|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Poleciałam dzisiaj do R po Kitekata na 9.00, a się okazało że mój Rossmann od 8.00 jest czynny i tym samym zastalam już pusty rządek po karmie, ech...
|
|
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi się kupić kokosal i ściereczki. ie poszłam na próżno. Myślałam że dziś też będą się rzucać ale tylko 4 osoby były i dziewczyny na podkłady poleciały
|
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj byłam po 9 w R ale niestety mieli awarię systemu i nie można było kupić niczego w promocji bo ceny nie wchodziły ale i tak był tylko kokosal.
W następnym R kupiłam tylko Listerinie dla dzieci i podkład loreala.Ściereczek velvet i kokosala nie było już. |
|
|
|
#814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które zgłaszały się do testu Liovenu niech sprawdzą swoje poczty, ja właśnie dostałam info o wysłaniu produktów Pierwszy raz coś testuję, co prawda nie z Rossmanna, ale pierwszy raz się na coś takiego załapałam. Miałam kiedyś ten żel i jeszcze go gdzieś mam i był naprawdę dobry na naczynka, a niestety mimo młodego wieku już mam z tym problemy.
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
ale szczęście mnie dziś spotkało
odwiedziłam po drodze innego niż zwykle Rossmanna i dorwałam tam eliksir z green pharmacy a w żadnym innym do tej pory go nie widziałam! także z tej radości chciałam wziąć 2 rodzaje na spróbowanie, jednak przez pomyłkę wzięłam 2 sztuki z jednego rodzaju, tego do włosów łamliwych, zniszczonych oraz farbowanych i jeszcze udało mi się dorwać olejek migdałowy z alterry który też u mnie jest towarem deficytowymdo pełni szczęścia brakło mi tylko nowej Isany pod prysznic- zastałam pustą półkę
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś wybrać się po płyn do prania Kokosal, ale stwierdziłam, że po 1 rzecz nie ma sensu. Nawet nie mam pewności, czy będzie dostępny. Zrezygnowałam z zakupu. Czekam na nowe promocje od czwartku
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś w R. i widziałam puste półki po odżywce i masce z Alterry Granat i Aloes, zostały 3 odżywki z Moreli i Pszenicy. ![]() Byłam w dwóch R. i w żadnym nie było wyprzedaży z Wibo za 1,29zł. Same regularne ceny.
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!
|
|
|
|
|
#822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#824 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Bardzo dobrze. Ja też rano matuję, a wieczorem nawilżam.
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też nie było tych ściereczek, szkoda
![]() Za to udało mi się kupić podkład L'Oreala i błyszczyk Wibo na wyprzedaży za 1,29 zł
|
|
#826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się niestety na kitekata nie załapałam, ale kupiłam sobie eyeliner z wibo za 1,29 zł. A te płatki do zmywania paznokci, które są za 5 z groszami to one właśnie są przecenione, a dokładniej są w CND, bo ich regularna cena to 8,89 bodajże jest.
Jeszcze sobie podumałam nad zapachem, ale niestety nie ma już kasy i tym samym zamykam mój promocyjny szał zakupów Koniec z rossem na najbliższy miesiąc.---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakąś gazetkę z tymi produktami poprzecenianymi? Bo widzę piszecie o kosmetykach po 1,29zł itp
Pewnie znalazłabym odp na poprzednich stronach, ale wybaczcie, tak się źle dziś czuję przez @, że nie mam siły się przekopywać.. Także z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
A czy w waszym Rossmannie są te chusteczki do peelingu, które jutro będą w promocji. Ja dzisiaj spytałam się nawet pani ekspedientki, ale ich nie było. Nie wiem, czy jest sens jutro po nie iść do innego Rossa, bo w sumie nigdzie ich nie widziałam
|
|
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#831 |
|
szef wszystkich szefów
|
U mnie w CND też jest kolekcja różana. Ale zostały linery, błyszczyki, płatki i coś jeszcze chyba...
![]() Któraś Wizażanka pisała skargę do R. Wiadomo już coś, bo mnie nadal nie odpisali
|
|
|
|
#832 |
|
Moderator
|
U mnie są te chusteczki. Leżą na półce nad płatkami kosmetycznymi, patyczkami do uszu itd, obok chusteczek do demakijażu.
|
|
|
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
Wybiera się ktoś jutro po tusz l'oreal?
Ja się właśnie zastanawiam nad nim i nad płukanką Elmex. To są ostatnie promocje
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Raczkowanie
|
To c
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Łykam Venescin
|
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
brac pume yellow czy nie brac,...
|
|
|
|
#837 |
|
DOMator
|
Ja już od dawna nie testowałam niczego. Kiedyś mi się udało i testowałam antyperspirant czy szampon, a teraz od roku czy dwóch cisza. Nie wiem od czego to zależy. Może chociaż physiogel uda mi się przetestować - mam emulsję, ale resztę chętnie bym spróbowała na moją sucharkową skórę...
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znajdę w R. jakieś chusteczki nawilżane do rąk, ale koniecznie bezzapachowe?
|
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
Pochwalę się. Chciałam z gazetki tylko płyn do ust, i kupiłam bez problemu, nawet załapałam się na ostatnie na półce ściereczki do szyb.
Było warto zawiesić bojkot.
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
#840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Dziewczyny, które zgłaszały się do testu Liovenu niech sprawdzą swoje poczty, ja właśnie dostałam info o wysłaniu produktów
Pierwszy raz coś testuję, co prawda nie z Rossmanna, ale pierwszy raz się na coś takiego załapałam.
Miałam kiedyś ten żel i jeszcze go gdzieś mam i był naprawdę dobry na naczynka, a niestety mimo młodego wieku już mam z tym problemy.
odwiedziłam po drodze innego niż zwykle Rossmanna i dorwałam tam eliksir z green pharmacy 

Myślałam, że będą plakietki z wyprzedażą i ceną 1,29zł.