cytat:
ajjj wspolczuje, poczta polska o 15 to prawdziwy kosmos
Cytat:

Bania, dopiero 50? Moi rodzice mają prawie 60, ale oni zwlekali z decyzją o dzieciach W sumie to mi taka wizja późnego macierzyństwa odpowiada
50 musze mu sprawic jakis super uroczy prezent!

Mi również odpowiada wizja późnego macierzyństwa
póki co zupełnie nie uwzględniam go w swoich planach na najbliższych parę lat

kurczeee nosi mnie. nie moge usiedziec w miejscu, przy ksiazkach, notatkach, zaraz oszaleje. chyba wybiore sie do tza i pojde kupic sobie krotkie porty.

Stary 2012-06-25, 13:36   #1016
psyhe666
Zakorzenienie

Zamieszczam menu:
śniadanie: sałatka z tortellini + kawa z mlekiem
II śniadanie: zielona herbata i niecałe jabłko (nie wiem jakoś tak nie miałam ochoty....)
obiad: robi się cukinia nadziewana mięsem mielonym (tak robionym jak do spaghetti)
podwieczorek: pewnie sałatka
kolacja: wieśniak

I duuuuuużo zielonej herbaty i wody

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Byłam dzisiaj na prześwietleniu i jednak z kolanem ok... Lekarz myślał, że to naderwana(?) łąkotka, ale dzisiaj się wszystko wyjaśniło.... Po prostu mega stłuczenie i kolano po prostu napuchło
Co to jest żeby w sobotę nie miał kto mi zrobić prześwietlenia?
so trójka maybe.

Stary 2012-06-25, 14:06   #1017
alexis77
Zadomowienie

wakacje ! jeden egz chyba do tyłu ale nie będę się tym przejmowała

Nareszcie wracam do Was, już się nie mogłam doczekać , podczytywałam Was ale nie było kiedy napisać a teraz już zostaje

Sunday super że osiągnęłaś swój cel i że dobrze się czujesz w swoim ciele, obyś tylko utrzymała wagę i cieszyła się że swojej pięknej figury

Psyhe kiedy masz ostatni egz? Kurcze ale włosy Cie szybciutko urosły, ekstra teraz wyglądają tylko się nie waz ich teraz ścinać

Monia super że wypad się udał , nie ma sensu się martwic i zastanawiać co by było gdyby. Musisz się cieszyć teraz z życia i szaleć najważniejsze że jesteś szczęśliwa

Laura mega podoba mi się Twoje podejście do diety teraz, super że wkońcu to zrozumiałaś bo na prawdę jestes ekstra laską i szkoda dla kilku kg wpędzić się w chorobę A właśnie jak tam u Ciebie wagowo teraz> Kiecka super, bardzo ładnie w niej wyglądasz

Wczoraj po egzaminie strasznie nakrzyczałam na Tż, w sumie to nawet nic złego nie zrobił pozłościłam się, popłakałam sobie, emocje opadły bo strasznie się odenerwowałam przed egz i byłam później do wieczora kochana zaraz po egzaminie Tż'cik zabrał mnie nad wodę i się opaliłam... trochę na czerwono ale grunt że nie muszę dziś nigdzie wychodzić a do jutra zblednie Świetnie się wczoraj z nim bawiłam, kilka godzin spędziliśmy w wodzie nad jeziorkiem , byl taki kochany całował mnie po rączkach , gładził po policzku. Było tak jakby się dopiero o mnie starał

Dietkę na kilka dni odpuściłam ale wracam do niej oczywiście

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-06-25 o 14:08
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 14:56   #1018
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Mi zawsze przynoszą awiza, no ale w sumie się nie dziwię- nie chce im się wnosić paczek na 5 piętro Skargę napisz, zawsze możesz też napisać o zmianę listonosza
Moi rodzice tęż już są po 50tce, najstarszy brat przyszedł na świat 3 lata po ślubie bo nie chcieli wcześniej dzieci,a ja to w ogóle byłam wpadką

Sama nie zakładam, kiedy będę miała dzieci. Jak miałam 18 lat to myślałam,że w tym wieku już będę miała A teraz nawet 25 lat wydaje mi się za wcześnie Kto wie co wymyślę za np.:rok :P

Mnie wkurzyło to awizo bo muszę specjalnie iść i stać w kolejce,a listonoszowi płacą za to,żeby ruszył tyłek. Dlatego jeśli mnie jeszcze wkurzą to napiszę skargę i tyle, o

Cytat:

Byłam dzisiaj na prześwietleniu i jednak z kolanem ok... Lekarz myślał, że to naderwana(?) łąkotka, ale dzisiaj się wszystko wyjaśniło.... Po prostu mega stłuczenie i kolano po prostu napuchło
Co to jest żeby w sobotę nie miał kto mi zrobić prześwietlenia?
Nawet na pogotowiu
Jak ja wylądowałam na pogotowiu w niedzielę późnym wieczorem to wszystko mi robili, jakieś usg, krew, serce mi badali i takie tam
Stary 2012-06-25, 15:06   #1019
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mama ma jakieś problemy z zębem
Pytałaś płucnego czy nie może zmienić Ci wziewek?
No niestety
Mój alergolog uważa, że mam dobrze dopasowane leki to po co zmieniać..
Cytat:
Laura, poprawiło się mamie? Ona z tą kroplówką jest jak Hank z Royal Pains, nie wiem czy oglądacie
Byłam z Nią dzisiaj u dentysty, bo miała umówione spotkanie.. Coś Jej porobiła i we wtorek leci robić 3 kanały.
Pani Doktor do mnie, że mnie nie poznała! Że Młoda już wcale nie taka młoda, a jaka ładniutka Uwielbiam tą kobietę.. Opalona, fajnie ubrana, włosy spięte, lekka biżuteria, szczuplutka.

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Laura mega podoba mi się Twoje podejście do diety teraz, super że wkońcu to zrozumiałaś bo na prawdę jestes ekstra laską i szkoda dla kilku kg wpędzić się w chorobę A właśnie jak tam u Ciebie wagowo teraz> Kiecka super, bardzo ładnie w niej wyglądasz
Dlatego dzisiaj kupiłam sobie wieśniaki, rzeczy na sałatkę, owoce, ale nie wiem kiedy to zjem, bo cierpię na brak czasu
Moją obecną sytuację wagową widać w podpisie Trochę zamaskowanie, ale jest!
No i dziękuję

Stary 2012-06-25, 15:19   #1020
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, u nas już od jakiegoś czasu tak jest... Mojej przyjaciółki dziadek sobie rozciął trajzegą palca i musiała jechać do miasta obok, bo u nas by mu od razu nie zszyli
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości