I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 17:24   #2071
anioleczeq
Raczkowanie

Dot.: I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa!

Czesc Dziewczyny czy ktos z Was wybiera sie do Gródka na kurs w ten weekend? i Czy rzeczywiście śpi się z kimś obcym w pokoju?
anioleczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:13   #2072
katunia87
Przyczajenie

Moja siostra była tam ostatnio i faktycznie pokoje są osobne. I tak rozdzielają że np ona była jeszcze z 3 innymi dziewczynami w pokoju a jej chłopak już nie był w pokoju z chłopakami tych dziewczyn tylko z całkiem innymi. Strasznie mieszają zarówno dziewczyny jak i chłopaków więc nie można się dobierać.
Stary 2012-06-25, 18:29   #2073
ptysiakm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anioleczeq Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny czy ktos z Was wybiera sie do Gródka na kurs w ten weekend? i Czy rzeczywiście śpi się z kimś obcym w pokoju?
Byliśmy tam w kwietniu, rzeczywiście śpi się w pokojach 2 osobowych z kimś "obcym", ale czas jest tak zorganizowany, że nawet nie odczujecie tej nocnej rozłąki

Widzę, że wątek nabiera tempa, skoro trzeba szybko nadrobić te 3000 wpisów Osobiście jestem za tym, żeby niczego nie usuwać.

A teraz może z innej beczki. Byliśmy w ten weekend na weselu w Niedomicach (lokal nad byłą Biedronką) - więc może krótka relacja. Sala fajnie ustrojona, placki pyszne (z tego co wiem były w cenie) i kelnerzy też się szybko uwijali. Sala do tańczenia ogromna, tak samo jak sala konsumpcyjna, ale nie są one oddzielone niczym, w rezultacie podczas jak grała orkiestra nie dało się praktycznie rozmawiać. Za to lokal ma fajny i duży taras. Jak dla mnie jedzenie było trochę - jakby to powiedzieć - stołówkowe, nic specjalnego, no i dużym minusem jest to, że wejścia do kuchni są z sali tanecznej, przez co będąc na parkiecie można było niechcący dostać.
Jeśli ktoś planuje większe wesele, to lokal godny uwagi. Przy ponad 140 osobach wcale nie było widać, że tylu jest gości.
ptysiakm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:33   #2074
motylek8915
Raczkowanie

Wieki nic nie pisałam choć czytam posty regularnie Potrzebuje pomocy, szukam dobrego, ale w miarę taniego kamerzysty. Najchętniej zostałabym tylko przy fotografie, ale zostałam przegłosowana, więc jeśli możecie mi kogoś polecić będę wdzięczna.
motylek8915 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:18   #2075
__Kreska__
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, mogę przyłączyć się do wątku ?
Biorę ślub w kwietniu 2013, na razie załatwiona restauracja (Podzamcze, na górze Marcina). Nie czytałam całego wątku, jest strasznie obszerny ale wyłowiłam kilka postów o zespołach, istna kopalnia ślubnej wiedzy
Mam do was pytanie o fryzjerkę, wymarzyłam sobie na ślub piękne loki, ale nie takie a'la pudel, tylko hm.. coś takiego ( w załączniku, mam nadzieję, że dobrze załączyłam, bo piszę pierwszy raz na tym forum :P ), a robiłam już loki 2 razy na różne imprezy, u 2 różnych osób, i wyglądałam.. fatalnie. Byłabym wdzięczna za jakiś namiar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8284_1298469978_4d65145a2796c.jpg (32,4 KB, 46 załadowań)
__Kreska__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:07   #2076
Monika00883
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylek8915 Pokaż wiadomość
Wieki nic nie pisałam choć czytam posty regularnie Potrzebuje pomocy, szukam dobrego, ale w miarę taniego kamerzysty. Najchętniej zostałabym tylko przy fotografie, ale zostałam przegłosowana, więc jeśli możecie mi kogoś polecić będę wdzięczna.
Ja też nie chciałam kamerzysty ale po długich i ciężkich rozmowach go mam :P szukałam niezbyt drogiej opcji i znalazłam fajnego młodego faceta którego serdecznie polecam... filmy są nowoczesne, dynamiczne, nie ma zbędnego smęcenia i to mi się podoba. Facet działa pod nazwą LOOKFILM ma stronę internetową ale jak potrzebujesz to dam Ci nr kom na priv. Dodam tylko że jest z Krakowa.

W ogóle sporo "rzeczy" załatwiałam w Krakowie ponieważ jest taniej. Nie ma tam chyba takiego szału i konkurencja jest większa więc ceny bardziej atrakcyjne.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez __Kreska__ Pokaż wiadomość
Biorę ślub w kwietniu 2013, na razie załatwiona restauracja (Podzamcze, na górze Marcina). Nie czytałam całego wątku, jest strasznie obszerny ale wyłowiłam kilka postów o zespołach, istna kopalnia ślubnej wiedzy
Mam do was pytanie o fryzjerkę, wymarzyłam sobie na ślub piękne loki, ale nie takie a'la pudel, tylko hm.. coś takiego ( w załączniku, mam nadzieję, że dobrze załączyłam, bo piszę pierwszy raz na tym forum :P ), a robiłam już loki 2 razy na różne imprezy, u 2 różnych osób, i wyglądałam.. fatalnie. Byłabym wdzięczna za jakiś namiar

Ja jak zawsze polecam Panią Anetę z Profesji na św. Anny jest genialna! I ostatnio u "Wyczesanych" w Zenicie jest dziewczyna która specjalizuje się w fryzurach wieczorowych może warta uwagi?? Na razie mam tylko jedną opinię co prawda bardzo pozytywną ale sama nie przetestowałam więc nie wiem.
Monika00883 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:16   #2077
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monika00883 Pokaż wiadomość
Ja też nie chciałam kamerzysty ale po długich i ciężkich rozmowach go mam :P szukałam niezbyt drogiej opcji i znalazłam fajnego młodego faceta którego serdecznie polecam... filmy są nowoczesne, dynamiczne, nie ma zbędnego smęcenia i to mi się podoba. Facet działa pod nazwą LOOKFILM ma stronę internetową ale jak potrzebujesz to dam Ci nr kom na priv. Dodam tylko że jest z Krakowa.

W ogóle sporo "rzeczy" załatwiałam w Krakowie ponieważ jest taniej. Nie ma tam chyba takiego szału i konkurencja jest większa więc ceny bardziej atrakcyjne.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Ja jak zawsze polecam Panią Anetę z Profesji na św. Anny jest genialna! I ostatnio u "Wyczesanych" w Zenicie jest dziewczyna która specjalizuje się w fryzurach wieczorowych może warta uwagi?? Na razie mam tylko jedną opinię co prawda bardzo pozytywną ale sama nie przetestowałam więc nie wiem.
o widzisz dzięki za info bo też będę szukać niebawem kamerzysty i jestem na codzień w Krakowie więc może sprawdzę go

a nie wiesz ile kosztuje ślubne czesanie w Profesji? I próbne?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:29   #2078
roxy20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Kreska__ Pokaż wiadomość
Słyszałam że w Zenicie jest super fryzjerka
roxy20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:35   #2079
anialox
Raczkowanie

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Wiem że Hypertex robi film z podziękowań dla rodziców (tak jak pisała asia_28w). Będą u nas kamerować całe wesele + plener + podziękowania dlatego ja mam to w cenie ale z tego co pamiętam to 500zł za to chcą. Tylko tak jak pisze, nie jest to prezentacja multimedialna ze zdjęciami tylko 3 - 6 minutowy film.[/QUOTE]

piska a ten hypertrex udostepnia pozniej cos do wyswietlenia tego na weselu jakis ekrat i projektor czy monitor?
anialox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:40   #2080
motylek8915
Raczkowanie

[QUOTE=Monika00883;3492412 9]Ja też nie chciałam kamerzysty ale po długich i ciężkich rozmowach go mam :P szukałam niezbyt drogiej opcji i znalazłam fajnego młodego faceta którego serdecznie polecam... filmy są nowoczesne, dynamiczne, nie ma zbędnego smęcenia i to mi się podoba. Facet działa pod nazwą LOOKFILM ma stronę internetową ale jak potrzebujesz to dam Ci nr kom na priv. Dodam tylko że jest z Krakowa.

W ogóle sporo "rzeczy" załatwiałam w Krakowie ponieważ jest taniej. Nie ma tam chyba takiego szału i konkurencja jest większa więc ceny bardziej atrakcyjne.[COLOR="Silver"]

Możesz mi wysłać wszelkie dane będę wdzięczna
Stary 2012-06-25, 21:13   #2081
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
o widzisz dzięki za info bo też będę szukać niebawem kamerzysty i jestem na codzień w Krakowie więc może sprawdzę go

a nie wiesz ile kosztuje ślubne czesanie w Profesji? I próbne?
Hehe ja też mam foto+kam z Krakowa, a zespół z Katowic, tylko sala w Tarnowie, a pewnie pozostałe rzeczy też będziemy szukać w Krakowie bo tutaj mieszkamy.

Więc jeśli będziesz szukać kamerzysty to polecam vip studio z Krakowa

A co do Profesji to też jestem ciekawa ;> Idę teraz na wesele w sierpniu i chciałam wytestować Panią Justynę z salonu Awangarda bo nigdy tam nie byłam. Ale już 3 razy tam dzwoniłam i mnie ciągle zwodzą, że to za wcześnie żeby się zapisać ;/ Chciałabym mieć coś pewnego bo jadę za około 10 dni za granicę i wrócę kilka dni przed weselem. Więc nie wiem czy nie zapiszę się gdzieś indziej ;/
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:25   #2082
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Hehe ja też mam foto+kam z Krakowa, a zespół z Katowic, tylko sala w Tarnowie, a pewnie pozostałe rzeczy też będziemy szukać w Krakowie bo tutaj mieszkamy.

Więc jeśli będziesz szukać kamerzysty to polecam vip studio z Krakowa

A co do Profesji to też jestem ciekawa ;> Idę teraz na wesele w sierpniu i chciałam wytestować Panią Justynę z salonu Awangarda bo nigdy tam nie byłam. Ale już 3 razy tam dzwoniłam i mnie ciągle zwodzą, że to za wcześnie żeby się zapisać ;/ Chciałabym mieć coś pewnego bo jadę za około 10 dni za granicę i wrócę kilka dni przed weselem. Więc nie wiem czy nie zapiszę się gdzieś indziej ;/
dziękuję za namiary będę sprawdzać,ja też mieszkam w Krakowie więc łatwiej a nie wiem czy nie taniej tutaj się załatwia

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

aha,a możesz mi Asiu podać cenę za ich usługi?

2015 - 38
Stary 2012-06-25, 21:31   #2083
asia_28w
Zakorzenienie

http://www.vipstudio.net.pl/
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziękuję za namiary będę sprawdzać,ja też mieszkam w Krakowie więc łatwiej a nie wiem czy nie taniej tutaj się załatwia

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

aha,a możesz mi Asiu podać cenę za ich usługi?
http://www.vipstudio.net.pl/ Na stronie, w zakładce OFERTA w prawym górnym rogu są cenniki i wszystko opisane. Przykładowo my mamy pakiet video ten za 2700 plus fotografia i w pakiecie z foto jest zniżka i za obie usługi płacimy 4050zł.
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:39   #2084
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
http://www.vipstudio.net.pl/
http://www.vipstudio.net.pl/ Na stronie, w zakładce OFERTA w prawym górnym rogu są cenniki i wszystko opisane. Przykładowo my mamy pakiet video ten za 2700 plus fotografia i w pakiecie z foto jest zniżka i za obie usługi płacimy 4050zł.
Dziękuję

2015 - 38
Stary 2012-06-25, 21:47   #2085
Nutkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona__88 Pokaż wiadomość
My za 2013 płacić bedziemy 145 +/- , mi też sie tam podoba, no kolor hahahha to fakt , ale mama mojego TŻ mówi że za mały parking i sie nie pomieszczą auta, sam już nie wiem, poczekam na recenzje twoją
byłam tam w kwietniu na weselu i tak:
- ten róż faktycznie wali po oczach, ale ja wiem czy się tym przejmować?
- parking jest bardzo mały
- jedzenie pychotka, ciasta również
- czepiałabym się tylko dekoracji, które tam były...
ogólnie na +

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewa_wa1 Pokaż wiadomość
Koniecznie podeślij linka napisz jeszcze ile kosztowała taka prezentacja i na ile wcześniej przed ślubem ją robiliście
Nas to kosztowało 200zł, wyrobiliśmy się w 1 dzień, właściwie 3 godziny poskładane mieliśmy na drugi dzień, więc w sumie 2 dni

Nasz Najszczęśliwszy Dzień 7.06.2012r.

Nasze Najdroższe Serduszko
MICHAŁEK 18.09.2013

Nutkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:55   #2086
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxy20 Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj w Janowicach i rzeczywiście na 2014 jest tylko jeden wolny termin w maju i potem dopiero w październiku... Nie myślałam że aż z tak dużym wyprzedzeniem trzeba rezerwować salę.
Cytat:
Napisane przez piska Pokaż wiadomość
Doczytałam gdzieś jeszcze że są PM-ki które planują ślub w 2015 roku. Oczywiście jest jeszcze dużo czasu ale z własnego doświadczenia wiem że rezerwując Dj-a czy kamerzyste na 2 lata do przodu mam umowę podpisaną po cenach na ten rok. I wcale nie było dużego zdziwienia z ich strony, że na 2 lata do przodu to rezerwuję. I guzik mnie teraz obchodzi jakie będą ceny w 2014 roku. Komfort psychiczny bezcenny. Mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie za te wypociny ale podam wam sytuację jaką miałam z Hypertexem w kwietniu kiedy podpisywaliśmy umowę. Napisałam wcześniej do nich maila z zapytaniem o ofertę i gdy się zdecydowaliśmy i poszliśmy podpisać umowę i zapytał się kiedy nam wysłał ofertę. I co się okazało - a mianowicie 2 dni po jego odpowiedzi podniósł ceny o 500zł albo 1000zł na 2014 rok. Także rzutem na taśme mamy jeszcze ceny na 2012 i 2013 rok. Niby dwa dni różnicy a kasa w kieszeni zostaję. Tak samo mieliśmy z Wodzirejami. Także jeżeli jesteście pewne to rezerwujcie wszystko wsześniej.

My z Tżtem po długiej kłótni ustaliliśmy że nasz ślub będzie w czerwcu 2015 r, a nie jak się łudziłam 2014... No ale cóż... Liczę na to, że szybko zleci, a przynajmniej więcej kasy odłożymy bez szczególnego "spinania się"...
No i myślałam, że mam jeszcze czas na planowanie czegokolwiek, ale widzę, że jednak powoli powinnam się rozglądać przynajmniej za salą... Mam już konkretną datę wyznaczoną : 27.06.2015 (nie wyobrażam sobie innej), dlatego przypuszczam, że zaraz w styczniu będziemy musieli coś rezerwować... Czyli mamy pół roku na rozglądnięcie się.. (a w naszym wypadku, to wcale nie tak dużo, o oboje pracujemy praktycznie cały tydz)...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:00   #2087
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nutkaaaa Pokaż wiadomość
ogólnie na +

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Nas to kosztowało 200zł, wyrobiliśmy się w 1 dzień, właściwie 3 godziny poskładane mieliśmy na drugi dzień, więc w sumie 2 dni

Podaj namiary i wyślij mi filmik
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:24   #2088
piska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anialox Pokaż wiadomość

piska a ten hypertrex udostepnia pozniej cos do wyswietlenia tego na weselu jakis ekrat i projektor czy monitor?
Hm... szczerze mówiąc to nie wiem. Nam oni to wszystko puszczają i montują, no ale rzecz jasna w końcu będą na weselu cały czas. Musiałabyś zadzwonić i się zapytać co i jak. Na stronie internetowej www.hypertex.pl jest nr telefonu do gościa, który się tym zajmuje.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
My z Tżtem po długiej kłótni ustaliliśmy że nasz ślub będzie w czerwcu 2015 r, a nie jak się łudziłam 2014... No ale cóż... Liczę na to, że szybko zleci, a przynajmniej więcej kasy odłożymy bez szczególnego "spinania się"...
No i myślałam, że mam jeszcze czas na planowanie czegokolwiek, ale widzę, że jednak powoli powinnam się rozglądać przynajmniej za salą... Mam już konkretną datę wyznaczoną : 27.06.2015 (nie wyobrażam sobie innej), dlatego przypuszczam, że zaraz w styczniu będziemy musieli coś rezerwować... Czyli mamy pół roku na rozglądnięcie się.. (a w naszym wypadku, to wcale nie tak dużo, o oboje pracujemy praktycznie cały tydz)...
Nie martw się zleci jak z bicza trzasnął Ja miałam zaręczyny w 2010 roku i pamiętam jak mówiono że jeszcze dużo czasu, a tu już 2012 rok, zarezerwowana sala, kamerzysta i Dj i niecałe dwa lata do ślubu. Popatrz na to z innej strony: raz, że odłożycie więcej pieniędzy a dwa, że będziesz miała wiele czasu aby wszystko przemyśleć, przeanalizować i jeżeli weźmiesz się wcześniej za organizację to będziesz mogła wybierać wśród tych najlepszych a nie "resztek" i zadowalać się byle czym Powodzenia

Edytowane przez piska
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:18
piska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:27   #2089
Ona__88
Raczkowanie

Cytat:
ogólnie na +
Dziękuję za opinie

Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:34   #2090
Nutkaaaa
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=87hH_cF4nZc

nasz film dla Rodziców

Nasz Najszczęśliwszy Dzień 7.06.2012r.

Nasze Najdroższe Serduszko
MICHAŁEK 18.09.2013

Nutkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:36   #2091
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Super podziękowania ! a Ty jesteś bardzo ładną kobietką

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:43   #2092
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Widzę, że na forum można spotkać również znajome osoby A możesz powiedzieć gdzie robiliście te podziękowania?

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:47   #2093
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Miło się Was oglądało przy dźwiękach Iris
Świetnie,dynamicznie dopasowana muzyka w takt tego co robicie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:06   #2094
majaK13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylek8915 Pokaż wiadomość
Platinum Studio Filmowe z Krosna - dobrze robią i nie drogo ( w granicach 1500 )
majaK13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:48   #2095
anialox
Raczkowanie

Nutkaaaa a jak to odtworzylas na weselu. Mieli w lokalu rzutnik? Ja nie wiem z kad wziasc bo tam w tym lokalu nie maja.
anialox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:41   #2096
Ewa_wa1
Raczkowanie

Cytat:

no super super, właśnie gdzie to było kręcone? ;>
08.2016r. 10tc
Ewa_wa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:12   #2097
nowa8686
Zakorzenienie

A teraz może z innej beczki. Byliśmy w ten weekend na weselu w Niedomicach (lokal nad byłą Biedronką) - więc może krótka relacja. Sala fajnie ustrojona, placki pyszne (z tego co wiem były w cenie) i kelnerzy też się szybko uwijali. Sala do tańczenia ogromna, tak samo jak sala konsumpcyjna, ale nie są one oddzielone niczym, w rezultacie podczas jak grała orkiestra nie dało się praktycznie rozmawiać. Za to lokal ma fajny i duży taras. Jak dla mnie jedzenie było trochę - jakby to powiedzieć - stołówkowe, nic specjalnego, no i dużym minusem jest to, że wejścia do kuchni są z sali tanecznej, przez co będąc na parkiecie można było niechcący dostać.
Jeśli ktoś planuje większe wesele, to lokal godny uwagi. Przy ponad 140 osobach wcale nie było widać, że tylu jest gości.[/QUOTE]

hmm mam tam wesele za 3.5 tyg to stołówkowe jedzenie mnie troszku przeraziło, ale powiem szczerze, że duzo moich znajomych było tam na weselu jak i miało tam wesele i nie słyszałam takich opinii, więc mam nadzieję, że będzie ok

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:53   #2098
roxy20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Dokładnie, im szybciej tym lepiej. Ja też teraz żałuję że wcześniej się za to nie zabraliśmy...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nutkaaaa Pokaż wiadomość
super
roxy20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 18:52   #2099
Maurycenta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
hmm mam tam wesele za 3.5 tyg to stołówkowe jedzenie mnie troszku przeraziło, ale powiem szczerze, że duzo moich znajomych było tam na weselu jak i miało tam wesele i nie słyszałam takich opinii, więc mam nadzieję, że będzie ok
Myślę, że nie masz co brać sobie tego do serca i się zamarwiać - przecież menu każdy wybiera indywidualnie- widać na takie "stołówkowe" zdecydowli się młodzi...
Stary 2012-06-26, 19:09   #2100
motylek8915
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majaK13 Pokaż wiadomość
Platinum Studio Filmowe z Krosna - dobrze robią i nie drogo ( w granicach 1500 )
Dziękuje za propozycje! Przeglądnęłam ich filmy i niektóre bardzo mi się podobają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości