PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 21:45   #4741
asia27100
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

burlesque a co tak wcześnie dzis?

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:55   #4742
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
burlesque a co tak wcześnie dzis?
Bo dzisiaj udało mi się nie wychodzić z domu I jak już zrobiłam wszstko w domu to weszłam i zaczęłam nadrabiać, a potem znowu zaczęłam robić i teraz znów wróciłam Ale spokojnie, jutro znowu jadę do Krakowa

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:58   #4743
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

ja już uciekam
dobranoc i do jutra ;*
Stary 2012-06-25, 22:05   #4744
kamila2709
Wtajemniczenie

dobry wieczór
byłam dziś oglądać obrączki i znalazłam takiego jubilera, który zrobi takie obrączki jakie tylko sobie wymyślę, a cena super, bo ok.1650zł a ja chcę żółte złoto łączone z białym i cyrkonie, a w moim mieście takie kosztują ok 2400-2700zł
kamila2709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:12   #4745
asia27100
Zakorzenienie

miałam 1300 postów ale ponieważ ekipa się zwinęła to w prezencie avatara sobie zmieniłam

Stary 2012-06-25, 22:14   #4746
kamila2709
Wtajemniczenie

Cytat:
miałam 1300 postów ale ponieważ ekipa się zwinęła to w prezencie avatara sobie zmieniłam
szalejesz
kamila2709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:19   #4747
perfuzja
Zakorzenienie

Ile tu się dzieje tego wieczora! Aż dziw

Antilia wcześniej też się nie załapalam na zdjecie. Obrączki śliczne! Generalnie nie podobają mi się obrączki z kamieniami, ale jak patrzę na Twoją, to aż się zaczynam zastanawiać

O bieliznie jeszcze nie myślałam, ale raczej wygodna.
Pończochy zdecydowanie, ale chyba z pasem. Jakoś zawsze boję się, że samonośne mi spadną (bo wywinęły mi ze dwa razy taki numer - nie polecam...).

Pod koniec @ to hoho i trochę z ochotą. A że wtedy "szalejemy", jeśli wiecie co mam na mysli , to już w ogóle.
Stary 2012-06-25, 22:45   #4748
asia27100
Zakorzenienie

to ja jeszcze na dobranoc wkleję to http://www.wiocha.pl/402255,Prawie_jak_Justin jakby mi tz taka niespodziankę zrobił to bym ze śmiechu padła. no ale niestety mój tz to nudziarz i na tak publiczny taniec by się sam nie pokusił...

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:46
Stary 2012-06-25, 22:56   #4749
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
to ja jeszcze na dobranoc wkleję to http://www.wiocha.pl/402255,Prawie_jak_Justin jakby mi tz taka niespodziankę zrobił to bym ze śmiechu padła. no ale niestety mój tz to nudziarz i na tak publiczny taniec by się sam nie pokusił...
Całkiem fajne Szczególnie, jeśli to była niespodzianka.
Stary 2012-06-25, 22:59   #4750
burlesque90
Zakorzenienie

Zmykam, bo jutro trzeba wstać:p
Pa i do jutrzejszego wieczoru!

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 05:09   #4751
malwiska
Zakorzenienie

Witajcie, dostałam wczoraj @ i mimo tabletki wziętej wieczorem boli mnie brzuch i nie mogę spać ale jedna dobra rzecz - nadrobię was hehe

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
u tego kolegi tydzień temu było tak: zaprosili 200 osób, 98 potwierdziło, do reszty musieli dzwonić. W koncu miało być ok 130 osób. Ale 22 osoby mimo że potwierdzili, to nie przyszli no i z 200 mieli niewiele ponad 100 choc miejsca na 200 osób to w tej sali nie było, te 100 zapełniło całą sale
ja zapraszam 140 a muszę mieć 110, bo to minimum przy tej sali. Bardzo się tego obawiam, że dużo osób odmówi. Z drugiej strony ode mnie z rodziny zawsze wszyscy przychodzą więc może nie powinnam. Przez to mam same koszmary...
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
ja tez nie mam zamiaru zapraszac kogos kogo nie toleruje
ja nie toleruje kuzynki tż, z jednej strony prawie jej nie znam, ale przez nią miałam zepsutego sylwestra (długo by pisać) mój związek mało co się nie rozpadł i wiem że nie powinnam na nią zwalać winy, no ale niestety zwalam. Najchętniej bym jej nie zaprosiła bo mnie drażni sam jej wygląd, ale jak wytłumacze to swojej teściowej - jak ona nie wiem o naszym małym sylwestrowym nieporozumieniu, a tak musiałabym się dowiedzieć a ja tego bym bardzo nie chciała.
Mimo wszystko mam nadzieję że ona nie przyjdzie na to wesele.
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
My na pewno wpłacimy kasę od razu. Znajomi tak zrobili i spokojnie się bawili całe wesele. Jeszcze jest taka kwestia ile kto dał, bo potem się idzie na wesele i pasuje dać co najmniej tyle samo co oni nam. To ci znajomi przy wyciąganiu kasy z kopert sobie szybko zapisywali na kopertach kwotę. Dobre rozwiązanie.
z tym zapisywaniem to uważajcie żeby ktoś nie zauważył bo wiecie jacy są ludzie. U nas kiedyś znajoma kazała kamerzyście wszystkich gości przy wręczaniu kopert kamerować, układali te koperty po kolei tak jak goście im dawali - to trochę chamowate a zarazem najlepszy sposób na "puste" koperty.
Ja chyba zrezygnuję z takiego czegoś i z zapisywania też, bo u mnie mało kto jeszcze weźmie ślub, a w rodzinie kuzynostwo się zmawia ile dają więc wszystcy zakładam że dadzą podobne kwoty. mi zostały 3 kuzynki i kuzyn - więc zapamiętam
Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że będzie już nowy wątek
Witajcie
A teraz lecę nadrabiać, bo nie lubię nie wiedzieć o czym rozmawaicie

Aha..i nie dziwcie się że moich postach czasami brakuje litery y, bomi się laptop psuje i akurat ta literka nie wskakuje i nie zawsze pamiętam, żeby mocniej nacisnąć klawisz
ja mam taki problem z literką " ś" żeby ją napisać musze wcisnąć taką kombinacje "alt+shift+caps lock" żeby wyszła mała. NIe wiem czemu tak jest ale tak mam od początku w tym laptopie ... nie mogę się przestawić i często piszę s za miast ś bo mi wygodniej.

---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
ja się nad tym nie zastanawiałam,ale jeśli, jak marzę, będziemy po ślubie urządzać się "na swoim"to może faktycznie nie wpłacę całej kwoty do banku i będę wydawać na bieżąco
do przemyślenia
ja też nie wpłacę, my te pieniądze zaraz wydamy na remont. Ciekawe jakbym wpłaciła 50tys tż przed kupnem auta i powiedziała że mój tż całe życie odkładal do "skarpetki" hehe - taka prawda. Nie wiem czy to wynika z tego że on pochodzi z wioski i u niego nie praktykuję się konta bankowego , czy po prostu nie miał bo rodzice nie mieli nigdy. Tak czy inaczej zaczął się przekonywać do konta bankowego. lokat itd jak zobaczył na czym to polega
Cytat:
My zawsze kupujemy kartkę z życzeniami na której się podpisujemy, w tą kartkę wkładamy pieniądze, a kartkę wkładamy w kopertę.

Nie wyobrażam sobie dawać osobno, albo dać samej koperty z kasą
Ja robie tak samo, ale tż i jego brat dawali wcześniej same koperty z kasą, bez kartki. Koperty samej nie podpisujemy, robimy to na kartce z życzeniami

---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ----------

[QUOTE=bachara;34923701]chyba lepiej wygodną a później (jeśli będzie siła) przebrać się w taką seksi [/QUOT]
ja też jestem za wygodną i obowiązkowo pończochy, dla mnie wygodniejsze w 100% zwłaszcza do długiej sukni. Ja wiem że siły po ślubie nie będę miała i mój tż też to wie, więc nawet się nie będzie napalał
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Tylko weszłam i od razu się śmieje
Oj baby baby,
a propo kopert, brat był tydzień temu na weselu,gdzie para młoda dostała dwie koperty z poucinanymi kazetami i jedna pustą...:/jak tak można?!:/
Lepiej nic nie dać lub same kwiaty a nie takie chamstwo...
zostawię to bez komentarza
Cytat:
u nas w okolicy czesto zwraca sie zaproszenia w kopercie razem z pieniedzmi ale bardziej podoban mi sie wersja z kartkami

a wyjmowaniu pieniedzy tez slyszalam
ja nie słyszałam i ciężko mi sobie to wyobrazić, gdyby mnie nie było stać i bym dała np 200zł to później bym się zle czuła

---------- Dopisano o 05:09 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ----------

jeszcze 30 min i tż wstaję dowiozę go na stację i może wtedy pójdę spać. Wstałam dziś o 3:30, o 4 zasiadłam nad Wami i zeszło mi godzinkę, brzuch już przestał boleć...
Mój kot mnie wkurza, ociera się o nogi i podgryza mi je. Zawsze jak chodze na boso to mi je gryzie, nie mocno tylko to takie uczucie jakby swoje kły przyłożył mi do skóry i czekał na reakcje :P
Stary 2012-06-26, 06:15   #4752
justi699
Zakorzenienie

Hej z rana.
malwiska łącze się w bólu, też obudziłam się z bólem brzucha ale nie chce brać tabletki na pusty żołądek:-|
ale chce mi się spać! A u mnie zapowiada się znów słoneczny i gorący dzień. A tak było miło wczoraj;-)

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:55   #4753
marta1881
Zakorzenienie

A ja się witam w podłym humorze
Z rana miałam sprzeczkę z TŻtem i wyszedł do pracy bez buziaka;(nie lubię tego
Stary 2012-06-26, 08:13   #4754
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mnie się podoba A do tego żółty kardigan - cudo!
żółty mi sie wogole ni widzi.
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Lecę laski na pizzę urodzinową mojego męża dziś świętujemy. Stwierdziłam że suknię już wiem którą wezmę pierwszą jaką przymierzyłam. Niestety zdjęcia nie mam ale jak będę zamawiać to zrobię na pewno. I poza tym jestem meeega szczęsliwa z tą salą bo bałam się że coś będzie nie tak. A tam nawet mają pokoik gdzie będą mogły bawić się dzieci a później spać

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Jakbym się nie upatrła na diamenciki to tez bym miała taką zwykłą, bo takie najbardziej nam się na palcach podobały

zmykam do łóżka, bo tż woła
a jak jest ze zmni9ejszaniem w kruku?
bylismy wczoraj w węcu i oni nie zmniejszaja wogole. trzeba jedna obraczke wymienic. caly czas bylam nastawiona na diamenty a tu chyba lepiej bedzie wybrac cyrkonie
Cytat:
Napisane przez kamila2709 Pokaż wiadomość
dobry wieczór
byłam dziś oglądać obrączki i znalazłam takiego jubilera, który zrobi takie obrączki jakie tylko sobie wymyślę, a cena super, bo ok.1650zł a ja chcę żółte złoto łączone z białym i cyrkonie, a w moim mieście takie kosztują ok 2400-2700zł
masz zdejecie wzoru
Cytat:

dzien dobry!
bylismy wczoraj w wecu. robocizna za takie jak nam sie podobaja kosztuje 420 zl. ogolnie zaczyna sie od 250. za kazdy gram zlota jaki dokladaja doliczaja 139 zl. cyrkonie sa w cenie a za diamenty trzeba placic. ceny sa od 69 za malutkie i za "3" to 270 od sztuki. duzo wzorow i ceny przystepne oprocz tego kazdy model wystepuje w 3 wersjach cenowych jest po prostu lzejszy. bardzo fajne rozwiazanie

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-06-26 o 08:14
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:14   #4755
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
a tez w czasie @ mam pojedyncze pryszcze i często opryszczkę na ustach. Tż jest załamany wtedy... najbardziej sie boje tego badziewia na ślubie. na każdym zdjęciu z dzieciństwa mam to paskudztwo na ustach
Niestety też mam wirus opryszczki, wyskakuje mi mniej więcej raz w roku. Jakiś czas przed ślubem zamierzam profilaktycznie pozażywać jakiś Heviran czy coś w tym stylu. W sumie chyba nie powinnam się martwić, bo dziadostwo wyskakuje mi zazwyczaj zimą, ale ryzyko jest, a opryszczki na ustach w dniu ślubu chyba bym nie przebolała Idź do lekarza po antybiotyk moja mama zażywała i potem przez 2 lata miała spokój.

Bielizna pod suknię - biała, ładna, ale przede wszystkim wygodna. Przypuszczam, że i tak nie będziemy mieli siły na noc poślubną W grę wchodzą cieniutkie pończochy samonośne (cieliste, na bank nie białe) albo gołe nogi zależy jak bardzo będzie gorąco i jakie buty kupię. Pończochy tylko do zabudowanych, nic mnie tak nie rozbraja jak rajstopy do sandałów / peep toe'sów

(przy okazji: na bank zaopatrzę się w żelowe plastry na otarcia compeed i założę je od razu w domu - super się sprawdzają i są niewidoczne)

Obrączki na pewno weźmiemy klasyczne, gładkie, z żółtego złota, bez kamieni i wzorków. Podobają się nam proste, satynowane, z soczewką, szerokie na 5-6 mm. Mierzenie zweryfikuje jedynie to, czy faktycznie będą proste, czy półokrągłe.

Się rozgadały o chcicy no Jaki będzie tytuł nowego wątku?

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-06-26 o 08:18 Powód: literówka
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:15   #4756
malinka9191
Zakorzenienie

Witam się kochane
Stary 2012-06-26, 08:17   #4757
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
też tego nie lubię...

Cytat:
żółty mi sie wogole ni widzi.

dzien dobry!
bylismy wczoraj w wecu. robocizna za takie jak nam sie podobaja kosztuje 420 zl. ogolnie zaczyna sie od 250. za kazdy gram zlota jaki dokladaja doliczaja 139 zl. cyrkonie sa w cenie a za diamenty trzeba placic. ceny sa od 69 za malutkie i za "3" to 270 od sztuki. duzo wzorow i ceny przystepne oprocz tego kazdy model wystepuje w 3 wersjach cenowych jest po prostu lzejszy. bardzo fajne rozwiazanie
Też ciągle nie jestem przekonana do żółtego. Tzn. ogólnie to fajny kolor (kiedyś miałam żółte dżinsy, nosiłam do fioletowej bluzki ) ale na ślub mi się nie podoba No ale gusta są różne (nie gorsze czy lepsze, po prostu różne)

Gdzie to ten Wec?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:17   #4758
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry!
I tam będziecie obrączki zamawiać?
Stary 2012-06-26, 08:26   #4759
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
też tego nie lubię...

Też ciągle nie jestem przekonana do żółtego. Tzn. ogólnie to fajny kolor (kiedyś miałam żółte dżinsy, nosiłam do fioletowej bluzki ) ale na ślub mi się nie podoba No ale gusta są różne (nie gorsze czy lepsze, po prostu różne)

Gdzie to ten Wec?
http://www.wec.com.pl/ nie przerazaj sie cenami. tak jak pisalam sa 3 wersje cenowe kazdej obraczki a poza tym jak sie ma swoje zloto to wogole cud malina
Cytat:
I tam będziecie obrączki zamawiać?
chyba tak. tylko troche mnie martwi brak zmiany rozmiatu. w wencu na dlugiej powiedziala ze u nich nie ma z tym problemu

http://www.wec.com.pl/Standard/Obrac...K-19Z-p91.html chcemy takie tylko beda ciezsze bo 17g
http://www.wec.com.pl/Obraczki-Stelm...15B-p1634.html z takimi kamieniami ale bardziej sa srodku zeby rogi byly sciete

wyjdzie nam 1100 zl, cena bardzo dobra bez naszego zlota wychodzi 4800
Stary 2012-06-26, 08:28   #4760
melleczka
Zakorzenienie

Witam się z rana
Zaraz muszę się wziąć za zamiatanie chodnika i mycie schodów i biura, a tak mi się nie kceeeeee
A jak mnie wkur**ają te papierki! No nie rozumiem jak można wyrzucić papierek z batona czy chipsów komuś pod drzwi!!! Ale na calutkiej ulicy nie ma ani jednego kosza No ja nie wiem - główna ulica w mieście i żeby koszy na śmieci nie było.
Stary 2012-06-26, 08:29   #4761
myszka 1234567
Zakorzenienie

Witam
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:30   #4762
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z rana
Zaraz muszę się wziąć za zamiatanie chodnika i mycie schodów i biura, a tak mi się nie kceeeeee
A jak mnie wkur**ają te papierki! No nie rozumiem jak można wyrzucić papierek z batona czy chipsów komuś pod drzwi!!! Ale na calutkiej ulicy nie ma ani jednego kosza No ja nie wiem - główna ulica w mieście i żeby koszy na śmieci nie było.
ja mam w okolicy monopolowy i nie takie rzeczy znajduje.
Stary 2012-06-26, 08:32   #4763
melleczka
Zakorzenienie

A bielizna? Wygodna i ładna Raczej gładka, koronki zostawię na później
Wygodny starpless i figi, do tego pończochy samonośne. Nad pasem się zastanowię.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
ja mam w okolicy monopolowy i nie takie rzeczy znajduje.
Wyobrażam sobie

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Dobra... Zbieram się, im szybciej tym lepiej Będę za pół godzinki
Stary 2012-06-26, 08:33   #4764
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
A bielizna? Wygodna i ładna Raczej gładka, koronki zostawię na później
Wygodny starpless i figi, do tego pończochy samonośne. Nad pasem się zastanowię.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Wyobrażam sobie
ja juz testowalam samonosne i z pasem i zdecydowanie wole z pasem. z resza nie tylko ja

zakochalam sie w takich maxymalnie cienkich obraczkach i diamencikiem byly boskie ale tylko na moim palcu, nie pytajcie jak wygladaly u tz

http://www.wec.com.pl/Super-Light/Ob...ght-p2194.html

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-06-26 o 08:34
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:33   #4765
myszka 1234567
Zakorzenienie

Co do bielizny....ja chciałabym wygodną ale koronkową, czuję się wtedy bardzo kobieco, a pończochy samonośne z homonto :p czyli z pasem do pończoch :p
Stary 2012-06-26, 08:35   #4766
melleczka
Zakorzenienie

Eeeeeee chyba to przełożę na później, bo tak wieje, że nici z mojego zamiatania
Stary 2012-06-26, 08:36   #4767
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Poczekaj, może wiatr posprząta za Ciebie
Stary 2012-06-26, 08:39   #4768
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
dobra wymówka nie jest zła
Stary 2012-06-26, 08:42   #4769
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Myślałam, że już wykończycie dziada a tu proszę

Muszę zacząć się rozglądać za kamerzystą i fotografem, bo mój tż mnie naciska żebyśmy już wybrali i podpisali z kimś umowę, później posiedzę i poszukam jakiś.

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Niestety też mam wirus opryszczki, wyskakuje mi mniej więcej raz w roku. Jakiś czas przed ślubem zamierzam profilaktycznie pozażywać jakiś Heviran czy coś w tym stylu. W sumie chyba nie powinnam się martwić, bo dziadostwo wyskakuje mi zazwyczaj zimą, ale ryzyko jest, a opryszczki na ustach w dniu ślubu chyba bym nie przebolała Idź do lekarza po antybiotyk moja mama zażywała i potem przez 2 lata miała spokój.
Niestety ja też mam opryszczkę i niestety tego nie da się wyleczyć więc wątpię żeby jakieś antybiotyki na to pomogły, ja też przez ok 2 lata nie miałam a nic nie brałam a np w tą zimę miałam przynajmniej raz w miesiącu jedna się kończyła to druga wyskakiwała. Zresztą opryszczkę można mieć nawet latem i niestety taką też kiedyś miałam.

Na szczęście mój tż nie ma tego wirusa

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:42   #4770
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Poczekaj, może wiatr posprząta za Ciebie
Chyba odwrotnie Po drugiej strony ulicy jest takie wielkie drzewo, więc wiesz co mam przy wietrze

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości