Rossmann - część XIV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 09:41   #811
Lulu Mortese
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - część XIV

Poleciałam dzisiaj do R po Kitekata na 9.00, a się okazało że mój Rossmann od 8.00 jest czynny i tym samym zastalam już pusty rządek po karmie, ech...
Lulu Mortese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:09   #812
Doti1987
Wtajemniczenie

Udało mi się kupić kokosal i ściereczki. ie poszłam na próżno. Myślałam że dziś też będą się rzucać ale tylko 4 osoby były i dziewczyny na podkłady poleciały
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:10   #813
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

Ja dzisiaj byłam po 9 w R ale niestety mieli awarię systemu i nie można było kupić niczego w promocji bo ceny nie wchodziły ale i tak był tylko kokosal.
W następnym R kupiłam tylko Listerinie dla dzieci i podkład loreala.Ściereczek velvet i kokosala nie było już.
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:31   #814
mzg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam po 9 w R ale niestety mieli awarię systemu i nie można było kupić niczego w promocji bo ceny nie wchodziły ale i tak był tylko kokosal.
W następnym R kupiłam tylko Listerinie dla dzieci i podkład loreala.Ściereczek velvet i kokosala nie było już.
U mnie ściereczek nie było wcale,chociaż w sobotę leżało5 sztuk przed zamknięciem
mzg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:07   #815
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dzięki za info Już kupiłam ten drugi i w sumie dobrze, bo jest taki fajny lekki i matuje w sam raz a ta siarkowa moc to matuje tak "ostro" wg mnie, ale może zakupię i zmieszam z odrobiną innego kremu

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Dziewczyny ja mam do Was takie pytanie. Czy Wy używając kremu matującego do twarzy używacie tylko jego, czy rano matujący a wieczorem jednak nawilżacie twarz innym?
Ja rano stosuje krem matująco-antybakteryjny a wieczorem nawilżający

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:10   #816
monikaW88
Raczkowanie

Dziewczyny, które zgłaszały się do testu Liovenu niech sprawdzą swoje poczty, ja właśnie dostałam info o wysłaniu produktów Pierwszy raz coś testuję, co prawda nie z Rossmanna, ale pierwszy raz się na coś takiego załapałam.Miałam kiedyś ten żel i jeszcze go gdzieś mam i był naprawdę dobry na naczynka, a niestety mimo młodego wieku już mam z tym problemy.
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:34   #817
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

ale szczęście mnie dziś spotkało odwiedziłam po drodze innego niż zwykle Rossmanna i dorwałam tam eliksir z green pharmacy a w żadnym innym do tej pory go nie widziałam! także z tej radości chciałam wziąć 2 rodzaje na spróbowanie, jednak przez pomyłkę wzięłam 2 sztuki z jednego rodzaju, tego do włosów łamliwych, zniszczonych oraz farbowanych
i jeszcze udało mi się dorwać olejek migdałowy z alterry który też u mnie jest towarem deficytowym
do pełni szczęścia brakło mi tylko nowej Isany pod prysznic- zastałam pustą półkę
Stary 2012-06-25, 13:42   #818
cypressangel
Zakorzenienie

Miałam dziś wybrać się po płyn do prania Kokosal, ale stwierdziłam, że po 1 rzecz nie ma sensu. Nawet nie mam pewności, czy będzie dostępny. Zrezygnowałam z zakupu. Czekam na nowe promocje od czwartku
cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:47   #819
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja mam do Was takie pytanie. Czy Wy używając kremu matującego do twarzy używacie tylko jego, czy rano matujący a wieczorem jednak nawilżacie twarz innym?
Ja rano używam krem do cery suchej i wrażliwej, a na noc nawilżający, czasem maść z witaminą A.

Byłam dziś w R. i widziałam puste półki po odżywce i masce z Alterry Granat i Aloes, zostały 3 odżywki z Moreli i Pszenicy.
Byłam w dwóch R. i w żadnym nie było wyprzedaży z Wibo za 1,29zł. Same regularne ceny.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:48   #820
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikaW88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zgłaszały się do testu Liovenu niech sprawdzą swoje poczty, ja właśnie dostałam info o wysłaniu produktów Pierwszy raz coś testuję, co prawda nie z Rossmanna, ale pierwszy raz się na coś takiego załapałam.Miałam kiedyś ten żel i jeszcze go gdzieś mam i był naprawdę dobry na naczynka, a niestety mimo młodego wieku już mam z tym problemy.
rutinoscorbin lykaj

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 14:08   #821
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikaW88 Pokaż wiadomość
Tu jest pełna lista testujących: https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...n/%28page%29/2 Gratulacje!
cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:30   #822
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Ja rano stosuje krem matująco-antybakteryjny a wieczorem nawilżający
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Ja rano używam krem do cery suchej i wrażliwej, a na noc nawilżający, czasem maść z witaminą A.

Byłam dziś w R. i widziałam puste półki po odżywce i masce z Alterry Granat i Aloes, zostały 3 odżywki z Moreli i Pszenicy.
Byłam w dwóch R. i w żadnym nie było wyprzedaży z Wibo za 1,29zł. Same regularne ceny.
Czyli dobrze robię używając na noc nawilżacza
Stary 2012-06-25, 15:46   #823
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Tu jest pełna lista testujących: https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...n/%28page%29/2 Gratulacje!
mnie jak zwykle nie ma, jeszcze niczego nigdy u nich nie wygrałam, a zawsze biorę udział w tych konkursach
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:11   #824
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Czyli dobrze robię używając na noc nawilżacza
Bardzo dobrze. Ja też rano matuję, a wieczorem nawilżam.
Stary 2012-06-25, 16:13   #825
Ł@siczk@
Zakorzenienie

U mnie też nie było tych ściereczek, szkoda
Za to udało mi się kupić podkład L'Oreala i błyszczyk Wibo na wyprzedaży za 1,29 zł

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:24   #826
hey_stella
Wtajemniczenie

Ja się niestety na kitekata nie załapałam, ale kupiłam sobie eyeliner z wibo za 1,29 zł. A te płatki do zmywania paznokci, które są za 5 z groszami to one właśnie są przecenione, a dokładniej są w CND, bo ich regularna cena to 8,89 bodajże jest.
Jeszcze sobie podumałam nad zapachem, ale niestety nie ma już kasy i tym samym zamykam mój promocyjny szał zakupów Koniec z rossem na najbliższy miesiąc.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość

A sprawdzałaś pod czytnikiem? U mnie nie było obniżki na eyelinery, a jednak kupiłam za 1,29 zł.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:38   #827
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
A sprawdzałaś pod czytnikiem? U mnie nie było obniżki na eyelinery, a jednak kupiłam za 1,29 zł.
Nie sprawdzałam. Myślałam, że będą plakietki z wyprzedażą i ceną 1,29zł. Jutro znów się przejdę.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:40   #828
L I L Y
Zakorzenienie

Dziewczyny macie jakąś gazetkę z tymi produktami poprzecenianymi? Bo widzę piszecie o kosmetykach po 1,29zł itp Pewnie znalazłabym odp na poprzednich stronach, ale wybaczcie, tak się źle dziś czuję przez @, że nie mam siły się przekopywać.. Także z góry dziękuję za odpowiedź

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:42   #829
marcioch23c
Raczkowanie

A czy w waszym Rossmannie są te chusteczki do peelingu, które jutro będą w promocji. Ja dzisiaj spytałam się nawet pani ekspedientki, ale ich nie było. Nie wiem, czy jest sens jutro po nie iść do innego Rossa, bo w sumie nigdzie ich nie widziałam
marcioch23c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:12   #830
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakąś gazetkę z tymi produktami poprzecenianymi? Bo widzę piszecie o kosmetykach po 1,29zł itp Pewnie znalazłabym odp na poprzednich stronach, ale wybaczcie, tak się źle dziś czuję przez @, że nie mam siły się przekopywać.. Także z góry dziękuję za odpowiedź
przecenione są kosmetyki Wibo z serii różanej. to jest chyba coś w stylu CND, na które zresztą również nigdy nie ma gazetki ani nic, jedynie info w wątku bądź na miejscu w sklepie
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:19   #831
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

U mnie w CND też jest kolekcja różana. Ale zostały linery, błyszczyki, płatki i coś jeszcze chyba...

Któraś Wizażanka pisała skargę do R. Wiadomo już coś, bo mnie nadal nie odpisali
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:24   #832
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez marcioch23c Pokaż wiadomość
A czy w waszym Rossmannie są te chusteczki do peelingu, które jutro będą w promocji. Ja dzisiaj spytałam się nawet pani ekspedientki, ale ich nie było. Nie wiem, czy jest sens jutro po nie iść do innego Rossa, bo w sumie nigdzie ich nie widziałam
U mnie są te chusteczki. Leżą na półce nad płatkami kosmetycznymi, patyczkami do uszu itd, obok chusteczek do demakijażu.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:34   #833
dolce&gabbana
Zadomowienie

Wybiera się ktoś jutro po tusz l'oreal? Ja się właśnie zastanawiam nad nim i nad płukanką Elmex. To są ostatnie promocje, które mnie interesują z tej męczącej gazetki.

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:58   #834
marcioch23c
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U mnie są te chusteczki. Leżą na półce nad płatkami kosmetycznymi, patyczkami do uszu itd, obok chusteczek do demakijażu.
No właśnie tam ich nie było, może w tym innym będą
marcioch23c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:06   #835
monikaW88
Raczkowanie

To c
Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
mnie jak zwykle nie ma, jeszcze niczego nigdy u nich nie wygrałam, a zawsze biorę udział w tych konkursach
Teraz się zdenerwujesz-ja 2. raz wzięłam udział i udało się

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
rutinoscorbin lykaj
Łykam Venescin , a witaminę C wolę w naturalnej, owocowo-warzywnej wersji
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:23   #836
GunsAndRoses
Raczkowanie

brac pume yellow czy nie brac,...
GunsAndRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:50   #837
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Ja już od dawna nie testowałam niczego. Kiedyś mi się udało i testowałam antyperspirant czy szampon, a teraz od roku czy dwóch cisza. Nie wiem od czego to zależy. Może chociaż physiogel uda mi się przetestować - mam emulsję, ale resztę chętnie bym spróbowała na moją sucharkową skórę...
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:17   #838
Hedvigis
Zakorzenienie

Dziewczyny znajdę w R. jakieś chusteczki nawilżane do rąk, ale koniecznie bezzapachowe?
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:40   #839
ksantypa7
Rozeznanie

Pochwalę się. Chciałam z gazetki tylko płyn do ust, i kupiłam bez problemu, nawet załapałam się na ostatnie na półce ściereczki do szyb.
Było warto zawiesić bojkot.

I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive!
And I've got so much more that I want to do
Was it music?
Was it science that saved me?
Or the way that you prayed for me?
Yes either way I thank you, I'm alive
GM

ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:09   #840
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
U mnie to co zwykle- czyli lipa

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości