![]() |
#931 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Czekamy oczywiście z niecierpliwością na zdjęcia ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj kołacza ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() |
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, zmykam! Dziś pracowite popołudnie z kołaczem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
my też zbieramy taki okres czasu ale nie mamy nawet połowy z Twojej kwoty
![]() ![]() ![]()
#936 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiecie co tak patrzę na te wasze ceny i ja powiem szczerze, że się bardzo zdziwiłam, bo u nas za 2 dni gdzie jedzenia było na prawdę pod dostatkiem, napoje w cenie, do tego piwko, do tego hotel około 11 pokoi (na na prawdę fajnym poziomie), zapłaciliśmy jakieś 25 tys... za resztę dodatkowo jakieś 12 tys... więc około 37tys łącznie nas wyszło, chyba całkiem nieźle nie?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kupowałaś tą etolę czy robiłaś na zamówienie? Podoba mi się i chyba podkradnę Ci pomysł bo nie chce bolerka tylko coś co zasłoni mi ramiona ale nie zakryje przodu sukni. Niby tak tylko jak się jest przed to boli głowa a jak po z pięknymi wspomnieniami to już żadnej wydanej złotówki się nie żałuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do Twojej sukienki w takim razie ja wybrałabym tą której nie trzeba przerabiać i która podoba się Twojemu Tż. Dziewczyny powiedzcie mi proszę co myślicie o takim zegarku dla 50-60 letniej kobiety? Bardzo zależy mi na Waszej opinii.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Konto usunięte
|
Matko, jak Wy pędzicie!
![]() agacia_cz: bardzo ładna suknia. jeszcze jak maszą taką figurę, to tylko pozazdrościć. śmieszne buty, nie widziałam takich ![]() Neave: witamy! z sukien, które pokazałaś toleruję tylko tą: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...onal-5040.html ewula87: ja się nie przyznałam w swojej parafii, że biorę ślub. ksiądz nawet nie pytał, po co mi ten dokument ![]() Wika28: Na wstępnie GRATULUJĘ WEJŚCIA W ŚWIAT MROŻONEK ![]() ![]() magalska: ale piekny grawer! Wariate: ładny wybór pierwszej piosenki ![]() Wika28: nie mieszkasz z mężem? magnusia: koło młodych siadają świadkowie i potem młodzi ludzie, a na końcu rodzina i rodzice zamykają stoły. Wariate : 7 kg kiecki?! rany koguta!!! już się boję, jak Cię będzie mąż przez próg przenosić ![]() haczyk7: 4 dni, tyk, tyk, tyk ![]() niki19: sądzę, że od 16 lat. ja już w wieku 16 miałam z kim iść ![]() Pradip: ale śmieszne galoty ![]() ![]() katie99kasia: ja się zamknęłam w 40 tys z 80-tką gości. a chciałam w 30tysiącach ![]() haczyk7: bardzo ładnie!! fryz to też ślubny? ewula87: widzę, że koszmary pełną parą ![]() ![]() ![]() Pradip: nie płacz na rozlaną kasą! ciesz się ślubem! to tylko raz! (z reguły ![]() malaOlaa - aaaaaaaaaaaa piątek już zaraz!!! ![]() ![]() magnusia: 65 tys?! o matko z córką!!! Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje! Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-06-25 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - oczywiście to zależy od regionu i w ogóle, hotel był śliczny, my sami dostalismy najlepszy apt z kabiną z sauną i hydromasażem...
![]() ale wiesz co właśnie sobie uświadomiłam, że nie doliczyłam orkiestry i fotografa .... czyli jednak 40 tys jak nic, z tym, że u nas było dwa dni. Pradip - zegarek super jak dla mnie, ale moja mama - kobieta dobrze po 50-tce zawsze chce żeby cyferki były wyraźne i większe, już wiadomo bez okularków nie przeczyta. Masz rację z tym wydawaniem kasy... ja zawsze powtarzałam, ze nie będe dużo wydawała na sukienkę... ale rzeczywistośc była inna, musiałam czuć się dobrze choć to tylko jeden dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]
magnusia: 65 tys?! o matko z córką!!![/B] Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE] oj nie 65 btylko 56 to i tak dużo - tak mi wyszło chyba że się pier*** w obliczeniach ale samo alko 5 tys było ![]()
#945 |
Zakorzenienie
|
Tutaj kilka fryzur z salonu gdzie się czesałam... może komus brakuje inspiracji
![]() Proszę bardzo http://www.facebook.com/media/set/?s...4447087&type=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]
ewula87: ja się nie przyznałam w swojej parafii, że biorę ślub. ksiądz nawet nie pytał, po co mi ten dokument ![]() magnusia: koło młodych siadają świadkowie i potem młodzi ludzie, a na końcu rodzina i rodzice zamykają stoły. niki19: sądzę, że od 16 lat. ja już w wieku 16 miałam z kim iść ![]() ewula87: widzę, że koszmary pełną parą ![]() ![]() ![]() Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE] A na zapowiedzi nie musiałaś dawać? Ja właśnie też bym chciała, żeby on w ogóle nie wiedział, że ja za mąż wychodzę ![]() U nas właśnie będzie takie samo usadzenie. Świadkowie, rodzeństwo, znajomi a dalej jak kto chce ![]() I znów robiłyśmy podobnie, bo ja zapraszałam tak od 3 klasy gim/szkoły średniej więc jakieś 16-17 lat, bo również w tym wieku chodziłam na wesela z os towarzyszącą ![]() A no właśnie pełną parą, ale do ślubu jeszcze 89 dni, więc wykończą mnie one do tej pory ![]() Nie przejmuj się rodzicami, koniec końców na pewno zachwyceni prezentami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]Matko, jak Wy pędzicie! ![]() Pradip: ale śmieszne galoty ![]() ![]() Pradip: nie płacz na rozlaną kasą! ciesz się ślubem! to tylko raz! (z reguły ![]() Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE] Śmieszne bo my na co dzień tacy rozchachani jesteśmy ![]() Masz rację z tymi pieniędzmi ale taka już jestem że przed każdym zakupem muszę przemyśleć czy te pieniądze nie będą mi na coś ważniejszego potrzebne... Nie przejmuj się rodzicami ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja zdjęć w klubie nie widzę... Gdzie one są? ![]() TUSIA - nie przejmuj się ![]() My ostatnio daliśmy moim rodzicom i rodzicom mojego męża nasze zdjęcie w ramce, jedno większego formatu a moja mama była zachwycona i na szczęście teściowa też wykazała zadowolenie ![]() ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-06-25 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Tusia - no nie fajnie... a tato jakiś fotograf z zawodu czy co??
My moim rodzicom i rodzicom tż-ta też chcemy zrobić takie duże albumy ze zdjęciami, żeby mieli w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#951 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie, bo bralam w parafii mojego nowego miejsca zamieszkania i nie trzeba bylo ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Nie, z zawodu nie. Ale z zamilowania. I robi niby foty znajomym, rozne sesje ect, ale ja uwazam, ze teraz zdjecia robi sie inaczej, niz za jego czasow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Tusia - a może to troszkę z zazdrości???
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
było mi ciut przykro niestety, ale cóz... przyzwyczailam się, że moim ciągle coś nie pasuje ![]() lecem do domu, na spagetti ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
A my mieliśmy kobietkę w zespole i głos miała na prawdę super - dużo gości zwróciło na to uwagę, nie śpiewała każdej piosenki, ale cieszę się że się na nią zdecydowaliśmy, bo nie każda piosenka w wykonaniu faceta mi się podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
ja się zastanawiam nad tą piosenką http://www.youtube.com/watch?v=yfNFL...feature=fvwrel
tusia ![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
Agacia - uwielbiam takie stare przeboje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki skończyłam wreszcie zawieszki ![]() ![]() przesyłam zdjęcie(słaba jakość ale zawsze) ![]()
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Super wyglądają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też mieliśmy dziewczynę w zespole- w sumie 5 osób i wszyscy śpiewali. Niektóre piosenki bardziej pasują jak wykonuje je kobieta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
no ![]() ![]() ![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - musiałam sobie puścić sobie tą piosenkę, bo jej w ogóle nie znałam... w ogóle jestem do tyłu z polskimi wykonawcami ... to nie muzyka dla mnie na co dzień, ale piosenka jako weselna dedykacja super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.