|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czerwcowa wymianka l,xl.xll, zapraszam
Hej mam na wymianę parę ubrań kosmetyków, i dodatków
Zasady jak wszędzie, -wysyłka tylko listem rejestrowanym, poleconym w kopercie bąbelkowej,chyba że ktoś inaczej pakuje ekologicznie ale w foli bąbelkowej jest na pewno , nie robi mi to różnicy -jeżeli nie odpisuję proszę o przypomnienie -nie proponuj mi małych ubrań, jestem dużą kobietą i nie wcisnę się w L-kę -odpisuj u mnie, ja u Ciebie. -Szanujmy swój czas, oraz siebie na wzajiem. Wymiana ma być przyjemnością, nie katorgą. W zamian za te rzeczy poszukuję najbardziej - tunik xl-xll rozciągliwych -leginsów dużych rozciągliwych -torebki najlepiej czarnej ,z dłuższym paskiem -koszulki męskie m-xl -kosmetyków do włosów, ciała, kolorówki -akcesoria dla psa -biżuterii i wszystko to co wpadnie w oko legenda - kolorem szarym zaznaczam rzeczy których nie ma Edytowane przez monccia Czas edycji: 2012-06-26 o 20:48 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka l,xl.xll, zapraszam
Tunika w kolorze wściekłego różu , rozmiar uniwersalny, rozciąga się . stan dobry
leginsy w kwiatki, rozmiar z metki XL . stan dobry. lecą do yours0destiny Tunika ''ala'' nietoperz, rozmiar uniwersalny, rozciągliwa gumka w pasie. Również może być dla kobiet w ciąży, idealnie podkreśli atuty ,stan bardzo dobry Tunika ( rozmiar uniwersalny na ,l,xl,xxl będzie dobra , ma rozciągliwy materiał ) stan bardzo dobry Edytowane przez monccia Czas edycji: 2012-06-26 o 20:47 |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
leginsy rybaczki z dziurkami na łydce ( rozmiar z metki XL, ) san bardzo dobry, przymierzone tylko,
Komplet dla dziewczynki wyjściowy, stan Idealny, raz założony, na wzrost 158/164. Torebka, stan dobry, pojemna, miesi a4 pasek rozciągliwy szeroki , stan bardzo dobry Edytowane przez monccia Czas edycji: 2012-06-25 o 16:42 |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
3 różne paski
bluzeczka dla dziewczynki na wzrost 158/164, rozmiar S, stan dobry bluzeczka czarna rozmiar L, stan dobry |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
kosmetyki
Odżywka z Joanny sweet fantasy, użyta raz Odżywka z Joanny z Apteczki babuni użyta 3 razy Nowy płyn micelarny Ziaja sopot Spa Krem pod oczy Floslek, 30 ml,użycie około 15-20 % paletka cieni Vollare cień essence w kolorze copper island nr.59, użyty 3 razy |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
paleka cieni butterfly
oliwka do skórek lakier miss selene serum pod oczy Rival de loop, 5 ml, użycie widoczne na zdjęciu |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dokładkaaa
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Można pisać
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1340634776 Nowy płyn micelarny Ziaja sopot Spa Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-06-25 o 18:25 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hej, moze znajdziesz cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1340634776?
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest dosc mocno elastyczna, ja nawet w ciązy chyba ją raz zalozyłam z tego co mi sie kojarzy
jak dla mnie moze byc. tylko musze poszukac cienia, bo nie uzywam, ale raczej powinien ie znalezc |
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za leginsy w kwiatki, rozmiar z metki XL?
Pozdrawiam!
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za krem pod oczy, oliwkę do skórek, odżywkę i balsam do włosów, płyn miceralny i lakier do paznokci?
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za obie odzywki do wlosow z Joanny?
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
A co Cie interesuje z kolorowki?
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Witam, cos u mnie za
Odżywka z Joanny sweet fantasy, użyta raz Odżywka z Joanny z Apteczki babuni użyta 3 razy Nowy płyn micelarny Ziaja sopot Spa
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
tunika jest taka ze na sukienke sie nie nadaje ale do legginsów ok, a powiedz mi w jakim stanie jest nietoperz, ma jakies wady?
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
cos za
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja bardzo chetnie
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
no fakt
wiesz jesli chodzi o kosmetyki to dopiero bede miala je w piatek, bo wracam do domu wtedy a wiekszosc wlasnie tam mam;/
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za oliwkę do skórek?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.